- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
oy kuzum sağollDogal halın daha guzel bence ❤
Ne güzel işte cnm bakımlısın. Ben iyice saldım kendimi ne makyaj ne birşey. Adamda şikayet etmeye başladı yavaş yavaşteşekkür ederim canım ben orda çok değişik cıkmısım o ayrı makyaj fazla olunca
Baharattan olabilir cnm. Soğanda gaz yapar diyorlar. Bende salatada yiyorum ama ne kadar etki eder bilmiyorum. Eşim birkere yemek yapmıştı içine de acı koymuştu, ben yiyince onu oğlumda kustu o gün. Yattığı yerden kaldırıyordum kusuyordu.Benim oğlan 2 gündür yeşil kaka yapıyor. Tamamı değil de yarısı yeşil yarısı normal renkte. Hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar. Kısır yaptım yiyorum 2 gündür kıtlıktan çıkmış gibi. İçinde yeşil soğan, nar ekşisi ve sumak var. Bunlardan biri mi sebep oldu acaba yaa. Nar ekşisini de çok koymuşum. Kusuyo bi de
kfaya takma canim kan gelmedi surece gecen bi ark paylasmisti burada her renk olabilirmis kaka bizim doktorda aynisini dedi kusmalarda birgunu birgunune uymuyor malesefBenim oğlan 2 gündür yeşil kaka yapıyor. Tamamı değil de yarısı yeşil yarısı normal renkte. Hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar. Kısır yaptım yiyorum 2 gündür kıtlıktan çıkmış gibi. İçinde yeşil soğan, nar ekşisi ve sumak var. Bunlardan biri mi sebep oldu acaba yaa. Nar ekşisini de çok koymuşum. Kusuyo bi de
Asiri makyajdan degilde kirmizi dudaklar olmamis cnm pastel tonlar kullanoy kuzum sağollaşırı makyaj evet pek sevmıyorum yaa cok degıstırıyo benı degıstıreym barı
Canım benim kız hep öyle yapıyor mamadan dolayı bizimki katı oluyor birdeBenim oğlan 2 gündür yeşil kaka yapıyor. Tamamı değil de yarısı yeşil yarısı normal renkte. Hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar. Kısır yaptım yiyorum 2 gündür kıtlıktan çıkmış gibi. İçinde yeşil soğan, nar ekşisi ve sumak var. Bunlardan biri mi sebep oldu acaba yaa. Nar ekşisini de çok koymuşum. Kusuyo bi de
Anam senin kiz bi çamasir oluyo bi ip atliyo bizimkide bisiler yapsinCanım benim kız hep öyle yapıyor mamadan dolayı bizimki katı oluyor birde
aslında kırmızı cokyakısıyor cok nadir kullanrm ama dedıgın gb hep kahve tonları nude tonlar tercıhım kuzu o resm gece modu ıle cekıldı bıde baya degısık ckmstımAsiri makyajdan degilde kirmizi dudaklar olmamis cnm pastel tonlar kullan
Yaa bu soru beni 5 sene öncesine götürdükızlarr eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim:) bizimki çok enteresan oldu. Avmde idim arkadaşımla. Eşim ile gözgöze geldik ve bakakaldık. O an dedım arkadaşıma tam hayalimdeki adam keşke evlensek gülüştük epey o sırada. O hala bakıyordu o da arkadaşıylaydı. Sonra kahve içmeye oturduk ve swarm vardı hala varmı bılmıyorum arkadasım bana ısrarla yükle diyordu beraber checkin yaparız dıye o gün ilk checkinimdi ve eşim de oradaydı belkı de ben oturdum dıye oturdu bılmıyorum sonra benı ekledi ve sonuç Dünya güzeli bir prensesimiz varr. Ve o akşam mesajlasırken bugün kendime bi söz verdim günü gelince sana söyleyeceğim dedim. O gün düğün günümüzdü. Ve gelin odasında nikah torenıne ınmeden o gün ben buadamla evlencem dıye kendime söz vermiştim dediğimi söyledim eşime. Hey gidi günlerr
Daha meyve topluyo kayak yapıyo ooo benim kız 4 mevsimi bir arada yaşıyoAnam senin kiz bi çamasir oluyo bi ip atliyo bizimkide bisiler yapsinbende yapacam bizimkide ne olsaki o yesil ortu neyin uzerine koydun camasir toplama sepetimi
Kuzum sanki birsey var gibi duruyor yattigi yer yatak sanki onude baska gibi duz yatakkta hem yesil hemde beyaz ortumu var digerlerinide koysana bende yapayim ben kocaya laf yetistirecem diye cocukla hic ilgilenemedim :-((Daha meyve topluyo kayak yapıyo ooo benim kız 4 mevsimi bir arada yaşıyoyok cnm orda sepet falan direk yatağın üstüne babasının tşirtlerinden çimen yaptım çarşafım yokmuş yeşil
Çok güzel olmuş yaratıcı fikirlerDaha meyve topluyo kayak yapıyo ooo benim kız 4 mevsimi bir arada yaşıyoyok cnm orda sepet falan direk yatağın üstüne babasının tşirtlerinden çimen yaptım çarşafım yokmuş yeşil
Baharattan olabilir cnm. Soğanda gaz yapar diyorlar. Bende salatada yiyorum ama ne kadar etki eder bilmiyorum. Eşim birkere yemek yapmıştı içine de acı koymuştu, ben yiyince onu oğlumda kustu o gün. Yattığı yerden kaldırıyordum kusuyordu.
kfaya takma canim kan gelmedi surece gecen bi ark paylasmisti burada her renk olabilirmis kaka bizim doktorda aynisini dedi kusmalarda birgunu birgunune uymuyor malesef
Cnm açık mavi lastikli çarşaf var yatakta alttada eşimin tşirt ve gömleği var katlayınca altında bişey varmış gibi durmuş beyaz örtü yok ışıktan öyle çıkmış olabilir bulutlar silikon küçük örtü falanda olur atlet gibi .. buraya koyarsam sonra silmek için benide banlarlarKuzum sanki birsey var gibi duruyor yattigi yer yatak sanki onude baska gibi duz yatakkta hem yesil hemde beyaz ortumu var digerlerinide koysana bende yapayim ben kocaya laf yetistirecem diye cocukla hic ilgilenemedim :-((
Canım benim kız hep öyle yapıyor mamadan dolayı bizimki katı oluyor birde
Sağol cnm netten alıyorum bende fikirleri eldeki malzemeye uyarlıyorum sonraÇok güzel olmuş yaratıcı fikirlerçok tatlı☺
Yeşilliklerden de olmuştur cnm kısırdaki düzelir inşallahKatı değil kuzum normal yapmış ama renk endişelendirdi. Yemeyi bırakınca düzelir inşallah
Olsun eldeki malzemeyi uyarlamak da kolay değilSağol cnm netten alıyorum bende fikirleri eldeki malzemeye uyarlıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?