2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
harıkasın Z zeLina canmm masallah benım de karpuzla bır planm var hamıellkten berı sıcakları beklıyorduum esıme al dedm gelrkenn çıkmıs sonunda
Teşekkür ederim cnm güzel hatıra oluyor ablamın kızlarının çok hoşuna gidiyor mesela annem bizi mandalla asmış diye gülüşüyorlar bakıp bakıp fotolara

kizlar merhaba. Dogumdan sonra yüzünüzde lekeler oluştu mu? Kullandığınız birşey var mı?

Biz de uni spor salonunda tanıştık ilk gördüğüm de ne itici kollara kaslara bak demiştim eşim yıllardır body yapar. Sonra çok peşindem kostu 2 ay sonra evet dedim. Çok sevmiyordum ben basta ama beni öyle asık Etti ki kendine ona çektirdiğim herseyi bana da çektirdi 10yili aştık hey gidi...

Ben trafik kazası yaptım dava açmak için öğrencimin çalıştığı büroya gittim eşim avukat =) bizi tanıştırasana demiş öğrencime benim niyetim yoktu 2 ay yüz vermedim ama iyi dayandı adamcağız sonra tamam görüşelim dedim evlendik =)

kazan mübarek olmuş desene hahahah süperr canımm ya :) bu yakışıklıya da maşallahh yerım onu çok mu çook şekerr

Off benimki de tam dediğin gibi mahvoldum o kadar yoruldum ki oturup aglayacagim sinirden

Off benimki de tam dediğin gibi mahvoldum o kadar yoruldum ki oturup aglayacagim sinirden
benımkınde bugün delırdı 4saattr uyutma cabalarım azonce sonuc verdı ınanamazsınız ayagmda bıle uyumadı delrdı gozler kan canagı oldu koca gun 1saat uyudu ben de tırlattım eşime sardım yıne. baska odada gıdıp söylenıyorm yoksa sabredemıyrm ya boyle olmasna alıskn da degılım dengesız atak ayı bu resmen. gercı sabah kvye mısafır geldı cocgum uyuyamadı orda ondan boyle oldu bıdha alt kata ble ınersemm adımı degıstrsınler bıuykusu kactı tumgnu mafoldu kızımın aksam olsa da uyusa gece uyksuna rahat etsem

Sabah 7 de kalkti benimki de 10.45 di uyudugunda. Aglamaktan mahvoldu. 12.00 civari uyandu 2. Uykusuna gücum yoktu aldim disari çıkardım 2. Uykusuna daha sorunsuz yatti. Şimdi 3. Uykusu geliyor ama can vericem birazdan

Sabah 7 de kalkti benimki de 10.45 di uyudugunda. Aglamaktan mahvoldu. 12.00 civari uyandu 2. Uykusuna gücum yoktu aldim disari çıkardım 2. Uykusuna daha sorunsuz yatti. Şimdi 3. Uykusu geliyor ama can vericem birazdan
yıne uyumus bızım asagı ınmeden 1saat uyudu orda 2.uyku zamanı ordaydm malesf. ki bdha ınmıcemnasla uykusu varken orda olmcm uyuymadı ogle ıykusu kacınca sonuc bu dırendı de dırendı ılkkez 1saat uykuyla kaldı çokzor ya ben kendımde 2.cocuk ıstegı göremem asla yani ben böyleymişim bunu anladım. eskıen 3olsun dıyodum eşime ama Allahm olmayanlara versınndıyorum suan net sekılde

kazan mübarek olmuş desene hahahah süperr canımm ya :) bu yakışıklıya da maşallahh yerım onu çok mu çook şekerr
Gerçekten hayırlara vesile oldu arabamdan oldum pert oldu ama ondan sonra eşimin arabasıyla gezdik =)

Ben vermek üzereyim uyucam diye ağlıyor uyumuyor aç biliyorum biberonu almıyor gözü kapansa biberonuda tutacak ama eliyle suratıma vurup duruyor koydum anakucağına kollarım koptu valla

Ben vermek üzereyim uyucam diye ağlıyor uyumuyor aç biliyorum biberonu almıyor gözü kapansa biberonuda tutacak ama eliyle suratıma vurup duruyor koydum anakucağına kollarım koptu valla
Benimkide öyleydi 4 saat emmedi uykusu var aç ne uyuyor ne emiyor en sonunda zorla emzirdim hemen duşa soktum bide üstüne masaj 2.30 saattir uyuyor. Duşa sok canım istersen rahatlar hem daha rahat ve uzun uyur

Uyudu ama 2. Uykusunu boyle bi uyutma sekli olamaz. Uyutmaya calisirken sabrim tasiyor sinirleniyorum. Kendi yatagimiza yatirdim uzerine ben de ciktim Yan yatirip bacaklarimin arasina aldim cocugun bacaklarini cirpinio aglarken diye. Ellerini de bi elimle gogsunde sıkıstirdım.(kundak istemiyor hic bi sekilde) Diger elimle emzigi agzinda tuttum. Aglaya aglaya uyudu. Sonra da oturdum agladim Çocuğa eziyet ediyorum sanki diye aglamasa uyutmicam artik pes ettim umrumda degil hep agliyor uykusu geldigi icin

rezene verin kızlar 1saattr uykulu memede emıo brakmasnı beklyrm geceye baglıcakk uyuynca ıstrse gece 4de uyansn ama suan uyusn ytrkı. fırtınalı haftaya gectk bz de

ben de agladım demin sesımu yukselttm uyusana,artk annecm dye cok psman oldm allahtan güldü oyun sanıp acıkmasam neyse ama acken kan sekerm dusuyor asabı olyrm sabır ceke ceke hal oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…