2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bi doktora goturseydin disle alakasi yok belkide bası agriyo kulagi bogazi herhangi biyerin acisinida yuzunden cikarmis olabilir

canım sen gaviscon toz mu kullanıyosun şurup mu ?
Toz canim foto paylasayim ve cocuk anlamiyor ne ictigini sute karisinca aci vs tadi yok sanirsam nezaman toz koysam gayet rahat iciyor normal sutu bile icmek istemeyen pasa tozla karistimi guzel iciyor

Eklentiler

• C7BDC529-B2E3-428D-BB85-A8DCBCBB7367.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 17
Seni seni zıpır anne neler de yapmisin oyle kenandoguluya bi tsk edin

Günaydın. Dün fena bir gündü uykusuzlugu çok var ama en fazla yarım saat uyuyup uykulu gözlerle uyandık sürekli mızmız. Gece zaten asti kendini 1e kadar uyumadi mahvolduk. Gaz mi var di kıpir kipir atak mi anlamadim

DeliKizinDirdiri çişli bezin ağırlığı yumurtanın ağırlığı kadar olacak diye okumuştum

Kıyamamm bildigin disi agriyor bi de kulagina vuruyor diş streslerine giris yapiyoruz demek kii

Seni seni zıpır anne neler de yapmisin oyle kenandoguluya bi tsk edin
Düşünüyorum da herşey ailelerimiz öğrenene kadar ne güzelmiş keşke onlar öğrenmeden gidip nikahı kıyıp biz evlendik diyiverseymişiz kaynanamın yüreğine iner oracıkta kalp krizi geçirirdi ölürdü

Omurboyu basina kalkarlardi sen ettin sen gittin sen oldurdun katilcik cıkcıkı

İdrarın rengine nasıl bakıyorsunuz? Beze çıkan mı?

Bizim tanisma hikayemizde arkadasimin kayni kendisi. Arkadasim resmini gosterdi. Icimden dedim ben bu çocukla evlenmeliyim bir kac ay gecti tanistiralim ortam olusturalim gorsun seni dediler sevgilisi varmis tanisamadik 5-6 ay gecti ortak arkadasin nisaninda karsilastik ben bayagi cabaladim beni gorsun farketsin diye (nasil ozguvenliyim ama farketse kesin begenecek sanki :) tanistik ama o zaman da baska sevgilisi varmis ileriye gecemedim sonra bir ay gecti arkadasim dedi sevgilisindn ayrildi suraya gidecekler sen de git. Ben suslendim puslendim aaa siz de mi burdaydiniz gibisinden sohbeti ilerlettim sosyal medyadan ekledi sonunda, ama sadece resim begeniyor bisi yazdigi yok bi iki uc hafta gecti arkadsimla konusurken surekli lafi bana getiriyormus napiyor bugun surdaydi resmini gordum iyi mi diye arkadasim bana bunu dedi yeter artik dedim arkadasim da gaza getirdi. ben yazdim ona arkadasima soracagina bana sorsana napiyorsun iyi misin diye sonuc 3 yildir evliyiz bir de oglumuz var :)

T tanem-tane20 nasılsın canım? Buğra’nın beslenmesi nasıl? 4.ayda ek gıda diyordun
Diğer mesajlarını da hep okudum fakat ne yazacağımı bilemedim

Annen sizi kabul etmemiş babanın tavrı nasıl kardeşlerin var mı annen eşinin ekmeğine gene yağ sürdü keşke farklı davranmayı seçseydi

Normalde kimseye senin durumunda alttan al demem ama aile desteğin pek yok ben olsam ne yapardım düşünüyorum bebek biraz büyüyene kadar o evde kalırdım ama çalışırdım 3-5 neyse biriktirirdim sonra de çıkardım o evden

Eşin düzelir mi demek pembe gözlük olur belki davranışları dizginlenebilir bunu tek başına yapamayacağı aşikar psikiyatri diyeceğim ama gidecek biri gibi gözükmüyor hiç mi ikna edilemez anne babası nasıl insanlar size gelirler mi hiç

Eşininde belliki çok sıkıntıları var kesinlikle yaptıklarını onaylamıyorum ama çocukluğu gençliği sorunlarla dolu malesef sağlıklı bir insan değil dolayısıyla ilişkisi de sağlıklı değil
Keşke kendi için uzman desteği alsa

Bizim suratı harita gibi oldu tırnaklarını çok sık kesiyoruz ama nasıl beceriyor bilmiyorum iki diş gözüküyor çıktı çıkmak üzere

söylediklerin diş için de dogru evet yine bi gösterin içiniz rahat etsin belki dr durumuna göre rahatlatıcı bişey verir ceya önerir

Kulagina vuruyo demissin kulagida agriyo sanirim bi calpol da verebilirdin aslinda hepimiz kolay gecirrz insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…