Kızlar, çok şükür mide bulantim çok hafif benim tek bariz belirtim göğüs hassasiyeti ve unutkanlik . Ancak, hicbirsey yapasim gelmiyor, sevdiğim şeyleri bile yapamıyorum, konsantrasyonum da çok kötü siz de durumlar nasıl ?
Birde erken ama halen istediğim gibi doktor bulamadığım için çok sıkılıyorm epey araştırdım aradım ama pek tavsiyede bulamadim, Fatihteyim hastahane çok burda ama devlet var, özellerde çok pahalı. İkibin TL ye kadar olsa yine tamam da üzeri beni biraz zorlar, umarım bulabilirim istediğim gibi doktorda
Kizlar ben 2018 ocak annesiyim. Ve galiba 2019 ocak annesi de olacağım. Sezeryan olmuştum bu kadar kisa zaman da tekrar doğum yapan tanıdığınız var mi?
Merhaba arkadaşlar benim sahurda 1 lira kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü Allahım agladım o an dr görunce kocaman olmuş dedi bebeişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik Allahım bekleyenlere de duymayı nasıp etsın inşallah
Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü Allahım agladım o an dr görunce kocaman olmuş dedi bebeişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik Allahım bekleyenlere de duymayı nasıp etsın inşallah
Kizlar simdi den hepinizden helallik alayim yarin gece yola cikacagiz 9 saatlik kendi aracimizla yazamayabilorim hazırlık falan telasim cok olacak cnku hakkinizi helal edin olur mu bnm icinde dua edinde iyi rahat 1 hafta gecireyim
Kızlar günaydın dün turuncu lekelenmem olmuştu . Akşam acilde keseye bakıldı 5+5 günle uyumlu beslenme kesesi oluşmuş dendi kanama alanı yokmuş . Tansiyonum düştü bayıldım hastanede . Midem aman aman bulanmıyo ama sürekli yanma ve kaynama hissi var lekelenme tekrar olmadı inşallah olmaz
Arkadaşlar hastaneden yeni geldim kese ve kalp atımını gördük şükürler olsun Rabbime.Dualarınız için çok teşekkürler.Darısı bekleyen diğer arkadaşlara inşallah.
Kızlar acil cevap verin nolur.bugün 6+0 olduk.çamaşırımda bir damla kan gördüm.peçeteye sildim bişey yok.acile gidiyoruz şimdi nolur dua edin bişey olmasın.bakarlar dimi acilde?