Canim ne diyecegimi bilenedim bayada olmus hamileliklerin Rabbim sabrini versin cok iyi bi dr git normalde dr aydabir cagiriyo sen 2 haftada bir git Rabbimin takdiri iste hayirlusiyla kucagina almayi nasip etsin
34. Hafta tehlikeli cnm en iyisi 37 yi doldurması sen 33. Haftadan sonra gerekirse hafta da bir kontrole girersin ama bebeğin ne kadar seninle kalırsa o kadar faydalı zaten ikinci doğumunda yaşananlarda tamamen dr hatası o yüzden aynısı olmaz allahın izniyle sağ salim kavuşursun yavruna inşallah
Arkadaşlar hastaneden yeni geldim kese ve kalp atımını gördük şükürler olsun Rabbime.Dualarınız için çok teşekkürler.Darısı bekleyen diğer arkadaşlara inşallah.
Arkadaşlar hastaneden yeni geldim kese ve kalp atımını gördük şükürler olsun Rabbime.Dualarınız için çok teşekkürler.Darısı bekleyen diğer arkadaşlara inşallah.
Kızlar ya gece sahurdan beri karnım ağrıyor değişik bi ağrı göbeğimin tam altı sancıyor uyuz uyuz, bi de göğüslerim şimdiden çatladı desem o kadar şiştiler ki küçüklerdi normalde, kenarlarına baktım çatlamış
Kizlar ben 2018 ocak annesiyim. Ve galiba 2019 ocak annesi de olacağım. Sezeryan olmuştum bu kadar kisa zaman da tekrar doğum yapan tanıdığınız var mi?
Kizlar ben 2018 ocak annesiyim. Ve galiba 2019 ocak annesi de olacağım. Sezeryan olmuştum bu kadar kisa zaman da tekrar doğum yapan tanıdığınız var mi?
Benim ablam oldu canım 2 yıl üst üste sezeryen oldu, ilkinde hiç sorun yaşamadı ertesi gün ayaklandı hiç yatmadı bile ama 2. De biraz daha zorladı bi kaç gün yatmak zorunda kaldı doktoru kızmıştı ablamın sezeryen araları 3 yıl olmalı hemen neden yaptın diye ama ablamın da yaşı geçiyordu geç evlenmişti hemen Ard arda yapayım diye düşündü
Kızlar günaydın dün turuncu lekelenmem olmuştu . Akşam acilde keseye bakıldı 5+5 günle uyumlu beslenme kesesi oluşmuş dendi kanama alanı yokmuş . Tansiyonum düştü bayıldım hastanede . Midem aman aman bulanmıyo ama sürekli yanma ve kaynama hissi var lekelenme tekrar olmadı inşallah olmaz
Kızlar acil cevap verin nolur.bugün 6+0 olduk.çamaşırımda bir damla kan gördüm.peçeteye sildim bişey yok.acile gidiyoruz şimdi nolur dua edin bişey olmasın.bakarlar dimi acilde?
Kızlar acil cevap verin nolur.bugün 6+0 olduk.çamaşırımda bir damla kan gördüm.peçeteye sildim bişey yok.acile gidiyoruz şimdi nolur dua edin bişey olmasın.bakarlar dimi acilde?