2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
rezene verin kızlar 1saattr uykulu memede emıo brakmasnı beklyrm geceye baglıcakk uyuynca ıstrse gece 4de uyansn ama suan uyusn ytrkı. fırtınalı haftaya gectk bz de
Ayy unutmustum benim koca unutunca. Aradim hemen ya bana rezene tohumu bul ya da izne ayril ben raporumu bozdurup caliscam sen cocuga bak diye

ben de agladım demin sesımu yukselttm uyusana,artk annecm dye cok psman oldm allahtan güldü oyun sanıp acıkmasam neyse ama acken kan sekerm dusuyor asabı olyrm sabır ceke ceke hal oldm
Evet ya cok sukur oyun saniyorlar ses yukseltince... yanina biskuvi vb bisi al bi daha canim ben de midem kazinior en azindan agzima atiyorum odada onunla ugrasirken

Off benimki de tam dediğin gibi mahvoldum o kadar yoruldum ki oturup aglayacagim sinirden
Ben dün ağladım valla ne yalan soyleyim bugünde yine aynı devam ediyo banyo yaptırdım uyudu bende keyfini sürüyorum.kolumu kaldıracak halim kalmadı banyo olayını sevdim hemen uyudu hergun bıcı bıcı yaparız artik

Bende banyo yaptırdım. Gün aşırı yaptiriyordum artık havalar ısındı hergun yıkayacağım. İki saate yakındır uyuyor bende sallıyorum beşikte. Sabah kahvaltısıyla duruyorum çok acıktım. Ama kalkarsam da uyanacak. Allah'tan yakinimda hurma vardı onu yedim

Ben keyfini sürüyom mu dedim a aaa ne ayıp uyandı sıpam 15 dk uykumu olur hemde banyonun üstüne

Bende bi kahve içiyim dedim kahveyi yaptım buraya bi mesaj attım a aaa Uyanmış bari kahveyi içene kadar uyusaydı onada raziyim birde uykusu var ama uyumamak için direniyo huzursuz eden o sanırım niye direnirse

Kizlar hesaplamadim ama benim cadıda 3 4 haftadir emme reddi vardi. O bitti simdide memeye yapışıklık başladı. :))) ayarsiz tosbaggg
Maşallah diyeyim canım :)
Bizde de ara ara oluyordu şimdi aynı 3-4 haftadır devamlı var. Genelde uyurken emiyor ayağımda sallıyorum dalmak üzereyken memeye alıyorum emiyor.
Seninki nasıl döndü canım neler yaptın red zamaninda nasıl emzirdin.? Valla canım çok sıkılıyor hatta bazen ağlıyorum .

Herkesin hikayesi varmış bizimki dümdüz görücü usulü yakıştıran kişiler tanıştırmıştı bizi ama eşim zaten yengemin akrabası oluyor diye düğünlerde filan bir araya gelmişiz de ben farketmemişim. Benden de 8 yaş büyük, bi ara üniversiteli bi abi bize bişeyler anlatmıştı yengemdeyken çocukluk anılarımdan biridir. O abi eşim oldu sonra

Cidden Allah yardımcın olsun canim. Çok üzülüyorum sana . O kadar yalvarma bosunaymis. Ailen böyle yaparak kocanın elini daha fazla güçlendirmiş oldu nasılsa sahip çıkanı yok gideceği kapı yok diye.
Keşke kendi ekonomik özgürlüğün olsaydı iki tarafa da eyvallah etmezdin.

Allah mutluluğunu daim etsin

Allah mutluluğunu daim etsin canım

Çok üzüldüm canim arkadaşları ile gitsin bırak sana bulasmasin sen evladına bak canım annene çok kızdım sana nasıl destek olmaz

Benimkide öyleydi 4 saat emmedi uykusu var aç ne uyuyor ne emiyor en sonunda zorla emzirdim hemen duşa soktum bide üstüne masaj 2.30 saattir uyuyor. Duşa sok canım istersen rahatlar hem daha rahat ve uzun uyur
Şimdi daldı babası geldi onunla oynarken iyice açıldı uykusu sonra sakinleşti ben yemek yaptım o da anakucağında epey izledi beni daha doğrusu ben sakinleştim sonra uyuttum ve nihayet daldı bizim gerginliğimizi de hissediyorlar hep beraber çıldırıyoruz sonra

Kızlar kahve/çay keyfi yapmak için bebişlerinizi atın bebek arabasına çıkın dışarı, açık havada uyuyorlar. Kahvenizi de koyun termosa oturun bir ağacın gölgesine, oh keyifle için
Geçen gün kayınpederi ziyarete gittik Oradan dönerken de biraz parkta gezdirelim dedik. Arabada uyuyordu aşağıya indik Bebek arabasına koyduk uyandı 1 saat yürüdük uyumadı ama sakin durdu etrafa baktı ki uykusu da vardı yani uyumadı. Artık Ana kucağına koymuyorum ayakları dışarıya taşıyor ve hiç sevmiyor içinde durmuyor normal Uzun yatak şeklinde olani koydum içine de yastık koydum gayet güzel yatıyor. Artık büyüdüler galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…