- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Kuzum yogurt bir sut urunu oldugu icin bebekler icin sindirmesi cok kolay degil. Fermente oluyor tabi ama yinede sebzeler kadar kolay bir ogun degil. Haslanmis Havuc, patates ile baslayabilirsin
[/QUOT
evett ya kuzum hayvansal gıda alerjen olabilcegınıcın cekınıyorum ben de dr.m.bısuredır ızındeymıs ben dun işçi bayramı dye sanıyordum gıdemedık de buay ona kontrole dha gelmesıne varmış bisuru sorum var telde de sormak ıstemıyrm. şuan 4ay 1haftalık ıste dr ızın verırse tattırılablr mı yanı haslanmıs patatess de
Ya evet bende yoğurt sonradan verilir diye biliyordum sağlık ocağı benden önceki anneye bilgi verirken 6 aylıktı bebeği bu ay ek gıdaya yoğurt kabak patates ve elma deneyelim dedi bende şaşırdım hemen yoğurt verdi diyeKuzum yogurt bir sut urunu oldugu icin bebekler icin sindirmesi cok kolay degil. Fermente oluyor tabi ama yinede sebzeler kadar kolay bir ogun degil. Haslanmis Havuc, patates ile baslayabilirsin
Bence Emebildiği yere kadar Emsin sütün varsa neden esirgeyesin ki zaten o istemediği yerde bırakır senin zorla kesmene gerek yok bence. Biraz daha kendine dikkat et vitaminli yemeye bak o şekilde kotarırsın yani.Dün akşam kuzenlerimle buluştuk ve bana sen deli misin 2yaşına dek emzirmek de neyin nesi eriyip bitmişsin dediler. bu arada 42kıloya düşmüşüm gözle anlamadım ama nasıl oldu bılmem. 2yaşa dek emzirirsen iyice bitirir bu bebe senı dıyorlar. Sizce haklılar mı ben 2yaşına dek ıstıyordum emzirmek
4. aya girsin Ben de uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum Ama nasıl olacak hiç Bilmiyorum. Araştırıyorum Şu aralar bakalım uygulayabilecek miyizAranızda ilk çocuğu memeye düşkün olan var mıydı. canım okadar sıkkın ki bu duruma. uyumadan çok emiyor. gunduzlerı de ıstemeye basladı pışpışla uuyurdu onceden gunduzlerı sırtını sıvazlardım. mümkün degıl koparamıyoruz. son günlerde baglılığı epey arttı memeye. umarım atağa özeldir. yani resmen bağımlı. gunduzlerı gaza uyansa yine meme ıstıyor ve zor dalıyor busefer. uyku eğitimi şart. şart da bukadar yırtınrken meme diye nasıl olacak ağlatmayan yontemler var ama memecı olan bıbebegi aglatmayan yöntem yok malesef.. Varsa da ben bilmiyorum.
Ya evet bende yoğurt sonradan verilir diye biliyordum sağlık ocağı benden önceki anneye bilgi verirken 6 aylıktı bebeği bu ay ek gıdaya yoğurt kabak patates ve elma deneyelim dedi bende şaşırdım hemen yoğurt verdi diye
Bir yerde okudum erken ek gıdaya başlayan bebeklerde obezite daha fazla oluyormuş Ne kadar doğru bilmiyorum.Bence verebilirsin canim bizede isterseniz 4 aydan sonra tadima baslayabilirsiniz dedi pediatr yani tercihe birakti. Bana verdigi kitapta 4 ncu ayinda Havuc patates ile baslayin yaziyor
Uykusu gelince bizimkide biberonu almıyor ağlıyor bende emzikle sakinleştiriyorum uyku moduna geçince veriyorum artık kaç gündür perişan olduk valla Allahtan emzik alıyor değilse nasıl yapardık bilemiyorumBenimki de öyle işte. Ay birde memeye gelince yine aglama başladı 2gundur ama uyumak için geldiğinde.
Bir yerde okudum erken ek gıdaya başlayan bebeklerde obezite daha fazla oluyormuş Ne kadar doğru bilmiyorum.
Bizimkide yesil yapti iki gundur. Bende kollar bacaklar ciplak balkona cikardim ona bagladim. Ama bu farkli geldi bana. Ben begenmedim bu kakayi. Kan olmadi mi onemli birsey yoktur ama yinede doktora mi sorsaniz.Benimde bu yuzden aklima ilk demir ilaci geldi ama iste cocuk olunca her ihtimal dusunuluyo havalar 3 gundur baya sicak bizimkide coraplarini cikarip duruyo ayaklari terliyo aceba usuttumu diyede düşündüm ama galiba demirden
Yeşil kaka yuzunden kaçkez hastahaneye gittim inan sayısını unuttum dr cevaplarından tatmin olmamıştım gaita ya ait yapilacak ne kadar test varsa hepsini dr resmen zorla yaptirdim. Hepsi temiz çıktı bu yesil gerçektende çok farklı bi yesilBizimkide yesil yapti iki gundur. Bende kollar bacaklar ciplak balkona cikardim ona bagladim. Ama bu farkli geldi bana. Ben begenmedim bu kakayi. Kan olmadi mi onemli birsey yoktur ama yinede doktora mi sorsaniz.
kız ben bı ara bıkaxic gun yyemedım uyku sorunundan dolayı o da kısa uyudugu ıcn ugrasıyodum ama hala cok da ıyı beslenıyorum meyve yogurt aksatmam et ztn encok tukettıgımnseydır balık da aksatmıyorum bal pekmez ne ararsan kuruyemıs vs gecelerı de yatmadan yerım cayla kurabıye kek vb seyler yıyorum dısarı cıkıyrz nerdeyse hergece ekmek arasıbıseyler yemeye de. ben cokseverımm gece yemeyı. ama ıste yapıdan dolayı emzırdıgım ıcın fazlaca verıyorum hepsı kızıma gıdıyoyarasın tabınona. harket de cok yakıyorum kalan fazla kalorılerı. artı imom latte kullanıyorumBence Emebildiği yere kadar Emsin sütün varsa neden esirgeyesin ki zaten o istemediği yerde bırakır senin zorla kesmene gerek yok bence. Biraz daha kendine dikkat et vitaminli yemeye bak o şekilde kotarırsın yani.
kızlar ben demır ılacını vermedım. dr.umza sorup verıcem ztn cogu dr yazısında da 6.aydan snra dıyor 4den snra da verılırmıs de. kabız yapmasndan korkuyorum cnku saglıkocagınım verdıgı demır ılacı yapıyordu aynı markayı verdıler kızıma da. dr.a sorup baska bı marka alablrm vallahı bızımkı çkk enteresan kaka yapmamaya tahammulu yok enfazla 1gun yapmamslgı var sımdıye dek o 1gun bıle ay dıye bagırıp durdu. yapmada zorlandımı sizin bebişler kabızlık gb yaptımıBizimkide yesil yapti iki gundur. Bende kollar bacaklar ciplak balkona cikardim ona bagladim. Ama bu farkli geldi bana. Ben begenmedim bu kakayi. Kan olmadi mi onemli birsey yoktur ama yinede doktora mi sorsaniz.
ozaman ılk vercegım seylerden olucak dayanaöyp dr a msj atcm smdı basla der tattrmaya belkıBence verebilirsin canim bizede isterseniz 4 aydan sonra tadima baslayabilirsiniz dedi pediatr yani tercihe birakti. Bana verdigi kitapta 4 ncu ayinda Havuc patates ile baslayin yaziyor
ozaman ılk vercegım seylerden olucak dayanaöyp dr a msj atcm smdı basla der tattrmaya belkı
♡♡ kuzum alya nin resmini kaldirsanmi acaba :) masallah bin kere cok guzel istemeden nazar olur ben nazara inaniyorum valla senin kizda cok göze geliyor. Ufak bir tavsiye :)
canımm sağoll ben ıkıdır degıstırcem ve hep kızımı uyutrken aklıma gelıyor bu. ve aynıanda telden ninni açık foto degıstır kısmına gelınce duruyo galerıyı secınce 2uygulama aynıanda azonce de oyle oldu degiştiremedım ama dedıgn gb bıdha sureklı koymayı düşünmuyırum nazar oluyor olmazmı nekdr cagırmasak da oluyor 2gun oncekı aglamalarnı damaktan cok asagı gelen teyzenın dizdiği methıyelere yordumm. o gün görümceimn eşi bıle dunyada gördugum enguzel bebek falanndemişti kendi çocugu da var yanı burada nazar olmasa da tanıdık görebılcegı aklıma gelıyor bısuru sey konsuuyrz
Ay evet bide o var tanidik cikabilirmasallah gercekten cok guzel bir bebek sevdirmeyin herkese sen dislisin yabancilara sevdirmiyoruz falan de
Aman ne güzel işte vitaminli besleniyorsan kiloyu ne yapacaksın ki. Zaten Fiziğin de gayet yerinde resimde görmüştüm kıvrımların falan gayet güzel. Önemli olan Sağlıklı beslenmek. Kilolu insan sağlıklı insan demek değil. seni anlıyorum canımkız ben bı ara bıkaxic gun yyemedım uyku sorunundan dolayı o da kısa uyudugu ıcn ugrasıyodum ama hala cok da ıyı beslenıyorum meyve yogurt aksatmam et ztn encok tukettıgımnseydır balık da aksatmıyorum bal pekmez ne ararsan kuruyemıs vs gecelerı de yatmadan yerım cayla kurabıye kek vb seyler yıyorum dısarı cıkıyrz nerdeyse hergece ekmek arasıbıseyler yemeye de. ben cokseverımm gece yemeyı. ama ıste yapıdan dolayı emzırdıgım ıcın fazlaca verıyorum hepsı kızıma gıdıyoyarasın tabınona. harket de cok yakıyorum kalan fazla kalorılerı. artı imom latte kullanıyorumsaglık yerınde şükür de kılo almak ımkansz emzırırken. 1yaşı dolunca sporagıdecegm almaknıcın ancak oyle alabılıyorum.
boynuna yazı asayım Alyayı sevmek yasaktır diyee güldürdün bni kız hadi şimdi oku bakayımkızımı üfle oralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?