- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
Canını sikma inşallah birşey yoktur... acilde bakarlar bence
İlk başlarda genelde oluyor öyle şeyler benim ilk hamileliğimde olmuştu ama şükür sapasağlam doğdu.Canını sıkma kalp atışı varsa şükür endişelenme.Merhaba arkadaşlar benim sahurda 1 lira kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Karından baktı yolkla ilgili birşey söylemedi geç döllenme oldugunu sanmıyorum ovülasyon kullanmıştım ultrasonda ilerde görünüyor 2 gün zaten bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdmCanım geç döllenme olmuş olabilir karından mi baktı yolk kesesi varmı
Bende de göğüs uçları çok hassas. Bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama yapamıyorum. 5-6 gündür bulantim var. Ne güzel olmayacak galiba derken 8. Haftada başladı. :) Ayağa kalkınca falan bulantı oluyor. Hemen uzanıyorum mecbur. O zaman geçiyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Yemeklerden midem bulanmıyor sadece ayaktayken bulantı oluyor. Sandalyeye oturup yapıyorum yemeği. :)) Eşim sağ olsun her şeyi yapıyor onun dışında ama evde olmaktan da sıkıldım. Zaten çıkamıyorum bulantı başlıyor. Umarım bir an önce geçer.Kızlar, çok şükür mide bulantim çok hafif benim tek bariz belirtim göğüs hassasiyeti ve unutkanlik . Ancak, hicbirsey yapasim gelmiyor, sevdiğim şeyleri bile yapamıyorum, konsantrasyonum da çok kötü siz de durumlar nasıl ?
Birde erken ama halen istediğim gibi doktor bulamadığım için çok sıkılıyorm epey araştırdım aradım ama pek tavsiyede bulamadim, Fatihteyim hastahane çok burda ama devlet var, özellerde çok pahalı. İkibin TL ye kadar olsa yine tamam da üzeri beni biraz zorlar, umarım bulabilirim istediğim gibi doktorda
ulturason kagıdı verdımı , varsa atsana bakalımKarından baktı yolkla ilgili birşey söylemedi geç döllenme oldugunu sanmıyorum ovülasyon kullanmıştım ultrasonda ilerde görünüyor 2 gün zaten bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdm
Insallah bisey olmaz canim guzel haberlerini bekliyoruzKan aldılar sonucunu bekliyoruz.ultrasondan bakmazlar mı acaba? Seni nasıl muayene ettiler acilde?
Doktorum normal olduğunu söylüyor . Lekelenmem koyu kahve yada kan gibi değil koyu sarı turuncuya yakın bir renkteÇok geçmis olsun benimde dün gece az kanama ve lekelenme oldu bir daha olmaz bu yaşadıklarımiz inşallah
5+5 te bende sadece keseyi ve beslenme kesesini gördüm . 11 haziranda tekrar gidicem . Oğlumdada böyle olmuştuKızlae 6+3 bugun ultrasona göre adete göre 6+1 ama bebek görünmüyor normal mi ya acayip moralim bozuldu
Canim merhaba kocaeli desin sanirim bende oule hangi doktora gidiosunKarından baktı yolkla ilgili birşey söylemedi geç döllenme oldugunu sanmıyorum ovülasyon kullanmıştım ultrasonda ilerde görünüyor 2 gün zaten bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdm
İnşallah canım ya az kaldı bayrama kadar geçer belki, artık ucuncu ayimiz dolsa da rahat edeceğimiz günler gelse. Oturmak çok sıkıcı cidden birde tele sariyorum ben o da sağlıksızBende de göğüs uçları çok hassas. Bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama yapamıyorum. 5-6 gündür bulantim var. Ne güzel olmayacak galiba derken 8. Haftada başladı. :) Ayağa kalkınca falan bulantı oluyor. Hemen uzanıyorum mecbur. O zaman geçiyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Yemeklerden midem bulanmıyor sadece ayaktayken bulantı oluyor. Sandalyeye oturup yapıyorum yemeği. :)) Eşim sağ olsun her şeyi yapıyor onun dışında ama evde olmaktan da sıkıldım. Zaten çıkamıyorum bulantı başlıyor. Umarım bir an önce geçer.
HoşbuldumHoşgeldin canım. Hayırlı olsun
Canımm çok geçmiş olsun. Miniğin de sen de hep iyi olun inşallahMerhaba arkadaşlar benim sahurda 1 lira kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Gözün aydın canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü Allahım agladım o an dr görunce kocaman olmuş dedi bebeişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik Allahım bekleyenlere de duymayı nasıp etsın inşallah
Benimde karın kısmım agriyo ya arada batıyor değişik bı ağrı sanırım rahim buyufugu için tedirginde oluyo insanKızlar ya gece sahurdan beri karnım ağrıyor değişik bi ağrı göbeğimin tam altı sancıyor uyuz uyuz, bi de göğüslerim şimdiden çatladı desem o kadar şiştiler ki küçüklerdi normalde, kenarlarına baktım çatlamış
Geçmiş olsun cnm yerleşme kanaması olabilir bide yorma kendiniMerhaba arkadaşlar benim sahurda 1 lira kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Hayirli olsun :)Kızlar bende 1 ocakta doğum yapacakmışım Allah izin verirse. 35 yaşındayım ilk bebeğim sat 27 mart
Bi de önceden kayıp olunca ister istemez daha tedirgin oluyorum surekli kendimi dinliyorum kötü rüyalar görüyorumBenimde karın kısmım agriyo ya arada batıyor değişik bı ağrı sanırım rahim buyufugu için tedirginde oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?