- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bi doktora goturseydin disle alakasi yok belkide bası agriyo kulagi bogazi herhangi biyerin acisinida yuzunden cikarmis olabiliryaa atakla bırlestı bide kullandm canm sürdüm ama bakalm uykusu da vardı anlayamadm ıse yaradı mı. bukadar da olmaz hergun herlde daha dişlern cıkmasna var yanı patlama gb bsy de yokkı hergun hergun cekmesınler agrı. kızım bambaska bıbebek oldu dunden berı anlamdm nazar daoluyorlar hersey bırikti ya
Toz canim foto paylasayim ve cocuk anlamiyor ne ictigini sute karisinca aci vs tadi yok sanirsam nezaman toz koysam gayet rahat iciyor normal sutu bile icmek istemeyen pasa tozla karistimi guzel iciyorcanım sen gaviscon toz mu kullanıyosun şurup mu ?
Seni seni@Kartanesii8892 ayy okudum sabah beri tanışma hikayelerini ama yazmaya fırsatım olmadı annem bebişle uğraşıyor bende yazayım dedim
Ben eşimle üniversitede tanıştım aslında şöyle oldu eşim benim okuduğum şehrin yakınında başka üniversitede öğrenciydi, 1. Sınıftayız bahar şenliklerimiz var arkadaşım dedi kuzenim ve kuzenin Arkadaşı (eşim) bizim okulun bahar şenliklerine katılacak bizi yalnız bırakmayın ya ben iki erkekle napcam sizde olun yanımızda dedi tamam dedik bizde kalabalık grubuz bunları otogardan aldık konser alanına geldik Kenan Doğulu geldi konsere oynadık zıpladık gece pizza yemeğe gittik karanlıkta ben eşimin yüzünü bile görmedim düzgün yemek yedik hep birlikte dağıldık sonra sabaha da kahvaltı organize ettik yeniden buluştuk o kahvaltı akşama kadar sürdü başka aktivitelerle, akşam olunca da onları otogara bıraktık ve gittiler gidince de beni ve tüm arkadaş grubumuzu sosyal medyalardan eklemişler aklıma gene kötü bişey gelmedi çünkü herkesi eklemişler sonra malum işte fotoğraflara yorum yazmalar, özelden msj atmalar işte biz geldik sizleri de bekleriz demeler arkadaşlarıma soruyorum bu bana böyle yazıyor size de yazıyor mu yoo bize yazmıyor yok beni gözüne kestirmiş meğerBahar şenliklerinden 7 ay sonra sevgili olduk arkadaşımın kuzenin arkadaşıyla hatta bebeğimizi görmeye geldiler geçende o kuzenler nasip demekki işte, çok çok güzel üniversite de yıllarımız oldu zamanımız olsa bile evimize gelmeyip arkadaşlarımızla zaman geçirirdik ailelerimiz öğrenene kadar 6 yıl geçirdik eşimin benden önce bitti okulu askere gitti ailemden gizli Ankara’ya onu görmeye gittim hatta askerken ona yazdığım onun bana yazdığı mektuplarımız var adet yerini bulsun mektuplaşalım demiştim
Benim kızında artık 6 olmuyor yani 6 kez değişirsem bile bez boş oluyor ama emiyor da mesela Bugun 5 kez bez değiştirdim ilk 3 bezimiz çiş yoğunluğu fazlaydı ama diğer 2 bez neredeyse boş gibiydi bi de bez çok hafif boş gibi olmasına rağmen çiş göstergesi maviye dönüyor acaba maviye dönünce tamam yeterli demek mi ki onu bilemiyorum
Kıyamamm bildigin disi agriyor bi de kulagina vuruyorkızım yine ağladı 7den beri eli yuzunde kulagında resmen kulağına vuruyor. Okadar mı büyüdü de anlıyor off. eşim apartopar kalktı nöbetçi eczaneye diş için jel alacak. ağrıyı epes kesiyormuş. inşallah iyi gelecek kızıma da inliyor resmen
Düşünüyorum da herşey ailelerimiz öğrenene kadar ne güzelmişSeni senizıpır anne neler de yapmisin oyle kenandoguluya bi tsk edin
Omurboyu basina kalkarlardi sen ettin sen gittin sen oldurdun katilcik cıkcıkıDüşünüyorum da herşey ailelerimiz öğrenene kadar ne güzelmişkeşke onlar öğrenmeden gidip nikahı kıyıp biz evlendik diyiverseymişiz kaynanamın yüreğine iner oracıkta kalp krizi geçirirdi ölürdü
Emzirme akademisinde de bi paket margarin agirliginda olmali toplami diye soyluyorlarDeliKizinDirdiri çişli bezin ağırlığı yumurtanın ağırlığı kadar olacak diye okumuştum
Her bir için yumurta kadar yazıyordu. Toplamı da margarin miymiş:)Emzirme akademisinde de bi paket margarin agirliginda olmali toplami diye soyluyorlar
S Sevimlipanduf her bir bezin ağırlığı canım yanlış anlaşılmasın :)DeliKizinDirdiri çişli bezin ağırlığı yumurtanın ağırlığı kadar olacak diye okumuştum
İdrarın rengine nasıl bakıyorsunuz? Beze çıkan mı?Bizimki günde kaç kez yapıyor bilmiyorum ama asla 5-6 kez dolu dolu bez almadım. En çok kilo aldığı dönemde bile. En fazla iki tane dolu dolu diyebileceğim ağır olan bez aldım o da uzun süre degistirmediysem. Herhalde yapıyor bi 5 kez falan ama öyle çok çok değil. Ama bakıyorum idrarın rengi baya açık oluyor bu çok sıvı aldığını gösterir diye düşünüyorum herhalde.
Hep onu gördümHer bir için yumurta kadar yazıyordu. Toplamı da margarin miymiş:)
Gün sonunda bezleri toplayalım tartalım hihihi
Bizim suratı harita gibi oldu tırnaklarını çok sık kesiyoruz ama nasıl beceriyor bilmiyorum iki diş gözüküyor çıktı çıkmak üzerecanım diş olayından dolayı perısanız ikimizde dunden berı gece saatınde uyudu sabah da 7de uyandı sorun olmadı ama gelgelelim gündüzleri dişten fenalardayz genelde gece tutar bızımkı gündüz nazlı. kulagna vuruyor yuzune vuruyor agzına vuryorr elleriyle 1hafta oncesı de huysuzdu damak dedik ama hc böyle vurma olaynı yapmıyodu
söylediklerin diş için de dogru evet yine bi gösterin içiniz rahat etsin belki dr durumuna göre rahatlatıcı bişey verir ceya önerirteşekkür ederim yani şöyle salyası okadar cok ki elleri damaklarında her sn.diş kasıyıcı yı ve herseyı agzına sokuyor bastırıyor elımı de alıp memede de baskı yapıyor. diş belırtılerınde de kulak ve yuze vurma da okudum. dr.a goturmek lazım aslında baksın enfeksıyın var mı bunu düşünemedim dişe yogunlasıp
Evet beze çıkan. Fazla emmediyse rengi daha koyu oluyor değilse beyaz oluyor.İdrarın rengine nasıl bakıyorsunuz? Beze çıkan mı?
Kulagina vuruyo demissin kulagida agriyo sanirim bi calpol da verebilirdin aslinda hepimiz kolay gecirrz insallhanlayamadm kı sürdugumu yaladı durdu damaga ama uykusu var suan uyutmaya calsyrm agladı brz..uyku da bastırdı. bu damak olayı sureklı olmaz heralde ya arada gelıp gıder umarım cocugumu tanıyamıyorum. nasıl bi agrı kımblr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?