- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım hergun boyle olmaz belkı korkma bızımki de atakta bayadır ama genelı aynı olmuyor dün kaka sıkıntısından dolayı mızıldadı bide damak sanırım elimi alıyo kparcak gb bastırıyo.koca gun toplasan 2saat uyudu sonunda aksam ustu yıkadık ve 6da uyudu. sabah 7ye dek.. bısıkıntısı vardır belkı ssenin bebişin deBizim ki ataga girdi sanirim ya. Su meshur upuzuuun atak. Uygulama 3 gün var gosteriyor ama uykuya direnme, mizil mizil haller... artik saat maat duzeni biraktim uykuya direniyor ben aliyorum geri kendi bayilana kadar gezdiriyorum
Bendenilkkez aksam cocugu yikayayim dedim esimle suyun sicaklini kontrol ediyorduk cocukta ciplak yerde oraya buraya hareket ediyordu bi donduk donmus bez kiyafette olmayinca daha kolay donmus cok tehlikeli artik aman dim daha dikkatli olalim allahtan bizimki duz minderdeydi yerde @Kartanesii8892Herkeze günaydın oğlum yüz üstünden sırt üstüne dönüyordu da Az önce sırt üstünden yüz üstünede döndüsevinsemmi üzülsemmi artık yalnız bırakmaya gelmez
Hangi filime gittin cnm nasil guzelmiydi burdaki sinema daha heyecanliydi S Sevimlipanduf iyi eglendirdi bizi yemek yerken esimde bana kizdi telefonu bbirakmayi dusunuyormusun artik diyeS Sevimlipanduf buarada ben de girip girip okudum senisınemya gıttik eşimle o bırak dıyor teli ben dıyorum hayır onemlı olması gerekenı yapmıssın sarılmayarak yanlarında durmayarak. keşke uyarsaydın o daha bebek opmeyın dıye ben deli olurdum gercekten bukadarını bıle cok yaptı tebrık edıyorum canım
Bence de mantıksız. Zaten mesajların belli bi süre sonra sahibi tarafından silinebilmesi lazım. Örneğin 72 saat sonra isteyen kişi istediği mesajını silebilmelievet banlanmışım. S Sevimlipanduf Bu sitede saçma olan en belirgin şey de bu. gelıp okuyup yıne banlasınlar dılerlerse. Kaybettiğim tek şey sizler olursunuz konuşamamk olur. Yahu kendı yuklediğim resmi yıne kendım kaldırmak ıstedım bu benım hakkım böyle bı saçmalık olmaz olamaz. Kimse de bunu elimizden alamaz. Uygulama eksik yanlışlar çok.. kurallara bı el atsınlar. sanki aykırı bişey paylaşmışım. Ya hu madem ceza verıyorsunuz. Ozaman cezaya meyledılcek bişeyse Onu koyduğum gibi kalkmalı. Madem degılse de koymasaydın deyıp kaldırmamalılar. Sonra da whatsapptan faceden ınstagramdan konuşmak isteyenler suçlu bulunur. Bu ne ya ? Bir Allahın kulu da böyle düşünmüyosa adımı değiştiririm. Komik
shazam 6 güç csnım eşim pek sevmez sınemayı ama benı kırmak ıstemedı ozlemişşm ordaki gürültüyü. annem durdu kızımın yanında. o da uyanmadı memeye sagolsun bız gelene dek. eşinle aran nasılHangi filime gittin cnm nasil guzelmiydi burdaki sinema daha heyecanliydi S Sevimlipanduf iyi eglendirdi bizi yemek yerken esimde bana kizdi telefonu bbirakmayi dusunuyormusun artik diye
aynen öyle resimlerin de oyle. çağımıza uymayan bir program malesef. ama işte insan birkere girdi mi kopamıyor arkadaşlarından yoksa cekılmezBence de mantıksız. Zaten mesajların belli bi süre sonra sahibi tarafından silinebilmesi lazım. Örneğin 72 saat sonra isteyen kişi istediği mesajını silebilmeli
İyi masallah sizede iyi gelmistir bende cok severim evde olsa izlemem ama orasi bi baska oluyor aferimshazam 6 güç csnım eşim pek sevmez sınemayı ama benı kırmak ıstemedı ozlemişşm ordaki gürültüyü. annem durdu kızımın yanında. o da uyanmadı memeye sagolsun bız gelene dek. eşinle aran nasıl
evet banlanmışım. S Sevimlipanduf Bu sitede saçma olan en belirgin şey de bu. gelıp okuyup yıne banlasınlar dılerlerse. Kaybettiğim tek şey sizler olursunuz konuşamamk olur. Yahu kendı yuklediğim resmi yıne kendım kaldırmak ıstedım bu benım hakkım böyle bı saçmalık olmaz olamaz. Kimse de bunu elimizden alamaz. Uygulama eksik yanlışlar çok.. kurallara bı el atsınlar. sanki aykırı bişey paylaşmışım. Ya hu madem ceza verıyorsunuz. Ozaman cezaya meyledılcek bişeyse Onu koyduğum gibi kalkmalı. Madem degılse de koymasaydın deyıp kaldırmamalılar. Sonra da whatsapptan faceden ınstagramdan konuşmak isteyenler suçlu bulunur. Bu ne ya ? Bir Allahın kulu da böyle düşünmüyosa adımı değiştiririm. Komik
benimkideasssiri direniyo gozler kapali ama saatlerce agliyoillede memeye gelmek istiyo, gene annem geldiler adapazrndan cocuk 8 de kalkti 2 saatte bi uyurmuyuymus cocuk 4 5 saat durumus artik bilmemne anlatmaya cakisiyorum yok benim bebede uyjuya direnince aldılarelimden uyku saati duzeni flnhakketire oldu cocuk suan memede uykiya daldi ancaa 3 bucuk saat oldu diyolar bide durgun agliyo cocugub gozleri bayik kirmizzi kirmizi dur olsun az daha gezdirelim uyur ff valla sabah sabah stres doldumBizim ki ataga girdi sanirim ya. Su meshur upuzuuun atak. Uygulama 3 gün var gosteriyor ama uykuya direnme, mizil mizil haller... artik saat maat duzeni biraktim uykuya direniyor ben aliyorum geri kendi bayilana kadar gezdiriyorum
Bizimkilerde oyle "uyuyacak miiiii"benimkideasssiri direniyo gozler kapali ama saatlerce agliyoillede memeye gelmek istiyo, gene annem geldiler adapazrndan cocuk 8 de kalkti 2 saatte bi uyurmuyuymus cocuk 4 5 saat durumus artik bilmemne anlatmaya cakisiyorum yok benim bebede uyjuya direnince aldılarelimden uyku saati duzeni flnhakketire oldu cocuk suan memede uykiya daldi ancaa 3 bucuk saat oldu diyolar bide durgun agliyo cocugub gozleri bayik kirmizzi kirmizi dur olsun az daha gezdirelim uyur ff valla sabah sabah stres doldumkendi anama babama anlatamiyorum kv kp de ne anlatirum hic bilmiyorumm
Geçmiş olsun cnm:) pekii hepsi silindi mi fotoların yoksa sadece son yüklediklerin mi silindiaynen öyle resimlerin de oyle. çağımıza uymayan bir program malesef. ama işte insan birkere girdi mi kopamıyor arkadaşlarından yoksa cekılmez
Uyku geldi mi sapıtma bizde de var cnm biberonu almıyor ağlıyor kucakta geziyor sakinliyor öyle içiyor uykuya geçemiyor hemen uyanıyor atak boyu böyle devam etmez inşallah 4 gün var bizede resmen cocuğun huyu değiştiBizim ki ataga girdi sanirim ya. Su meshur upuzuuun atak. Uygulama 3 gün var gosteriyor ama uykuya direnme, mizil mizil haller... artik saat maat duzeni biraktim uykuya direniyor ben aliyorum geri kendi bayilana kadar gezdiriyorum
Ayy benim annemler de aynii... çocuk 1.5 saat sonra sinyal veriyor zaten mizil mizil mizil. Uyumasi gerekiyor direnince de bana kiziyorlar zorla uyutuyorsun sen o çocuğu ondan aglio diye aglamasa uyutmicam ki zaten oynarim bi guzel saatlerce niye uyutayimbenimkideasssiri direniyo gozler kapali ama saatlerce agliyoillede memeye gelmek istiyo, gene annem geldiler adapazrndan cocuk 8 de kalkti 2 saatte bi uyurmuyuymus cocuk 4 5 saat durumus artik bilmemne anlatmaya cakisiyorum yok benim bebede uyjuya direnince aldılarelimden uyku saati duzeni flnhakketire oldu cocuk suan memede uykiya daldi ancaa 3 bucuk saat oldu diyolar bide durgun agliyo cocugub gozleri bayik kirmizzi kirmizi dur olsun az daha gezdirelim uyur ff valla sabah sabah stres doldumkendi anama babama anlatamiyorum kv kp de ne anlatirum hic bilmiyorumm
Ahh evet tam dedigin gibi canim. Emmiyor, oyun halisinda durmuyor, kucakta durmuyor, gezcem oda oda kucagimda bakinacak sora gozler gidecek ama bi 15 20 dk da dalsin diye basinda oturcam. Bu atak da gececek insallahUyku geldi mi sapıtma bizde de var cnm biberonu almıyor ağlıyor kucakta geziyor sakinliyor öyle içiyor uykuya geçemiyor hemen uyanıyor atak boyu böyle devam etmez inşallah 4 gün var bizede resmen cocuğun huyu değişti
Benimki sadece uyuyacağı zaman yapıyor zamanında hatta erken uyku moduna da alıyorum ama illa ki bi problem çıkartıyorAhh evet tam dedigin gibi canim. Emmiyor, oyun halisinda durmuyor, kucakta durmuyor, gezcem oda oda kucagimda bakinacak sora gozler gidecek ama bi 15 20 dk da dalsin diye basinda oturcam. Bu atak da gececek insallah@Kartanesii8892 nin daha once girmisti her gün sıkıntılı olmuyor demisti ona guveniyorumm
Canım şükür iyiyiz bebis yarın tam 4 aylik oluyor:) sen nasilsin
Bu uzun ataga giren bebelerin genel sorunu bu sanirim. Bizimkisi o kadar cok direniyor ki uykuya, eli kolu oynuyor ittiriyor surekli kendini uyandirmaya calisiyorAhh evet tam dedigin gibi canim. Emmiyor, oyun halisinda durmuyor, kucakta durmuyor, gezcem oda oda kucagimda bakinacak sora gozler gidecek ama bi 15 20 dk da dalsin diye basinda oturcam. Bu atak da gececek insallah@Kartanesii8892 nin daha once girmisti her gün sıkıntılı olmuyor demisti ona guveniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?