Sağol kuzum. Hala aynıyım kalktım değişim yok Terliyorum soğuk soğuk. Alnım buz gibi ama kulaktan ateşim 38 çıkıyor. Tüm sindirim sistemim iptal. Kendimi değil de bebeğimi düşünüyorum. Nasıl ilgileneceğim diye
Bebegini dusunuyosun evet ama once onun icin iyilesmen lazim aman dikkat et mide bagirsak en onemli sey vucudun bagisikligi zatem neyse ki annenlerlesin sen bi emzirirsin annende sana bakar❤
Kızlar bu konak denen şey ne zaman bitecek ya benim bebeğimde hala var. Her banyo öncesi z.yağı sürüyorum fırçasıyla tarıyorum filan da yani geçmek bilmedi. Elimle soymaya başladım çocuğun kafasını
Aslinda hic tuz tuketmiyorum, misafirler tuzluk kullanmaktan yemegi sogutuyor. Emmede bir azalma vardi. Belki bununla mi alakali bilemedim. Sekeride kismistim bu sayede tatli alayim doldurayim evi . Bana kilo ver diyip duruyorlar.
Bu sayede tatli alip doldurayim evi kac kilosun canim? Normalde anne sutu tatlidir , tuzda az tuketiyosan hormonlarla alakalidir. Adet olmaya yakin olabilirsin, terliyor olabilirsin. Eve bu sayede tatli alip doldurma Fuzuli kilo alirsin. Hurma yiyebilirsin bir kac tane kalorisi dusuk hemde cok tatli
evet 3gün kuralı alerjen açısından önemliymiş. Yoğurtu da henuz baslamadım bıraz daha bekleyelım dedık 5ayı dolsun dıye ama başlamak da ıstıyorum bıyandan nasıl sevdi mi peki yoğurdu
Kuzum yogurt bir sut urunu oldugu icin bebekler icin sindirmesi cok kolay degil. Fermente oluyor tabi ama yinede sebzeler kadar kolay bir ogun degil. Haslanmis Havuc, patates ile baslayabilirsin
Kesinlikle ama arabada uyanikken durmuyor bizimki kucakta gezmek istiyor bakmak istiyor kucakta taisidnmida bitiyo insanin kollari ne biseye bakabiliyorsun birde o anlar icin muhtesem , bide biz kv fln kisa mesafe cok gidip geliyoriz otobüse atla 2 dk ordasin iyi oluyo yani
Herkese günaydın dün akşam kayinvalidem geldi .resmen diken üstündeyim çocuğu sözde seviyo ama öyle bi hirpaliyoki bişeyde diyemiyorum gece cocuk çığlık çığlığa kaldı adi edepsiz bu kime cekmis babasi boyle degildi oldu(içimden babaannesine çekmiş dedim).sjmdi demir ilacını verdim anne çok sallamada kusmasın dedim sanki duvara söyledim.agzimdan ters bisey çıkar diye şimdi balkona çıktım ama oğlum yine sinir cigliklari atiyo . Içeriye girince çocugu tembihliycem kizdirirsa seni tırmala oğlum saçlarını yol diye
Kuzum yogurt bir sut urunu oldugu icin bebekler icin sindirmesi cok kolay degil. Fermente oluyor tabi ama yinede sebzeler kadar kolay bir ogun degil. Haslanmis Havuc, patates ile baslayabilirsin
evett ya kuzum hayvansal gıda alerjen olabilcegınıcın cekınıyorum ben de dr.m.bısuredır ızındeymıs ben dun işçi bayramı dye sanıyordum gıdemedık de buay ona kontrole dha gelmesıne varmış bisuru sorum var telde de sormak ıstemıyrm. şuan 4ay 1haftalık ıste dr ızın verırse tattırılablr mı yanı haslanmıs patatess de
bende de 47kuzum 45 de kötu durmuyor ama 42 benı benden aldı psıkolojıkman. en fazla da vücudumn kaldırdıgı 51 olmalymıs. boyum kısa bakalım benm kılo alma umutlarım kzıım ek gıdaya gecınce ancakk
evett ya kuzum hayvansal gıda alerjen olabilcegınıcın cekınıyorum ben de dr.m.bısuredır ızındeymıs ben dun işçi bayramı dye sanıyordum gıdemedık de buay ona kontrole dha gelmesıne varmış bisuru sorum var telde de sormak ıstemıyrm. şuan 4ay 1haftalık ıste dr ızın verırse tattırılablr mı yanı haslanmıs patatess de
Sağol kuzum. Hala aynıyım kalktım değişim yok Terliyorum soğuk soğuk. Alnım buz gibi ama kulaktan ateşim 38 çıkıyor. Tüm sindirim sistemim iptal. Kendimi değil de bebeğimi düşünüyorum. Nasıl ilgileneceğim diye
Dün eşimede tatil olduğundan bizi parka götürdü bebek arabasıyla gezdikten sonra emzirdim bebeği ya bu uyumuyor eve gidelim derken arabaya doğru yürürken gözlerinin kapandığını gördük gözleri kapanınca tekrar geriye döndük yürüme parkurunda bir saat bir buçuk saate kadar yürüdük. Vallaha uzun zamandır evden dışarı çıkmamıştım bacaklarım açıldı bacaklarım ağrıyor yurumekten, çimenleri etrafı inceledi bayağı sevdi ağlamadı yani iyiydi