2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S Sevimlipanduf buarada ben de girip girip okudum seni sınemya gıttik eşimle o bırak dıyor teli ben dıyorum hayır onemlı olması gerekenı yapmıssın sarılmayarak yanlarında durmayarak. keşke uyarsaydın o daha bebek opmeyın dıye ben deli olurdum gercekten bukadarını bıle cok yaptı tebrık edıyorum canım

Bizim ki ataga girdi sanirim ya. Su meshur upuzuuun atak. Uygulama 3 gün var gosteriyor ama uykuya direnme, mizil mizil haller... artik saat maat duzeni biraktim uykuya direniyor ben aliyorum geri kendi bayilana kadar gezdiriyorum
canım hergun boyle olmaz belkı korkma bızımki de atakta bayadır ama genelı aynı olmuyor dün kaka sıkıntısından dolayı mızıldadı bide damak sanırım elimi alıyo kparcak gb bastırıyo.koca gun toplasan 2saat uyudu sonunda aksam ustu yıkadık ve 6da uyudu. sabah 7ye dek.. bısıkıntısı vardır belkı ssenin bebişin de

Herkeze günaydın oğlum yüz üstünden sırt üstüne dönüyordu da Az önce sırt üstünden yüz üstünede döndü sevinsemmi üzülsemmi artık yalnız bırakmaya gelmez
Bendenilkkez aksam cocugu yikayayim dedim esimle suyun sicaklini kontrol ediyorduk cocukta ciplak yerde oraya buraya hareket ediyordu bi donduk donmus bez kiyafette olmayinca daha kolay donmus cok tehlikeli artik aman dim daha dikkatli olalim allahtan bizimki duz minderdeydi yerde @Kartanesii8892

Hangi filime gittin cnm nasil guzelmiydi burdaki sinema daha heyecanliydi S Sevimlipanduf iyi eglendirdi bizi yemek yerken esimde bana kizdi telefonu bbirakmayi dusunuyormusun artik diye

Bence de mantıksız. Zaten mesajların belli bi süre sonra sahibi tarafından silinebilmesi lazım. Örneğin 72 saat sonra isteyen kişi istediği mesajını silebilmeli

Hangi filime gittin cnm nasil guzelmiydi burdaki sinema daha heyecanliydi S Sevimlipanduf iyi eglendirdi bizi yemek yerken esimde bana kizdi telefonu bbirakmayi dusunuyormusun artik diye
shazam 6 güç csnım eşim pek sevmez sınemayı ama benı kırmak ıstemedı ozlemişşm ordaki gürültüyü. annem durdu kızımın yanında. o da uyanmadı memeye sagolsun bız gelene dek. eşinle aran nasıl

banlandıgım gün kızım akşam 6bucukta uyudu 11de meneye kalktı ben de 12de yattım ve sabah 5bucukta uyandı uzun zaman sonra aralıksız ılkkez 6.5aaat uyudu ben de dıyorum ıcımden buaksam 2saat uyumustum ondan dınçim glb bır bakarım 5buuck olmuş 5saat kesıntısız uyumak bıle kendıme getırdı benii. sonrs yıne uyuyp 7de kalktık akşam da ılk döngu de 6saat kesntısız uyudu büyüdükce duzelıyor daha da

Bence de mantıksız. Zaten mesajların belli bi süre sonra sahibi tarafından silinebilmesi lazım. Örneğin 72 saat sonra isteyen kişi istediği mesajını silebilmeli
aynen öyle resimlerin de oyle. çağımıza uymayan bir program malesef. ama işte insan birkere girdi mi kopamıyor arkadaşlarından yoksa cekılmez

İyi masallah sizede iyi gelmistir bende cok severim evde olsa izlemem ama orasi bi baska oluyor aferim
Alyaya

Bizim ki ataga girdi sanirim ya. Su meshur upuzuuun atak. Uygulama 3 gün var gosteriyor ama uykuya direnme, mizil mizil haller... artik saat maat duzeni biraktim uykuya direniyor ben aliyorum geri kendi bayilana kadar gezdiriyorum
benimkideasssiri direniyo gozler kapali ama saatlerce agliyoillede memeye gelmek istiyo, gene annem geldiler adapazrndan cocuk 8 de kalkti 2 saatte bi uyurmuyuymus cocuk 4 5 saat durumus artik bilmemne anlatmaya cakisiyorum yok benim bebede uyjuya direnince aldılarelimden uyku saati duzeni flnhakketire oldu cocuk suan memede uykiya daldi ancaa 3 bucuk saat oldu diyolar bide durgun agliyo cocugub gozleri bayik kirmizzi kirmizi dur olsun az daha gezdirelim uyur ff valla sabah sabah stres doldum kendi anama babama anlatamiyorum kv kp de ne anlatirum hic bilmiyorumm

Bizimkilerde oyle "uyuyacak miiiii"
Evet diyorum , hic uyanik durmuyor bu hemen uyuyor vs. Vs. Azinca siz bakmiyonuz verin sunu diyorum aliyorum ellerinden:))

Uyku geldi mi sapıtma bizde de var cnm biberonu almıyor ağlıyor kucakta geziyor sakinliyor öyle içiyor uykuya geçemiyor hemen uyanıyor atak boyu böyle devam etmez inşallah 4 gün var bizede resmen cocuğun huyu değişti

Ayy benim annemler de aynii... çocuk 1.5 saat sonra sinyal veriyor zaten mizil mizil mizil. Uyumasi gerekiyor direnince de bana kiziyorlar zorla uyutuyorsun sen o çocuğu ondan aglio diye aglamasa uyutmicam ki zaten oynarim bi guzel saatlerce niye uyutayim

Ahh evet tam dedigin gibi canim. Emmiyor, oyun halisinda durmuyor, kucakta durmuyor, gezcem oda oda kucagimda bakinacak sora gozler gidecek ama bi 15 20 dk da dalsin diye basinda oturcam. Bu atak da gececek insallah @Kartanesii8892 nin daha once girmisti her gün sıkıntılı olmuyor demisti ona guveniyorumm

Benimki sadece uyuyacağı zaman yapıyor zamanında hatta erken uyku moduna da alıyorum ama illa ki bi problem çıkartıyor benim eşim bile diyor çocuk uyumayacağım diye ağlıyor rahat bırak diye... oysa uyuyamadım diye kıvranıyor haberi yok( bende umutlandım şimdi hergün böyle olursa yandık çünkü

Bebegim en kucuk birsey yere dussun , gurultu olsun yerinden sicriyor. Siddetle aglamaya basliyor . Cocuk kendini kaybediyor. 4. Aya gircez hala ayni. Hamileyken sabah ekmek parasi icin ise giderken sabah 5te bana 1 2 kere kopek saldirdi cok korkmustum aglama krizlerine girmistim. Her gece kopek cetelerinin havlamalariyle uykumuz bolunuyordu. Kopekleri beslemek icin arabalariyla gelip penceremizin onune mama birakarla tartismistim cok stres ol.ustum. tum bunlar bebegimin psikolojisini bozup bozmadigindan supheleniyorum. Hayvan sever diyince artik tuylerim diken diken uyor. Hakkimi helal etmiyorum o insanlara.

Bu uzun ataga giren bebelerin genel sorunu bu sanirim. Bizimkisi o kadar cok direniyor ki uykuya, eli kolu oynuyor ittiriyor surekli kendini uyandirmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…