Kız yazdım ya buraya taşındım yoruldum öldüm bittim diye hiç ilgilenmiyorsun benimle ben bi etrafa haber salayım varsa bildikleri ocak annesi yönlendircem sana
Canım çok olsa da risk gerçekten Çünkü tamamen boşaltmak lazım memeyi bir yandan sağarken de meme tekrar doluyor kaç dakikada sigara içerikli süt boşalır ki Bilemedim
Haberlerde izledim kızlar akıllı bebek bezi çıkarmışlar Amerika’da, bebeğimizde idrar yolu enfeksiyonu var mı diye kendimiz direk o bezi takıp çiş yaptığında Prima misali hani çiş dolduğunda mavi oluyor ya o çizgi bunda da pembe kırmızı gibi bir renk verecekmiş hemen anlayıp ona göre doktora gidecekmişiz ama Türkiye’ye eylülde gelecekmiş
Başınız sağolsun. Ölüm sebebi neydi tam olarak peki? Ben Bazı eşyaların filan negatif yaydığını düşünüyorum mesela muska evet olabilir diyorum ama o kadar büyük etkisinin olabileceğini hiç görmedim.
Ben hala kanguru bakiyorum alamadim. Bir ikinci el babybjorn aldim cocuk durmadi. Sizinki hangi marka. Biraz keyfinizi bozacagim ama prf dr yonca tabak emziren anneleri kahve ve cikolatadan uzak durmasi gerektigini soylemis. Burun tikanikligina kadar bronsite sebep oluyormus gizli alerji sebebiyle bebektr
Ben hala kanguru bakiyorum alamadim. Bir ikinci el babybjorn aldim cocuk durmadi. Sizinki hangi marka. Biraz keyfinizi bozacagim ama prf dr yonca tabak emziren anneleri kahve ve cikolatadan uzak durmasi gerektigini soylemis. Burun tikanikligina kadar bronsite sebep oluyormus gizli alerji sebebiyle bebektr
Kahve günde bir kez çikolata sınırsız bizde sbu kadar çikolata yememegöre çikolatalı süt akması lazımdı benden kangurumdan memnunum ama benim bebiş bana yapışık yaşamaya sevdiğinden de olabilir kanguruya koyunca 15-20 dk içinde uyuyor (mamadusbaby markası)
Kız yazdım ya buraya taşındım yoruldum öldüm bittim diye hiç ilgilenmiyorsun benimle ben bi etrafa haber salayım varsa bildikleri ocak annesi yönlendircem sana
Ozellikle ocak olsun bir gun once bir gun sonra kabulum deeel yaa cocukla akil mi kaliyo bursada oldugunu iyo aklimda tutabilmisim oda biseyy esin burda mi. Calisiyo
Canım bu bi başlangıç artık ailemizin içine girdiler girmeye başladılar evet belki bi daha 5 ay sonra gelecekler sonrakinde 3 ay sonra belki sonrakinde teklifsiz gelecekler bişeylerin yolu açıldı artık çabalarımın hepsi boşunaymış oyle iki kişi birbirini sevince samanlık falan seyran olmuyormuş kendi kendimize yeteriz masalları evlenene kadarmış
Evet haklısın.. evliliklerde iki kişiden ziyade aileler evleniyormuş gibi gelir bana hep.. biribirine uygun olmayan ailelerde illa problem çıkıyor ne yazık ki
Ben biliyorum kv tarafının huyunu aynı sitede iki bina öteki oğluna yatılı gidip kalan insanlar iç içe yaşamaya bayılırlar gelmek de isteyecekler postu serip kalmak da isteyecekler olan eşimle bana olacak birbirimizi yiyeceğiz
Isteyecekler de sen izin vermesen de kalirlar mi ki
Fazla taviz verme ama esin bir sekilde seni tuzaga dusurur gibi geliyor cok emrivaki yapiyorlar iyice zitlasacan onunla da haberi yok
kızlarr eşime yıldönumu ıcın hediye arıyordum ua buldum zippo çakmak istiyordu ama kendı almaya kıyamıyordu sanrım ben alıcam sizce hangısı guzell bunlarn arasında kaldım o hareketlı yazısız olanı begendım gb ama yazılı olanların arasnda da kaldım
Haberlerde izledim kızlar akıllı bebek bezi çıkarmışlar Amerika’da, bebeğimizde idrar yolu enfeksiyonu var mı diye kendimiz direk o bezi takıp çiş yaptığında Prima misali hani çiş dolduğunda mavi oluyor ya o çizgi bunda da pembe kırmızı gibi bir renk verecekmiş hemen anlayıp ona göre doktora gidecekmişiz ama Türkiye’ye eylülde gelecekmiş
Ozellikle ocak olsun bir gun once bir gun sonra kabulum deeel yaa cocukla akil mi kaliyo bursada oldugunu iyo aklimda tutabilmisim oda biseyy esin burda mi. Calisiyo
Gel anlaşalım Beklenen doğum tarihi ocak olsun.. kriterlerimiz geniş olursa ihtimal artar evet cnm orda şimdilik gidip geliyor bakalım buraya gelmeye çalışacakta gelemezse de canı sağolsun gider gelir:)) ben yıllardır gidip geliyorum anlasın biraz beni
Ben biliyorum kv tarafının huyunu aynı sitede iki bina öteki oğluna yatılı gidip kalan insanlar iç içe yaşamaya bayılırlar gelmek de isteyecekler postu serip kalmak da isteyecekler olan eşimle bana olacak birbirimizi yiyeceğiz