2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz ben sana beni etiketle demedimmi ) ne oldu kv geldimi gelecekmi sizmi gideceksiniz ??? Simdi sen balkonda dolanirim dedinya canm
Nasi sigara cekti :-((

Sen naparsannyap o emmez artik bosuna ugrasma diyom
Sana ) bu arada biz halen sutleri isitipmi verecegiz oda isisindaki sut dokunurmuki sen napiyorsun

Kiz ben sana beni etiketle demedimmi ) ne oldu kv geldimi gelecekmi sizmi gideceksiniz ??? Simdi sen balkonda dolanirim dedinya canm
Nasi sigara cekti :-((
Gel bende var kahve de hazır içelim valla dertlendim bize gelecekler yarın akşam üzeri

Seytana uyma rezene ic ) kahve sut keser rezene sut yapar )
Uydum artık masumlaştırmak için sütlü yaptım:)) kahveyi yaparken de bir sigara olaydı dedim balkon keyfi yapacaktım sonra anasın sen gir içeri bebenin yanında iç kahveni dedim

Sabahtan beri yazsam mı yazmasam mı diyorum geçmiş olsun diyeyim şimdiden canım benim eşimde ailesi söz konusu olduğunda hep gözleri dolar keşke diyorum ilkinde kabul etmeseydim çünkü ardı arkası kesilmedi

oha ya büyü de mi var işin içinde. bak konuşmadan duramazsın ıllakı bıseklde ıletısımınz olur ama kasma kendını orası senın evın onlar kassın bebe senın ev senın koca senin konussan da ordan cıktıklarnda herswy yıne aynı olucak. bundan somra da gormek ıstedıklerıne eşin kızınla gıder. ama asla engelleme ninesnı tanımasını. bak benm annem babam torunlarnı goremıyo abıımn oglunu gelin yuzunden. bızde durum farklı tabı sorunlu olan gelin hanım. ben de yegenmı goremyrm ozaman beddua zamanı ortada evlat fln yoktusuan asla beddua etmez kv torununa oglunun canı cunku . sen relaks ol ki onlar da şaşrsın

Eslerinizle araniz bu sebepten bozulmuyor mu veya ona dirdir etmiyor musunuz
Ben simdi kendimi dusundum de kocama uyuz olur uzatirdim gibime geliyor S Sevimlipanduf

Uydum artık masumlaştırmak için sütlü yaptım:)) kahveyi yaparken de bir sigara olaydı dedim balkon keyfi yapacaktım sonra anasın sen gir içeri bebenin yanında iç kahveni dedim
bu sigaraa olayı beni de benden alıyor bazen canm ıstıyor hamılelk testı yaptıgım gun bırakmıstm artk guzwl kokmaya basladı. eşim gecen sıgara ıctıkten sonra geldı öptü ay pardon sıgara ıcmıstım dedı olsun dedım tadını ozlemısım

Yanlarinda durmayacakmis,onlar oglumun evi diye gidiyorlsrdir zaten

@ssoztrk @Kartanesii8892 cok cahilce bir fikir mi bilemedim de, kan degerleri normalse vermesek nolur ki acaba? Hani anne sutu Çocugun tum her seyini karsiliordu :/ kabiz olacak hic yoktan diye cok canim sıkılıyor
Ben kızıma hiç ilaç vitamin kullanmadım 4 yaşına dek okula gitti bu yıl hasta olmaya başladı bi problemi yok oğluma da kullanmıyorum d vitamini ocean aldık ama içince kustu 3 kez vermişimdir

Sen naparsannyap o emmez artik bosuna ugrasma diyom
Sana ) bu arada biz halen sutleri isitipmi verecegiz oda isisindaki sut dokunurmuki sen napiyorsun
Zaten bende emzirmeyecektim bu sefer ben geri çekeyim o kalsın öylece dedim de yine almadı sıpam valla ben sağıp anında veriyorsam ısıtmıyorum dolaptaysa ısıtıyorum.. yazın dolaptan çıkardığımı direk versem mi diyorum serinler yavrucak

Sende kocan sigara iciginde öpüş bari tadını oyle alirsin birazda olsa

Herkeze günaydın demir ilacina başlayanlar demir ilacıyla D vitamini ard arda verilirmi.
Ya ben devit i vermeyi unutuyorum hepp
Dogal olanlari var ben onlardan almayi dusunuyorum canım muhendisinoglu paylasmisti içeriği tamamen dogal olanindan kiz kalk cok canim sıkılıyo avmde bi kahve icek

kızlarr eşime yıldönumu ıcın hediye arıyordum ua buldum zippo çakmak istiyordu ama kendı almaya kıyamıyordu sanrım ben alıcam sizce hangısı guzell bunlarn arasında kaldım o hareketlı yazısız olanı begendım gb ama yazılı olanların arasnda da kaldım

Eklentiler

• IMG-20190426-WA0004.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20190426-WA0003.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20190426-WA0001.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20190426-WA0000.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 35
canım ne salaklığı sen büyüklük yapmışsın belki onlar da utanıp gercek büyük gibi davranırlar bundan sonra esinin hatrına yaptın pişman olma üzme stres yapma sakın

Ben kızıma hiç ilaç vitamin kullanmadım 4 yaşına dek okula gitti bu yıl hasta olmaya başladı bi problemi yok oğluma da kullanmıyorum d vitamini ocean aldık ama içince kustu 3 kez vermişimdir
ben de dr.a danısıp onun onerdıgı kan ılacını alablrm saglıkocagnın verdıgı d vıtamnını kullanmayp d~vit almıstık bakalım buna ne dıcek. ben de kullanmak ıstemyrm oek ya bu demiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…