Bu kanguru olayi beni uzman yapti. Artik USA'den arastiriyordum. En son boroosg babyde karar kilmistim. Cunku iyi markalarin hepaini gittim jokerde denedim. Boroosh solomom vs almadim cunku denemeden almak istemedim. Babybjorn stokke ergonun tum modellerini fenedim bebek resmen cildirdi hic istemedi. Denediklerimde sinifinin ust modelleri omni air mesh felan. Ve bugun mutlu sona ulastim. Chicconun boppy comfyfitini aldim bakalim kullanabilek miyim. Ama bebek hic aglamadi hatta cok huzurluydu. Su an mutlulugumu tarif edemem. Ne zaman yuruyuse ciksam diyorumSevdi mi kanguruyu. Hangi marka model acaba. Biz de deneyelim. Zor olmuyor mu böyle taşımak ya. Ben yapamam diye düşünüyorum. İlk zamanlar bir tane aldık, sevmedi.
P Puddingmuf naber csnım konuşamadık bayadırr?
Bizde de oyle gelinim sagolsn yegenimdeb kalan herseyi veriyorHmm bize kimse duzgun hediye getirmedi herkez cul capit toplamis gelmis altin yolladigimiz bile tek el ormesi yelek getirmis
Bnde ergobaby 360 buldum canim inanilmaz rahat gercekten yurumelik gezmelikone donukte kullanabiliyorsun yan ve sirt olmak uzere 4 pozs , urun senesi gecmis ama hala tas gibi millet bosuna binkusur paralat vermiyomus dedimtakincaBu kanguru olayi beni uzman yapti. Artik USA'den arastiriyordum. En son boroosg babyde karar kilmistim. Cunku iyi markalarin hepaini gittim jokerde denedim. Boroosh solomom vs almadim cunku denemeden almak istemedim. Babybjorn stokke ergonun tum modellerini fenedim bebek resmen cildirdi hic istemedi. Denediklerimde sinifinin ust modelleri omni air mesh felan. Ve bugun mutlu sona ulastim. Chicconun boppy comfyfitini aldim bakalim kullanabilek miyim. Ama bebek hic aglamadi hatta cok huzurluydu. Su an mutlulugumu tarif edemem. Ne zaman yuruyuse ciksam diyorum
Malesef benmkide uykuyaa ve acliga asssiri agliyor bu hep boyleydi ama uyku durumu aglamasi cook degisti , yatiriyorsam 9 da diyelim 11 e kdr yarim saatte bi basindayom emziriyorim pis pisliyorim salliyorumOfff off yandık yani... bugün dışardaydık resmen bi yerine birşey olmuş gibi ağladı böcek falan ısırdı zannettim uykusu ve açlığına ağlıyormuş ama ikisinide reddediyor zorla uyutup uykuda besledim...
Uykuya dalamamaya bambaska agliyorrr, bugun kv delerde artıkkabul ettiler uykufsn ağladığını o dereceAyni problem bizdede var canim neden oluyorki bugun aksama kadar ben uyutuyorum o geri kalkiyor en son sinirden kaldirdim
Az guldu bes dk surmedi basladi aglamaya sanirsin çakal yapişmiş@ze_zo
Kader ortağım benim
Darısı basima insaAllah) valla bende emzirlebilmek için neler yapıyorum bir bilsen.Aranızda ilk çocuğu memeye düşkün olan var mıydı. canım okadar sıkkın ki bu duruma. uyumadan çok emiyor. gunduzlerı de ıstemeye basladı pışpışla uuyurdu onceden gunduzlerı sırtını sıvazlardım. mümkün degıl koparamıyoruz. son günlerde baglılığı epey arttı memeye. umarım atağa özeldir. yani resmen bağımlı. gunduzlerı gaza uyansa yine meme ıstıyor ve zor dalıyor busefer. uyku eğitimi şart. şart da bukadar yırtınrken meme diye nasıl olacak ağlatmayan yontemler var ama memecı olan bıbebegi aglatmayan yöntem yok malesef.. Varsa da ben bilmiyorum.
Sakin etraftailgisini dagitacak bisey olmadan karanlık sessiz bi oda ya gecip gunduzleri beslemeyi deneyebilirsim canımemzirme danisman oneriyi o sekilde gunduzken hafifuykulu yada uykuys gecis esnasi da olabilirAç aç 5 saat duruyor ya ne meme alıyor ne biberon şırınga denedim kaşık denedim yok yok. Öneriniz varmı arkadaşlar kavga dövüş zorla emziriyorum oda günde Bi kaç kez sütüm azalıcak çok üzülüyorum resmen beslenme saati gelmesin istiyorum. Geceleri emiyor gündüzleri bazen çok guzel bazen de çıldırırcasına ağlıyor şaşırdım artık ne yapacağımı
Bende tereddüt etmiştim önce az bi denedim bi kaç gün bekledim baktım bi şey olmadı 1kilo çilek yedim
Nereyekadar giderse , ben ille 2 ye kdr emsin kafasinda degilim açıkçası evet cok faydalı ama istemezse zorlamam , hatta 1 yasindan sonra sabah ve aksam sadece alsa ne guzel olur bi sure sonra heryerde cikarmak iycebe zorlasiyo bide bebek buyikken usul uusl kosene çekilip emziremezsinde , bu arada benimkidr cok duskun pis pis le uyuyor ama uykuga dalis esnasinda agzini saga sola ceripi elini yastigi yakalamaya calisiyor ve sonuc memede bitiyir cunku cok agliyor 45 dkya kdr denedim 1 dk uyuyup 2 dk agliyor emmek istiyor , ben gece haric memede cok fazla tutnamaya calisiyorum gunduz emerek uyuduysa ve birakmiyosa bile kucuk parmagimi sokup braktiriyorum genel de uyanmiyor, yoksa dahada aliskanlik oluyo cok sukur ki emiyor diyip sikayet etmiyorum ben(evet pskilojik olrk zorluyo epey ama sabir) red etmesinden daha iyidir burda bisuru arkadasimiz bebegim ac kaliyomu diye endise ediyor red edenler var kiyamiyorum bebislerine bile onlar daha zor süreçten geciyor anne olarak ama hepimiz hir olup bu günleri geride birakicaz herkesin derdi farkli olsa bileDün akşam kuzenlerimle buluştuk ve bana sen deli misin 2yaşına dek emzirmek de neyin nesi eriyip bitmişsin dediler. bu arada 42kıloya düşmüşüm gözle anlamadım ama nasıl oldu bılmem. 2yaşa dek emzirirsen iyice bitirir bu bebe senı dıyorlar. Sizce haklılar mı ben 2yaşına dek ıstıyordum emzirmek
Ayy bende çok severim bi de mevsimi hemen geçiyor Ya alıp stoklamak istiyorum buzluğa koysam nasıl olur kiHahahah iyi yemişsinyarın sırf çilek icin pazara gidicem en iyisini bulup alıcam
İlk zamanlar yazmıştım canım uyandığı anda emzir sonra hiç besleme diye benim iki çocuğumda çok seviyor memeyi ama saatsiz emzirmiyorum gerekli olduğunda emzik kullanıyorum uykuya dalıştaAranızda ilk çocuğu memeye düşkün olan var mıydı. canım okadar sıkkın ki bu duruma. uyumadan çok emiyor. gunduzlerı de ıstemeye basladı pışpışla uuyurdu onceden gunduzlerı sırtını sıvazlardım. mümkün degıl koparamıyoruz. son günlerde baglılığı epey arttı memeye. umarım atağa özeldir. yani resmen bağımlı. gunduzlerı gaza uyansa yine meme ıstıyor ve zor dalıyor busefer. uyku eğitimi şart. şart da bukadar yırtınrken meme diye nasıl olacak ağlatmayan yontemler var ama memecı olan bıbebegi aglatmayan yöntem yok malesef.. Varsa da ben bilmiyorum.
Cnim saydiklar8nin fazlasını yaşadım.eskisi kadar olmasada hala yaşıyorum hemde 2.5 aydır.sutum çok azalmışAç aç 5 saat duruyor ya ne meme alıyor ne biberon şırınga denedim kaşık denedim yok yok. Öneriniz varmı arkadaşlar kavga dövüş zorla emziriyorum oda günde Bi kaç kez sütüm azalıcak çok üzülüyorum resmen beslenme saati gelmesin istiyorum. Geceleri emiyor gündüzleri bazen çok guzel bazen de çıldırırcasına ağlıyor şaşırdım artık ne yapacağımı
Kuzenlerin çocukları var mı kujum zira tüm kaynaklar 2 yaşına kadar besleme taraftarı ki kızımı 2 yaşına kadar emzirdim bence hayat tempon çok yüksek beslenmen o kadar verimli değil o yüzden kilo kaybı yaşıyor olabilirsin uzmanla birlikte kilo almaya çalışsan çünkü 42 kiloda olduğum dönemi hatırlamıyorum bile bu ciddi bir durum olabilirDün akşam kuzenlerimle buluştuk ve bana sen deli misin 2yaşına dek emzirmek de neyin nesi eriyip bitmişsin dediler. bu arada 42kıloya düşmüşüm gözle anlamadım ama nasıl oldu bılmem. 2yaşa dek emzirirsen iyice bitirir bu bebe senı dıyorlar. Sizce haklılar mı ben 2yaşına dek ıstıyordum emzirmek
Ayy bende çok severim bi de mevsimi hemen geçiyor Ya alıp stoklamak istiyorum buzluğa koysam nasıl olur ki
evet kuzum demiştin gece tekbeslenme en fazla ıkı oluyor ama gunduz uykularında memeyı cok kullanıyor emzık de hala almıyorr. kilo durumu da benım normal kılom ıdealı kıtle ındeksıme gore 45 kuzum 3kılo eksgm var görünğrde de aynıyım hatlarım da belırgın anlamadm nerden gttıİlk zamanlar yazmıştım canım uyandığı anda emzir sonra hiç besleme diye benim iki çocuğumda çok seviyor memeyi ama saatsiz emzirmiyorum gerekli olduğunda emzik kullanıyorum uykuya dalışta
kuzumm böyle sordum yanlısanlasılmasın lütfenDarısı basima insaAllah) valla bende emzirlebilmek için neler yapıyorum bir bilsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?