- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Yaa bu soru beni 5 sene öncesine götürdüÜniversitede aynı fakültedeydik, o makine müh bölümünde ben mimarlık Bir gün beni kantinde görüyor yanında oturan 2 kız arkadaşını oha bu kız bizim fakültede miydi diye dürtüklemiş Sonra onların bölümünde yurttan çok sevdiğim bir arkadaşım vardı, onunla iletişime geçmiş. Arkadaşım da bana sordu tanışmak ister misin diye. Ben de o dönemler çok katıydım zaten o zamana kadar da sevgilim hiç olmamıştı hep çok uzaktım bu işlere Olacak ya bir kere basiretim bağlandı olur tanışalım dedim tanışma o tanışma ben üniversiteyi bitirdim eşim 2 sene daha uzattı canı sağolasıca, 2 sene de öyle bekledim sonra da biz erdik muradımıza şükür ♥ Hey gidi yıllar
Zyagi surmeyin mantara donebilir demisti bir doktor kuzum ben bebeyagi surup yapmistim 2seferde gecti bizimKızlar bu konak denen şey ne zaman bitecek ya benim bebeğimde hala var. Her banyo öncesi z.yağı sürüyorum fırçasıyla tarıyorum filan da yani geçmek bilmedi. Elimle soymaya başladım çocuğun kafasını
Bizi visne suyu bile kurtaramaz bencekızlar bu bilgi epey somut sarımsak gb degılve dıkkat ettım alyada bu oldu busefer geçenlerde vişne suyu tükettim.çok da severim ve anne vişne suyu ıcmelı yazısına denk geldim süte geçiyor ve bebegın uykusunu uzatır dıyordu ee aralıksız 6saat uyumaya buyuzden mı basladı dıye düşünmüyor değilim. dün aksam da ılk döngusu 6saattı bır oncekılerde de sabaha kadarkı 6saat kesıntısızdı hadı içelim vişne sularını
Rakı bile içsem fayda etmez bence benimkinekızlar bu bilgi epey somut sarımsak gb degılve dıkkat ettım alyada bu oldu busefer geçenlerde vişne suyu tükettim.çok da severim ve anne vişne suyu ıcmelı yazısına denk geldim süte geçiyor ve bebegın uykusunu uzatır dıyordu ee aralıksız 6saat uyumaya buyuzden mı basladı dıye düşünmüyor değilim. dün aksam da ılk döngusu 6saattı bır oncekılerde de sabaha kadarkı 6saat kesıntısızdı hadı içelim vişne sularını
Zyagi surmeyin mantara donebilir demisti bir doktor kuzum ben bebeyagi surup yapmistim 2seferde gecti bizim
Suyla vermiceksin sutune katacaksin sabah ogle aksam 1 olcek süte bir sase asla kusmuyor cunku ictigini kati yapti icin cocuk cikartamiyorbize de bundan verdi fayda etmedi günde kaç kez verdin ben suyla verdim daha cok midesi bulandı bıraktım ben de vrmeyi
Seninki uykucu bacim ondan uyuyor bence, bizimkilere bi halt fayda etmez :))kızlar bu bilgi epey somut sarımsak gb degılve dıkkat ettım alyada bu oldu busefer geçenlerde vişne suyu tükettim.çok da severim ve anne vişne suyu ıcmelı yazısına denk geldim süte geçiyor ve bebegın uykusunu uzatır dıyordu ee aralıksız 6saat uyumaya buyuzden mı basladı dıye düşünmüyor değilim. dün aksam da ılk döngusu 6saattı bır oncekılerde de sabaha kadarkı 6saat kesıntısızdı hadı içelim vişne sularını
Yagla yumusatip bebek taragiyla onden arkaya tara canim zamanla gecer bizimki cok azaldi firca cikarmiyor oyuzden sık bebek taragiyla yapKızlar bu konak denen şey ne zaman bitecek ya benim bebeğimde hala var. Her banyo öncesi z.yağı sürüyorum fırçasıyla tarıyorum filan da yani geçmek bilmedi. Elimle soymaya başladım çocuğun kafasını
Canim sutunu sag biberona koy 30-60 cc den fazla olmasin yada kasikla veriyorsan ceyrek çay bardagina bir şase tozdan koy karistir sabah ogle aksam vereceksin sute karisacak ama su vs degil bi kutu ver duzenli kullan kusmuyor cocuk ben cok dikkst ettim hatta kusmuyor diye vermedigim gunler azda olsa kusmaya basladi onu verince kesiliyorT tanem-tane20 Cnim nasıl kullanılıyor zahmet olmazsa bi özet gecermis8n
Baby plus hangi modeliydi cnmBendede ergonomik olmayan bi model vardi baby plusun hamile gibi yuruyup bi elimlede cocugu destekliyordim ayni zamanda deli gibi omuzlarim agriyordu söverek takiyordum 2.el arayisina girdim ergobaby enlerden ama 2.eli bile cok ucuktu , huggybery ile neko bakiyordum onlarda rahstmis 150 200 2.el vardi bakarkene letgo da , ergobaby 360 modeli bi kanguruyu bi hanfendi 40 tlye satiyor, dedim kesin biseyi var yoksa imkansiz gunesten sadece biraz rengi solmus , birde deseni eski sezon okadar aldim tas gibi cikti,hic yormadi 20 dk rahat yuruduk bebiskoda agir benim bide butcene gorre bu dedigim markalara bakabilirsin kuzum.sendeki model ne
Ergonomik degil canim balance vardi hediye gelmisti bende kullanirim diyordum ama olmuyomusBaby plus hangi modeliydi cnm
Bizde atlas var cok rahat vedencok kullanisli yanina hicbirsey almiyorum bolmeleri var bezi islak mendili vs hersey icine sigiyor kendi tasiyor esyasini cocuk
Mrb canim beslenme eskiye nazaran duzeldi 7sinde 4 aylik olacagiz hic ek gda falan dusunmuyorum kendime yemek hazirlayamiyorum birde onunkinle ugrasamam bu ara sut icsin yettigi yere kadar 6-7 nezamana kadar yeterse artikT tanem-tane20 nasılsın canım? Buğra’nın beslenmesi nasıl? 4.ayda ek gıda diyordun
Diğer mesajlarını da hep okudum fakat ne yazacağımı bilemedim
Annen sizi kabul etmemiş babanın tavrı nasıl kardeşlerin var mı annen eşinin ekmeğine gene yağ sürdü keşke farklı davranmayı seçseydi
Normalde kimseye senin durumunda alttan al demem ama aile desteğin pek yok ben olsam ne yapardım düşünüyorum bebek biraz büyüyene kadar o evde kalırdım ama çalışırdım 3-5 neyse biriktirirdim sonra de çıkardım o evden
Eşin düzelir mi demek pembe gözlük olur belki davranışları dizginlenebilir bunu tek başına yapamayacağı aşikar psikiyatri diyeceğim ama gidecek biri gibi gözükmüyor hiç mi ikna edilemez anne babası nasıl insanlar size gelirler mi hiç
Eşininde belliki çok sıkıntıları var kesinlikle yaptıklarını onaylamıyorum ama çocukluğu gençliği sorunlarla dolu malesef sağlıklı bir insan değil dolayısıyla ilişkisi de sağlıklı değil
Keşke kendi için uzman desteği alsa
Hmm bize kimse duzgun hediye getirmedi herkez cul capit toplamis gelmis altin yolladigimiz bile tek el ormesi yelek getirmisErgonomik degil canim balance vardi hediye gelmisti bende kullanirim diyordum ama olmuyomus
belki fayda eder kızSeninki uykucu bacim ondan uyuyor bence, bizimkilere bi halt fayda etmez :))
Denemek lazım anlamak içinbelki fayda eder kız
Ben yedim ,kendimiz yesek bisey olmaz benceÇilek yiyebiliyor muyuz kızlar emzirme döneminde bu aylarda? Bebeğe doğrudan yedirilmemesi gerektiğini biliyorum ama ben yemek istiyorum
ben yıyorum canım kızım doğdugundan beri bi sıkıntısını görmedım ama kişiden kişiye değişir mi acabaÇilek yiyebiliyor muyuz kızlar emzirme döneminde bu aylarda? Bebeğe doğrudan yedirilmemesi gerektiğini biliyorum ama ben yemek istiyorum
Çok sağol Cnim cvp için. Zararı olmaz demiYagla yumusatip bebek taragiyla onden arkaya tara canim zamanla gecer bizimki cok azaldi firca cikarmiyor oyuzden sık bebek taragiyla yap
Canim sutunu sag biberona koy 30-60 cc den fazla olmasin yada kasikla veriyorsan ceyrek çay bardagina bir şase tozdan koy karistir sabah ogle aksam vereceksin sute karisacak ama su vs degil bi kutu ver duzenli kullan kusmuyor cocuk ben cok dikkst ettim hatta kusmuyor diye vermedigim gunler azda olsa kusmaya basladi onu verince kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?