2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba pek yazamıyorum ama okuyorum. Güneş kremi konuşulmuş 30 faktör üstü önerilmiyor, trukid markasının içeriği oldukça temiz, tavsiye ederim. Pişik kremlerinin çinko bazlı olanları da iyi koruyor güneşten. Aslında hiç kullanmadan şapka şemsiye gibi şeylerle korunması daha iyi mümkünse.

Himm yatiyami gelecek yoksa bu aksam yemegine geliyordur kiz ) gelin ac birakti olur yarin
Çay var içerse kapı var giderse hiç bişey hazırlamadım kuzum evi süpürdüm bi zorla, mutfağıma da bi el atmam gerek kahvaltı bulaşıklarım vs duruyor

Trukid i araştırdım ama iki rengi var mavi ve turuncu aradaki fark neymiş çözemedim ben

Bende onu dedim valla kesin konuşurlar
Kızlar yemiyorlar ki bişey istemeye geldiklerinde yapıyorduk sarmasından böreğinden kekinden kurabiyesine kadar 7-8 çeşit dolduruyorduk tabakları birinin tadına bakmışlıkları yoktu çatallarına bile dokunmuyorlardı bir bardak çay içip kalkıyorlardı yoksa bence de çok ayıp sadece çayla misafir ağırlamak ama onlar öyle napıyım eşime sen al senin ailen ne yiyeceklerse dedim o da benim de içimden gelmiyor zAten buz gibi ortam olacak insanın gözü yemek görmez dedi iyi sen bilirsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…