Eki Görüntüle 2153038
Eki Görüntüle 2153038
Canım maşallah :) sen ne zaman cekinmistin bunu senle günümüz aynı nerdeyse, benim 7+2 de böyleydi salı günü ama ben hicbirsey anlamadım :))
7+5 te gittik canım. Bizimki de anlaşılmıyor zaten. Tesadüfi bişey çıkmış ortaya . Henüz kuyruklu bişiler zaten ortalama 1 ay sonra suretleri tam seçilmeye başlar inş
Kizlar simdi den hepinizden helallik alayim yarin gece yola cikacagiz 9 saatlik kendi aracimizla yazamayabilorim hazırlık falan telasim cok olacak cnku hakkinizi helal edin olur mu bnm icinde dua edinde iyi rahat 1 hafta gecireyim
Kizlar simdi den hepinizden helallik alayim yarin gece yola cikacagiz 9 saatlik kendi aracimizla yazamayabilorim hazırlık falan telasim cok olacak cnku hakkinizi helal edin olur mu bnm icinde dua edinde iyi rahat 1 hafta gecireyim
Hayırlı sahurlar. Hayırlı sabahlar kızlar. Kabızlık problemi çekenler var mı aranızda? Ben çok şişiyorum 4 gündür wcye çıkamıyorum. Bugün sahurda yulaf kepegini probiyotik yoğurda katıp yedim 4-5 tane kuru kayısı ve cevizle birlikte. İnşallah faydası olur. Karnım davul gibi oldu
Hayırlı sahurlar. Hayırlı sabahlar kızlar. Kabızlık problemi çekenler var mı aranızda? Ben çok şişiyorum 4 gündür wcye çıkamıyorum. Bugün sahurda yulaf kepegini probiyotik yoğurda katıp yedim 4-5 tane kuru kayısı ve cevizle birlikte. İnşallah faydası olur. Karnım davul gibi oldu
Burda da yazmislardi aksam yatmadan ilik suyun içine koydum sabah kalkinca kayisi yedim suyunu da ictim 2 gun surmedi bile gecmesi bide birer yemek kasigi zeytinyagi ictim kayisidan once
Burda da yazmislardi aksam yatmadan ilik suyun içine koydum sabah kalkinca kayisi yedim suyunu da ictim 2 gun surmedi bile gecmesi bide birer yemek kasigi zeytinyagi ictim kayisidan once
Iyi aksamlar kizlar size bisi sorcam ben iki hamilelik gecirdim ilki .39 haftalik falandi kordon dolanmis yavrumu karnimda kaybettim ikinci gebeligimde 36 4 de sezeryanla acil aldilar kordonda kanama var dediler tesaduf doktora gitmistik simdi 3 gebeligim bi tane oglum var yine bu sorunlari yasarmiyim aklima getirmekte istemiyorum ama erkenmi aldirsam dogumumu 34 haftada fln yapsam olurmu acaba
Bence zamanını bekle yavrunu erkenden ayırma yerinden.
Yalnızca sık sık doktora kontrolüne git derim.
Tabi önce doktorla konuşup bunun tekrar yaşanması olası mi vs konuları görüşmelisin onun yönlendirmesine göre hareket edersin. Hatta birkaç doktor.
Eğer tekrar olmaz derlerse kuruntu yapma canim bence önümüzde kuremiz yok ne olacağını yalnız Allah bilir . Belki de istediğimizden de güzel şeylerle karşılacagiz..
Öyle görünüyor gibi ama başi neresi anlamadım doktor sağolsun birşey demedi :) İnşallah bir kaç haftaya daha netlesecekler, 10. Haftadan sonra embriyodan fetuse geçiyormuş ,sonraki ultrasonlar daha suprizli olacak gibi :)
Kızlar günaydın dün turuncu lekelenmem olmuştu . Akşam acilde keseye bakıldı 5+5 günle uyumlu beslenme kesesi oluşmuş dendi kanama alanı yokmuş . Tansiyonum düştü bayıldım hastanede . Midem aman aman bulanmıyo ama sürekli yanma ve kaynama hissi var lekelenme tekrar olmadı inşallah olmaz
sen önceki doğum hikayelerini anlatınca doktorun daha sıkı takip eder bence seni ama bir sıkıntı olmadığı sürece 34 haftada almazlar bebeği hatta başlayan doğumu durdurmaya çalışırlar daha o haftada çünkü 37. haftada ciğer gelişimini anca tamamlıyor bebekler