- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Gecmiş olsun, atlattın gecti gitti.Kızlar biraz önce gittiler, yanlarına sadece 2 kez girdim birinde çaylarını bıraktım birinde de güneşi eşimin kucağına verip çıktım, yüzlerine bile bakmadım, balkonda ağladım sevmeleri çok zoruma gitti, emzirmeden sonra güneş huysuzlandı uyku saati gelmişti hep ağladı ben yatak odasındaydım duydum sesini eşim dedi onun uyku saati geldi vereyim artık annesine dedi, yıkamaya fırsatım olmadan kolumda uyudu güneşben yolcu da edemedim güneş kucağımdaydı ve memem açıktı yoksa çıkardım ardlarından, Eşim babasına çok üzüldü ağladı balkona yanıma gelip kayınpeder çok yaşlanmış zayıflamış çökmüş adam kalp rahatsızlığı vardı sanırım bi de prostat gibi bişey de olmuş buraya gelene kadar altına kaçırmış inşaallahla maşallahla adamı iyileştireceklerini sanıp düzgün doktora bile götürmüyorlar, güneşe hediye altın vs hiç bişey yok boylarını göstermeye gelmişler, ve bol bol da örgü yelek hırka, bi de bebek için pike takımı yaptırmışlar yastık falan doldurup getirmişler hiç birini kullanmayacağım yastıkların içlerini boşaltıp bakacağım korkuyorum neticede, babası Konya’dan İstanbul’a kadar arabayı kendi kullanarak gelmiş ama buradan 20-25 dk lık yere kendi gidemedi eşim bıraktı onları kendi otobüsle donecek şimdi bu kadar kızlar giderken bişey dediler mi sorarım eşime
Şükür kujum harika atlatmışsın sen güçlü bir kadınsın onların seviyesine inmedin insanlığını gösterdin eşin kıymetini bilsin inşallahKızlar biraz önce gittiler, yanlarına sadece 2 kez girdim birinde çaylarını bıraktım birinde de güneşi eşimin kucağına verip çıktım, yüzlerine bile bakmadım, balkonda ağladım sevmeleri çok zoruma gitti, emzirmeden sonra güneş huysuzlandı uyku saati gelmişti hep ağladı ben yatak odasındaydım duydum sesini eşim dedi onun uyku saati geldi vereyim artık annesine dedi, yıkamaya fırsatım olmadan kolumda uyudu güneşben yolcu da edemedim güneş kucağımdaydı ve memem açıktı yoksa çıkardım ardlarından, Eşim babasına çok üzüldü ağladı balkona yanıma gelip kayınpeder çok yaşlanmış zayıflamış çökmüş adam kalp rahatsızlığı vardı sanırım bi de prostat gibi bişey de olmuş buraya gelene kadar altına kaçırmış inşaallahla maşallahla adamı iyileştireceklerini sanıp düzgün doktora bile götürmüyorlar, güneşe hediye altın vs hiç bişey yok boylarını göstermeye gelmişler, ve bol bol da örgü yelek hırka, bi de bebek için pike takımı yaptırmışlar yastık falan doldurup getirmişler hiç birini kullanmayacağım yastıkların içlerini boşaltıp bakacağım korkuyorum neticede, babası Konya’dan İstanbul’a kadar arabayı kendi kullanarak gelmiş ama buradan 20-25 dk lık yere kendi gidemedi eşim bıraktı onları kendi otobüsle donecek şimdi bu kadar kızlar giderken bişey dediler mi sorarım eşime
Sizin alerjiden kaynaklı degil Cnm yoksa testlerde hemen çıkardıYa uzum bizimdd biyle gunde bi kez rahat yapiyo bu sekilde , gaitada yapildi temiz cikti 3 kez , kilo alimida iyi hatta bi ara yesil fistik yesiliydi resmen , bağırsakların emilimi ile ilgili dedi. Bi kez nokta kdr kan bizdede gelmisti onun ustune yapildi testler
Çok şükür geçti valla, kahvaltıdan sonra hiç bişey yemedim açlıktan öleceğim şimdiGecmiş olsun, atlattın gecti gitti.
Sakın ağlayıp üzülme güneş in hatrına onun rızkı sütün etkilenir Allah korusun. Değmez çünkü. kp de zamanında sustursaymış karısını. Utanmazlar torun torun diye yüzleri kızarmadan gelmişler bir hediye takamamışlar. Sen kızının yüzüne bak mutlu ol boşver değmez.Kızlar biraz önce gittiler, yanlarına sadece 2 kez girdim birinde çaylarını bıraktım birinde de güneşi eşimin kucağına verip çıktım, yüzlerine bile bakmadım, balkonda ağladım sevmeleri çok zoruma gitti, emzirmeden sonra güneş huysuzlandı uyku saati gelmişti hep ağladı ben yatak odasındaydım duydum sesini eşim dedi onun uyku saati geldi vereyim artık annesine dedi, yıkamaya fırsatım olmadan kolumda uyudu güneşben yolcu da edemedim güneş kucağımdaydı ve memem açıktı yoksa çıkardım ardlarından, Eşim babasına çok üzüldü ağladı balkona yanıma gelip kayınpeder çok yaşlanmış zayıflamış çökmüş adam kalp rahatsızlığı vardı sanırım bi de prostat gibi bişey de olmuş buraya gelene kadar altına kaçırmış inşaallahla maşallahla adamı iyileştireceklerini sanıp düzgün doktora bile götürmüyorlar, güneşe hediye altın vs hiç bişey yok boylarını göstermeye gelmişler, ve bol bol da örgü yelek hırka, bi de bebek için pike takımı yaptırmışlar yastık falan doldurup getirmişler hiç birini kullanmayacağım yastıkların içlerini boşaltıp bakacağım korkuyorum neticede, babası Konya’dan İstanbul’a kadar arabayı kendi kullanarak gelmiş ama buradan 20-25 dk lık yere kendi gidemedi eşim bıraktı onları kendi otobüsle donecek şimdi bu kadar kızlar giderken bişey dediler mi sorarım eşime
Çok şükür valla geçti bitti gitti, en azından adama bişey falan olur kayınpedere sonra bebeği göstermedin göremeden öldü demezler bariŞükür kujum harika atlatmışsın sen güçlü bir kadınsın onların seviyesine inmedin insanlığını gösterdin eşin kıymetini bilsin inşallah
Aynen öyle kaynanam lafları sayarken bana kayınpeder sus pus oturuyordu, kahvaltıdan sonra bişey yemedim ondan azıcıktı sütüm emdi uyudu yavrucak ama erken uyanacak büyük ihtimalle az emdi çünkü, yani yabancı takıyor arkadaşlarımız bile hani çeyrek değilse gram taktılar valla çok garip geldi bana da, hadi duğunumde takmadılar bana gidecek diye, torununa niye takmaz ki insanSakın ağlayıp üzülme güneş in hatrına onun rızkı sütün etkilenir Allah korusun. Değmez çünkü. kp de zamanında sustursaymış karısını. Utanmazlar torun torun diye yüzleri kızarmadan gelmişler bir hediye takamamışlar. Sen kızının yüzüne bak mutlu ol boşver değmez.
Dimi bnde oyle dusunuyorum belirtiler cunku gercekten cok ince bi cizgiyle ayriliyoSizin alerjiden kaynaklı degil Cnm yoksa testlerde hemen çıkardı
Aynen öyle kaynanam lafları sayarken bana kayınpeder sus pus oturuyordu, kahvaltıdan sonra bişey yemedim ondan azıcıktı sütüm emdi uyudu yavrucak ama erken uyanacak büyük ihtimalle az emdi çünkü, yani yabancı takıyor arkadaşlarımız bile hani çeyrek değilse gram taktılar valla çok garip geldi bana da, hadi duğunumde takmadılar bana gidecek diye, torununa niye takmaz ki insan
cok iyi masallah canım 2 ayda eski kiloya dönmek süper of darısı ben ve ben gibi hala eski kilosuna dönemeyenlere hiç alışık degilşm önümdeAy bu iyi bisey sanirim hic bu sekilde dusunmemistimesnek bi kumasi var sanirim biraz ondan kaynakli i zamandan bu zamana hala ayni kilodayim kilo da vermedim
Benim göbiş de önden gidiyorcok iyi masallah canım 2 ayda eski kiloya dönmek süper of darısı ben ve ben gibi hala eski kilosuna dönemeyenlere hiç alışık degilşm önümdekoca göbege
Memnun kaldıklarını düşünmüyorum benden yana, tabi amaç torun görmek sevmekse sevdiler gördüler o ayrı ama benim isteksizce eve aldığımı anladılarIyi sen hariç herkesin gönlü oldu ,rahat uyurlar bugün
Sende yemegini ye kendine gel canim enerjini sömürduler enerjin yerine gelsin :) S Sevimlipanduf
3 kilo kadi kuzum benim insallah oda gider baya yiyorum ama katlanmasindacok iyi masallah canım 2 ayda eski kiloya dönmek süper of darısı ben ve ben gibi hala eski kilosuna dönemeyenlere hiç alışık degilşm önümdekoca göbege
Benim de sevmeme nedenlerim çok ama en son kızımı yoğun bakımdan getirdiğim günki tutumunu asla unutmam unutamam.... Sonrasında hiç birşey olmamış gibi davranması bal kaymak oldu zaten....Senin kv gene olumlu yorum yapmış.
Benim kv aynen şunu derdi bu eve alışkın değilki bebeğin beni gördüğümü var tabi ağlar
Laf sokmadan duramaz
Ben de eşimin annesini hiç ama hiç sevmiyorum ilk doğumumu ağzımdan burnumdan getirdi. Hiç unutmayacağım hiç
çok haklısın iyi ettin kocan için de büyük bir fedakarlık yaptın bunu unutmaz asla Allah basınızı bozmasınÇok şükür valla geçti bitti gitti, en azından adama bişey falan olur kayınpedere sonra bebeği göstermedin göremeden öldü demezler bari
Bu ara zayıflamış gibi hissediyordum sabah tartıldım yarım kilo vermişim vere vere o kadar umutluydum ki yine moralim bozulduBenim göbiş de önden gidiyoryüksek bel pantolonlarla kapatmaya çalışıyorum valla üzerine zAten tunik giyiyorum ama kalın bi vücut yapım oldu hiç sevmedim bende bu iştah varken daha çok göbekli dolanırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?