2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağol kuzum. Hala aynıyım kalktım değişim yok Terliyorum soğuk soğuk. Alnım buz gibi ama kulaktan ateşim 38 çıkıyor. Tüm sindirim sistemim iptal. Kendimi değil de bebeğimi düşünüyorum. Nasıl ilgileneceğim diye

Bizmkide ayni gece sabaha kadar gram sut icmio aglio acliktan veriyorum icmiyo emzik veriyorum uykuya devam ediyor artik bunaldim hergece sut isitup vermekten onun icmemesinden @CANIM AZRAM

Gündüz nasıl peki alıyor mu süt? Canım Dr u değiştir bence ya vardır bir sebebi içmediğinin gece yatmadan önce ne zaman içiyor da gece almıyor ki tuhaf

aynen canım ben kendi keyfim için bebeğime neden süt vermeyeyım onlara da böyle söyledım 1yasa dek verıceksın soncta falan dedıler moralımı bozdular yani ben kendımın derdınde olsam emzırmez mamaverırdım kızıma süt varken. benım ıcın oncelık o yani merak ettıgım zaten ek gıdaya gecınce ıctıklerı süt azalmıyor mu. kızım ek gıdaya gecınce benı daha az emer dıye düşünüyorum . doğru mu düşünmüşüm:) sonucta ana öğün olarak sadece anne sütü alıcak Papatyamaviss

Gercekten sinir oluyorum. Bebegi kucakta battaniye ile vs sallamak cok cok tehlikeli. Beyin kanamasi geciriyor bebekler acillerde sebebini bilmiyorlar k vitamini eksikligi diyip gonderiyorlar. Sonra doktorlar anliyorki insanlar bebeklerini sallayarak uyuttugundan. Benin kayinvalidemde elini ayagini agzina sokar , cocugu hirpalar yemek gordumu cocugu unutur sen cocuga bak der. Valla sinir oluyorum

Chicco almıştık. Geri verdim. Sevmedi. Çıktık mı en az 60dk dışarda kalıyoruz. Taşıyamam diye düşünüyorum. Araba çok rahat oluyor. Uyuyor mışıl mışıl

Elmayla başlayacağım
ben elmanın suyundan tattırdım geçenlerde. çok sevdi ama tatlılar önce verırsek yumurta peynir gb ürünleri rededebiliyormus bebek oyüzden kararsızım beklesemmı tattırsammı dıye aslnda suan mantklı damak ıcın elma

Kitle endeksi bana 54 diyor ama en mutlu olduğum kilo 58 =) 59 olduğumda sanki giydiğim hiç bişey yakışmıyor (şuan 73 kiloyum) emzirmeyi çok seviyorum ama kilo vermem için emzirnenin bitmesini beklemeliyim
bende de 47kuzum 45 de kötu durmuyor ama 42 benı benden aldı psıkolojıkman. en fazla da vücudumn kaldırdıgı 51 olmalymıs. boyum kısa bakalım benm kılo alma umutlarım kzıım ek gıdaya gecınce ancakk

Biz yoğurtla başladık bu yüzden.3 Gün kuralı var, buna uy dedi doktoru

Annesii bu yakışıklıyı üzmeyin. Kıyamam nasıl güzel nasıl tatlı. Içim gidiyor vallahi O'na baktıkça. Yüzü gülüyor ama büyüdükçe daha da anlıyorlar. Tartışmayın sakın yanında eşinle. Görmesin senin agladıgını.. Allah boşuna sana erkek evlat vermemiş. Seni herşeyden koruyacak büyüyünce eminim T tanem-tane20

Bizimki bi 3 haftadır öyle kırmızı ama henüz kabuklanma yok canım. Aşı yeri kendini belli etmeye başlamış seninki de. Normal bi durum canım izi kalacak ya hani bizdeki gibi
Dimi yine de bi sorayim dediim bu ara miz miz baya cunku yine

Biz yoğurtla başladık bu yüzden.3 Gün kuralı var, buna uy dedi doktoru
evet 3gün kuralı alerjen açısından önemliymiş. Yoğurtu da henuz baslamadım bıraz daha bekleyelım dedık 5ayı dolsun dıye ama başlamak da ıstıyorum bıyandan nasıl sevdi mi peki yoğurdu

Cocuk emiyormu peki bu inkansiz birsey yedigin birsey tadini degistirmis cnm bolserberli tatlilar tuket tuz tuketimin varsa hic kullanma normale donene kdar
Aslinda hic tuz tuketmiyorum, misafirler tuzluk kullanmaktan yemegi sogutuyor. Emmede bir azalma vardi. Belki bununla mi alakali bilemedim. Sekeride kismistim bu sayede tatli alayim doldurayim evi . Bana kilo ver diyip duruyorlar.

Bizmkide ayni gece sabaha kadar gram sut icmio aglio acliktan veriyorum icmiyo emzik veriyorum uykuya devam ediyor artik bunaldim hergece sut isitup vermekten onun icmemesinden @CANIM AZRAM

Bir günleri bir günlerini tutmuyor bu sıpaların annelerin gözüne uyku girmiyor böylece
Kızlar asi yeri ne alemde bizim ki sanki büyük bir sivilce çıkıyor gibi kıpkırmızı idi dün
Bizimde kızarmış hafiften yıkarken farkettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…