2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
az evvel içtim ben de

bi fincan içmezsem uyanık kalamıyorum ayılamıyorum bugün küçük 5 büyük 5.30 da uyandı gel de içme
canım çay,kahve etkılıyor mu gercekten bebeklerı acaba süte gecıp. dün ben çok çay içtim kızım 3saatte bır uyandı aksamdan sabaha aşıdan mı çaydan mı kestıremedım

Eslerinizle araniz bu sebepten bozulmuyor mu veya ona dirdir etmiyor musunuz
Ben simdi kendimi dusundum de kocama uyuz olur uzatirdim gibime geliyor S Sevimlipanduf
Ya ben hiç kıyamadım iki göz yaşı aksa tamam bunu da aşarız tamam onuda almayız tamam onuda giymem bunu da yemem diye diye adamlar düğünümün içine etti ertesi gün el öpmeye gittik bi kavga gürültü o gün dedi eşim bu eve son gelişin bi daha getirmeyeceğim dedi nerdeeee adamı kaç kez boşamaya kalktım annem telefonda ağladı kocam yanımda yani ne kin bitiyor ne evlilik olan bana oldu

Yaa burdaki resimler yöneticiler tarafından silinir mi acaba. Eşim bilmeden koydum ben sormak aklıma da gelmedı daha kendı sosyal hesabımızda paylasmadık eskaza görse kızar

az evvel içtim ben de

bi fincan içmezsem uyanık kalamıyorum ayılamıyorum bugün küçük 5 büyük 5.30 da uyandı gel de içme
6.15 de uyandı Bugun benimki level atladı yarım saat geç uyandı geceleri emzirmeye kalkmak bile beni sabahları kalkıp uyuyamama kadar zorlamıyor gözümü açamıyorum sabahları bi ağırlık

6.15 de uyandı Bugun benimki level atladı yarım saat geç uyandı geceleri emzirmeye kalkmak bile beni sabahları kalkıp uyuyamama kadar zorlamıyor gözümü açamıyorum sabahları bi ağırlık
iki gündür kızım yanımzdayken uyuyakalıyorum ve oben uyurken memeyı kapıp tekrr uyuyor eşimle aralarında destek var sıkıntı olmuyor da uyuyakalmasam asla yapmam yanı ama şunu farkettım boyle de dhaa fazla uyuyor sbaahları 6da uyanan kızım bugun 8de uyandı bn uyandıramadım da o yanmdayken uyumusum ben de. cok rhat oldu bı baktım acık kalmıs meme uyandım o da emıo

gece emzirip yatıyosun ya geri sabah artık o şansın yok uyandılar mı tamam daha da uyku yok :)

Eşimde kokusunu bile sevmiyorum aslında kendim çekmem lazım illaki:)) hayır sağdığım da 2 damla süt çok olsa yine üzülmeyeceğim:)))
Ya ben devit i vermeyi unutuyorum hepp

Dogal olanlari var ben onlardan almayi dusunuyorum canım muhendisinoglu paylasmisti içeriği tamamen dogal olanindan kiz kalk cok canim sıkılıyo avmde bi kahve icek
Kız ben bursa ya taşındım ya.. orda olaydım gelirdim hemencik:)) söyleyem de bir gün eşim işe gelirken atıversin bizi de avmye
az evvel içtim ben de

Senin duble içmek hakkın cnm hatta her çocuğa 1 duble bile içebilirsin bence

benm de aklıma geldı kızım uyuynca ıcıp sagsam.olur mu dıye ama ıkı meme sagmak akılkarı degıl yazık günah sute

Çok şükür atlattınız canım bize yarım fitil kullan hep dedi 4-5 saatte bir bakalım bizim nasıl geçecek

Hangi ara tasindin ya kasla goz arasindaaa en son tasincam diyodun gidivermissin bile bana inegolden anne bulun cok pis bunalima giricem sıkıldım

Kızlar merhaba. Bayagı oldu ben girmeyeli. Nasılsınız bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah. :)) hepinize benden ve oğlumdan selamlar öpücükler :))
Hoşgeldin canım biz iyiyiz pasamla sen nasılsın pasanla

Reactions: Otb
Selam kızlar
Bugün 4.ay kontrolümüz vardı 600 gr almışız 6.350 gr ve 61cm olmuşuz :)
Rotanın 2.dozunu yaptı doktorumuz. Pazartesi de sağlık ocağında aşılarımız var.
Maşallah kızına canım geçmiş olsun bakalım biz bu ay Gr aldık pazartesi bizimde aşımız var

Yaa burdaki resimler yöneticiler tarafından silinir mi acaba. Eşim bilmeden koydum ben sormak aklıma da gelmedı daha kendı sosyal hesabımızda paylasmadık eskaza görse kızar
Ben sırf bu yüzden silinmez diye eklemiyorum sadece profil yapıyorum. Tam ben de Papatyamaviss e söyleyelimde seni de şikayet etsin diyecektim

Ben biliyorum kv tarafının huyunu aynı sitede iki bina öteki oğluna yatılı gidip kalan insanlar iç içe yaşamaya bayılırlar gelmek de isteyecekler postu serip kalmak da isteyecekler olan eşimle bana olacak birbirimizi yiyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…