- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Abi deme lazim olurrHerkesin hikayesi varmış bizimki dümdüz görücü usulüyakıştıran kişiler tanıştırmıştı bizi ama eşim zaten yengemin akrabası oluyor diye düğünlerde filan bir araya gelmişiz de ben farketmemişim. Benden de 8 yaş büyük, bi ara üniversiteli bi abi bize bişeyler anlatmıştı yengemdeyken çocukluk anılarımdan biridir. O abi eşim oldu sonra
her seferinde bu lafı kullanmaktan biktim.bacim senin koca asla değişmez çünkü örneği bizde var.Kuduruyo gene kopukler saciyor etrafa aksam apartopar cocugun kiyafetlerini cop posetine doldurdum
Annemlere gittim cocugun gozunden yas akmazdi hic aglasada boncuk boncuk yaşlar geldi annem kabul etmedi kocami aradi aptal gibi geri geldim okadar esya bosuna koyup eziyett ettimkendime gidecek yerinolmadimi surunuyorsun iste anasin s.ktm hayati gulmediya gozyaslarim sel oldu su birbucuk yilda dert buldum bu ev timarhane gibi geliyor balkon demirleri parmaklik gibi boguluyorum resmen
Senin kocadaMi oyle bacim :-(her seferinde bu lafı kullanmaktan biktim.bacim senin koca asla değişmez çünkü örneği bizde var.
Ya oğlum günlerdi yapamıyor sürekli kvraniyir heleki sabaha karşı fitil ile uyarmasam poposunu hiç yapamiyiArkadaşlar bir şey keşfettim internette okudum kaka yapamayan çocuğu dik tutun diyorlar sabaha doğru sancılandı Ben de kova koydum altına aynı lazımlikda tutar gibi de bacaklarından tuttum dik bir şekilde kaka yapar pozisyonda. Gazını da çıkardı kakasınida yaptı çok rahat oldu benden size bir öneri fikir olması açısından.
Cnim kardeşim 6yildir evli ve öğün bugündür yılda 2defa boşanma noktasına geliyor.ayni senin koca gibi.hayatı zindan ediyo kardeşime onunda oğlu olduğu için kopamıyor.cnim çok şükür eşim iyi ama bu kaç gündür bizdede baya sıkıntı vaeSenin kocadaMi oyle bacim :-(
Biz evde degiliz kp kucaginda 1 saat uyudu az once utandi emziriyorum uyumazsa bu gecede uyku yok bizeeeBenimki 4ten sonra sapıtıyor sabah herşey normal 2 kere 1er saatten fazla uyudu 1 de kısa şekerleme yaptı ama 4ten sonra 1 kere yarım saat uyuyup uyandı şimdi kucağımda dalmaya çalışıyor biberonu da almıyor boş boş emzik emiyor bi uyursa geceye bağlayacak inşallah
Doğrudur canım. Ben hala anakucağını kullanıyorum. Eğer gazı yoksa içinde güzel duruyor biraz dolandıktan sonra uyuyorGeçen gün kayınpederi ziyarete gittik Oradan dönerken de biraz parkta gezdirelim dedik. Arabada uyuyordu aşağıya indik Bebek arabasına koyduk uyandı 1 saat yürüdük uyumadı ama sakin durdu etrafa baktı ki uykusu da vardı yani uyumadı. Artık Ana kucağına koymuyorum ayakları dışarıya taşıyor ve hiç sevmiyor içinde durmuyor normal Uzun yatak şeklinde olani koydum içine de yastık koydum gayet güzel yatıyor. Artık büyüdüler galiba.
Ya her bebek bir değil gerçekten doğru diyorsun canım. Benimki de çok seviyor uyuyor pusetin içinde2.numaram bebek arabasında durmuyor sürekli kıpraşıyor uyuma diye birşey kesinlikle yok
1.numaram ne güzel uyurdu
Rabbim sabir versin alti yil demek benim olacagimda o daha ne altilar bitiririz onunkinede akil fikir vicdan merhamet versin kocasina cumlemizinkine amin insallah duselirsiniz kotu aliskanligini naptin cnm bittimi o isCnim kardeşim 6yildir evli ve öğün bugündür yılda 2defa boşanma noktasına geliyor.ayni senin koca gibi.hayatı zindan ediyo kardeşime onunda oğlu olduğu için kopamıyor.cnim çok şükür eşim iyi ama bu kaç gündür bizdede baya sıkıntı vae
Âmin Cnim inşa)) Cnim bitmişti ama eşimle aramızdaki tartışma rüzgarları malesef kötü alışkanlığı tekrarlattuRabbim sabir versin alti yil demek benim olacagimda o daha ne altilar bitiririz onunkinede akil fikir vicdan merhamet versin kocasina cumlemizinkine amin insallah duselirsiniz kotu aliskanligini naptin cnm bittimi o is
Anladim cnmÂmin Cnim inşa)) Cnim bitmişti ama eşimle aramızdaki tartışma rüzgarları malesef kötü alışkanlığı tekrarlattu
hanımlar selam. Bebişleriniz günde kaç kere çişli bezlerini değiştiriyorsunuz?
Bizim minik adamın çişli bez sayısı azaldı.
Günde 3 kadar ancak.
Önceden günde 5-6 defa dolu dolu çıkardı. Şimdi öyle olmuyor. Doktora sordum, bizim için günde 5-6 çişli bez yapması önemli dedi. Çıkmıyo dedim, takip edin dedi.
İçime sinen bir doktor bulamadım. Takip etmişim ki sormuşum işte.
Bu konuda fikri olan var mı?
Benim kızında artık 6 olmuyor yani 6 kez değişirsem bile bez boş oluyor ama emiyor da mesela Bugun 5 kez bez değiştirdim ilk 3 bezimiz çiş yoğunluğu fazlaydı ama diğer 2 bez neredeyse boş gibiydi bi de bez çok hafif boş gibi olmasına rağmen çiş göstergesi maviye dönüyor acaba maviye dönünce tamam yeterli demek mi ki onu bilemiyorumSadece anne sütü mü alıyordu? Doyuyorsa günde 6 bez dolu dolu olması gerekiyor. Azsa doymuyor galiba
Cnim oğlum bi kaç gündür her emdiginj çıkarıyor neredeyse acaba midesinjmi usuttu?Anladim cnm
Ben ogun bugundur icmedim bugun bitane goturdum pisman oldum ama
Benim kızında artık 6 olmuyor yani 6 kez değişirsem bile bez boş oluyor ama emiyor da mesela Bugun 5 kez bez değiştirdim ilk 3 bezimiz çiş yoğunluğu fazlaydı ama diğer 2 bez neredeyse boş gibiydi bi de bez çok hafif boş gibi olmasına rağmen çiş göstergesi maviye dönüyor acaba maviye dönünce tamam yeterli demek mi ki onu bilemiyorum
Geceyede bağlayamadı 8çeyrekte uyudu 9 da uyandı 10da uyudu 10:20de geri uyandı şimdi tekrar uyudu dahada konuşmuyorum ne dersem tersini yapıyorBiz evde degiliz kp kucaginda 1 saat uyudu az once utandi emziriyorum uyumazsa bu gecede uyku yok bizeee
Benim oglanin da 6 olmuyor artik. Dedigin gibi 3 ya da 4. Hatta kaka da cok azaldi en fazla 2 kere yapio gunde .ama emiyor da aslinda bilemiyorum yaniBenim kızında artık 6 olmuyor yani 6 kez değişirsem bile bez boş oluyor ama emiyor da mesela Bugun 5 kez bez değiştirdim ilk 3 bezimiz çiş yoğunluğu fazlaydı ama diğer 2 bez neredeyse boş gibiydi bi de bez çok hafif boş gibi olmasına rağmen çiş göstergesi maviye dönüyor acaba maviye dönünce tamam yeterli demek mi ki onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?