2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ellerde ne kocalar var bizimki olsa keser beni aleme ibret olsun diye doner bicakla dograr )

Sen kendine yakışanı yapmisiisn tez zamanda kalkar giderler inşallah

İnstagramda gormustum
Hamileyken bu elbiseyi cesaret edip alamamistim sen demi ordan aldin cnm
Nasil kumasi falan
Kuzum bu elbise tee 2015drn kalma o zamnlar esimle manitayiz eltimin nisanina gidicez diye almıştım ve yeni kapnmisttim olmaz diye korktim ama korsefln kurtardi

Çok iyi söylemişsin canım
Ne diye sarılıyormuş o işler öyle kolay mıymış
Bir an önce kalkıp gitsinler

Kiz masallah de iyi durmus bile poz vermid benim ki nisey var zannediyo one atip duruyokendini
Oturacakları zaman bize epey kolaylık olacak sanki ama şimdi bocaliyorlarda
İyi etmişsin canım en azından mesafeni anlarlar da gelmeye yüzleri olmaz belki. Yoksa git gel yapsalar zamanla unutulacak yaptıkları sen uzuleceksn

Dün kayınvalidemin evine gittik, kızımı görsün diye. Bana kalsa ayda 1 gösteririm de neyse...
Kızım, evine girdikten 3-5 dk. Sonra bir ağlamaya başladı.... Ben bu ana kadar bu kadar ağladığını görmedim kuzumun. İç çeke çeke gözünden yaş gelene kadar....
Ben de bir sakinleşmesi çook zaman aldı. Evden çıktım, apartmanın bahçesinde iken sakinleşti. Tekrar çıktık tekrar aynı şeyler....
Aradım babasını Geldi aldı bizi. Kusura bakma anne bir daha getiremem demiş, seni götürürüm bize orada görürsün demiş ...
Kaynana da diyor, sen böyleydin oğlum... Başka evde çok ağlar, evini isterdin.
Allah biliyor ya gebeyken bile kızıma derdim. Babaanneyi pek sevmiyorum kızım, sen de sevmezsen şaşırmam. Onu sevmezsen kucağında ağla, ben seni alırım.... Olana bakım şimdi

Kuzum bu elbise tee 2015drn kalma o zamnlar esimle manitayiz eltimin nisanina gidicez diye almıştım ve yeni kapnmisttim olmaz diye korktim ama korsefln kurtardi
hey maşallah dogumdan 2 ay sonra bekarlık elbisene girdin ha harikasın

Ağzına sağlık...eşin nasıl davranıyor söyledim dediği şeyleri söylemiş gibi mi yoksa nabza göre şerbetmi ?

Senin kv gene olumlu yorum yapmış.
Benim kv aynen şunu derdi bu eve alışkın değilki bebeğin beni gördüğümü var tabi ağlar
Laf sokmadan duramaz
Ben de eşimin annesini hiç ama hiç sevmiyorum ilk doğumumu ağzımdan burnumdan getirdi. Hiç unutmayacağım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…