- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Kiz ben sana beni etiketle demedimmiEvi bırakmam da sürekli yanlarında da durmam mutfak balkon takılırım orada geçmez o 1-2 saat, oyle üzgünüm ki biliyorum bu bişeylerin başlangıcı çabalarımın boşuna olduğunun göstergesi kendi salaklığıma yanıyorum başka bişeye değil
Bizde gecenlerde oyle yikadik oyle cirpiniyo ki zor tutuyoruz kucaktaPapatyamaviss biz eşimle banyoya girip birimiz kucağında tutuyor diğeri yıkıyor öyle banyo yapiyor kuzum
Ben üç adet file aldım benim kuvete tam olanıninbulamadim ondan artık kucağımıza alıp yıkıyoruz
Sen naparsannyap o emmez artik bosuna ugrasma diyomSabah sabah sırf meraktan Linayı kucakladığım gibi duşa girdimDuşakabinde diz çöküp kucağımda yıkadım. Kucakta durmayı sevmediğinden galiba pek hoşlanmadı birde kapalı yerden sıkıldı galiba. Benim kız file üstünde hamak keyfi seviyor anlaşılan ağlamadı ama gülücüklerde saçmadı emmesini geçtim memeye dönüp bakmadı bile değişik bu çocuk kayıp düşürürüm diye korkuyordum ama kolay oldu duşakabinde az büyük olaymış iyiymiş benim zayıflamam şart oldu artık yazın beraber yıkanır dururuz birde ben hep gece uykusundan önce yıkıyordum güzel uyuyordu gündüzde uyursa böyle yıkarım artık gece zaten uyuyor
Gel bende var kahve de hazır içelim valla dertlendimKiz ben sana beni etiketle demedimmi) ne oldu kv geldimi gelecekmi sizmi gideceksiniz ??? Simdi sen balkonda dolanirim dedinya canm
Nasi sigara cekti :-((
Uydum artıkSeytana uyma rezene ic) kahve sut keser rezene sut yapar )
Ah biz anneler
Sabahtan beri yazsam mı yazmasam mı diyorum geçmiş olsun diyeyim şimdiden canım benim eşimde ailesi söz konusu olduğunda hep gözleri dolar keşke diyorum ilkinde kabul etmeseydim çünkü ardı arkası kesilmediBence onların hiç haberi bile yok avm fikrinden, bundan sonrası kolay olmayacak hep gelmek isteyecekler, ne utanmaz insanlarmış ne yüzle gelecekler anlamıyorum bu ev dizildiği gun onlar Konya’ya gittiler gelmek istemediler o zaman ilk kez görecekler evimi eşyalarımı
oha ya büyü de mi var işin içinde. bak konuşmadan duramazsın ıllakı bıseklde ıletısımınz olur ama kasma kendını orası senın evın onlar kassın bebe senın ev senın koca senin konussan da ordan cıktıklarnda herswy yıne aynı olucak. bundan somra da gormek ıstedıklerıne eşin kızınla gıder. ama asla engelleme ninesnı tanımasını. bak benm annem babam torunlarnı goremıyo abıımn oglunu gelin yuzunden. bızde durum farklı tabı sorunlu olan gelin hanım. ben de yegenmı goremyrm ozaman beddua zamanı ortada evlat fln yoktusuan asla beddua etmez kv torununa oglunun canı cunku . sen relaks ol ki onlar da şaşrsınEvi bırakmam da sürekli yanlarında da durmam mutfak balkon takılırım orada geçmez o 1-2 saat, oyle üzgünüm ki biliyorum bu bişeylerin başlangıcı çabalarımın boşuna olduğunun göstergesi kendi salaklığıma yanıyorum başka bişeye değil
Eslerinizle araniz bu sebepten bozulmuyor mu veya ona dirdir etmiyor musunuzSabahtan beri yazsam mı yazmasam mı diyorum geçmiş olsun diyeyim şimdiden canım benim eşimde ailesi söz konusu olduğunda hep gözleri dolar keşke diyorum ilkinde kabul etmeseydim çünkü ardı arkası kesilmedi
bu sigaraa olayı beni de benden alıyor bazen canm ıstıyor hamılelk testı yaptıgım gun bırakmıstm artk guzwl kokmaya basladı. eşim gecen sıgara ıctıkten sonra geldı öptü ay pardon sıgara ıcmıstım dedı olsun dedım tadını ozlemısımUydum artıkmasumlaştırmak için sütlü yaptım:)) kahveyi yaparken de bir sigara olaydı dedim balkon keyfi yapacaktım sonra anasın sen gir içeri bebenin yanında iç kahveni dedim
Yanlarinda durmayacakmis,onlar oglumun evi diye gidiyorlsrdir zatenoha ya büyü de mi var işin içinde. bak konuşmadan duramazsın ıllakı bıseklde ıletısımınz olur ama kasma kendını orası senın evın onlar kassın bebe senın ev senın koca senin konussan da ordan cıktıklarnda herswy yıne aynı olucak. bundan somra da gormek ıstedıklerıne eşin kızınla gıder. ama asla engelleme ninesnı tanımasını. bak benm annem babam torunlarnı goremıyo abıımn oglunu gelin yuzunden. bızde durum farklı tabı sorunlu olan gelin hanım. ben de yegenmı goremyrm ozaman beddua zamanı ortada evlat fln yoktusuan asla beddua etmez kv torununa oglunun canı cunku . sen relaks ol ki onlar da şaşrsın
Ben kızıma hiç ilaç vitamin kullanmadım 4 yaşına dek okula gitti bu yıl hasta olmaya başladı bi problemi yok oğluma da kullanmıyorum d vitamini ocean aldık ama içince kustu 3 kez vermişimdir@ssoztrk @Kartanesii8892 cok cahilce bir fikir mi bilemedim de, kan degerleri normalse vermesek nolur ki acaba? Hani anne sutu Çocugun tum her seyini karsiliordu :/ kabiz olacak hic yoktan diye cok canim sıkılıyor
Zaten bende emzirmeyecektim bu sefer ben geri çekeyim o kalsın öylece dedim de yine almadı sıpamSen naparsannyap o emmez artik bosuna ugrasma diyom
Sana) bu arada biz halen sutleri isitipmi verecegiz oda isisindaki sut dokunurmuki sen napiyorsun
Sende kocan sigara iciginde öpüş bari tadını oyle alirsin birazda olsabu sigaraa olayı beni de benden alıyor bazen canm ıstıyor hamılelk testı yaptıgım gun bırakmıstm artk guzwl kokmaya basladı. eşim gecen sıgara ıctıkten sonra geldı öptü ay pardon sıgara ıcmıstım dedı olsun dedım tadını ozlemısım
Ya ben devit i vermeyi unutuyorum heppHerkeze günaydın demir ilacina başlayanlar demir ilacıyla D vitamini ard arda verilirmi.
Dogal olanlari var ben onlardan almayi dusunuyorum canım muhendisinoglu paylasmisti içeriği tamamen dogal olanindanEvet benimde ablamın kızında oldu dişlerinde siyah lekeler oluştu maalesef dişleri dökülüp yenisi gelene kadar böyle kalacak dedi doktorda büyüdükçe birazı kayboldu ama hala var 5 yaşında şuan
Bende soracağım bunu doktora nette bazı doktorlar verilmeyebilir demiş değerlerini ölçmeden veriyorlar belki ihtiyacı yok sonuçta ilaç o da doğal değil tamam mecbursak veririz de değilse ne gerek var diye düşünüyorum ben de
canım ne salaklığı sen büyüklük yapmışsın belki onlar da utanıp gercek büyük gibi davranırlar bundan sonra esinin hatrına yaptın pişman olma üzme stres yapma sakınEvi bırakmam da sürekli yanlarında da durmam mutfak balkon takılırım orada geçmez o 1-2 saat, oyle üzgünüm ki biliyorum bu bişeylerin başlangıcı çabalarımın boşuna olduğunun göstergesi kendi salaklığıma yanıyorum başka bişeye değil
hahahahahah nilü ya hahahahaha normalde sevmem oyle ıyy o da ondan dıkkat eder ama o an guzel geldıSende kocan sigara iciginde öpüş bari tadını oyle alirsin birazda olsa
Ya ben sigarayi birakali 3 4 sene oldu ama bu aralar okdrrr geriliyorim sinit stres doluyorum ki yakasim geliyo bitaneSende kocan sigara iciginde öpüş bari tadını oyle alirsin birazda olsa
malesef var böyle seyler kendi babaannem bu yüzden vefat etmişS Sevimlipanduf ben buyuye filan inanmam da tuvaletin havalandirna penceresine bile muska saklayanlari gordum o yuzden bence de yalniz birakma inaniyorsun sonucta
ben de dr.a danısıp onun onerdıgı kan ılacını alablrm saglıkocagnın verdıgı d vıtamnını kullanmayp d~vit almıstık bakalım buna ne dıcek. ben de kullanmak ıstemyrm oek ya bu demiriBen kızıma hiç ilaç vitamin kullanmadım 4 yaşına dek okula gitti bu yıl hasta olmaya başladı bi problemi yok oğluma da kullanmıyorum d vitamini ocean aldık ama içince kustu 3 kez vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?