2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Saglikliysan emsin canim
Diyetisye flan gidersin alirsin kilo
Sütün varken bebegin bu nimetten niye faydalanmasin
Benim oglum iki yasini 3 gecti birakti
Cok guclu masallah
Ha bir de emzigi kendi memeni emiyor gibi tutup ver bir de oyle dene o Zaman benim kiz almisti
Belki seninkide o sekil alır

Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi

Canım ben TV izleyemiyorum büyük oğlum bakıcı çok izlettigi için geç konuştu ve dikkat eksikliği ile hala boğuşuyoruz aman izletme canım

Allah mutluluğunu daim etsin canım

Senin tanışma hikayende guzelmis Allah mutluluğunu daim etsin

Harika abi olmuş koca Allah mutluluğunu daim etsin

Suyla vermiceksin sutune katacaksin sabah ogle aksam 1 olcek süte bir sase asla kusmuyor cunku ictigini kati yapti icin cocuk cikartamiyor
canım ben emziriyorum acıklamasımda suyla da olabilir yazıyordu ben de sıya kattım süt sagmaga fırsatım olmuyor ki ama dur bi de öyle deneyeyim yazarım sana sen kaç ml mama katıyorsun ölçüsü var

Allah mutluluğunu daim etsin

Bizde de var konak var canım ben elimle soyuyorum

valla vişne suyuyla uyuycsksa şişe şişe içeyim bemimki uyku sevmiyor abisi masallah ondan düzenli uyıyor bebede tık yok 6 saat degil 4 5 saat bile olsa iyimiş

Bende bunu merak ediyordum ne zamana kadar oluşma tehlikesi var acaba nette farklı farklı şeyler yazıyor.. bizde olmadı şükür de bundan sonra olur mu acaba.3 buçuk aylık olduk
B bence91 bizimde var bazen yikayinca geçiyor sonra tekrar olusuyor. Z. Yağı da tek seferlik çözüm oluyor. Bazen elimle alıyorum artık gözüme çok batiyor

canım ben emziriyorum acıklamasımda suyla da olabilir yazıyordu ben de sıya kattım süt sagmaga fırsatım olmuyor ki ama dur bi de öyle deneyeyim yazarım sana sen kaç ml mama katıyorsun ölçüsü var
Canim doktor ceyrek cay bardagi yazmis bende 60ı gecirmiyorum 40-50 -60 cc aralarindaki sute koyuyorum

Kitle endeksi bana 54 diyor ama en mutlu olduğum kilo 58 =) 59 olduğumda sanki giydiğim hiç bişey yakışmıyor (şuan 73 kiloyum) emzirmeyi çok seviyorum ama kilo vermem için emzirnenin bitmesini beklemeliyim

Sağlık ocağı kan damlası verdi dra gitmedik drunuz ne ddedi arkadaşlar bu Damla için birde ne marka kullanıyorsunuz
Daha 4. Ayımızı doldurmadığımız için henuz vermedi doktorumuz canım ama 3. Ay kontrolunde uyardı saglık ocagının verdiğini kesinlikle kullanma dişlerde renk bozukluğu kabızlık gaz bulantı yapıyor diye

Cnim çok şükür emiyor zorlada olsa ama coook yıpratıcı bi surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…