2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İlk başlarda genelde oluyor öyle şeyler benim ilk hamileliğimde olmuştu ama şükür sapasağlam doğdu.Canını sıkma kalp atışı varsa şükür endişelenme.

Canım geç döllenme olmuş olabilir karından mi baktı yolk kesesi varmı
Karından baktı yolkla ilgili birşey söylemedi geç döllenme oldugunu sanmıyorum ovülasyon kullanmıştım ultrasonda ilerde görünüyor 2 gün zaten bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdm

Bende de göğüs uçları çok hassas. Bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama yapamıyorum. 5-6 gündür bulantim var. Ne güzel olmayacak galiba derken 8. Haftada başladı. :) Ayağa kalkınca falan bulantı oluyor. Hemen uzanıyorum mecbur. O zaman geçiyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Yemeklerden midem bulanmıyor sadece ayaktayken bulantı oluyor. Sandalyeye oturup yapıyorum yemeği. :)) Eşim sağ olsun her şeyi yapıyor onun dışında ama evde olmaktan da sıkıldım. Zaten çıkamıyorum bulantı başlıyor. Umarım bir an önce geçer.

TEŞEKKÜR EDERIM ARKADAŞLARIM RABBIM HEPIMIZIN BEBIŞLERINE SAĞLIK SIHHAT VERSIN. yalnız kalp atısını sormayı unuttum kac oldugunu çektiğimiz videodan saydık 7saniyede 22 atıyordu oran orantıyla dk.da 188 atıyor vıdeo olmasa çözemicez:)

İnşallah canım ya az kaldı bayrama kadar geçer belki, artık ucuncu ayimiz dolsa da rahat edeceğimiz günler gelse. Oturmak çok sıkıcı cidden birde tele sariyorum ben o da sağlıksız Kitap okuym diyorum o da çok uzun süreli olmuyor

Canımm çok geçmiş olsun. Miniğin de sen de hep iyi olun inşallah

Gözün aydın canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benimde karın kısmım agriyo ya arada batıyor değişik bı ağrı sanırım rahim buyufugu için tedirginde oluyo insan

Geçmiş olsun cnm yerleşme kanaması olabilir bide yorma kendini

Benimde karın kısmım agriyo ya arada batıyor değişik bı ağrı sanırım rahim buyufugu için tedirginde oluyo insan
Bi de önceden kayıp olunca ister istemez daha tedirgin oluyorum surekli kendimi dinliyorum kötü rüyalar görüyorum

Kızlar doktordan geliyorum şimdi moralim çok bozuldu.kesem 19mm olmuş yolk kesesi de oluşmuş ama bebek daha görünmüyor dedi.bir hafta daha bekleyelim oluşmazsa boş gebelik olabilir kürtaj olman gerekir dedi.6+0 bugün,normal mi sizce? Oluşur mu daha? Canım çok sıkkın nolur bişey söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…