Isteyecekler de sen izin vermesen de kalirlar mi ki
Fazla taviz verme ama esin bir sekilde seni tuzaga dusurur gibi geliyor cok emrivaki yapiyorlar iyice zitlasacan onunla da haberi yok
Bence de... SSevimlipanduf
arada kalan hep sen oluyorsun ailesi gittikten sonra her şey güllük gülistanlık olmayacak bir şey olmamış gibi davranılamaz ki eşin ailesini ikna etsin sonraki olacaklar için
Ben biliyorum kv tarafının huyunu aynı sitede iki bina öteki oğluna yatılı gidip kalan insanlar iç içe yaşamaya bayılırlar gelmek de isteyecekler postu serip kalmak da isteyecekler olan eşimle bana olacak birbirimizi yiyeceğiz
O kadar üzülüyorum ki şuan yaşadıkların benim geçmişte yaşayıp hala unutamadıklarım yüzlerini hala görüyor oluşum keşke böyle insanlar kısa yaşasa yüzlerini hemen unutsak
O kadar üzülüyorum ki şuan yaşadıkların benim geçmişte yaşayıp hala unutamadıklarım yüzlerini hala görüyor oluşum keşke böyle insanlar kısa yaşasa yüzlerini hemen unutsak
Ben yarını düşünüyorum nasıl göreceğim yüzlerini hiç utanmayacaklar mı bana bakarken, evimizi yerleştirirken Konya’ya kaçan insanlar Bugun olmuş gelmek için can atar olmuşlar herşey bitti gitti unutulacak sanıyorlar, ölsem unutmam biliyor musun ağlaya ağlaya uyuduğum günleri ölsem unutmam allah da unutturmasın onlara hep nefretle bakayım
Bence de... SSevimlipanduf
arada kalan hep sen oluyorsun ailesi gittikten sonra her şey güllük gülistanlık olmayacak bir şey olmamış gibi davranılamaz ki eşin ailesini ikna etsin sonraki olacaklar için
Bence bu psikolojik sınır bi kere kalktı mı artık bundan sonrasında ikna edemez eşi de. Bu bi seferlik bişeydi bi daha gelemezsiniz diyemez dese de inanmazlar ki. Hatta evinize gelmelerine bile gerek yok bi kere lafta kabul etmiş olman bile yeter bu yasağın delinmesi için.. ama evde görmeleri daha iyi her şey yine senin kontrolünde olacak sonuçta SSevimlipanduf
Bence bu psikolojik sınır bi kere kalktı mı artık bundan sonrasında ikna edemez eşi de. Bu bi seferlik bişeydi bi daha gelemezsiniz diyemez dese de inanmazlar ki. Hatta evinize gelmelerine bile gerek yok bi kere lafta kabul etmiş olman bile yeter bu yasağın delinmesi için.. ama evde görmeleri daha iyi her şey yine senin kontrolünde olacak sonuçta SSevimlipanduf
Aynen öyle benim için bu diyorum evlilik birliğinin sarsılması anlamına geliyor ama eşim en ufak bişeyde bırakıp gidebileceğimi çok iyi biliyor artık mücadele edecek canım ruhum yok eski ben değilim şimdi bile diyorum bazen neden uğraştık neden çabaladık o zaman madem 2 sene sonra hepsi unutulacak ve geleceklerdi neydi o zaman o yaşadıklarımız rezillikler, evde olacaklar ve ben nasıl bebeğimi onların kucağında göreceğim buna nasıl izin vereceğim bilmiyorum onlar gittikten sonra hemen yıkarım kızımı
Aynen öyle benim için bu diyorum evlilik birliğinin sarsılması anlamına geliyor ama eşim en ufak bişeyde bırakıp gidebileceğimi çok iyi biliyor artık mücadele edecek canım ruhum yok eski ben değilim şimdi bile diyorum bazen neden uğraştık neden çabaladık o zaman madem 2 sene sonra hepsi unutulacak ve geleceklerdi neydi o zaman o yaşadıklarımız rezillikler, evde olacaklar ve ben nasıl bebeğimi onların kucağında göreceğim buna nasıl izin vereceğim bilmiyorum onlar gittikten sonra hemen yıkarım kızımı
Ben yarını düşünüyorum nasıl göreceğim yüzlerini hiç utanmayacaklar mı bana bakarken, evimizi yerleştirirken Konya’ya kaçan insanlar Bugun olmuş gelmek için can atar olmuşlar herşey bitti gitti unutulacak sanıyorlar, ölsem unutmam biliyor musun ağlaya ağlaya uyuduğum günleri ölsem unutmam allah da unutturmasın onlara hep nefretle bakayım
Vallahi insanoğlu çok yüzsüz babası sabah uyandık evden kovdu bizi anlamadıkta ne olduğumuzu sonra 8 ay gitmedik diye evlerine arayıp eşime sen o çok bilmişi dinliyorsun dedi babası sanki kovmak çok normal gibi bu liste uzar gider ama iyiye gitmez emin ol
Bizimki ongundur supermen gibi uyurken bile sol elini yumruk yapiyo oyle uyuyor arada kaldiriyo uyurken nasil beceriyor bilmiyorum ama uyanikkende yapip bakiyor acaba ayni hareketmi
Bende onu anlamiyorum kimisi iki saat kimsii uc saat kimiai 8 saat diyor bu sut oda isiisinda kc saat duracak )
Yokbacim mesela sagdim
Verdim icmedi yarim saat sonra bardakta isitip veriyordum dolaba girmeden oda isisindaki sutu isitip veriyorm
Zaten bende emzirmeyecektim bu sefer ben geri çekeyim o kalsın öylece dedim de yine almadı sıpam valla ben sağıp anında veriyorsam ısıtmıyorum dolaptaysa ısıtıyorum.. yazın dolaptan çıkardığımı direk versem mi diyorum serinler yavrucak
Yok cnm onu da ısıtmıyorum ama havalar ısınıyor artık bizim evde sıcak oluyor yarım saat bile olsa dolaba koyarım artık 3 saat diyorlar ama hiç o kadar beklettmedim içeceğine yakın sağıyorum en fazla 1 1buçuk saat beklemiştir