of kalçam hep vardı ama incecik bel ve sıfır göbektim hep simdi ben de kalın ve göbekliyim ee emzirince yiyorum haliyle hiçbişey yakışmıyormuş gibi hissediyorum
Biz de bugün 16 dan 21 e kdr disarlardaydik. Bir düğüne gitmemiz gerekti. Çok korktu yavrum sesten dudak buktu çok uzuldum korktu dite 2 dk durmadım çıktım Zaten :/
Ya kiloyu hiç sormayın bende öyle altı aylık hamile gibiyim hiç veremiyorum o kadarda terliyorum oysaki şu pelinin çayı var instagram da herkez çok memnun kalmış bende yazmıştım kadınla emziren anneler için özel hazırlıyorum sütümde artırıyor ayda beş il e on kilo garanti diyor en diyorsunuz alsammı
Ya kiloyu hiç sormayın bende öyle altı aylık hamile gibiyim hiç veremiyorum o kadarda terliyorum oysaki şu pelinin çayı var instagram da herkez çok memnun kalmış bende yazmıştım kadınla emziren anneler için özel hazırlıyorum sütümde artırıyor ayda beş il e on kilo garanti diyor en diyorsunuz alsammı
B3n pek guvenmiyorm sahsen o tarz bitki cayi satanlara kuzum sen bilirsin tabi , ben daha once cok kilo vermeye calistim cayla sadece olmuyo o is malesef , bu tarz caylardan da aldim ictim koca bi bosunaydi. Bogazimi kistim (gercekten yalandan deel ) bol su ictim (o zamanlar karbonatlı) ve spor yaptim.devamindaki aylarda sadece beslenme duzeni ve yesilcay derken 3 4 ayda 10 kilo vermiştim, suan istedigim kadar bitki cayi alip iciimm sahsen ben veremem çünkü 3 senedr ekmek yemiyorum dogru duzgun, deli gibi her ogunumde ekmek yiyorum abur xubur cik yemezdim yiyorum tatli vs bos kaldikca resmen emzirmek beni canavarlastirdi resmen unv zamanlarina geri donmus gibiyim
of kalçam hep vardı ama incecik bel ve sıfır göbektim hep simdi ben de kalın ve göbekliyim ee emzirince yiyorum haliyle hiçbişey yakışmıyormuş gibi hissediyorum
Aynen canım ilkinde bebek uyurdu ben uyurdum süt akardı hep şimdi sabah 7 gece 23 ayaktayım ve hiç işim bitmiyor böyle bir durumda kilolu olmam çok enteresan
Gunaydin kizlar mutlu pazarlar olur insallah. Nasil uykum var anlatam anca yasarim bu cocuk. Neden 1 e kadar uyumuyor be var sanki bu saatlerde kalkilacak
Herkeze günaydın oğlum yüz üstünden sırt üstüne dönüyordu da Az önce sırt üstünden yüz üstünede döndü sevinsemmi üzülsemmi artık yalnız bırakmaya gelmez
evet banlanmışım. SSevimlipanduf
Bu sitede saçma olan en belirgin şey de bu. gelıp okuyup yıne banlasınlar dılerlerse. Kaybettiğim tek şey sizler olursunuz konuşamamk olur. Yahu kendı yuklediğim resmi yıne kendım kaldırmak ıstedım bu benım hakkım böyle bı saçmalık olmaz olamaz. Kimse de bunu elimizden alamaz. Uygulama eksik yanlışlar çok.. kurallara bı el atsınlar. sanki aykırı bişey paylaşmışım. Ya hu madem ceza verıyorsunuz. Ozaman cezaya meyledılcek bişeyse Onu koyduğum gibi kalkmalı. Madem degılse de koymasaydın deyıp kaldırmamalılar. Sonra da whatsapptan faceden ınstagramdan konuşmak isteyenler suçlu bulunur. Bu ne ya ? Bir Allahın kulu da böyle düşünmüyosa adımı değiştiririm. Komik
Herkeze günaydın oğlum yüz üstünden sırt üstüne dönüyordu da Az önce sırt üstünden yüz üstünede döndü sevinsemmi üzülsemmi artık yalnız bırakmaya gelmez
kzıım koltuktan düşmüş havada yakalamıs eşim vebunu bana akşam söyledı saniyelık dedıkçe ben tutarım tabıkı dıyordu malesef öyle olmamış. balkonda kahve ıceyim dedım o uyutmustu bırakmıs bızımkı anıden acmıs gözü zaten durmuyor hıcbıyerı sonuc bu. oraya bırakmasına da kızdım ayrı..yatagıba götürcektim telefona bakcaktım anlık oldudedı ymınler ettı dusmedi yakaladım dye.Çok dikkat et canım
SSss33301
aşımız güzel geçti bi sıkıntımız olmadı canım ateş de olmadı bu sefer sadece o gece kızım akşam 7den sabah 7ye 3saatte bır uyandı. bu da beklenen bişeymıs.ıyı yani sızın nezmandı aşı
kzıım koltuktan düşmüş havada yakalamıs eşim vebunu bana akşam söyledı saniyelık dedıkçe ben tutarım tabıkı dıyordu malesef öyle olmamış. balkonda kahve ıceyim dedım o uyutmustu bırakmıs bızımkı anıden acmıs gözü zaten durmuyor hıcbıyerı sonuc bu. oraya bırakmasına da kızdım ayrı..yatagıba götürcektim telefona bakcaktım anlık oldudedı ymınler ettı dusmedi yakaladım dye.Çok dikkat et canım
Benimki ciddi anlamda çok hareketli oyuzden hep düşecek korkusu var koltuga artık hiç yatırmıyorum yere yorgan battaniye serdim orda oynuyo cocukler için her tehlike anlık zaten o yüzden ben eşime güvenmiyorum
Benimki ciddi anlamda çok hareketli oyuzden hep düşecek korkusu var koltuga artık hiç yatırmıyorum yere yorgan battaniye serdim orda oynuyo cocukler için her tehlike anlık zaten o yüzden ben eşime güvenmiyorum
erkekler genelde daha hızlılardır ben de kızıma erkek fatma dıyorum buyuzden. oyun halsını döne döne turluyor kız saga sola dönmeler o ayagı oyun halızından atmalar. smdı destekle 5aylık olunca mama sandalyesıne koyacagım sırt kademesı de olcagı ıcın bakalım nelr olcak
Bizim ki ataga girdi sanirim ya. Su meshur upuzuuun atak. Uygulama 3 gün var gosteriyor ama uykuya direnme, mizil mizil haller... artik saat maat duzeni biraktim uykuya direniyor ben aliyorum geri kendi bayilana kadar gezdiriyorum