2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar simdi den hepinizden helallik alayim yarin gece yola cikacagiz 9 saatlik kendi aracimizla yazamayabilorim hazırlık falan telasim cok olacak cnku hakkinizi helal edin olur mu bnm icinde dua edinde iyi rahat 1 hafta gecireyim
Helal olsun canım çok yorma kendini dikkat et Allah a emanet :)

Hayırlı sahurlar. Hayırlı sabahlar kızlar. Kabızlık problemi çekenler var mı aranızda? Ben çok şişiyorum 4 gündür wcye çıkamıyorum. Bugün sahurda yulaf kepegini probiyotik yoğurda katıp yedim 4-5 tane kuru kayısı ve cevizle birlikte. İnşallah faydası olur. Karnım davul gibi oldu

Bn ilk haftalar cektim soylemesi ayiptir kaysiyla cozdum isi

Kizlar simdi den hepinizden helallik alayim yarin gece yola cikacagiz 9 saatlik kendi aracimizla yazamayabilorim hazırlık falan telasim cok olacak cnku hakkinizi helal edin olur mu bnm icinde dua edinde iyi rahat 1 hafta gecireyim
Hayırlı yolculuklar.
Sağ salim varirsiniz inşaallah.

Günaydın arkadaşlar
Hepimiz mutlu bir hafta sonu geçiririz inşaallah.

İlk başlarda ben de çektim.
Ekstra bir şey yapmadım bir hafta sonra kendiliğinden geçti.

Bence zamanını bekle yavrunu erkenden ayırma yerinden.
Yalnızca sık sık doktora kontrolüne git derim.
Tabi önce doktorla konuşup bunun tekrar yaşanması olası mi vs konuları görüşmelisin onun yönlendirmesine göre hareket edersin. Hatta birkaç doktor.
Eğer tekrar olmaz derlerse kuruntu yapma canim bence önümüzde kuremiz yok ne olacağını yalnız Allah bilir . Belki de istediğimizden de güzel şeylerle karşılacagiz..

Hadii inşallah bu halleri bile insanın içini kıpır kıpır yapiyo

Kizlar folik asit bulanti yapıyor gibi hissediyorum... internetten biraz baktim gercekten yapıyormuş bazıları. Siz de böyle şikayetler var mi?
Evet ben de de yapıyor o yüzden gece tok karnına yatmadan önce içmeni öneririm

Kızlar günaydın dün turuncu lekelenmem olmuştu . Akşam acilde keseye bakıldı 5+5 günle uyumlu beslenme kesesi oluşmuş dendi kanama alanı yokmuş . Tansiyonum düştü bayıldım hastanede . Midem aman aman bulanmıyo ama sürekli yanma ve kaynama hissi var lekelenme tekrar olmadı inşallah olmaz

Canım ben birkaç aydır kullanıyorum hiç bulantı yapmadı. Belkide ben içip uyuduğum için fark etmedim.
Gece almak hic aklima gelmemisti... hep sabah yada öğlen aliyordum ben..

Canım benim bulantım olunca dr bana zencefilli bir folik asit verdi bir de onu kullan istersen adı Nomesis galiba
Ben internetten bir arastirayim bunu cnm. Sağol.
Evet ben de de yapıyor o yüzden gece tok karnına yatmadan önce içmeni öneririm
Gece almak daha mantikli olacak. Ben neden sabah erkenden iciyirsam onu da anlamadim gitti....

Baktim canim nettende 34 haftada cok dogum yapanlar var o yuzden aklima takildi olabilirmi acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…