Eslerinizle araniz bu sebepten bozulmuyor mu veya ona dirdir etmiyor musunuz
Ben simdi kendimi dusundum de kocama uyuz olur uzatirdim gibime geliyor SSevimlipanduf
Ya ben hiç kıyamadım iki göz yaşı aksa tamam bunu da aşarız tamam onuda almayız tamam onuda giymem bunu da yemem diye diye adamlar düğünümün içine etti ertesi gün el öpmeye gittik bi kavga gürültü o gün dedi eşim bu eve son gelişin bi daha getirmeyeceğim dedi nerdeeee adamı kaç kez boşamaya kalktım annem telefonda ağladı kocam yanımda yani ne kin bitiyor ne evlilik olan bana oldu
Yaa burdaki resimler yöneticiler tarafından silinir mi acaba. Eşim bilmeden koydum ben sormak aklıma da gelmedı daha kendı sosyal hesabımızda paylasmadık eskaza görse kızar
6.15 de uyandı Bugun benimki level atladı yarım saat geç uyandı geceleri emzirmeye kalkmak bile beni sabahları kalkıp uyuyamama kadar zorlamıyor gözümü açamıyorum sabahları bi ağırlık
6.15 de uyandı Bugun benimki level atladı yarım saat geç uyandı geceleri emzirmeye kalkmak bile beni sabahları kalkıp uyuyamama kadar zorlamıyor gözümü açamıyorum sabahları bi ağırlık
iki gündür kızım yanımzdayken uyuyakalıyorum ve oben uyurken memeyı kapıp tekrr uyuyor eşimle aralarında destek var sıkıntı olmuyor da uyuyakalmasam asla yapmam yanı ama şunu farkettım boyle de dhaa fazla uyuyor sbaahları 6da uyanan kızım bugun 8de uyandı bn uyandıramadım da o yanmdayken uyumusum ben de. cok rhat oldu bı baktım acık kalmıs meme uyandım o da emıo
Yaa burdaki resimler yöneticiler tarafından silinir mi acaba. Eşim bilmeden koydum ben sormak aklıma da gelmedı daha kendı sosyal hesabımızda paylasmadık eskaza görse kızar
bu sigaraa olayı beni de benden alıyor bazen canm ıstıyor hamılelk testı yaptıgım gun bırakmıstm artk guzwl kokmaya basladı. eşim gecen sıgara ıctıkten sonra geldı öptü ay pardon sıgara ıcmıstım dedı olsun dedım tadını ozlemısım
Dogal olanlari var ben onlardan almayi dusunuyorum canım muhendisinoglu paylasmisti içeriği tamamen dogal olanindan kiz kalk cok canim sıkılıyo avmde bi kahve icek
Gece korktuğum kadar olmadı tabi işerken ağlamaları oldu ama olur o kadar. Calpol ve pedifen şurup yazmıştı dönüşümlü olarak verirsiniz diye birde fitil 1 kere calpol verdim gecede fitil kullandık sonrasında rahatladı.. Allah kolaylık versin sizlerede..
Kızlar merhaba. Bayagı oldu ben girmeyeli. Nasılsınız bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah. :)) hepinize benden ve oğlumdan selamlar öpücükler :))
Selam kızlar
Bugün 4.ay kontrolümüz vardı 600 gr almışız 6.350 gr ve 61cm olmuşuz :)
Rotanın 2.dozunu yaptı doktorumuz. Pazartesi de sağlık ocağında aşılarımız var.
Sabahtan beri yazsam mı yazmasam mı diyorum geçmiş olsun diyeyim şimdiden canım benim eşimde ailesi söz konusu olduğunda hep gözleri dolar keşke diyorum ilkinde kabul etmeseydim çünkü ardı arkası kesilmedi
Ben biliyorum kv tarafının huyunu aynı sitede iki bina öteki oğluna yatılı gidip kalan insanlar iç içe yaşamaya bayılırlar gelmek de isteyecekler postu serip kalmak da isteyecekler olan eşimle bana olacak birbirimizi yiyeceğiz