2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkese günaydın dün akşam kayinvalidem geldi .resmen diken üstündeyim çocuğu sözde seviyo ama öyle bi hirpaliyoki bişeyde diyemiyorum gece cocuk çığlık çığlığa kaldı adi edepsiz bu kime cekmis babasi boyle degildi oldu(içimden babaannesine çekmiş dedim).sjmdi demir ilacını verdim anne çok sallamada kusmasın dedim sanki duvara söyledim.agzimdan ters bisey çıkar diye şimdi balkona çıktım ama oğlum yine sinir cigliklari atiyo . Içeriye girince çocugu tembihliycem kizdirirsa seni tırmala oğlum saçlarını yol diye

Gecmis olsun kuzum S sgokcen ins iyilesirsin hemen. Valla bende asiri asiri terliyorum emzirirmen uyutma cabasinda vs vs surekli kuruyor ustumde ne zaman gecicek bu asiri terleme onu merak ediyirum bende. Sen de bi an once iyilesirsij umarin❤

Laftan anlamayan insanlar Çok sinir oluyorum bu durumlara

Sabah sabah kakayla imtihanım.bu demir ilacından olabilirmi aceba

Eklentiler

• 20190502_081638.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın B bence91 canım bu hafta doktor kontrolünüz vardı sanırım. Bebeğin kafasını memeye gömdüğünü soracaktın ya. Sordun mu merak ettim Bizimki hala yapıyor Şöyle çocuğun ağzına memeyi verip rahatça bir emziremiyorum. Sürekli aynı hareket sinirlerim bozuluyor. Kafayı geri çekerken de meme ağzından çıkıyor. Tekrar tekrar memeyi veriyorum. Ekstra yorgunluk

Aynen bende de devam ediyor ama hala gidemedik. 12sinde asıl kontrolü var rotayı da vurulacak. Eşim bekleyelim diyor da yarın sabah götürmeyi düşünüyorum ertele ertele bi hal olduk sorulacaklar arasında yazılı ama unutmam

Biz daha demire başlamadık bilemiyorum canım ama hep daha sulu oluyor bizimkinin kakası. Yeşil kakayı ben de görmüştüm 2 kere filan. Sanırım üşütmüştü o zaman olmuştu.
Bizim kakamız biraz macun gibi oldu son 2 haftada dr gitmedik daha sormadim ama nette normal yaziyo usuttugunde evet bizimki de yesil yaptığı oluyo ama bu biraz faklı muhtemelen demir ilacından diye düşünüyorum

Buyuk ihtimal demirdendr canım yetiskinler bile kullaninca koyu yesil siyaha donduruyor diskiyi :/
Benimde bu yuzden aklima ilk demir ilaci geldi ama iste cocuk olunca her ihtimal dusunuluyo havalar 3 gundur baya sicak bizimkide coraplarini cikarip duruyo ayaklari terliyo aceba usuttumu diyede düşündüm ama galiba demirden

Hım bizim Dr da kilo alımına etki etmediği için reflü ve 6 aya kadar devam eder demişti, aman kusmasınlar da zor oluyor
Dr yonca Tabak'in yazilarini okumanizi tavsiye etcem. Gizli alerji reflu sonrasinda da bronsite birakiyormus. Ben cikolata kahve cay tamamen kestim. Uzun suredir ne kusuyor ne serum fizyolojik yapiyorum.

Sutumun tadina baktim. Cok tuzlu neden olabilir ki ? Ilk zamanlari hep tatliydi halbuki
Cocuk emiyormu peki bu inkansiz birsey yedigin birsey tadini degistirmis cnm bolserberli tatlilar tuket tuz tuketimin varsa hic kullanma normale donene kdar

Bizmkide ayni gece sabaha kadar gram sut icmio aglio acliktan veriyorum icmiyo emzik veriyorum uykuya devam ediyor artik bunaldim hergece sut isitup vermekten onun icmemesinden CANIM AZRAMM

Kızlar asi yeri ne alemde bizim ki sanki büyük bir sivilce çıkıyor gibi kıpkırmızı idi dün

Bizimki bi 3 haftadır öyle kırmızı ama henüz kabuklanma yok canım. Aşı yeri kendini belli etmeye başlamış seninki de. Normal bi durum canım izi kalacak ya hani bizdeki gibi

Sutumun tadina baktim. Cok tuzlu neden olabilir ki ? Ilk zamanlari hep tatliydi halbuki

Ağır spor ya da ağır bi iş mi yaptın? Öyle derler ağır spor yapınca sütün tadı değişirmiş. Istersen o memeyi bi sağ sonra gelen sütün tadına bi daha bi bak

Dr yonca Tabak'in yazilarini okumanizi tavsiye etcem. Gizli alerji reflu sonrasinda da bronsite birakiyormus. Ben cikolata kahve cay tamamen kestim. Uzun suredir ne kusuyor ne serum fizyolojik yapiyorum.

Kusma çok azaldı bizim hatta dün gün içinde hiç kusmadı dün epeydir gavicson kullanmıyorum artık serum fizyolojik de burnu tıkanırsa yapıyorum aspiratör hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…