2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kendime nekadar eziyet ediyorum ) bi disari cikariz hemen sicak su isterim ) buyudu artik bende isitmim )
Dışarda mama veriyorum ben artık süt taşımıyorum termosta su taşıyorum test falan bişey yapta haber et bize ocak bebişlerine ilk kardeş senden mi gelecek diye merak ederiz biz

Emzirme döneminde hapla korunma mı verdi adı ne hapın

Emzirme döneminde hapla korunma mı verdi adı ne hapın
Ben sormustum kadin dogumcuma cerazette sanirim hapin ismi ama tam korumadigini soyleyenler olmustu nette o yuzden kullanmadim ama bu aralar almayi dusunuyorum tekrar.. ilki buyumeden ikinci cocuk kabus gibi geliyor

Ben sormustum kadin dogumcuma cerazette sanirim hapin ismi ama tam korumadigini soyleyenler olmustu nette o yuzden kullanmadim ama bu aralar almayi dusunuyorum tekrar.. ilki buyumeden ikinci cocuk kabus gibi geliyor
Valla ben bu aralar prezervatife bile güvenmiyorum eşim öpse dur bebek istemiyorum diyorum ben de alırım da Doğum kontrol hapları yüksek oranda hormon ilacı demek değil mi ya bu nasıl bişey ki acaba ben yasmin kullanarak korunmuştum öncesinde ona güvenim sonsuz

Zaten Doğum sonrası ki normal Doğum değil sezeryen yaptığım halde o canımın acıması hiç geçmedi

GUnde kackere sagim yapiyon canim

Icim yandi okuyunca. Hesap soran yok diye hadi isini dogru yapmiyorsun, kucucuk bebegede mi acimamislar. Ozelde oyle guzel dogum yaptim ki , kendi kendimi sorguladim bu kadar saglik personeli ve imkan varken ne ise yariyor ben bu durumda bile ozeli tercih edeceksem. Imkan imkan derler. Mesele imkanlar degil insanlik isini dogru ve durust yapmak yazik o insanlara verdigimiz vergiler

Geri cekilme bi korunma yontemi değil derler saglikcilar biz de przvtf , yani hep de oyle oldu en guzeli teriltemiz hapa iğneyevs ben karsiyim insanin vucudun ddengesiyle oynuyor

Geri cekilme bi korunma yontemi değil derler saglikcilar biz de przvtf , yani hep de oyle oldu en guzeli teriltemiz hapa iğneyevs ben karsiyim insanin vucudun ddengesiyle oynuyor
Neyse ) kaderimde kac cocukyazildiysa artik ) bundan sonra bizde kullanalim ) ebeden istedinmi birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…