2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar güneş kremi önerisine ihtiyacım var benim kız da benim gibi güneşi görmeden kızarmaya başlıyor.. hangi marka kullanıyorsunuz yada kullanacaksınız... yada kullanmalımıyız????
Çok yüksek faktörlü kremler kullanmamak gerektiğini duymuştum sonuçta güneşe de ihtiyacımız var bizim de çocuklarımızın da vitamin sentezi için. Marka bilmiyorum ben de

Çok yüksek faktörlü kremler kullanmamak gerektiğini duymuştum sonuçta güneşe de ihtiyacımız var bizim de çocuklarımızın da vitamin sentezi için. Marka bilmiyorum ben de
Bunu bilmiyordum ama benim yüzümü yüksek faktörlü kurtarıyor değilse kıpkırmızı oluyorum yanıyor birde kızımda böyle olacak gibi yanaklarda damarları çok belli mesela sıkıntı oluyor deriye yakın olması

Biz de oğlumla beyaz tenliyiz :) hiç sürmek istemiyorum kimyasal sonuçta ama o bembeyaz tenine de kıyamıyorum yanarsa çok üzülürüm bi bakayım forumda konuşulmuştur belki

Yemek saatinde ne işleri varmış erken gelselermiş ya eşin çalışıyor mu bugün
Valla boş çaydan başka hiç bir şey yapmayacağım eşime söyledim o kadar ne ikram etmek istersen al dışarıdan dedim o da almadı hatta dün akşam istersen iptal edeyim sen üzülme falan diye söyledi, eşim Bugun çalışmıyordu iş yerine malzeme almaya gitti Tahtakale’ye, oradan eve gelmeden annesigil alacak daha şimdi çıktı evden, Gelmeleri 5 i çok rahat bulur yemek söylerim belki dışarıdan dedi eşim, karışmıyorum ben ne yaparsa yapsın ben bi evi süpürsem bana yeter

Anladım cnm bende gelip yemek saatinde aç bıraktılar derler diye söyledim. ..

Anladım cnm bende gelip yemek saatinde aç bıraktılar derler diye söyledim. ..
İstediklerini söylesinler İnan umrumda değil, eşim onlara şey demiş sözde bu sizin son şansınız ona göre sonra torun torun deyip durmayın iletişimi tamamen kopartırız ona göre davranın demiş inandın mı diye sor hayır eşim asla oyle demez eskiden ağladığım şeylere gülüyorum şuanda

Ben de inanmadim yani , oyle demismis :)))
Zaten ben o ailenin yerinde olsam bu sekil diyen adamin evine gitmem bu zamana kadar yoktu torun simdide gormeyiveririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…