2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Baharattan olabilir cnm. Soğanda gaz yapar diyorlar. Bende salatada yiyorum ama ne kadar etki eder bilmiyorum. Eşim birkere yemek yapmıştı içine de acı koymuştu, ben yiyince onu oğlumda kustu o gün. Yattığı yerden kaldırıyordum kusuyordu.

kfaya takma canim kan gelmedi surece gecen bi ark paylasmisti burada her renk olabilirmis kaka bizim doktorda aynisini dedi kusmalarda birgunu birgunune uymuyor malesef

Canım benim kız hep öyle yapıyor mamadan dolayı bizimki katı oluyor birde

Canım benim kız hep öyle yapıyor mamadan dolayı bizimki katı oluyor birde
Anam senin kiz bi çamasir oluyo bi ip atliyo bizimkide bisiler yapsin bende yapacam bizimkide ne olsaki o yesil ortu neyin uzerine koydun camasir toplama sepetimi

Asiri makyajdan degilde kirmizi dudaklar olmamis cnm pastel tonlar kullan
aslında kırmızı cokyakısıyor cok nadir kullanrm ama dedıgın gb hep kahve tonları nude tonlar tercıhım kuzu o resm gece modu ıle cekıldı bıde baya degısık ckmstım

Yaa bu soru beni 5 sene öncesine götürdü Üniversitede aynı fakültedeydik, o makine müh bölümünde ben mimarlık Bir gün beni kantinde görüyor yanında oturan 2 kız arkadaşını oha bu kız bizim fakültede miydi diye dürtüklemiş Sonra onların bölümünde yurttan çok sevdiğim bir arkadaşım vardı, onunla iletişime geçmiş. Arkadaşım da bana sordu tanışmak ister misin diye. Ben de o dönemler çok katıydım zaten o zamana kadar da sevgilim hiç olmamıştı hep çok uzaktım bu işlere Olacak ya bir kere basiretim bağlandı olur tanışalım dedim tanışma o tanışma ben üniversiteyi bitirdim eşim 2 sene daha uzattı canı sağolasıca, 2 sene de öyle bekledim sonra da biz erdik muradımıza şükür Hey gidi yıllar

Anam senin kiz bi çamasir oluyo bi ip atliyo bizimkide bisiler yapsin bende yapacam bizimkide ne olsaki o yesil ortu neyin uzerine koydun camasir toplama sepetimi
Daha meyve topluyo kayak yapıyo ooo benim kız 4 mevsimi bir arada yaşıyo yok cnm orda sepet falan direk yatağın üstüne babasının tşirtlerinden çimen yaptım çarşafım yokmuş yeşil

Daha meyve topluyo kayak yapıyo ooo benim kız 4 mevsimi bir arada yaşıyo yok cnm orda sepet falan direk yatağın üstüne babasının tşirtlerinden çimen yaptım çarşafım yokmuş yeşil
Kuzum sanki birsey var gibi duruyor yattigi yer yatak sanki onude baska gibi duz yatakkta hem yesil hemde beyaz ortumu var digerlerinide koysana bende yapayim ben kocaya laf yetistirecem diye cocukla hic ilgilenemedim :-((

Çok güzel olmuş yaratıcı fikirlerçok tatlı

Soğandan oldu kesin o zaman canım. Çünkü gaz yapar diyorlar diye hiç yememiştim 4 aydır. Bol koydum her şeyini öyle özlemişim ki. Bakayım yemeyince düzelecek mi

kfaya takma canim kan gelmedi surece gecen bi ark paylasmisti burada her renk olabilirmis kaka bizim doktorda aynisini dedi kusmalarda birgunu birgunune uymuyor malesef

Kan gözüme çarpmadı canım. Bi dahakinr kontrol edeyim iyice. Muhtemelen yediklerimden oldu

Kuzum sanki birsey var gibi duruyor yattigi yer yatak sanki onude baska gibi duz yatakkta hem yesil hemde beyaz ortumu var digerlerinide koysana bende yapayim ben kocaya laf yetistirecem diye cocukla hic ilgilenemedim :-((
Cnm açık mavi lastikli çarşaf var yatakta alttada eşimin tşirt ve gömleği var katlayınca altında bişey varmış gibi durmuş beyaz örtü yok ışıktan öyle çıkmış olabilir bulutlar silikon küçük örtü falanda olur atlet gibi .. buraya koyarsam sonra silmek için benide banlarlar sırayla profil yapayım ben onları takipte kal sen bizde ablamın bebişlerine yapıyorduk yıllar önce aklıma geldi uyurken dekoru hazırlıyorum uyanınca çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…