2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gece almak hic aklima gelmemisti... hep sabah yada öğlen aliyordum ben..

Ben internetten bir arastirayim bunu cnm. Sağol.

Gece almak daha mantikli olacak. Ben neden sabah erkenden iciyirsam onu da anlamadim gitti....
Şifa olsun inşallah cnm bulantı çok zor inşallah hepimizin ki en kısa sürede biter

Baktim canim nettende 34 haftada cok dogum yapanlar var o yuzden aklima takildi olabilirmi acaba diye
Canim ne diyecegimi bilenedim bayada olmus hamileliklerin Rabbim sabrini versin cok iyi bi dr git normalde dr aydabir cagiriyo sen 2 haftada bir git Rabbimin takdiri iste hayirlusiyla kucagina almayi nasip etsin

Baktim canim nettende 34 haftada cok dogum yapanlar var o yuzden aklima takildi olabilirmi acaba diye
34. Hafta tehlikeli cnm en iyisi 37 yi doldurması sen 33. Haftadan sonra gerekirse hafta da bir kontrole girersin ama bebeğin ne kadar seninle kalırsa o kadar faydalı zaten ikinci doğumunda yaşananlarda tamamen dr hatası o yüzden aynısı olmaz allahın izniyle sağ salim kavuşursun yavruna inşallah

Kızlar ya gece sahurdan beri karnım ağrıyor değişik bi ağrı göbeğimin tam altı sancıyor uyuz uyuz, bi de göğüslerim şimdiden çatladı desem o kadar şiştiler ki küçüklerdi normalde, kenarlarına baktım çatlamış

Kizlar ben 2018 ocak annesiyim. Ve galiba 2019 ocak annesi de olacağım. Sezeryan olmuştum bu kadar kisa zaman da tekrar doğum yapan tanıdığınız var mi?

Kizlar ben 2018 ocak annesiyim. Ve galiba 2019 ocak annesi de olacağım. Sezeryan olmuştum bu kadar kisa zaman da tekrar doğum yapan tanıdığınız var mi?
Benim ablam oldu canım 2 yıl üst üste sezeryen oldu, ilkinde hiç sorun yaşamadı ertesi gün ayaklandı hiç yatmadı bile ama 2. De biraz daha zorladı bi kaç gün yatmak zorunda kaldı doktoru kızmıştı ablamın sezeryen araları 3 yıl olmalı hemen neden yaptın diye ama ablamın da yaşı geçiyordu geç evlenmişti hemen Ard arda yapayım diye düşündü

Kızlar günaydın dün turuncu lekelenmem olmuştu . Akşam acilde keseye bakıldı 5+5 günle uyumlu beslenme kesesi oluşmuş dendi kanama alanı yokmuş . Tansiyonum düştü bayıldım hastanede . Midem aman aman bulanmıyo ama sürekli yanma ve kaynama hissi var lekelenme tekrar olmadı inşallah olmaz

Kızlae 6+3 bugun ultrasona göre adete göre 6+1 ama bebek görünmüyor normal mi ya acayip moralim bozuldu

Kızlae 6+3 bugun ultrasona göre adete göre 6+1 ama bebek görünmüyor normal mi ya acayip moralim bozuldu
canını sıkma hıc gayet normal bende 6+1 de sadece kese ve yolk sacını gorduk 2 hafta sonra gel dedı.KArından bırazdaha gec gozukebılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…