2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar bu bilgi epey somut sarımsak gb degıl ve dıkkat ettım alyada bu oldu busefer geçenlerde vişne suyu tükettim.çok da severim ve anne vişne suyu ıcmelı yazısına denk geldim süte geçiyor ve bebegın uykusunu uzatır dıyordu ee aralıksız 6saat uyumaya buyuzden mı basladı dıye düşünmüyor değilim. dün aksam da ılk döngusu 6saattı bır oncekılerde de sabaha kadarkı 6saat kesıntısızdı hadı içelim vişne sularını

Allah mutluluğunu daim etsin canım

Zyagi surmeyin mantara donebilir demisti bir doktor kuzum ben bebeyagi surup yapmistim 2seferde gecti bizim

Bizi visne suyu bile kurtaramaz bence

Rakı bile içsem fayda etmez bence benimkine bsebse

bize de bundan verdi fayda etmedi günde kaç kez verdin ben suyla verdim daha cok midesi bulandı bıraktım ben de vrmeyi
Suyla vermiceksin sutune katacaksin sabah ogle aksam 1 olcek süte bir sase asla kusmuyor cunku ictigini kati yapti icin cocuk cikartamiyor

Seninki uykucu bacim ondan uyuyor bence, bizimkilere bi halt fayda etmez :))

Yagla yumusatip bebek taragiyla onden arkaya tara canim zamanla gecer bizimki cok azaldi firca cikarmiyor oyuzden sık bebek taragiyla yap
T tanem-tane20 Cnim nasıl kullanılıyor zahmet olmazsa bi özet gecermis8n
Canim sutunu sag biberona koy 30-60 cc den fazla olmasin yada kasikla veriyorsan ceyrek çay bardagina bir şase tozdan koy karistir sabah ogle aksam vereceksin sute karisacak ama su vs degil bi kutu ver duzenli kullan kusmuyor cocuk ben cok dikkst ettim hatta kusmuyor diye vermedigim gunler azda olsa kusmaya basladi onu verince kesiliyor

Baby plus hangi modeliydi cnm
Bizde atlas var cok rahat vedencok kullanisli yanina hicbirsey almiyorum bolmeleri var bezi islak mendili vs hersey icine sigiyor kendi tasiyor esyasini cocuk

Mrb canim beslenme eskiye nazaran duzeldi 7sinde 4 aylik olacagiz hic ek gda falan dusunmuyorum kendime yemek hazirlayamiyorum birde onunkinle ugrasamam bu ara sut icsin yettigi yere kadar 6-7 nezamana kadar yeterse artik

Babam evde degil sehir disindaydi canim babamda kalp ver istersen soyle diye benim vicdanimi oksadi icin annem ses edemedim kuzu gibi geri ciktim gozyaslariyla yerim yokmus benim hicbiryerde diye annemde biliyorum cocuk icin yapiyor oyle bi agladi gozlerinden sel gibi yas akti hic akmazdi yas ben sok oldum gozyasi yoktu cocugun annemde ona dayanamadi

Esim ailesinden kiz ksrdesi iki erkek abisi ve babasiyla konusmuyor problemli ve kinci biri bu hayatta dirt dortluk kimse olamaz olamadi icinde kin beslememek lazim
Ama o bunu yapamiyor
Bu arada sizz nasilsiniz kontrolleriniz beslenmeniz huzurunuz nasil evinizde geciminiz nasil canim varmi derdin canini sıkan durumlar

Çilek yiyebiliyor muyuz kızlar emzirme döneminde bu aylarda? Bebeğe doğrudan yedirilmemesi gerektiğini biliyorum ama ben yemek istiyorum

Çilek yiyebiliyor muyuz kızlar emzirme döneminde bu aylarda? Bebeğe doğrudan yedirilmemesi gerektiğini biliyorum ama ben yemek istiyorum
ben yıyorum canım kızım doğdugundan beri bi sıkıntısını görmedım ama kişiden kişiye değişir mi acaba

Çok sağol Cnim cvp için. Zararı olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…