Gaviscon öneriliyor genelde .Herkese iyi geceler kızlar... oku oku bitiremedim valla maşallah size :)
Bende bugün miniğimin kalbinin sesini duydum.. mide bulantilarim üst seviyede.. Dr um medpamid içebilirsin dedi ama ilac kullanmak istemiyorum.. beni de bir ay sonra çağırdı ikili test zamanı sanırım. .
Canım ben birkaç aydır kullanıyorum hiç bulantı yapmadı. Belkide ben içip uyuduğum için fark etmedim.Kizlar folik asit bulanti yapıyor gibi hissediyorum... internetten biraz baktim gercekten yapıyormuş bazıları. Siz de böyle şikayetler var mi?
Hadi gözün aydın canimmmHerkese iyi geceler kızlar... oku oku bitiremedim valla maşallah size :)
Bende bugün miniğimin kalbinin sesini duydum.. mide bulantilarim üst seviyede.. Dr um medpamid içebilirsin dedi ama ilac kullanmak istemiyorum.. beni de bir ay sonra çağırdı ikili test zamanı sanırım. .
Gozunaydin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin darisi bizlere dua edinHerkese iyi geceler kızlar... oku oku bitiremedim valla maşallah size :)
Canım benimde 8+2 de buna benzerdi sanki:) dr gösterdi ama sadece bi baş ve bi gövde olarak gördmEki Görüntüle 2153038 Eki Görüntüle 2153038
Canım maşallah :) sen ne zaman cekinmistin bunu senle günümüz aynı nerdeyse, benim 7+2 de böyleydi salı günü ama ben hicbirsey anlamadım :))
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin aslında ultrason ölçütlerine çokta takılmamak gerektiğini bgn iyice öğrendim çünkü 9 gün önce dra gittiğimde bebeklerim beş gün geriden geliyorlar gözüküyorlardı bgn de gittim aynı ultrason da yine beş gün geriden gözüktü ama bebeğin bir tanesini net göremeyince büyük ultrasona aldı orada tam haftasıyla uyumlu çıktı yavrular şükür yani öyle üç beş günü hatta bir haftaya bile takılmamak lazımmış drun ölçütünden ultrasondan herşeyden değişebiliyorKızlar doktordan çıktık, kalp atışlarını duyduk biz de elhamdülillahgeç döllenmeydi, 1 hafta gerideydi geçen geldiğimizde, bu sefer ultrasonla sat uyumlu çıktı şükür yakalamış sıpam
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın ben de beklemiştim kese ve kalp bir arada gördüm kızımda da öyle yapmıştım seninde hayırlıyla görünür inşYarın bende ilk doktor randevusuna gideceğim kalp ve kese için. keseyi bile daha göremedim.arkadaşlar aklınıza gelirsem dua edin inşallah.
Ben ilk hamileliğimde aynı senin gibiydim bulantımı kesmese de yediğimi midem de tutan bir tek Zofran diye bir ilaç oldu cnm çok mecbur kalırsan druna danışırsın Allah yardımcın olsunBen de bugun ilk kez gittim keseyi gorduk 5+5 9.7mm koca bir serum yedim cok kotuyum bas agrisi,bulanrti,kusma su iciyorum 10 dk sonra cikiyor resmen ac geziyorum dermanim takatim yok cok giremiyorum herkese rahat bi surec diliyorum
İnşallah bşy yoktur canım ben de sabah kanamayla dra gittim biraz kanama alanı var bende ama istirahatle geçeceğini umuyorum sende dinlen yorma kendiniKızlar turuncu akıntım oldu bugün doktoruma msj attım ama cvp vermedi daha. Belim çok ağrıyo çok halsizim çok korkuyorum
Canım benim bulantım olunca dr bana zencefilli bir folik asit verdi bir de onu kullan istersen adı Nomesis galibaKizlar folik asit bulanti yapıyor gibi hissediyorum... internetten biraz baktim gercekten yapıyormuş bazıları. Siz de böyle şikayetler var mi?
Hoşbuldum arkadaşım Şifa olsun inşallah güvenç hoca gerçekten işinde profesyonel ya anlamadım ben adamı bir sallamaz tavrı var ama çok iyi işinde :) Seninde hayırlı olsun bebeğin :)Merhaba
Öncelikle hoşgeldin.Bende güvenç beyde tedavi ile kaldım. Benimde 4. Transferimdi.şuan intralipid serum taktırdım hastanedeyim.
Kese için gittim 5+5 te gördük keseyi ama boyutunu falan söylemedi bana devlet hastanesiydi ultrason çıktısı da vermedi keseyi gördük tahlillerimi yaptırdı ilaçlarımı yazdı gonderdiBenim de 20 nisan. Dün küçük bir embriyo gördük ama haftaya tekrar gideceğiz, 20 mm de kese. Siz gittiniz mi?
Bende kurban bayramında falan söylerim ancak kendi aileme o da karnım büyür anlaşılır zaten diye o zamana kadar soylemiycemBenim kızımın cinsiyetine kadar bir edin bir ben biliyorduk 2 ci geliyor kız deyince ha cinsiyet te belli dediler
Öyle görünüyor gibi ama başi neresi anlamadım doktor sağolsun birşey demedi :) İnşallah bir kaç haftaya daha netlesecekler, 10. Haftadan sonra embriyodan fetuse geçiyormuş ,sonraki ultrasonlar daha suprizli olacak gibi :)Canım benimde 8+2 de buna benzerdi sanki:) dr gösterdi ama sadece bi baş ve bi gövde olarak gördm
Gözünaydın canımm yahu aynı kafadayız bana da dr.um bulantı olursa ye dramamine verdi ama ılac ıcmedm hıc cok bulantı fln olmadı dıye dr vermeaıne ragmen tereddut edıyorum midem ağrıdıgnda ıcesım gelıyor vazgecıyorum
Gaviscon öneriliyor genelde .
Hadi gözün aydın canimmmbenide 1 ay sonra ikili tarama için cagirdi
Gozunaydin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin darisi bizlere dua edin
Bilmem cok moralim bozuluyorCanm neden vermedı mı dr ? Muayene sonrası dırekt verıyorlar senınki neden vermedı
E iste sen de benım dr ıkılı verıyor gidince hatırlat vermesı lazımBilmem cok moralim bozuluyor
6 hafta sonra gidecegim artik anca alirim belli olur oyle yoksa ozele gidecegimE iste sen de benım dr ıkılı verıyor gidince hatırlat vermesı lazım
canım devletteysen vermeyebılıyorlarmıs evet ama çok sacma benım eşim devlete gıttı geçen taş dökerken onun ultrasonunu bıle verdiler herdefasında bi kağıt yani alttarafı. Mutlaka ısrarla ıste ılk andan son ana onemlı onları sırayla cerceve fln yaparsın. Ya da dosyalıga koyarsın6 hafta sonra gidecegim artik anca alirim belli olur oyle yoksa ozele gidecegim
Az once esimle konustukta gidip ozelde alalim resimlerini diyorcanım devletteysen vermeyebılıyorlarmıs evet ama çok sacma benım eşim devlete gıttı geçen taş dökerken onun ultrasonunu bıle verdiler herdefasında bi kağıt yani alttarafı. Mutlaka ısrarla ıste ılk andan son ana onemlı onları sırayla cerceve fln yaparsın. Ya da dosyalıga koyarsın
Alabilirsin tabi çok içinde kalcaksa ama bısonrakıyle de baslayabılırsın tabıAz once esimle konustukta gidip ozelde alalim resimlerini diyor
sen önceki doğum hikayelerini anlatınca doktorun daha sıkı takip eder bence seni ama bir sıkıntı olmadığı sürece 34 haftada almazlar bebeği hatta başlayan doğumu durdurmaya çalışırlar daha o haftada çünkü 37. haftada ciğer gelişimini anca tamamlıyor bebeklerIyi aksamlar kizlar size bisi sorcam ben iki hamilelik gecirdim ilki .39 haftalik falandi kordon dolanmis yavrumu karnimda kaybettim ikinci gebeligimde 36 4 de sezeryanla acil aldilar kordonda kanama var dediler tesaduf doktora gitmistik simdi 3 gebeligim bi tane oglum var yine bu sorunlari yasarmiyim aklima getirmekte istemiyorum ama erkenmi aldirsam dogumumu 34 haftada fln yapsam olurmu acaba
Bakalim bu gittigimde de alamazsam ozelde haletcem artikAlabilirsin tabi çok içinde kalcaksa ama bısonrakıyle de baslayabılırsın tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?