2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kahve/çay keyfi yapmak için bebişlerinizi atın bebek arabasına çıkın dışarı, açık havada uyuyorlar. Kahvenizi de koyun termosa oturun bir ağacın gölgesine, oh keyifle için
Sana afiyet olsun o bizimki icin gecerli degil malasef
Bebek arabasinda uyumuyor. Ciktigima pişman ediyor susmayarak

Red zamaninda acliktan dalamiyorsa cingirakla emiyordu, biraz olsun sut girerse bile o sekil emdirip uyutuyordum.
Israrci olmadim vermedim meme. Uyandiginda cok ac oluyordu o zaman kendini tatmin edecek kadar emiyordu somra basliyordu aglamaya yyine vermedim. Hatta diyordum nefret ediyorum emzirmekten artik. Iste simdi birkac gundur aglamiyor emiyor masallah. Bir de cok uykusu geldiyse o zaman azip emmiyordu ve gozune bakinca almıyordu memeyi emmiyordu . Ben emzirirken hep havaya veya diger tarafima baktim.

Kızlar kahve/çay keyfi yapmak için bebişlerinizi atın bebek arabasına çıkın dışarı, açık havada uyuyorlar. Kahvenizi de koyun termosa oturun bir ağacın gölgesine, oh keyifle için
2.numaram bebek arabasında durmuyor sürekli kıpraşıyor uyuma diye birşey kesinlikle yok
1.numaram ne güzel uyurdu

hahaaah ne kadar güzel daha ozamandan seni gözüne kestırmiş demekkii dişçi eşi olmak nasıl bir duygu? oldum olası en korktuğum şeydir diş ağrısı. Dişin ağrıdığında kociş ya dişim ağrıyo bi muayene et falan mı dıyorsun

ben de agladım demin sesımu yukselttm uyusana,artk annecm dye cok psman oldm allahtan güldü oyun sanıp acıkmasam neyse ama acken kan sekerm dusuyor asabı olyrm sabır ceke ceke hal oldm
Evet ya cok sukur oyun saniyorlar ses yukseltince... yanina biskuvi vb bisi al bi daha canim ben de midem kazinior en azindan agzima atiyorum odada onunla ugrasirken
Bende ağladım valla kucağımda sağa sola sallıyordum kafayı koltuk altıma gömdü hızlı salladım korktu zannettim benimki şimdiye kadar öyle bile sallanmadı alışık değil meğerse uyumaya çalışıyormuş korkmamış hızı sevmiş

benımkı de cokkotuydu bugu hayatmn enzor gununu yaşadım ben gerıldıkce gerıldı ve ellerıyle agznı yırtcaktı ya damaktan ya sabah nazar oldu. kv.n misafiri okadsr sevdı kı ne laflar dizdi eve cıktık ve kızımı tanıyamadım okumadıgım dua kalmadı enson bıtap düştü ama bende sulh düştüm sözde akşama cıkacaktım kuzenlerle. esım durcaktı kızımz uyurken evde. ben sımdı nasıl ckaym bunyorgunlukla bel agrısıyla. nezamb kendım bısey yapmaya niyet etsem bukadsr olmasa da mızmızlanmıstır. resmen hıssedıyor ya

Belim sırtım tutuldu benimde resmen adetimde atağı bekliyormuş ölüyorum

Belim sırtım tutuldu benimde resmen adetimde atağı bekliyormuş ölüyorum
adet mi oldunn ay cok fena denk gelmıs gecms olsun ben de perısanm yattm yanına kızımn uyucam eşim gelnce cıkarsın yemegı asagdan alıyrz yaa. hod yemeye halnde kalmadı

Aynen öyle güzel bir duygu ya en azından gecenin bi yarısı dişim ağırsa diş hekimim yanımda uyuyor olacak Bir de ben eşimin eline çok güvenirim. Güvenince de korku filan kalmıyor pekşimdi sana bi diş yapcam ağzın açık kalacak falan diyor hem güldürüyor hem düşündürüyor diş yaparken

Abi deme bi gün lazım olur

ay benm kocam dişçi olsa hep onu ızlerdım o anda da yaptı mı hıc tedavı sana

Soa Bizimki de yarim saat yarim saat uyudu ikikez sadecs okdr evde dedegiliz onun etkisi buyuk tabi
Benimki 4ten sonra sapıtıyor sabah herşey normal 2 kere 1er saatten fazla uyudu 1 de kısa şekerleme yaptı ama 4ten sonra 1 kere yarım saat uyuyup uyandı şimdi kucağımda dalmaya çalışıyor biberonu da almıyor boş boş emzik emiyor bi uyursa geceye bağlayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…