Ayy unutmustum benim koca unutunca. Aradim hemen ya bana rezene tohumu bul ya da izne ayril ben raporumu bozdurup caliscam sen cocuga bak diyerezene verin kızlar 1saattr uykulu memede emıo brakmasnı beklyrm geceye baglıcakk uyuynca ıstrse gece 4de uyansn ama suan uyusn ytrkı. fırtınalı haftaya gectk bz de
hahaha al artkkkAyy unutmustum benim koca unutunca. Aradim hemen ya bana rezene tohumu bul ya da izne ayril ben raporumu bozdurup caliscam sen cocuga bak diye
Evet ya cok sukur oyun saniyorlar ses yukseltince... yanina biskuvi vb bisi al bi daha canim ben de midem kazinior en azindan agzima atiyorum odada onunla ugrasirkenben de agladım demin sesımu yukselttm uyusana,artk annecm dye cok psman oldm allahtan güldü oyun sanıp acıkmasam neyse ama acken kan sekerm dusuyor asabı olyrm sabır ceke ceke hal oldm
Ben dün ağladım valla ne yalan soyleyimOff benimki de tam dediğin gibi mahvoldum o kadar yoruldum ki oturup aglayacagim sinirden
Ben keyfini sürüyom mu dedim a aaa ne ayıp uyandı sıpam 15 dk uykumu olur hemde banyonun üstüneBen dün ağladım valla ne yalan soyleyimbugünde yine aynı devam ediyo banyo yaptırdım uyudu bende keyfini sürüyorum.kolumu kaldıracak halim kalmadı banyo olayını sevdim hemen uyudu hergun bıcı bıcı yaparız artik
Bende bi kahve içiyim dedim kahveyi yaptım buraya bi mesaj attım a aaa Uyanmış bari kahveyi içene kadar uyusaydı onada raziyim birde uykusu var ama uyumamak için direniyo huzursuz eden o sanırım niye direnirseBende banyo yaptırdım. Gün aşırı yaptiriyordum artık havalar ısındı hergun yıkayacağım. İki saate yakındır uyuyor bende sallıyorum beşikte. Sabah kahvaltısıyla duruyorum çok acıktım. Ama kalkarsam da uyanacak. Allah'tan yakinimda hurma vardı onu yedim
Süper fikirKızlar kahve/çay keyfi yapmak için bebişlerinizi atın bebek arabasına çıkın dışarı, açık havada uyuyorlar. Kahvenizi de koyun termosa oturun bir ağacın gölgesine, oh keyifle için
Maşallah diyeyim canım :)Kizlar hesaplamadim ama benim cadıda 3 4 haftadir emme reddi vardi. O bitti simdide memeye yapışıklık başladı. :))) ayarsiz tosbaggg
Aynen ben deNe güzel ya bunu ben de yazmak istiyorummemede saatlerce kalsın yeter ki
Herkesin hikayesi varmış bizimki dümdüz görücü usulükızlarr eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim:) bizimki çok enteresan oldu. Avmde idim arkadaşımla. Eşim ile gözgöze geldik ve bakakaldık. O an dedım arkadaşıma tam hayalimdeki adam keşke evlensek gülüştük epey o sırada. O hala bakıyordu o da arkadaşıylaydı. Sonra kahve içmeye oturduk ve swarm vardı hala varmı bılmıyorum arkadasım bana ısrarla yükle diyordu beraber checkin yaparız dıye o gün ilk checkinimdi ve eşim de oradaydı belkı de ben oturdum dıye oturdu bılmıyorum sonra benı ekledi ve sonuç Dünya güzeli bir prensesimiz varr. Ve o akşam mesajlasırken bugün kendime bi söz verdim günü gelince sana söyleyeceğim dedim. O gün düğün günümüzdü. Ve gelin odasında nikah torenıne ınmeden o gün ben buadamla evlencem dıye kendime söz vermiştim dediğimi söyledim eşime. Hey gidi günlerr
Ya ilahi sen çok yaşa :)Kizlar gunaydin hayirli sabahlar ❣
Etrafimda hep kotu kocalar var tv dada hep kotu siz nereden buldunuz bu iyilerini bizmi secmesini bilemedik
Cidden Allah yardımcın olsun canim. Çok üzülüyorum sana . O kadar yalvarma bosunaymis. Ailen böyle yaparak kocanın elini daha fazla güçlendirmiş oldu nasılsa sahip çıkanı yok gideceği kapı yok diye.Kuduruyo gene kopukler saciyor etrafa aksam apartopar cocugun kiyafetlerini cop posetine doldurdum
Annemlere gittim cocugun gozunden yas akmazdi hic aglasada boncuk boncuk yaşlar geldi annem kabul etmedi kocami aradi aptal gibi geri geldim okadar esya bosuna koyup eziyett ettimkendime gidecek yerinolmadimi surunuyorsun iste anasin s.ktm hayati gulmediya gozyaslarim sel oldu su birbucuk yilda dert buldum bu ev timarhane gibi geliyor balkon demirleri parmaklik gibi boguluyorum resmen
kızlarr eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim:) bizimki çok enteresan oldu. Avmde idim arkadaşımla. Eşim ile gözgöze geldik ve bakakaldık. O an dedım arkadaşıma tam hayalimdeki adam keşke evlensek gülüştük epey o sırada. O hala bakıyordu o da arkadaşıylaydı. Sonra kahve içmeye oturduk ve swarm vardı hala varmı bılmıyorum arkadasım bana ısrarla yükle diyordu beraber checkin yaparız dıye o gün ilk checkinimdi ve eşim de oradaydı belkı de ben oturdum dıye oturdu bılmıyorum sonra benı ekledi ve sonuç Dünya güzeli bir prensesimiz varr. Ve o akşam mesajlasırken bugün kendime bi söz verdim günü gelince sana söyleyeceğim dedim. O gün düğün günümüzdü. Ve gelin odasında nikah torenıne ınmeden o gün ben buadamla evlencem dıye kendime söz vermiştim dediğimi söyledim eşime. Hey gidi günlerr
Biz unv sira arkadasiydik , bursaya geldiğim de ilk onla tanismistim fakkat sevgilim vardi (oylesine biri) cok hos fln etkileyiciydi esim , sonra bi sure sonra onunda sevgilisi oldu bolumdengel zamn git zamab ben ayrıldım 1 aya kalmadi o ayrildi hep takilirdik birbimize birlikte otururduk fln felaket bi cekim vardi diyebilirim sonra yagmurlu bi gundu aksamdi soğuktu bulustuk ve olanlar oldu hala der o gece basmi yastiga koydugumda ben bu kizla evlencem dedim der benimde o bey aklimdaydi hep yani derken buradayım anamdan babamdan ayri kocisimin yaninda sira arkadasimla evli bulunmaktayım
Kuduruyo gene kopukler saciyor etrafa aksam apartopar cocugun kiyafetlerini cop posetine doldurdum
Annemlere gittim cocugun gozunden yas akmazdi hic aglasada boncuk boncuk yaşlar geldi annem kabul etmedi kocami aradi aptal gibi geri geldim okadar esya bosuna koyup eziyett ettimkendime gidecek yerinolmadimi surunuyorsun iste anasin s.ktm hayati gulmediya gozyaslarim sel oldu su birbucuk yilda dert buldum bu ev timarhane gibi geliyor balkon demirleri parmaklik gibi boguluyorum resmen
Şimdi daldı babası geldi onunla oynarken iyice açıldı uykusu sonra sakinleşti ben yemek yaptım o da anakucağında epey izledi beni daha doğrusu ben sakinleştim sonra uyuttum ve nihayet daldı bizim gerginliğimizi de hissediyorlar hep beraber çıldırıyoruz sonraBenimkide öyleydi 4 saat emmedi uykusu var aç ne uyuyor ne emiyor en sonunda zorla emzirdim hemen duşa soktum bide üstüne masaj 2.30 saattir uyuyor. Duşa sok canım istersen rahatlar hem daha rahat ve uzun uyur
Geçen gün kayınpederi ziyarete gittik Oradan dönerken de biraz parkta gezdirelim dedik. Arabada uyuyordu aşağıya indik Bebek arabasına koyduk uyandı 1 saat yürüdük uyumadı ama sakin durdu etrafa baktı ki uykusu da vardı yani uyumadı. Artık Ana kucağına koymuyorum ayakları dışarıya taşıyor ve hiç sevmiyor içinde durmuyor normal Uzun yatak şeklinde olani koydum içine de yastık koydum gayet güzel yatıyor. Artık büyüdüler galiba.Kızlar kahve/çay keyfi yapmak için bebişlerinizi atın bebek arabasına çıkın dışarı, açık havada uyuyorlar. Kahvenizi de koyun termosa oturun bir ağacın gölgesine, oh keyifle için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?