Saglikliysan emsin canimDün akşam kuzenlerimle buluştuk ve bana sen deli misin 2yaşına dek emzirmek de neyin nesi eriyip bitmişsin dediler. bu arada 42kıloya düşmüşüm gözle anlamadım ama nasıl oldu bılmem. 2yaşa dek emzirirsen iyice bitirir bu bebe senı dıyorlar. Sizce haklılar mı ben 2yaşına dek ıstıyordum emzirmek
Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi
şimdiden geçmiş olsun canımBir burun akıntısı kaldı canım dr aşı olabilir dedi yarın gideceğiz
biz spor salonunda tanıştık bir tane alet var sırtı çalıştırıyor onda sıra vardı sırayi beklerken öyle muhabbet ettik. Burası çok kalabalık işte her yerde sıra bekliyoruz falan diye. Ondan sonra salonda gördüğümüz yerde selamlaşmaya başladık. Ondan sonra beni aşağıda çay içelim mi diye çaya davet etti bir çay içtik. Sonra 14 Şubat'ta dışarıya çıktık sahilde bir yere götürdü beni orada başladı yani.
Ben trafik kazası yaptım dava açmak için öğrencimin çalıştığı büroya gittim eşim avukat =) bizi tanıştırasana demiş öğrencime benim niyetim yoktu 2 ay yüz vermedim ama iyi dayandı adamcağız sonra tamam görüşelim dedim evlendik =)
Herkesin hikayesi varmış bizimki dümdüz görücü usulüyakıştıran kişiler tanıştırmıştı bizi ama eşim zaten yengemin akrabası oluyor diye düğünlerde filan bir araya gelmişiz de ben farketmemişim. Benden de 8 yaş büyük, bi ara üniversiteli bi abi bize bişeyler anlatmıştı yengemdeyken çocukluk anılarımdan biridir. O abi eşim oldu sonra
canım ben emziriyorum acıklamasımda suyla da olabilir yazıyordu ben de sıya kattım süt sagmaga fırsatım olmuyor ki ama dur bi de öyle deneyeyim yazarım sana sen kaç ml mama katıyorsun ölçüsü varSuyla vermiceksin sutune katacaksin sabah ogle aksam 1 olcek süte bir sase asla kusmuyor cunku ictigini kati yapti icin cocuk cikartamiyor
@Kartanesii8892 ayy okudum sabah beri tanışma hikayelerini ama yazmaya fırsatım olmadı annem bebişle uğraşıyor bende yazayım dedim
Ben eşimle üniversitede tanıştım aslında şöyle oldu eşim benim okuduğum şehrin yakınında başka üniversitede öğrenciydi, 1. Sınıftayız bahar şenliklerimiz var arkadaşım dedi kuzenim ve kuzenin Arkadaşı (eşim) bizim okulun bahar şenliklerine katılacak bizi yalnız bırakmayın ya ben iki erkekle napcam sizde olun yanımızda dedi tamam dedik bizde kalabalık grubuz bunları otogardan aldık konser alanına geldik Kenan Doğulu geldi konsere oynadık zıpladık gece pizza yemeğe gittik karanlıkta ben eşimin yüzünü bile görmedim düzgün yemek yedik hep birlikte dağıldık sonra sabaha da kahvaltı organize ettik yeniden buluştuk o kahvaltı akşama kadar sürdü başka aktivitelerle, akşam olunca da onları otogara bıraktık ve gittiler gidince de beni ve tüm arkadaş grubumuzu sosyal medyalardan eklemişler aklıma gene kötü bişey gelmedi çünkü herkesi eklemişler sonra malum işte fotoğraflara yorum yazmalar, özelden msj atmalar işte biz geldik sizleri de bekleriz demeler arkadaşlarıma soruyorum bu bana böyle yazıyor size de yazıyor mu yoo bize yazmıyor yok beni gözüne kestirmiş meğerBahar şenliklerinden 7 ay sonra sevgili olduk arkadaşımın kuzenin arkadaşıyla hatta bebeğimizi görmeye geldiler geçende o kuzenler nasip demekki işte, çok çok güzel üniversite de yıllarımız oldu zamanımız olsa bile evimize gelmeyip arkadaşlarımızla zaman geçirirdik ailelerimiz öğrenene kadar 6 yıl geçirdik eşimin benden önce bitti okulu askere gitti ailemden gizli Ankara’ya onu görmeye gittim hatta askerken ona yazdığım onun bana yazdığı mektuplarımız var adet yerini bulsun mektuplaşalım demiştim
Bizde de var konak var canım ben elimle soyuyorumKızlar bu konak denen şey ne zaman bitecek ya benim bebeğimde hala var. Her banyo öncesi z.yağı sürüyorum fırçasıyla tarıyorum filan da yani geçmek bilmedi. Elimle soymaya başladım çocuğun kafasını
valla vişne suyuyla uyuycsksa şişe şişe içeyim bemimki uyku sevmiyor abisi masallah ondan düzenli uyıyor bebede tık yok 6 saat degil 4 5 saat bile olsa iyimişkızlar bu bilgi epey somut sarımsak gb degılve dıkkat ettım alyada bu oldu busefer geçenlerde vişne suyu tükettim.çok da severim ve anne vişne suyu ıcmelı yazısına denk geldim süte geçiyor ve bebegın uykusunu uzatır dıyordu ee aralıksız 6saat uyumaya buyuzden mı basladı dıye düşünmüyor değilim. dün aksam da ılk döngusu 6saattı bır oncekılerde de sabaha kadarkı 6saat kesıntısızdı hadı içelim vişne sularını
B bence91 bizimde var bazen yikayinca geçiyor sonra tekrar olusuyor. Z. Yağı da tek seferlik çözüm oluyor. Bazen elimle alıyorum artık gözüme çok batiyorBende bunu merak ediyordum ne zamana kadar oluşma tehlikesi var acaba nette farklı farklı şeyler yazıyor.. bizde olmadı şükür de bundan sonra olur mu acaba.3 buçuk aylık olduk
Canim doktor ceyrek cay bardagi yazmis bende 60ı gecirmiyorum 40-50 -60 cc aralarindaki sute koyuyorumcanım ben emziriyorum acıklamasımda suyla da olabilir yazıyordu ben de sıya kattım süt sagmaga fırsatım olmuyor ki ama dur bi de öyle deneyeyim yazarım sana sen kaç ml mama katıyorsun ölçüsü var
Kitle endeksi bana 54 diyor ama en mutlu olduğum kilo 58 =) 59 olduğumda sanki giydiğim hiç bişey yakışmıyor (şuan 73 kiloyum) emzirmeyi çok seviyorum ama kilo vermem için emzirnenin bitmesini beklemeliyimevet kuzum demiştin gece tekbeslenme en fazla ıkı oluyor ama gunduz uykularında memeyı cok kullanıyor emzık de hala almıyorr. kilo durumu da benım normal kılom ıdealı kıtle ındeksıme gore 45 kuzum 3kılo eksgm var görünğrde de aynıyım hatlarım da belırgın anlamadm nerden gttı
ya 5ml yazıyodu ben de öyle hazırluyodum ondan sevmedi belki yawrum yarın deniycem dediğin gibiCanim doktor ceyrek cay bardagi yazmis bende 60ı gecirmiyorum 40-50 -60 cc aralarindaki sute koyuyorum
Cnim saydiklar8nin fazlasını yaşadım.eskisi kadar olmasada hala yaşıyorum hemde 2.5 aydır.sutum çok azalmış
Gittiği yere kadar diyorum artık.
Cnim sağım yapacak kadar yok işte. Emerse geliyor.Canım sağım yapıyor musun makina ya da elle azalmaz o zaman inşallah
Daha 4. Ayımızı doldurmadığımız için henuz vermedi doktorumuz canım ama 3. Ay kontrolunde uyardı saglık ocagının verdiğini kesinlikle kullanma dişlerde renk bozukluğu kabızlık gaz bulantı yapıyor diyeSağlık ocağı kan damlası verdi dra gitmedik drunuz ne ddedi arkadaşlar bu Damla için birde ne marka kullanıyorsunuz
benim oglumdada kusma var. Dr gastrentolojiye götürün dedi goturmedimPapatyamaviss CANIM AZRAMM yarın Dr a götürmeyi düşünüyorum çünkü kusması da var midesiyle ilgili mi bi sıkıntı var en azından öğrenmiş olurum çünkü her zaman yapmıyor bu şekilde
Cnim çok şükür emiyor zorlada olsa ama coook yıpratıcı bi sureckuzumm böyle sordum yanlısanlasılmasın lütfengerçekten zor ya ortası olsa keske herseyın ınsallah alır degısır bırden bu hepımızın basına gelebılcek bısey cevremde de cok var anıden bırakan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?