2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebegini dusunuyosun evet ama once onun icin iyilesmen lazim aman dikkat et mide bagirsak en onemli sey vucudun bagisikligi zatem neyse ki annenlerlesin sen bi emzirirsin annende sana bakar❤

Cnm ben zeytinyağı falan sürmedim. Banyoda yumuşadı ince dişli tarak var onunla Tara sonra bebeğin lifiyle sabunla. Bir seferde geçti benim.

Aslinda hic tuz tuketmiyorum, misafirler tuzluk kullanmaktan yemegi sogutuyor. Emmede bir azalma vardi. Belki bununla mi alakali bilemedim. Sekeride kismistim bu sayede tatli alayim doldurayim evi . Bana kilo ver diyip duruyorlar.

Bu sayede tatli alip doldurayim evi kac kilosun canim? Normalde anne sutu tatlidir , tuzda az tuketiyosan hormonlarla alakalidir. Adet olmaya yakin olabilirsin, terliyor olabilirsin. Eve bu sayede tatli alip doldurma Fuzuli kilo alirsin. Hurma yiyebilirsin bir kac tane kalorisi dusuk hemde cok tatli

Chicco almıştık. Geri verdim. Sevmedi. Çıktık mı en az 60dk dışarda kalıyoruz. Taşıyamam diye düşünüyorum. Araba çok rahat oluyor. Uyuyor mışıl mışıl
Benimki de basta aglar gibiydi ama artik giki cikmiyir ve uyuyor icinde kangurunun

evet 3gün kuralı alerjen açısından önemliymiş. Yoğurtu da henuz baslamadım bıraz daha bekleyelım dedık 5ayı dolsun dıye ama başlamak da ıstıyorum bıyandan nasıl sevdi mi peki yoğurdu

Kuzum yogurt bir sut urunu oldugu icin bebekler icin sindirmesi cok kolay degil. Fermente oluyor tabi ama yinede sebzeler kadar kolay bir ogun degil. Haslanmis Havuc, patates ile baslayabilirsin

Chicco almıştık. Geri verdim. Sevmedi. Çıktık mı en az 60dk dışarda kalıyoruz. Taşıyamam diye düşünüyorum. Araba çok rahat oluyor. Uyuyor mışıl mışıl
Kesinlikle ama arabada uyanikken durmuyor bizimki kucakta gezmek istiyor bakmak istiyor kucakta taisidnmida bitiyo insanin kollari ne biseye bakabiliyorsun birde o anlar icin muhtesem , bide biz kv fln kisa mesafe cok gidip geliyoriz otobüse atla 2 dk ordasin iyi oluyo yani

Hiç de sözümü esirgemem hatta kucağından çocuğumu alırım ve sevdirmem.

Kuzum yogurt bir sut urunu oldugu icin bebekler icin sindirmesi cok kolay degil. Fermente oluyor tabi ama yinede sebzeler kadar kolay bir ogun degil. Haslanmis Havuc, patates ile baslayabilirsin
evett ya kuzum hayvansal gıda alerjen olabilcegınıcın cekınıyorum ben de dr.m.bısuredır ızındeymıs ben dun işçi bayramı dye sanıyordum gıdemedık de buay ona kontrole dha gelmesıne varmış bisuru sorum var telde de sormak ıstemıyrm. şuan 4ay 1haftalık ıste dr ızın verırse tattırılablr mı yanı haslanmıs patatess de

Ek gıda oturana dek 1 yaşına gelir kuju daha 8 ay var ek gıdada dene yanıl çok yoruyor

Mevsim sebzeleri tadim listeleri oluyor ya k kuzu oradan bakıp da ver

Dene canim bizim cocuk sut icmeyi sevmiyor onu koyunca dahami sekerli oluyor artik bilmiyorum iciyor sute yada mamaya koy ama suya koyma
canım sabah denedim sütle içti çok iştahla ıolmasa da ama yine kustu bol bol çözemedim bizim kusmayı zaten ilaçlar da kar etmiyor

Dün eşimede tatil olduğundan bizi parka götürdü bebek arabasıyla gezdikten sonra emzirdim bebeği ya bu uyumuyor eve gidelim derken arabaya doğru yürürken gözlerinin kapandığını gördük gözleri kapanınca tekrar geriye döndük yürüme parkurunda bir saat bir buçuk saate kadar yürüdük. Vallaha uzun zamandır evden dışarı çıkmamıştım bacaklarım açıldı bacaklarım ağrıyor yurumekten, çimenleri etrafı inceledi bayağı sevdi ağlamadı yani iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…