Daha meyve topluyo kayak yapıyo ooo benim kız 4 mevsimi bir arada yaşıyoyok cnm orda sepet falan direk yatağın üstüne babasının tşirtlerinden çimen yaptım çarşafım yokmuş yeşil
Ağacı yapmışken bende salıncak yapcaktım aceleden unutmuşum bir daha ki sefere kesin bende yapcam onuBen de özendim salıncakta yaptım güzel oluyor ya
Biz de uni spor salonunda tanıştıkbiz spor salonunda tanıştık bir tane alet var sırtı çalıştırıyor onda sıra vardı sırayi beklerken öyle muhabbet ettik. Burası çok kalabalık işte her yerde sıra bekliyoruz falan diye. Ondan sonra salonda gördüğümüz yerde selamlaşmaya başladık. Ondan sonra beni aşağıda çay içelim mi diye çaya davet etti bir çay içtik. Sonra 14 Şubat'ta dışarıya çıktık sahilde bir yere götürdü beni orada başladı yani.
Sağol cnm ❤ üşenmediğim nadir şeylerden benimde
Ben trafik kazası yaptım dava açmak için öğrencimin çalıştığı büroya gittim eşim avukat =) bizi tanıştırasana demiş öğrencime benim niyetim yoktu 2 ay yüz vermedim ama iyi dayandı adamcağız sonra tamam görüşelim dedim evlendik =)kızlarr eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim:) bizimki çok enteresan oldu. Avmde idim arkadaşımla. Eşim ile gözgöze geldik ve bakakaldık. O an dedım arkadaşıma tam hayalimdeki adam keşke evlensek gülüştük epey o sırada. O hala bakıyordu o da arkadaşıylaydı. Sonra kahve içmeye oturduk ve swarm vardı hala varmı bılmıyorum arkadasım bana ısrarla yükle diyordu beraber checkin yaparız dıye o gün ilk checkinimdi ve eşim de oradaydı belkı de ben oturdum dıye oturdu bılmıyorum sonra benı ekledi ve sonuç Dünya güzeli bir prensesimiz varr. Ve o akşam mesajlasırken bugün kendime bi söz verdim günü gelince sana söyleyeceğim dedim. O gün düğün günümüzdü. Ve gelin odasında nikah torenıne ınmeden o gün ben buadamla evlencem dıye kendime söz vermiştim dediğimi söyledim eşime. Hey gidi günlerr
kazan mübarek olmuş desene hahahahBen trafik kazası yaptım dava açmak için öğrencimin çalıştığı büroya gittim eşim avukat =) bizi tanıştırasana demiş öğrencime benim niyetim yoktu 2 ay yüz vermedim ama iyi dayandı adamcağız sonra tamam görüşelim dedim evlendik =)
Off benimki de tam dediğin gibi mahvoldum o kadar yoruldum ki oturup aglayacagim sinirdenSelam hanımlar 2 gündür anamdan emdigim sut burnumdan geldi desem yeri.uyumuyo doymuyo emmiyo bagiriyo agliyo yatmiyo kucakta biraz gezip sıkılıyo agliyo ne ararsan varşimdi yazarken aklima geldi harika haftalara baktın bu zor atağın fırtınalı haftandaymışız umarım çabuk geçer
benımkınde bugün delırdı 4saattr uyutma cabalarım azonce sonuc verdı ınanamazsınız ayagmda bıle uyumadı delrdı gozler kan canagı oldu koca gun 1saat uyudu ben de tırlattım eşime sardım yıne. baska odada gıdıp söylenıyorm yoksa sabredemıyrm ya boyle olmasna alıskn da degılım dengesız atak ayı bu resmen. gercı sabah kvye mısafır geldı cocgum uyuyamadı orda ondan boyle oldu bıdha alt kata ble ınersemm adımı degıstrsınler bıuykusu kactı tumgnu mafoldu kızımın aksam olsa da uyusa gece uyksuna rahat etsemOff benimki de tam dediğin gibi mahvoldum o kadar yoruldum ki oturup aglayacagim sinirden
Sabah 7 de kalkti benimki de 10.45 di uyudugunda. Aglamaktan mahvoldu. 12.00 civari uyandu 2. Uykusuna gücum yoktu aldim disari çıkardım 2. Uykusuna daha sorunsuz yatti. Şimdi 3. Uykusu geliyor ama can vericem birazdanbenımkınde bugün delırdı 4saattr uyutma cabalarım azonce sonuc verdı ınanamazsınız ayagmda bıle uyumadı delrdı gozler kan canagı oldu koca gun 1saat uyudu ben de tırlattım eşime sardım yıne. baska odada gıdıp söylenıyorm yoksa sabredemıyrm ya boyle olmasna alıskn da degılım dengesız atak ayı bu resmen. gercı sabah kvye mısafır geldı cocgum uyuyamadı orda ondan boyle oldu bıdha alt kata ble ınersemm adımı degıstrsınler bıuykusu kactı tumgnu mafoldu kızımın aksam olsa da uyusa gece uyksuna rahat etsem
yıne uyumus bızım asagı ınmeden 1saat uyudu orda 2.uyku zamanı ordaydm malesf. ki bdha ınmıcemnasla uykusu varken orda olmcm uyuymadı ogle ıykusu kacınca sonuc bu dırendı de dırendı ılkkez 1saat uykuyla kaldı çokzor ya ben kendımde 2.cocuk ıstegı göremem asla yani ben böyleymişim bunu anladım. eskıen 3olsun dıyodum eşime ama Allahm olmayanlara versınndıyorum suan net sekıldeSabah 7 de kalkti benimki de 10.45 di uyudugunda. Aglamaktan mahvoldu. 12.00 civari uyandu 2. Uykusuna gücum yoktu aldim disari çıkardım 2. Uykusuna daha sorunsuz yatti. Şimdi 3. Uykusu geliyor ama can vericem birazdan
Gerçekten hayırlara vesile oldu arabamdan oldum pert oldu ama ondan sonra eşimin arabasıyla gezdik =)kazan mübarek olmuş desene hahahahsüperr canımm ya :) bu yakışıklıya da maşallahh yerım onu çok mu çook şekerr
Ben vermek üzereyim uyucam diye ağlıyor uyumuyor aç biliyorum biberonu almıyor gözü kapansa biberonuda tutacak ama eliyle suratıma vurup duruyor koydum anakucağına kollarım koptu vallaSabah 7 de kalkti benimki de 10.45 di uyudugunda. Aglamaktan mahvoldu. 12.00 civari uyandu 2. Uykusuna gücum yoktu aldim disari çıkardım 2. Uykusuna daha sorunsuz yatti. Şimdi 3. Uykusu geliyor ama can vericem birazdan
Benimkide öyleydi 4 saat emmedi uykusu var aç ne uyuyor ne emiyor en sonunda zorla emzirdim hemen duşa soktum bide üstüne masaj 2.30 saattir uyuyor. Duşa sok canım istersen rahatlar hem daha rahat ve uzun uyurBen vermek üzereyim uyucam diye ağlıyor uyumuyor aç biliyorum biberonu almıyor gözü kapansa biberonuda tutacak ama eliyle suratıma vurup duruyor koydum anakucağına kollarım koptu valla
Uyudu ama 2. Uykusunu boyle bi uyutma sekli olamaz. Uyutmaya calisirken sabrim tasiyor sinirleniyorum. Kendi yatagimiza yatirdim uzerine ben de ciktim Yan yatirip bacaklarimin arasina aldim cocugun bacaklarini cirpinio aglarken diye. Ellerini de bi elimle gogsunde sıkıstirdım.(kundak istemiyor hic bi sekilde) Diger elimle emzigi agzinda tuttum. Aglaya aglaya uyudu. Sonra da oturdum agladim Çocuğa eziyet ediyorum sanki diyeyıne uyumus bızım asagı ınmeden 1saat uyudu orda 2.uyku zamanı ordaydm malesf. ki bdha ınmıcemnasla uykusu varken orda olmcm uyuymadı ogle ıykusu kacınca sonuc bu dırendı de dırendı ılkkez 1saat uykuyla kaldı çokzor ya ben kendımde 2.cocuk ıstegı göremem asla yani ben böyleymişim bunu anladım. eskıen 3olsun dıyodum eşime ama Allahm olmayanlara versınndıyorum suan net sekılde
ben de agladım demin sesımu yukselttm uyusana,artk annecm dye cok psman oldm allahtan güldü oyun sanıp acıkmasam neyse ama acken kan sekerm dusuyor asabı olyrm sabır ceke ceke hal oldmUyudu ama 2. Uykusunu boyle bi uyutma sekli olamaz. Uyutmaya calisirken sabrim tasiyor sinirleniyorum. Kendi yatagimiza yatirdim uzerine ben de ciktim Yan yatirip bacaklarimin arasina aldim cocugun bacaklarini cirpinio aglarken diye. Ellerini de bi elimle gogsunde sıkıstirdım.(kundak istemiyor hic bi sekilde) Diger elimle emzigi agzinda tuttum. Aglaya aglaya uyudu. Sonra da oturdum agladim Çocuğa eziyet ediyorum sanki diyeaglamasa uyutmicam artik pes ettim umrumda degil hep agliyor uykusu geldigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?