2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimki ongundur supermen gibi uyurken bile sol elini yumruk yapiyo oyle uyuyor arada kaldiriyo uyurken nasil beceriyor bilmiyorum ama uyanikkende yapip bakiyor acaba ayni hareketmi
Evet evet aynı bende dalga geçiyorum
He-man güç bende artik bi kılıcı eksik

Ahahah olsun bisey olmaz ne is yapiyo kiz burda

Bence de... S Sevimlipanduf arada kalan hep sen oluyorsun ailesi gittikten sonra her şey güllük gülistanlık olmayacak bir şey olmamış gibi davranılamaz ki eşin ailesini ikna etsin sonraki olacaklar için
Yarın nasıl ağlamadan duracağım ben şimdiden bile tutamıyorum kendimi ister etsin ister etmesin başına gelecekleri biliyor
Oyle icesiM geliyorki dun esimde birakti paket almamis bakalim kacgun sabredecek

Okadar zaman bosuna direndin :-( emekler cop oluyo Cok uzuldum dogmayan yavruna beddualar etmislerdi simdi sevmeyemi gelecekler istenmedikleri evde napacaklar bacim
Bizimki evde bir paket cebinde bir paket bulundurur içmek istiyorum da işte süte geçer vicdan yaparım,
Aynen emekler boşa gitti oyle içim yanıyor ki elim bi işe gitmiyor

Bence yazısız siyah

Eslerinizle araniz bu sebepten bozulmuyor mu veya ona dirdir etmiyor musunuz
Ben simdi kendimi dusundum de kocama uyuz olur uzatirdim gibime geliyor S Sevimlipanduf
Bozulmaz mı canım, valla bizim şimdiye kadar ki her tartışmamız evliyken sevgiliyken hepsi ailesi yüzünden yaptıkları veya yapmadıkları yüzündendi, eşim şimdiye kadar idare etti yani bana hiç baskı yapmadı gelinecek gidilecek arayacaksın konuşacaksın diye ama onlara da hiç böyle özel günlerimizi rezil ettiniz deyip Gönül koymadı o tarafı da el üstünde tuttu beni de, şimdi ben bi taviz vermiş oldum ve benim Üzerime oynamaya devam edecek biliyorum yarın evime aldıysam bayramda aramamı bekleyecek bunda olmazsa diğer bayramda isteyecek, yarını merakla bekliyorum hiç bir şey olmamış gibi mi davranıp konuşacaklar yoksa bir özür vs olacak mı, şu da var eşimde onları almaya gidecek evi bilmiyorlar eşimde onlarla bir gelecek en azından eşim karşılardı onları evde olsaydı bende salona oturduktan sonra gelirdim bu durumda hoşgeldiniz falan dememe gerek kalmazdı, annemlerin evinde beğenmedikleri ne varsa sunmayacağım önlerine terlik veriyorduk eve geldiklerinde giymiyorlardı burun kıvırıp burada vermeyeceğim, eşime dedim kullandıkları her şeyi çöpe atacağım bardak çatal tabak ne varsa, evde sadece çay yapılacak o kadar, off off kafam bi dünya sürekli geçmişi düşünüyorum

Su olan yerde gerçekten bereket var.. benim kız yıkanınca uykusu bile bereketlendi 10buçuktan 2 buçuğa kadar uyudu arada 1 kere süt içmeye kalktı geceyide etkilemezse ben artık bunu hep gündüzleri yıkarım

Cok haklisin. Iste onlarda o iğrenç hareketleri yaparken ogluna soz geciremedik diye hinclarini senden almislar. Sen bundan baska taviz vermezsen bence cok sey beklemezler,hic yoktan yapmayacagini bilirler. Bekleseler bile. Esine is düşüyor bu anlamda. Seninle ilgili sunu yapmadi bunu yapmadi dendiginde agizlarini tikarsa daha da lafini acmazlar gibime geliyor. Allah yardimcin olsun canim. Esin seni barisir gozuyle bu emrivakiligi yapiyor ama senin psikolojini bozup, onla aranin bozulmasina davetiy3 cikariyor. Ben bunu goze almazdim. Ben gidiyor muyum sorun var mi yok o zman ne yuz goz edecem ki karimi

Su olan yerde gerçekten bereket var.. benim kız yıkanınca uykusu bile bereketlendi 10buçuktan 2 buçuğa kadar uyudu arada 1 kere süt içmeye kalktı geceyide etkilemezse ben artık bunu hep gündüzleri yıkarım
Bnde dun yıkadım2 saat uyudu bide memede 20 dk takıldı azcik daha isinsin havalarda

Bende oyle ama ben isitiyordum oda isisindaki sutu bile

Bende onu anlamiyorum kimisi iki saat kimsii uc saat kimiai 8 saat diyor bu sut oda isiisinda kc saat duracak )
Yokbacim mesela sagdim
Verdim icmedi yarim saat sonra bardakta isitip veriyordum dolaba girmeden oda isisindaki sutu isitip veriyorm
3-3-3 kuralı var oda sıcaklığına 3 saat buzdolabında 3 gün dondurucuda 3 ay

Aman geldikleri gunu ruya sayiver bidaha gelmiceklerine soz vermis esin ikinci bebege artik mutlu ol geldiklerinde burunlarindan getir ellerinizi yikayin de ) normalde kullaniyormuydun cnm bende icmiyorum bikac ictim baktim kimse icmemis geri biraktim burasi sayesinde

Bende onu anlamiyorum kimisi iki saat kimsii uc saat kimiai 8 saat diyor bu sut oda isiisinda kc saat duracak )
Yokbacim mesela sagdim
Verdim icmedi yarim saat sonra bardakta isitip veriyordum dolaba girmeden oda isisindaki sutu isitip veriyorm

Çoğu yerde 8 saat diye okudum canım emmiyor benim kız da anlayamıyorum sağdığımda da hiç ısıtmıyorum her emme öncesi sağıyorum taze taze içiyor

Çoğu yerde 8 saat diye okudum canım emmiyor benim kız da anlayamıyorum sağdığımda da hiç ısıtmıyorum her emme öncesi sağıyorum taze taze içiyor
Bizimki biberonda istemedi icin mindar ediyoruz sutu hep sen 3 saati gecirmemeye bak yinede bende 3 biliyordum gecen sagma posetinde senin dedigin gibi 6-8 yaziyordu emmiyormu artik sipan

Canım sadece süt mü veriyordun kaç cc ile doyuyor senin kız? Emmiyor 1 haftadır ya gece hele kalk süt sağ onu ver çok zor oluyor. Ben mama da veriyorum süte göre miktarı değişiyor

Bizimki biberonda istemedi icin mindar ediyoruz sutu hep sen 3 saati gecirmemeye bak yinede bende 3 biliyordum gecen sagma posetinde senin dedigin gibi 6-8 yaziyordu emmiyormu artik sipan

Geçmiyor canım 3 saati de acıkmasına yakın sağıyorum. Emmiyor doktora erken gideceğim yine bi tam zamanında gidemiyoruz hep bir şey çıkıyor

Kizlar hamile kaldigimda ben bilmiyordum tabi daha adet olmama 15-20 varken asiri mide bulantisi oldu kusma yoktu surekli midem karisiyordu korkarim suanda oyle bulanti var yemekte yedim midem karisiyor keyfim
Yok hic simdide zar gibi kirmizi birsey geldi acaba ogluma kardesmi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…