2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gene uyumuyoruz bi kaç gece iyiydi şimdi gene ayaktayız bizde emiyor kusuyor ust baş değişiyoruz yatağın nevresimlerini bile değiştirdik gece gece, kaka yapıyor alt değiştiriyoruz bas bas bağıyor yatak odasında

Ben yasadim. 3,5 ayligik bebegim. Uykusuzluktan emmedigini fark ettim. Ac olunca uyumuyor , uyumayinca acikmiyor. Bende soyle bir yontem buldum. Piş pış yapip 5 dk bile olsa kendinden gecmesini sagliyorum cunku uyumuyor sadece kendinden geciyor . Gozunu acinca direk memeyi veriyoruz. Benimki biberon ve meme kabul etmesede kasikla verince hep aliyor , 1 kasik su veriyorum tadini okadar begeniyorki gerisini kasikla sutu veriyorum. Elimi yakalamaya calisyiyor. Bizimkide boyle iste 3 aylik bebek memeyi rededip kasik istiyor

Ucaga binince hosteslere veriyormussunuz . Ama zor oluyor kanguru daha rahat diyorlar bazi tavsiye aldiklarim

Neden reddediyorlar ki bizde de sıkıntı var haftaya gideceğim Dr a zor oluyor böyle. Biberon kullanıyor ama memeyi de güzel alıyordu o da yok artık iştahsızlık yok şükür ama emip uyusa daha rahat oluyordu

Biz sünnet olduk şükür atlattık sünnet sırasında kuzucugumun yaninda idim biraz nazliyiz drumuz çok iyi idi Allah razı olsun işini severek yapan insanlara saygım sonsuz
Geçmiş olsun canım maşallah bebise. Allah hep iyi insanlarla rastlastirsin
Ben kanli bir parca gordum resmi yolladim doktor alerji olabilr dedi fakat bir daha oyle bir parca gelmedi. Cok cikolata kahve icmistim o zaman. En sonki kakamiz boyle biraz ishal gibi
Canım bizimde hep böyle sulu gelir. Onemli değildir sanırım ama rengi koyu geldi bana bizde yeşile donmese hardal sarısı geliyor, sadece anne sütü aliyor. Bu kanli olan mi sanki ortasi hep kanlı gibi

Uyumadığı her an huzursuz mu peki? Allah kolaylık versin canım.

Yok o kan degil o bezin renkli kismi. Tesekkurler biraz icim rahatladi burdaki yorumlardan. Bazi bezler yrsil renkli oluyor bir ara kaka hep yesil sanmistim :))

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yavrularimizin güzel günlerini görelim inşallah hep beraber

@supurgelicadi sizede geçmiş olsun canım
Hayırlı olsun canım çabucak atlatın inşallah 8 mayıs bizim de korkuyorum canı yanacak diye

Yok o kan degil o bezin renkli kismi. Tesekkurler biraz icim rahatladi burdaki yorumlardan. Bazi bezler yrsil renkli oluyor bir ara kaka hep yesil sanmistim :))
Bizimde öyle oldu bir ayı geçik hep yeşil geldi daha duzelmeyecek sandım . Biogia kullandik üç güne düzeldi.kuvezde antibiyotik tedavisi aldı o yüzden bağırsakları hassastir diye düşünüyorum nedense. Alerji şüphesi vardı ama alerji yok dedi doktorlar . inşallah ek gıdaya baslayinca tamamen ortadan kalkarda rahatlariz :) birde ben artık birazcık su vercem havalar ısınıyor birde kakasida sulu susuz kalmasın çok

Çok şükür atlattiniz o süreci ve sonuc güzel oldu ❤❤

Uyumadığı her an huzursuz mu peki? Allah kolaylık versin canım.
Meme de olmadığı ve uyumadığı her an mızır mızır ağlar eğer almazsam kucağıma falan çığlık çığlığa ağlamaya başlar ama şey böyle gözünden yaş gelmez yani öyle ses sadece, dün gece 2.30 da emzirmeye kalktık sonra kusma kaka falan sonra uyumadı 5.30 da koydum artık beşiğine uyudu sanıp 6 da geri kalktı gene uyutmaya çalış çalış bu kez de 1,5 saat uyudu 7.30 da kalktı kafam çatlayacak artık

Biz de meme reddi oldu doktor sen verme bı rak istesin dedi artık 4 saate dek emzirme deb durabilir demişti 3 aylik kontrolde
Akşam 7 de gece 3 te ve sabah 7 de besledim en son gece emdi ama uyuduğu için diye düşünüyorum gün içinde nasıl olucak bilmiyorum bakalım gözlemlicem

Bende uykusu olduğu zaman ısrarla emmediğini farkettim cnm dün kaşıkla denedim ilk kez oynaya oynaya 20 cc anca içti biberon almıyor zaten gece 2 kez emzirdim ama gündüz nasıl olucak bilmiyorum gözlemlicem bakalım

çok iyi yaptın canım ne kadar erken o kadar iyi çocuklar iyi şükür bebiş kusmaya devam ben de yak7n zamanda istiyorum sünnet yaptırmsyı büyük 10 aylıkken oldu emekliyordu ben hep korktum aman bişey olcak diye ilk gün zor oluyor sonra bişey yok pek

Tam da gününü bulmus bu durum yani
Sen bu bas agrisiyla tufekle kovaliyor mussun seninkileri :))
Saka bi yana o cadi kizinin nazi sana, garez yapiyorlar annelere hep.
Gecen s. Ocaginda bizimki yalandan eh eh basladi ,hemsire diyorki sunun aglamasina bak sirf numaramdan beni al aglamasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…