2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
o jeller büyük oğlumda cok işe yaramadı anlık rahatlatıyor,diş olduguna emin misiniz kulak enfeksiyonu falan olmasın yavrucak o da cok sancı yapar gecmiş olsun
Bence de ya. Diş için erken daha. Evet bu ayda da çıkaran var ama nadirdir. Başka bir sıkıntısı olmasın bebeklerin.

Z zeLina yeni bir sicramaya girmek uzere imissinnn hayırlı ugurly ola 35 gun baslamis bulunmakta
Canım ya biz bu sıçrama sonunda kazanacağımız davranışlardan feragat etsekde sıçramayı es geçsek olur mu ki onları bir şekilde öğrenir nasılsa daha sıçramadan kafayı yedik çünkü birde sıçrarsak nasıl oluruz bilemedim

Valla bende oyle diyordum girdigi andan itibaren bayagi bildigin farketti girdigi uyku duzeni dalamama sebepsiz ağlama bu oglan bir felaket felakeet fellaakett

ah bu erkekler daldan dalaa neyseki sonunda bi dal da yuva kurmuş

@Kartanesii8892 bu arada bisey soylicem dicem dicem hep unutuyorum , nazar elbette var inanmiyor degilim fakat soylede bisey varmis hacamat yaptirdigim abla o zamn beni uyarmisti nazar olur musun vs diye cunku ruhani sıkılmalar fln oluyo diye gogus aramada yaptirmistim benim dedigim cvp direk netti evet cok nazar olurum , nazari cok cekerim ben ya fln di ve bana dedigi sen bu sekilde düşünürsem insanlar sana iyi niyetle baksa bile ustune alirsin tum kotu enerjileri nazarlari dedi o yuzdsm bundam sonra sakin öyle dusunme dedi kendine cekersin bunlari dedikce dedi, ve cok daralduginu hissedersen banyo suyuna bi kez mi maşrapa icine azcik sirke koy bi döküver ustunden demisti ogunden beri nazar icin o cumleleri demem , allahin izniyle bisey olmaz ben nazar olmam cocufum olmaz derim , esim drr arada disardayken cocugun yuzunu gosterme naxar olcak fln hic bisey olmaz babasi bak ne guzel seviyolar oglumuzu derim ve kosesinden dönerim, sende oyle yap her cunlende cok nazar oluyoruz nazara geliyorz dersen toplar durursun alyanin ustune benden nacizane bi tavsiye. (Ki benim de eskilerdem nazar oluyon bencok oluyom bn diye diye okunurkeb aglaama krizleri esneyememe bayilcak gibi olma fln olurdu )

ah bu erkekler daldan dalaa neyseki sonunda bi dal da yuva kurmuş
Aynen ya bende ki de nasi bi deli cesaretiyse . Biz gorusuyoruz bunun eskileri beni bulup msj atiyorlardi. Artik bayagi kizlari rahatlatiyordum. Evet seni uzmus olabilir ama karsina daha iyileri cikacak diye

Aynen ya bende ki de nasi bi deli cesaretiyse . Biz gorusuyoruz bunun eskileri beni bulup msj atiyorlardi. Artik bayagi kizlari rahatlatiyordum. Evet seni uzmus olabilir ama karsina daha iyileri cikacak diye
Birde tesellliii cok gıcık bi durumm bizkm bi grubumz vardi hepimiz yakin arkadastik biz sevgili olunca herkes bizle kustu unv boyunca biz bize kaldik esimle

Aa sen yazinca ben de farkettim cocuk dogdugundan beri biz de el ele tutusmuyoruz sen cok yasa e mi

canım doğru dıyorsunn aslında gercekten enson nazar gercekten olmustu detaylı okunmustu belkıde tesadufı olarak denk geldı dıye sonradan trıbe gırdım yoksa ben dr düne dek dıyordum herkese nazar deyıp durmayan ya dıye. nesela kaka dan aglıyordu kv nazar oldu deyıp okuyordu sureklı kaka da nazardan olmaz abartmayın allsha emanet derdım dediğin gb düşünce güxü,okadar kuvvetlı kı adını anmamak gerek. ay sımdı olcak dıye dıye cekıyoruz cocuklar yururken ozellkle ay düştü düşecek sımdı dusme gb cumleler kurdugumuzda genelde düşerler bız cagırıyoruz o enerjılerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…