Sana afiyet olsun o bizimki icin gecerli degil malasefKızlar kahve/çay keyfi yapmak için bebişlerinizi atın bebek arabasına çıkın dışarı, açık havada uyuyorlar. Kahvenizi de koyun termosa oturun bir ağacın gölgesine, oh keyifle için
Red zamaninda acliktan dalamiyorsa cingirakla emiyordu, biraz olsun sut girerse bile o sekil emdirip uyutuyordum.Maşallah diyeyim canım :)
Bizde de ara ara oluyordu şimdi aynı 3-4 haftadır devamlı var. Genelde uyurken emiyor ayağımda sallıyorum dalmak üzereyken memeye alıyorum emiyor.
Seninki nasıl döndü canım neler yaptın red zamaninda nasıl emzirdin.? Valla canım çok sıkılıyor hatta bazen ağlıyorum .
2.numaram bebek arabasında durmuyor sürekli kıpraşıyor uyuma diye birşey kesinlikle yokKızlar kahve/çay keyfi yapmak için bebişlerinizi atın bebek arabasına çıkın dışarı, açık havada uyuyorlar. Kahvenizi de koyun termosa oturun bir ağacın gölgesine, oh keyifle için
Benimkide gece uykusuna geçse keşke gece en azından ağlamıyor gülüyor saf saf :)rezene verin kızlar 1saattr uykulu memede emıo brakmasnı beklyrm geceye baglıcakk uyuynca ıstrse gece 4de uyansn ama suan uyusn ytrkı. fırtınalı haftaya gectk bz de
amin canımmm sağolasınAllah mutluluğunu daim etsin❤
hahaaah ne kadar güzel daha ozamandan seni gözüne kestırmiş demekkiiHerkesin hikayesi varmış bizimki dümdüz görücü usulüyakıştıran kişiler tanıştırmıştı bizi ama eşim zaten yengemin akrabası oluyor diye düğünlerde filan bir araya gelmişiz de ben farketmemişim. Benden de 8 yaş büyük, bi ara üniversiteli bi abi bize bişeyler anlatmıştı yengemdeyken çocukluk anılarımdan biridir. O abi eşim oldu sonra
Amin kuzum cümlemizinAllah mutluluğunu daim etsin canım ❤
ben de agladım demin sesımu yukselttm uyusana,artk annecm dye cok psman oldm allahtan güldü oyun sanıp acıkmasam neyse ama acken kan sekerm dusuyor asabı olyrm sabır ceke ceke hal oldm
Bende ağladım valla kucağımda sağa sola sallıyordum kafayı koltuk altıma gömdü hızlı salladım korktu zannettim benimki şimdiye kadar öyle bile sallanmadı alışık değil meğerse uyumaya çalışıyormuş korkmamış hızı sevmişEvet ya cok sukur oyun saniyorlar ses yukseltince... yanina biskuvi vb bisi al bi daha canim ben de midem kazinior en azindan agzima atiyorum odada onunla ugrasirken
benımkı de cokkotuydu bugu hayatmn enzor gununu yaşadım ben gerıldıkce gerıldı ve ellerıyle agznı yırtcaktı ya damaktan ya sabah nazar oldu. kv.n misafiri okadsr sevdı kı ne laflar dizdi eve cıktık ve kızımı tanıyamadım okumadıgım dua kalmadı enson bıtap düştü ama bende sulh düştüm sözde akşama cıkacaktım kuzenlerle. esım durcaktı kızımz uyurken evde. ben sımdı nasıl ckaym bunyorgunlukla bel agrısıyla. nezamb kendım bısey yapmaya niyet etsem bukadsr olmasa da mızmızlanmıstır. resmen hıssedıyor yaŞimdi daldı babası geldi onunla oynarken iyice açıldı uykusu sonra sakinleşti ben yemek yaptım o da anakucağında epey izledi beni daha doğrusu ben sakinleştim sonra uyuttum ve nihayet daldı bizim gerginliğimizi de hissediyorlar hep beraber çıldırıyoruz sonra
Belim sırtım tutuldu benimde resmen adetimde atağı bekliyormuş ölüyorumbenımkı de cokkotuydu bugu hayatmn enzor gununu yaşadım ben gerıldıkce gerıldı ve ellerıyle agznı yırtcaktı ya damaktan ya sabah nazar oldu. kv.n misafiri okadsr sevdı kı ne laflar dizdi eve cıktık ve kızımı tanıyamadım okumadıgım dua kalmadı enson bıtap düştü ama bende sulh düştüm sözde akşama cıkacaktım kuzenlerle. esım durcaktı kızımz uyurken evde. ben sımdı nasıl ckaym bunyorgunlukla bel agrısıyla. nezamb kendım bısey yapmaya niyet etsem bukadsr olmasa da mızmızlanmıstır. resmen hıssedıyor ya
adet mi oldunn ay cok fena denk gelmıs gecms olsun ben de perısanm yattm yanına kızımn uyucam eşim gelnce cıkarsın yemegı asagdan alıyrz yaa. hod yemeye halnde kalmadıBelim sırtım tutuldu benimde resmen adetimde atağı bekliyormuş ölüyorum
Yarım saatte bizimki uyudu yemek yiyebildim AllahtanBen keyfini sürüyom mu dedim a aaa ne ayıp uyandı sıpam 15 dk uykumu olur hemde banyonun üstüne
Aynen öylehahaaah ne kadar güzel daha ozamandan seni gözüne kestırmiş demekkiidişçi eşi olmak nasıl bir duygu? oldum olası en korktuğum şeydir diş ağrısı. Dişin ağrıdığında kociş ya dişim ağrıyo bi muayene et falan mı dıyorsun
Hem de ne fena denk gelme.. tekrar baştan alıyoruz biz uyandı bnmki..adet mi oldunn ay cok fena denk gelmıs gecms olsun ben de perısanm yattm yanına kızımn uyucam eşim gelnce cıkarsın yemegı asagdan alıyrz yaa. hod yemeye halnde kalmadı
Herkesin hikayesi varmış bizimki dümdüz görücü usulüyakıştıran kişiler tanıştırmıştı bizi ama eşim zaten yengemin akrabası oluyor diye düğünlerde filan bir araya gelmişiz de ben farketmemişim. Benden de 8 yaş büyük, bi ara üniversiteli bi abi bize bişeyler anlatmıştı yengemdeyken çocukluk anılarımdan biridir. O abi eşim oldu sonra
ay benm kocam dişçi olsa hep onu ızlerdım o anda daAynen öylegüzel bir duygu ya en azından gecenin bi yarısı dişim ağırsa diş hekimim yanımda uyuyor olacak Bir de ben eşimin eline çok güvenirim. Güvenince de korku filan kalmıyor pek şimdi sana bi diş yapcam ağzın açık kalacak falan diyor hem güldürüyor hem düşündürüyor diş yaparken
Soa Bizimki de yarim saat yarim saat uyudu ikikez sadecs okdr evde dedegiliz onun etkisi buyuk tabiYarım saatte bizimki uyudu yemek yiyebildim Allahtan
Kendisine de söyledim çok güldüAbi deme bi gün lazım olur
ay benm kocam dişçi olsa hep onu ızlerdım o anda dayaptı mı hıc tedavı sana
Benimki 4ten sonra sapıtıyor sabah herşey normal 2 kere 1er saatten fazla uyudu 1 de kısa şekerleme yaptı ama 4ten sonra 1 kere yarım saat uyuyup uyandı şimdi kucağımda dalmaya çalışıyor biberonu da almıyor boş boş emzik emiyor bi uyursa geceye bağlayacak inşallahSoa Bizimki de yarim saat yarim saat uyudu ikikez sadecs okdr evde dedegiliz onun etkisi buyuk tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?