Bizimki günde kaç kez yapıyor bilmiyorum ama asla 5-6 kez dolu dolu bez almadım. En çok kilo aldığı dönemde bile. En fazla iki tane dolu dolu diyebileceğim ağır olan bez aldım o da uzun süre degistirmediysem. Herhalde yapıyor bi 5 kez falan ama öyle çok çok değil. Ama bakıyorum idrarın rengi baya açık oluyor bu çok sıvı aldığını gösterir diye düşünüyorum herhalde.hanımlar selam. Bebişleriniz günde kaç kere çişli bezlerini değiştiriyorsunuz?
Bizim minik adamın çişli bez sayısı azaldı.
Günde 3 kadar ancak.
Önceden günde 5-6 defa dolu dolu çıkardı. Şimdi öyle olmuyor. Doktora sordum, bizim için günde 5-6 çişli bez yapması önemli dedi. Çıkmıyo dedim, takip edin dedi.
İçime sinen bir doktor bulamadım. Takip etmişim ki sormuşum işte.
Bu konuda fikri olan var mı?
Günaydın cnm biz de uyandık gülüşüp oynaşıyoruz bileGunaydinnn bizim oglan uyandi gozler cin. Perdeleri acmiyirum belki uyur diye ama karanlikta etrafa bakinan 2 göz var
Çok sayılmaz aslında ama sırf bebeğim öyle diyede kendimi eve kapatamam. 3 gnlükten beri dışarılarda vallaNe guzel bebegin uyumlu demekki gittigi yerlerde masallah
bizimki 11 i geciyodu uyudu maalesef atakrandir diye umuyorum pamuk gibi uyurdi en geccc 10 a kdr yalan olduuGeceyede bağlayamadı 8çeyrekte uyudu 9 da uyandı 10da uyudu 10:20de geri uyandı şimdi tekrar uyudu dahada konuşmuyorum ne dersem tersini yapıyormuhtemelen gece bizde buralarda olacağız... ben alışık olmayınca çok yoruldum bilemedim napacağımı:)))
buyudiukleri ve daha fazla sute ihtiyaci olduklari icin kendilerini hazirliyolar şimdiden memede sut uretimi artsin diye kuzumAllah aşkına bu atakla bu bebelerin mideleri büyüyor herhalde biri söylesin bakayımsabaha kadar emdi emdi emdi artık mememi koparıp yanına koyacaktım sen em ben uyuycam diye saat başı meme mi emilir Ya emzik veriyorum sallıyorum ama yok bebe emmek istiyor
Gecmis olsun iyi geldimi bari yazik kuzuyakızım yine ağladı 7den beri eli yuzunde kulagında resmen kulağına vuruyor. Okadar mı büyüdü de anlıyor off. eşim apartopar kalktı nöbetçi eczaneye diş için jel alacak. ağrıyı epes kesiyormuş. inşallah iyi gelecek kızıma da inliyor resmen
Yakinda eczane varsa bi caviscon alsana cok iyi geliyo bende sen gibi usuttu sanardim simdi cikarmiyoCnim oğlum bi kaç gündür her emdiginj çıkarıyor neredeyse acaba midesinjmi usuttu?
Bacim isci bayrami diyip isciyi olumune çalistirip memura tatil yaptiran ulkedeyiz memura isci desen hakaret sayarlar ne bekliyordun ki sen isci bile degilsin kolesin kole isciler haftada ikigun tatili olan yilda bayrami kutlamasi olan insan kisaca ozel sektor kole senin bayramin olmamis malesefEmzirme odasi olmayan , ucretsiz iznini kullandirmayan sirketlerde calisan , herturlu stresli ortamda calisip birde aksam mesaiye kalmak zorunda olup bebegine hasret gelen ozel sektor anne babalarinin bayrami kutlu olsun.
Hep isterdim rahat bir ise gireyim , mesaisi olmayan aksam eve huzurla donebilecegim ondan sonra cocuk yapayimda cocugu huzurla buyutebileyim. Simdilik kismet olmadi.
Aslinda ben sansliyim , biraz dis gostererek ucretsiz izni aldim. Donuste beni neler bekliyor bilmiyorum. Ise donecegim bile diyemiyorum cunku belki isten cikarilirim. Is arkadaslarim is kaybetme korkusundan ucretsiz izin isteyemediler. Cok itiraz eden taktimi hakkini alan bir insanim ama benim gibi insanlar pek tutulmaz boyle sirketlerde.Bacim isci bayrami diyip isciyi olumune çalistirip memura tatil yaptiran ulkedeyiz memura isci desen hakaret sayarlar ne bekliyordun ki sen isci bile degilsin kolesin kole isciler haftada ikigun tatili olan yilda bayrami kutlamasi olan insan kisaca ozel sektor kole senin bayramin olmamis malesef
anlayamadm kı sürdugumu yaladı durdu damaga ama uykusu var suan uyutmaya calsyrm agladı brz..uyku da bastırdı. bu damak olayı sureklı olmaz heralde ya arada gelıp gıder umarım cocugumu tanıyamıyorum. nasıl bi agrı kımblrbizimki 11 i geciyodu uyudu maalesef atakrandir diye umuyorum pamuk gibi uyurdi en geccc 10 a kdr yalan olduu
buyudiukleri ve daha fazla sute ihtiyaci olduklari icin kendilerini hazirliyolar şimdiden memede sut uretimi artsin diye kuzum
Gecmis olsun iyi geldimi bari yazik kuzuya
Katılıyorum canım benim de böyle bir isim var.Emzirme odasi olmayan , ucretsiz iznini kullandirmayan sirketlerde calisan , herturlu stresli ortamda calisip birde aksam mesaiye kalmak zorunda olup bebegine hasret gelen ozel sektor anne babalarinin bayrami kutlu olsun.
Hep isterdim rahat bir ise gireyim , mesaisi olmayan aksam eve huzurla donebilecegim ondan sonra cocuk yapayimda cocugu huzurla buyutebileyim. Simdilik kismet olmadi.
canım diş olayından dolayı perısanız ikimizde dunden berı gece saatınde uyudu sabah da 7de uyandı sorun olmadı ama gelgelelim gündüzleri dişten fenalardayz genelde gece tutar bızımkı gündüz nazlı. kulagna vuruyor yuzune vuruyor agzına vuryorr elleriyle 1hafta oncesı de huysuzdu damak dedik ama hc böyle vurma olaynı yapmıyoduGünaydın ,
Benim bebis her sabah 06.50 de uyanıyor nasıl dakik olabilyorsa
Üç gündür üç saat öğle uykusu yapıyor , böylesi uzun uyku yapmayalı aylar oluyor ❤
Diş ağrıları iyice artıyor sanırım,kizimda gece iki gibi kalktı dört gibi ancak uyudu , emince bile rahatlamiyordu ,çok rahatsızdı ,geçen hafta saat başı uyanip emmek istyordu @Kartanesii8892
Bizimde hep vuruyor canim. Ama gece oluyor sıkıntısı genelde. Normalde gündüz ellerini ağzına sokar gecede sokmaya başladı eliyle mi kasıyor ne yapıyorsa .sen jeli kullan bakım etkisi olacak mı .canım diş olayından dolayı perısanız ikimizde dunden berı gece saatınde uyudu sabah da 7de uyandı sorun olmadı ama gelgelelim gündüzleri dişten fenalardayz genelde gece tutar bızımkı gündüz nazlı. kulagna vuruyor yuzune vuruyor agzına vuryorr elleriyle 1hafta oncesı de huysuzdu damak dedik ama hc böyle vurma olaynı yapmıyodu
o jeller büyük oğlumda cok işe yaramadı anlık rahatlatıyor,diş olduguna emin misiniz kulak enfeksiyonu falan olmasın yavrucak o da cok sancı yapar gecmiş olsunkızım yine ağladı 7den beri eli yuzunde kulagında resmen kulağına vuruyor. Okadar mı büyüdü de anlıyor off. eşim apartopar kalktı nöbetçi eczaneye diş için jel alacak. ağrıyı epes kesiyormuş. inşallah iyi gelecek kızıma da inliyor resmen
yaa atakla bırlestı bide kullandm canm sürdüm ama bakalm uykusu da vardı anlayamadm ıse yaradı mı. bukadar da olmaz hergun herlde daha dişlern cıkmasna var yanı patlama gb bsy de yokkı hergun hergun cekmesınler agrı. kızım bambaska bıbebek oldu dunden berı anlamdm nazar daoluyorlar hersey bırikti yaBizimde hep vuruyor canim. Ama gece oluyor sıkıntısı genelde. Normalde gündüz ellerini ağzına sokar gecede sokmaya başladı eliyle mi kasıyor ne yapıyorsa .sen jeli kullan bakım etkisi olacak mı .
canım sen gaviscon toz mu kullanıyosun şurup mu ?Yakinda eczane varsa bi caviscon alsana cok iyi geliyo bende sen gibi usuttu sanardim simdi cikarmiyo
teşekkür ederim yani şöyle salyası okadar cok ki elleri damaklarında her sn.diş kasıyıcı yı ve herseyı agzına sokuyor bastırıyor elımı de alıp memede de baskı yapıyor. diş belırtılerınde de kulak ve yuze vurma da okudum. dr.a goturmek lazım aslında baksın enfeksıyın var mı bunu düşünemedim dişe yogunlasıpo jeller büyük oğlumda cok işe yaramadı anlık rahatlatıyor,diş olduguna emin misiniz kulak enfeksiyonu falan olmasın yavrucak o da cok sancı yapar gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?