Akşam 7 de gece 3 te ve sabah 7 de besledim en son gece emdi ama uyuduğu için diye düşünüyorum gün içinde nasıl olucak bilmiyorum bakalım gözlemlicem
Bende uykusu olduğu zaman ısrarla emmediğini farkettim cnm dün kaşıkla denedim ilk kez oynaya oynaya 20 cc anca içti biberon almıyor zaten gece 2 kez emzirdim ama gündüz nasıl olucak bilmiyorum gözlemlicem bakalım
Ben alıştırma bardağı aldim iyice red yapmasin diye. Biberona alismasin diye. Bol ten temasi oneriyorlar bu durumda canim ikinizde ciplak halde o senin gogsunde uzanin beraber sen zorlama hic
Tam da gününü bulmus bu durum yani
Sen bu bas agrisiyla tufekle kovaliyor mussun seninkileri :))
Saka bi yana o cadi kizinin nazi sana, garez yapiyorlar annelere hep.
Gecen s. Ocaginda bizimki yalandan eh eh basladi ,hemsire diyorki sunun aglamasina bak sirf numaramdan beni al aglamasi:)
Dimi eve biri gelir gik demez aglamaz kendi kendine oynar sonra herkes der ki hani zor cocyktu hani agkiyordu vs sen abartiyosun. Babasi bile inanmiyodu basta o derece.
Dimi eve biri gelir gik demez aglamaz kendi kendine oynar sonra herkes der ki hani zor cocyktu hani agkiyordu vs sen abartiyosun. Babasi bile inanmiyodu basta o derece.
Annem telefonda biraz sezdim yani abarttigimi dusundu. Geldi birgün o gunde ispat niteliğinde kizim gozunu kirpmadi sasti kaldi en sonunda onu eve bırakalım yolda uyur belki dedik. Kardeslerime diyor delirmiş bu kiz hic uyumadi bugun :)))
Meme de olmadığı ve uyumadığı her an mızır mızır ağlar eğer almazsam kucağıma falan çığlık çığlığa ağlamaya başlar ama şey böyle gözünden yaş gelmez yani öyle ses sadece, dün gece 2.30 da emzirmeye kalktık sonra kusma kaka falan sonra uyumadı 5.30 da koydum artık beşiğine uyudu sanıp 6 da geri kalktı gene uyutmaya çalış çalış bu kez de 1,5 saat uyudu 7.30 da kalktı kafam çatlayacak artık
Canım ben esmaül hüsna ilahisi açıyorum youtube dan hem sakinleşiyor hemde uykusundan rutini gibi oldu artık uyuyor tabi eğer gazı yada ağrısı yoksa bir dene istersen
Onları denedim sadece ağlaması duruyor. Uyuyordu şimdi emdi daha saat 7 den beri akşam onda da ilk başta yıne almadı 2.denemede tuttu bakalım gündüz bizi ne bekliyor
Ben alıştırma bardağı aldim iyice red yapmasin diye. Biberona alismasin diye. Bol ten temasi oneriyorlar bu durumda canim ikinizde ciplak halde o senin gogsunde uzanin beraber sen zorlama hic
Ben kanli bir parca gordum resmi yolladim doktor alerji olabilr dedi fakat bir daha oyle bir parca gelmedi. Cok cikolata kahve icmistim o zaman. En sonki kakamiz boyle biraz ishal gibi
Amin canım gerçekten zor ağlıyor aç mı uykusu mu var neye ağlıyor anlamıyorum aç olan bebek hadi emmedi biberon dan niye almaz ki kaşıkla falan verdim oyalaya oyalaya
Eğer devam ederse öyle yapmayı düşünüyorum resmen aç kalıyor ona üzülüyorum
Amin canım gerçekten zor ağlıyor aç mı uykusu mu var neye ağlıyor anlamıyorum aç olan bebek hadi emmedi biberon dan niye almaz ki kaşıkla falan verdim oyalaya oyalaya
Ya uzum bizimdd biyle gunde bi kez rahat yapiyo bu sekilde , gaitada yapildi temiz cikti 3 kez , kilo alimida iyi hatta bi ara yesil fistik yesiliydi resmen , bağırsakların emilimi ile ilgili dedi. Bi kez nokta kdr kan bizdede gelmisti onun ustune yapildi testler
Annem telefonda biraz sezdim yani abarttigimi dusundu. Geldi birgün o gunde ispat niteliğinde kizim gozunu kirpmadi sasti kaldi en sonunda onu eve bırakalım yolda uyur belki dedik. Kardeslerime diyor delirmiş bu kiz hic uyumadi bugun :)))
İyi yine yüzünü göstermiş benimki hiç valla. Neyse ki bu hatta kv gördü nasıl agldığını korktu hatta ne yapcagini şaşırdı o da. Hep dedi ki çocuk bu ağlar. Ama ağlamak var ağlamak var tabi
Eğer devam ederse öyle yapmayı düşünüyorum resmen aç kalıyor ona üzülüyorum
Kızlar güneş kremi önerisine ihtiyacım var benim kız da benim gibi güneşi görmeden kızarmaya başlıyor.. hangi marka kullanıyorsunuz yada kullanacaksınız... yada kullanmalımıyız????