2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gaviscon öneriliyor genelde .

Hadi gözün aydın canimmm benide 1 ay sonra ikili tarama için cagirdi

Gozunaydin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin darisi bizlere dua edin

Kızlar doktordan çıktık, kalp atışlarını duyduk biz de elhamdülillah geç döllenmeydi, 1 hafta gerideydi geçen geldiğimizde, bu sefer ultrasonla sat uyumlu çıktı şükür yakalamış sıpam
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin aslında ultrason ölçütlerine çokta takılmamak gerektiğini bgn iyice öğrendim çünkü 9 gün önce dra gittiğimde bebeklerim beş gün geriden geliyorlar gözüküyorlardı bgn de gittim aynı ultrason da yine beş gün geriden gözüktü ama bebeğin bir tanesini net göremeyince büyük ultrasona aldı orada tam haftasıyla uyumlu çıktı yavrular şükür yani öyle üç beş günü hatta bir haftaya bile takılmamak lazımmış drun ölçütünden ultrasondan herşeyden değişebiliyor
Yarın bende ilk doktor randevusuna gideceğim kalp ve kese için. keseyi bile daha göremedim.arkadaşlar aklınıza gelirsem dua edin inşallah.
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın ben de beklemiştim kese ve kalp bir arada gördüm kızımda da öyle yapmıştım seninde hayırlıyla görünür inş

Ben de bugun ilk kez gittim keseyi gorduk 5+5 9.7mm koca bir serum yedim cok kotuyum bas agrisi,bulanrti,kusma su iciyorum 10 dk sonra cikiyor resmen ac geziyorum dermanim takatim yok cok giremiyorum herkese rahat bi surec diliyorum
Ben ilk hamileliğimde aynı senin gibiydim bulantımı kesmese de yediğimi midem de tutan bir tek Zofran diye bir ilaç oldu cnm çok mecbur kalırsan druna danışırsın Allah yardımcın olsun

Kızlar turuncu akıntım oldu bugün doktoruma msj attım ama cvp vermedi daha. Belim çok ağrıyo çok halsizim çok korkuyorum
İnşallah bşy yoktur canım ben de sabah kanamayla dra gittim biraz kanama alanı var bende ama istirahatle geçeceğini umuyorum sende dinlen yorma kendini

Kizlar folik asit bulanti yapıyor gibi hissediyorum... internetten biraz baktim gercekten yapıyormuş bazıları. Siz de böyle şikayetler var mi?
Canım benim bulantım olunca dr bana zencefilli bir folik asit verdi bir de onu kullan istersen adı Nomesis galiba

Merhaba
Öncelikle hoşgeldin.Bende güvenç beyde tedavi ile kaldım. Benimde 4. Transferimdi.şuan intralipid serum taktırdım hastanedeyim.
Hoşbuldum arkadaşım Şifa olsun inşallah güvenç hoca gerçekten işinde profesyonel ya anlamadım ben adamı bir sallamaz tavrı var ama çok iyi işinde :) Seninde hayırlı olsun bebeğin :)

Benim de 20 nisan. Dün küçük bir embriyo gördük ama haftaya tekrar gideceğiz, 20 mm de kese. Siz gittiniz mi?
Kese için gittim 5+5 te gördük keseyi ama boyutunu falan söylemedi bana devlet hastanesiydi ultrason çıktısı da vermedi keseyi gördük tahlillerimi yaptırdı ilaçlarımı yazdı gonderdi

Benim kızımın cinsiyetine kadar bir edin bir ben biliyorduk 2 ci geliyor kız deyince ha cinsiyet te belli dediler
Bende kurban bayramında falan söylerim ancak kendi aileme o da karnım büyür anlaşılır zaten diye o zamana kadar soylemiycem

Canım benimde 8+2 de buna benzerdi sanki:) dr gösterdi ama sadece bi baş ve bi gövde olarak gördm
Öyle görünüyor gibi ama başi neresi anlamadım doktor sağolsun birşey demedi :) İnşallah bir kaç haftaya daha netlesecekler, 10. Haftadan sonra embriyodan fetuse geçiyormuş ,sonraki ultrasonlar daha suprizli olacak gibi :)

Bende içmiyorum :) dayanalim bakalım :)

Gaviscon öneriliyor genelde .

Hadi gözün aydın canimmm benide 1 ay sonra ikili tarama için cagirdi

Beni de :) inşallah sağlıklı güzel haberler alırız hep birlikte :)

Gozunaydin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin darisi bizlere dua edin

Amin canım.. dualarımız birbirimize için :)

Iyi aksamlar kizlar size bisi sorcam ben iki hamilelik gecirdim ilki .39 haftalik falandi kordon dolanmis yavrumu karnimda kaybettim ikinci gebeligimde 36 4 de sezeryanla acil aldilar kordonda kanama var dediler tesaduf doktora gitmistik simdi 3 gebeligim bi tane oglum var yine bu sorunlari yasarmiyim aklima getirmekte istemiyorum ama erkenmi aldirsam dogumumu 34 haftada fln yapsam olurmu acaba

6 hafta sonra gidecegim artik anca alirim belli olur oyle yoksa ozele gidecegim
canım devletteysen vermeyebılıyorlarmıs evet ama çok sacma benım eşim devlete gıttı geçen taş dökerken onun ultrasonunu bıle verdiler herdefasında bi kağıt yani alttarafı. Mutlaka ısrarla ıste ılk andan son ana onemlı onları sırayla cerceve fln yaparsın. Ya da dosyalıga koyarsın

Az once esimle konustukta gidip ozelde alalim resimlerini diyor

sen önceki doğum hikayelerini anlatınca doktorun daha sıkı takip eder bence seni ama bir sıkıntı olmadığı sürece 34 haftada almazlar bebeği hatta başlayan doğumu durdurmaya çalışırlar daha o haftada çünkü 37. haftada ciğer gelişimini anca tamamlıyor bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…