Bu Facebook’ta emzirme akademisinde elle sağım yorumlarına baktım hiç sütüm yok zannediyordum aslında varmış diyen epey yorum okudum canım bi incele istersen o gruba üye isen. Bizde de var meme reddi almıyor ne yapsam da ama makinayla sağıyorum önce onu veriyorum mama takviyesi de var bizde
Bu Facebook’ta emzirme akademisinde elle sağım yorumlarına baktım hiç sütüm yok zannediyordum aslında varmış diyen epey yorum okudum canım bi incele istersen o gruba üye isen. Bizde de var meme reddi almıyor ne yapsam da ama makinayla sağıyorum önce onu veriyorum mama takviyesi de var bizde
Bizde de yeni başladı ama sakın soyma canım zararlı imiş zamanla geçiyormuş z.yağı ve taramaya devam et. Vazelin de iyi geliyor diye okudum ama uygulamadım
Bende bunu merak ediyordum ne zamana kadar oluşma tehlikesi var acaba nette farklı farklı şeyler yazıyor.. bizde olmadı şükür de bundan sonra olur mu acaba.3 buçuk aylık olduk
Ben en geç 2 yaşına kadar kendi kendine geçiyor diye okumuştum ama doğuştan oluşmadıysa bundan sonra da olmaz bence zaten yaz geliyor sık sık da yıkanacak
Kustugunu soylemistim onu verdiler canim reflu olup olmadigi hemen anlasilmazmis
Bilmiyorum artik ama ben cok memnun kaldim oyle fiskirarak kusmalar bitti sukur
Kustugunu soylemistim onu verdiler canim reflu olup olmadigi hemen anlasilmazmis
Bilmiyorum artik ama ben cok memnun kaldim oyle fiskirarak kusmalar bitti sukur
Kızlar selam, bebişi uyutalı epey oluyor ama ben uyuyamıyorum. Sanırım üşüttüm midem öyle bulanıyor ki Yediklerim midemde duruyor sanki taş gibi. Tüm gündür de keyfim yoktu. Of of umarım geçer sabaha
Kızlar selam, bebişi uyutalı epey oluyor ama ben uyuyamıyorum. Sanırım üşüttüm midem öyle bulanıyor ki Yediklerim midemde duruyor sanki taş gibi. Tüm gündür de keyfim yoktu. Of of umarım geçer sabaha
Gecmis olsun canim
Midene sal falan sar, sicak tut
Hava orda sicak diye dikkat mi etmedin acaba
Bal varsa sicaga yakin ilik suya karıştır ic iyi geliyor suan icin
Gecmis olsun canim
Midene sal falan sar, sicak tut
Hava orda sicak diye dikkat mi etmedin acaba
Bal varsa sicaga yakin ilik suya karıştır ic iyi geliyor suan icin
Alışkın değilim böyle sıcak ve nemli havalara. Gün içinde çok terliyorum üzerimde kuruyor ondan oldu sanırım. Ateşim de 38 derece çıkıyor, ılık bir banyo aldım bakalım. Düşmezse bir parol içmeyi deneyeceğim. Çok sağol canım, ballı ılık suyu deneyeyim öncesinde
Ben artık yakası geniş tişört ve iç çamaşırı giyiyorum direkt üstten açıp emziriyorum. Sen de benim gibi hassassın demek ben yazın bile atletsiz dolanamam hemen üşütürüm. Dikkat et kendine canım.
Kilo alımı nasıl cnm bzm son ay az kilo aldık Dr önemsemedi ama başka bir Dr a daha götürücem sende götür kilo alımı düşükse ihmal etme cnm geceden beri gözüme uyku girmedi emmiyor aç diye sabahı zor ettim bizim kız mışıl mışıl uyudu ben ayakta daha şimdi emmek için kalktı oda 2 3 dk emdi devam uykuya ne dicek Dr bakalım
Günaydın iki kez dondurma yedim hemen boğazım şişti gece boyu öksürük ben öksürdükçe güneş uyandı hoba bi da uyut yorgunluktan uykusuzluktan kırılıyorum