2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen canim o yuzden kotu dusunmemeye calis

Kızlar dr.a gıttık bızım dr ne yazıkki 1mayıs dıye ızındeydı nöbetcı dr baktı diş etı oldukca sert dedı enfeksiyon yok kulakta sıkıntı yok daha kabarma olmamıs bu da karanfil yagını tavsıye ettı jel aldıgımızı soyledım cok kullanmamamı onerde prospektusle uyumlu kullanma dedı. bu yaptıgı belırtıler gorunurde diş huzursuzluguyla eşdeğermiş ama daha cıkıyor baslamıs demek ıcın dıs etı sısmesı kızarıklıgı olurmus yaknzamanda cıkacaksa bırden olablrmıs muhtemelen yakın dedı dr. kendı dr.umza da gotrcem yarn

Toz canim foto paylasayim ve cocuk anlamiyor ne ictigini sute karisinca aci vs tadi yok sanirsam nezaman toz koysam gayet rahat iciyor normal sutu bile icmek istemeyen pasa tozla karistimi guzel iciyor
bize de bundan verdi fayda etmedi günde kaç kez verdin ben suyla verdim daha cok midesi bulandı bıraktım ben de vrmeyi

Kızlar darlandım tek başına yaşamak galiba daha iyiymiş benim kızın huysuzluğu tavan ağzını sadece emerken kapatıyor o kadar diyim ama ben alışkının hep böyleydi çünkü ama annem tam bi kaynana 15 dk bir emzir saat başı altını değiştir ondan durmuyor diyor çocuk emmekten çatlayacak at gibi ortadan yarılacak karnı davul oldu annem kendini temizlğe verdi sen otur ben yaparım dedş bıktı güneşin mızır mızır olmasından 70 yaşındaki anam temizlik yapıyor ben lohusa gibi terliyorum e atletle falan duramıyorum burada malum

Sevdi mi kanguruyu. Hangi marka model acaba. Biz de deneyelim. Zor olmuyor mu böyle taşımak ya. Ben yapamam diye düşünüyorum. İlk zamanlar bir tane aldık, sevmedi.

Bize de önermedi o jellerden. Evde de 2 kutu var. Karadut şurubu önermişti bize de. İçine meyve koyup dişini kaşıyabileceği birşey de aldık e-bebekten.

Bu sefer tutmadi Güneş'in degisimi demekki :))
Annene deseydin evde hep boyleyiz işte

Sevdi mi kanguruyu. Hangi marka model acaba. Biz de deneyelim. Zor olmuyor mu böyle taşımak ya. Ben yapamam diye düşünüyorum. İlk zamanlar bir tane aldık, sevmedi.
Bendede ergonomik olmayan bi model vardi baby plusun hamile gibi yuruyup bi elimlede cocugu destekliyordim ayni zamanda deli gibi omuzlarim agriyordu söverek takiyordum 2.el arayisina girdim ergobaby enlerden ama 2.eli bile cok ucuktu , huggybery ile neko bakiyordum onlarda rahstmis 150 200 2.el vardi bakarkene letgo da , ergobaby 360 modeli bi kanguruyu bi hanfendi 40 tlye satiyor, dedim kesin biseyi var yoksa imkansiz gunesten sadece biraz rengi solmus , birde deseni eski sezon okadar aldim tas gibi cikti,hic yormadi 20 dk rahat yuruduk bebiskoda agir benim bide butcene gorre bu dedigim markalara bakabilirsin kuzum.sendeki model ne

Bize de önermedi o jellerden. Evde de 2 kutu var. Karadut şurubu önermişti bize de. İçine meyve koyup dişini kaşıyabileceği birşey de aldık e-bebekten.
ondan vR bzde de. ne koyabilirim içinee

Kızlar bu konak denen şey ne zaman bitecek ya benim bebeğimde hala var. Her banyo öncesi z.yağı sürüyorum fırçasıyla tarıyorum filan da yani geçmek bilmedi. Elimle soymaya başladım çocuğun kafasını

Bence de ya. Diş için erken daha. Evet bu ayda da çıkaran var ama nadirdir. Başka bir sıkıntısı olmasın bebeklerin.
büyük oğlumun belirtiler 4. ay gibi basladı 7. ayda cıktı ancak dişler sancısı erken baslıyor da diş gec çıkıyor

Baba evde diye kızım gündüz az uyurdu 1 defa derin uykusu var maşallah hiç uyanmadı bize eziyetleri var he diyorum her gün böyle değil
bukadarr olur benımkıde oyle babası var yas 1bucuktan berı uyuyorr bu nedir yaa alyanın da hastalıgı psıkolojık mıydı acaba diyorum yaşlılar gb doktora gıttık geldık uyuyor hanımefendı hala

Tek bir bezin ağırlığı mı
bizimbezler hep öyle çook agır ve ben hemen almıyorum bezi bıkac saatı buluyor çiş ise. oyuzden benım ıcın onemlı olan bez sayısı degıl mıktarı cunku 2sa bır degıstrmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…