Gunaydın ❤❤ Biz mesaiye başladık bile eşimin ailesi yarın bebeği görmeye bizim eve gelecekler,eşim o kadar yalvarıp yakardı ki daha önce gelmek istediklerinde de iptal ettim şimdi edemiyorum haklısın hepsinde haklısın sen muhattap olma ben zAten söylerim onlara sevimlipandufun hoşgeldin demesini elinizi öpmesini beklemeyin derim bi iki saat durur giderler sadece salonda Otururlar senden başka hiç bişey istemiyorum falan diye devamının da bu şekilde gideceğinden gene kimse kimseyi aramayacak ve asla ileri de yatılı kalma olayına girilmeyeceğine dair msj yazdırıp ekran görüntülerini aldım eğer bunh çiğnersen evliliğimizi kendi ellerinle bitirmiş olursun haberin olsun dedim, ikram bişey hazırlamam dedim dışarıdan al ne istersen dedim tamam çayı bile ben yaparım dedi öyle suyuma gidiyor ki anangil gelecek bi koltukları değiştir desem değiştirecek o kadar yani çok üzgünüm ama kabul ettim etmek zorunda kaldım
ay çok ayıp edicem belki ama ne olmuştu seninle kv arasında. benimde sorun oldu da ne oluyor bu insanlara böyle çocuk olunca? seni neden ağlattılar? ben hiç becerikli değilim kin tutmak konusunda aslında cıngar çıkarırdım ama şeytana uymayayım dedim aynı evin içinde yüz yüze bakacaz. ama sinirim geçmedi hala içten içe bebeğime dokunmasını dahi istemiyorum ama bir tarafım onun da torunu diyor yine susuyorum. çok sinirleniyorum sonra düşününce lohusa halimle bana yaşattıklarını asla affetmeyeceğim.
Kizlar hamile kaldigimda ben bilmiyordum tabi daha adet olmama 15-20 varken asiri mide bulantisi oldu kusma yoktu surekli midem karisiyordu korkarim suanda oyle bulanti var yemekte yedim midem karisiyor keyfim
Yok hic simdide zar gibi kirmizi birsey geldi acaba ogluma kardesmi geliyo
Korunmak gunah canim sen bilmiyormusun allah ne verirse ) biri bikere boyle yazmis herneyse
Ebe bisiker bisiler dedide simdi korunmak derken igne hap vs yada kondom mu gericekilmede bi korunma olmuyormu ) o korunmadan sayilmiyormu ki sekizay cocuk icin bekledim rabbim sekizinci aya nasip etti simdi uckere birliktelikle olursa gercekten şok olurum )
Biberona alistimi geri emmeye donmez uyurken ver biberonu bu cocuklarin derdi neki aslinda suc bizim eskiden makina olmadina cocuk emmedimi acikinca mecbur emecek oylede olmus biz yok sarilik olmasin yok ac kalmasin yok kilo alsin diye diye bizimki memeyi yaliyo yalanacak birsey saniyo kuzum bilmiyorki onun annesi biberon oldu artik benim cocukta sagma makinasi
Muhattap olmayacağım canım çay veririm tek içsinler gitsinler, sigara hamile değilken akşamları eşime eşlik ederdim Ya da içen arkadaşımın yanında içerdim yoksa oyle tekken içmişliğim yoktur bile, hamileyken emzirme sürecinde hiç içmedim eşim içerken yanında bile bulunmadım
Biberona alistimi geri emmeye donmez uyurken ver biberonu bu cocuklarin derdi neki aslinda suc bizim eskiden makina olmadina cocuk emmedimi acikinca mecbur emecek oylede olmus biz yok sarilik olmasin yok ac kalmasin yok kilo alsin diye diye bizimki memeyi yaliyo yalanacak birsey saniyo kuzum bilmiyorki onun annesi biberon oldu artik benim cocukta sagma makinasi
Biz sağlıkçıya yaptırdık sünnetini ben ne kadar istemesemde eşim öyle tercih etti bence çocuk cerrah ında yaptırın bizimki baya eski usul oldu oğlumun pipisi bi acayip oldu normalmiş gerçi zamanla şekillenecekmişte işte ben çok kaygılarım.
Korunmak gunah canim sen bilmiyormusun allah ne verirse ) biri bikere boyle yazmis herneyse
Ebe bisiker bisiler dedide simdi korunmak derken igne hap vs yada kondom mu gericekilmede bi korunma olmuyormu ) o korunmadan sayilmiyormu ki sekizay cocuk icin bekledim rabbim sekizinci aya nasip etti simdi uckere birliktelikle olursa gercekten şok olurum )
Doğumdan sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş ya ne bileyim herkes oyle diyor daha çok dikkat etmek gerek hele ki sezeryenliyiz ayni yeri bir yıl içinde bi daha kesecekler hayali bile hayattan soğutur insanı
Muhattap olmayacağım canım çay veririm tek içsinler gitsinler, sigara hamile değilken akşamları eşime eşlik ederdim Ya da içen arkadaşımın yanında içerdim yoksa oyle tekken içmişliğim yoktur bile, hamileyken emzirme sürecinde hiç içmedim eşim içerken yanında bile bulunmadım
Doğumdan sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş ya ne bileyim herkes oyle diyor daha çok dikkat etmek gerek hele ki sezeryenliyiz ayni yeri bir yıl içinde bi daha kesecekler hayali bile hayattan soğutur insanı
Allah koruya deme kiz ben nasil korunacam ebe haptan igneden bahsetti ama
Hic kulak vermedim kondomda kullanmadik ama icimede tukurmedi sizde kim korunuyor
Bu kız benim sabrimi cok fena deniyor. Dalamiyor uykuya, fena direniyor tam uyuyor 10 15 dk sonra uyaniyor ve geri donduremiyorum. @Kartanesii8892 sen bu uykuya dondurme.isini nasil yapiyorsun gece ya da gunduz.
Burnu falan tıkalı olmasın. Benim oğlumun da gece şapkası çıkmış kafasından biraz hırıltı var gibi bugün rahat uyuyamadi. Sizde de vardı zannedersem burun tıkanıklığı.
Çocuk cerrahisinde karar kıldık. Ama şimdi de babam aklımı karıştırdı, özelde ne gerek var sünnete diye. Araştırma hastanesinde yaptırın diyo napcaz bilemedim
benim oğlumun pipisini deliği dar olduğundan mecburen araştırmada yapıldı çocuğa hafif sedasyon verip 1 saat ağlatmışlar geldi yavrum kendinde değil 4 saat beraber ağladık. hayatta bidaha devlette yaptırmam ne kadar pahalı olursa olsun.
Burnu falan tıkalı olmasın. Benim oğlumun da gece şapkası çıkmış kafasından biraz hırıltı var gibi bugün rahat uyuyamadi. Sizde de vardı zannedersem burun tıkanıklığı.
Allah koruya deme kiz ben nasil korunacam ebe haptan igneden bahsetti ama
Hic kulak vermedim kondomda kullanmadik ama icimede tukurmedi sizde kim korunuyor
bana doktor hap yazmıştı en güvenli bu diye 2 gün kullandım sütüm mü kesildi tadı mı değişti bilmem oğlum emmedi bende bıraktım. 4 sene uğraşıp tüp bebek yapan ben sanmıyorum notmal olsun ya.
Canım sadece süt mü veriyordun kaç cc ile doyuyor senin kız? Emmiyor 1 haftadır ya gece hele kalk süt sağ onu ver çok zor oluyor. Ben mama da veriyorum süte göre miktarı değişiyor
Yok cnm benim süt çok azaldı mama ağırlıklı besleniyor artık tam açlık kapasitesi 90cc gece içiyor hepsini uzun süre aç kaldığı için gündüzde uyanınca 60 cc mama veriyorum onunla uyanık kalıyor uyuyacağında da ne kadar süt çıkarsa onu içiyor uyanmadan sağarsam önce süt sonra mama içiyor
benim oğlumun pipisini deliği dar olduğundan mecburen araştırmada yapıldı çocuğa hafif sedasyon verip 1 saat ağlatmışlar geldi yavrum kendinde değil 4 saat beraber ağladık. hayatta bidaha devlette yaptırmam ne kadar pahalı olursa olsun.
Ahh yavrum yaa kıyamam =( yok ben devlet hastanelerinden bıktım zaten aradım sordum isteğe bağlı sünnet yapmıyoruz dediler işime geldi açıkçası. Uygun bi günde özel hastaneye götüreceğiz