Bozulmaz mı canım, valla bizim şimdiye kadar ki her tartışmamız evliyken sevgiliyken hepsi ailesi yüzünden yaptıkları veya yapmadıkları yüzündendi, eşim şimdiye kadar idare etti yani bana hiç baskı yapmadı gelinecek gidilecek arayacaksın konuşacaksın diye ama onlara da hiç böyle özel günlerimizi rezil ettiniz deyip Gönül koymadı o tarafı da el üstünde tuttu beni de, şimdi ben bi taviz vermiş oldum ve benim Üzerime oynamaya devam edecek biliyorum yarın evime aldıysam bayramda aramamı bekleyecek bunda olmazsa diğer bayramda isteyecek, yarını merakla bekliyorum hiç bir şey olmamış gibi mi davranıp konuşacaklar yoksa bir özür vs olacak mı, şu da var eşimde onları almaya gidecek evi bilmiyorlar eşimde onlarla bir gelecek en azından eşim karşılardı onları evde olsaydı bende salona oturduktan sonra gelirdim bu durumda hoşgeldiniz falan dememe gerek kalmazdı, annemlerin evinde beğenmedikleri ne varsa sunmayacağım önlerine terlik veriyorduk eve geldiklerinde giymiyorlardı burun kıvırıp burada vermeyeceğim, eşime dedim kullandıkları her şeyi çöpe atacağım bardak çatal tabak ne varsa, evde sadece çay yapılacak o kadar, off off kafam bi dünya sürekli geçmişi düşünüyorum