2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Annen çocuğu düşünüyorda böyle ortamda nasıl etkilenir onu gözden kaçırıyor
Eşin de çok kişiyle küsmüş ailesinden

Beslenmemiz iyi 600gr almıştı çok şükür

Herkesin sorunları var olmadan olur mu benim ilk doğum sonram çok çok çok kötüydü anlatsam roman olur eşimin ailesine aşırı zaafı bu durumda çok etkiliydi ve kendimle ilgili bazı faktörler etkiliydi ikinci gebeliğimde gebelik boyu psikiyatrik destek aldım yalan yok iyi geldi eşim de geldi o da kendine baya çeki düzen verdi

Bazı şeyler tabiki unutulmuyor doğum sonrası depresyonu yaşayan bilir. Artık ben de eski ben değilim evliliğim de eskisi gibi mümkün değil olamaz ama eşimin dikkat etmesi doktorun dediklerini uygulaması bir nebze toparladı beni.
Kızımın kardeşi olsun diye 2.bebeği istedim yoksa o yaşadıkarımdan sonra delilik yaptığım

Derdi olmayan yok herkezin biryerleri hep buruk hep aci dolu sevindim senin adina kotunun iyiside olur canim napalim istedimizi elee edemiyor bulamiyorsak buldumuzla mutlu olalim artik

Bilemedim ki canım. Ama yarın güzel bulabilirsem alıp deneyeceğim. Çünkü çilekli tatlılar kalp ben :)
Bende tereddüt etmiştim önce az bi denedim bi kaç gün bekledim baktım bi şey olmadı 1kilo çilek yedim

Çok sağol Cnim cvp için. Zararı olmaz demi
Yok bacim ne zarari olacak bildigin sut tozu gibi birsey bize uc kutu yazmis doktor 90 adet aldik kullanan kisi cok uc gram icip ikisini kusmasindan iyidir seninkinin beslenmede sıkıntili bindene derim bi kutu al

Bizde de yeni başladı ama sakın soyma canım zararlı imiş zamanla geçiyormuş z.yağı ve taramaya devam et. Vazelin de iyi geliyor diye okudum ama uygulamadım

Valla bende oyle diyordum girdigi andan itibaren bayagi bildigin farketti girdigi uyku duzeni dalamama sebepsiz ağlama bu oglan bir felaket felakeet fellaakett
Offf off yandık yani... bugün dışardaydık resmen bi yerine birşey olmuş gibi ağladı böcek falan ısırdı zannettim uykusu ve açlığına ağlıyormuş ama ikisinide reddediyor zorla uyutup uykuda besledim...

Aranızda ilk çocuğu memeye düşkün olan var mıydı. canım okadar sıkkın ki bu duruma. uyumadan çok emiyor. gunduzlerı de ıstemeye basladı pışpışla uuyurdu onceden gunduzlerı sırtını sıvazlardım. mümkün degıl koparamıyoruz. son günlerde baglılığı epey arttı memeye. umarım atağa özeldir. yani resmen bağımlı. gunduzlerı gaza uyansa yine meme ıstıyor ve zor dalıyor busefer. uyku eğitimi şart. şart da bukadar yırtınrken meme diye nasıl olacak ağlatmayan yontemler var ama memecı olan bıbebegi aglatmayan yöntem yok malesef.. Varsa da ben bilmiyorum.

Dün akşam kuzenlerimle buluştuk ve bana sen deli misin 2yaşına dek emzirmek de neyin nesi eriyip bitmişsin dediler. bu arada 42kıloya düşmüşüm gözle anlamadım ama nasıl oldu bılmem. 2yaşa dek emzirirsen iyice bitirir bu bebe senı dıyorlar. Sizce haklılar mı ben 2yaşına dek ıstıyordum emzirmek

Bizde de yeni başladı ama sakın soyma canım zararlı imiş zamanla geçiyormuş z.yağı ve taramaya devam et. Vazelin de iyi geliyor diye okudum ama uygulamadım
Bende bunu merak ediyordum ne zamana kadar oluşma tehlikesi var acaba nette farklı farklı şeyler yazıyor.. bizde olmadı şükür de bundan sonra olur mu acaba.3 buçuk aylık olduk

Bizimde var biodermanin babyguam ini kullandik 2 3 kere. Fayda etmedigi gibi birde cok kotu kokuyor. En guzeli zeytinyagi geldi. 6. Ayda kendiliginden geciyormus. Yinede doktor derse bir cildiyeye goturecegim.

Cocuk icin biteceksen kül ol kiz birsey olmaz az cok yersin saglikli beslen turp gibisin masallah cocuk kalkipta iliginimi sömurecek

Valla bende oyle diyordum girdigi andan itibaren bayagi bildigin farketti girdigi uyku duzeni dalamama sebepsiz ağlama bu oglan bir felaket felakeet fellaakett
Ayni problem bizdede var canim neden oluyorki bugun aksama kadar ben uyutuyorum o geri kalkiyor en son sinirden kaldirdim
Az guldu bes dk surmedi basladi aglamaya sanirsin çakal yapişmiş Z zeLina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…