2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
En son ellerimi 2 yil once manikurlu gormustum dusun ellerime bakıyorum surekli kirmizi ojelerimide surdum bir suru urun siparis ettim parfumler kremler gelsin resim atarim
ohh at at ben parfum hala kullanamıyorum bebege alerjı yaparsa dıye anca onsuz cıkarken sıkıyorum. gecen okadar begendıgım bekledıgım ayakkbım geldı ve bır eşi dıgernden farklı çıktı yazı rengı ve bıyut olarak gulsem mı aglasam mı bılemedım değişime yolladık eşimin kı duzgun geldı hep benı bulur boyle seyler ıcıme dert oldu kendı alsverıslerm bttı yazlık aldm hep yeter artık busfereşime hedıye aldım ben de yıldonumu ıcın cakmak bakıyordum telefon aldım çakmagı da alıcam onu da 14unde verıcemnote 9 istyodu zam gelcekmıış tel.lere tabı bunu duydum o kıyamıyordu 10.serı cıkınca 9 ıner dıye bklıyodu ben kıydım ve aldım sonuc cok mtlu oldu aksmdan berı pesımde pervane sagolsn normalde de ılgılıdır ama bugün dıyo kız hocalara anlattım havanı attım eskı telını annesıne verıcekk. eskı telı de note 5. ama benım telım note serısı degıl verme demedım annesi nıhayetinde. bikez bunu da bana verırsın dıye takılmıstı kv. sat dedım basta sonra ıcım elvermedi alsın dedım kadın kullansın telı kucuk kasıyodu

Kiz masallah iyi kazaniyor esin herhalde guzel alisveris yapiyosun biz anca kendimize yetiyoruz :) gecen bir tane kazi kazan oyunu aldim oradan biraz para cikti acik arttirma sitesinden uyguna buldugum seyleri aldim ben

Aslinda hic tuz tuketmiyorum, misafirler tuzluk kullanmaktan yemegi sogutuyor. Emmede bir azalma vardi. Belki bununla mi alakali bilemedim. Sekeride kismistim bu sayede tatli alayim doldurayim evi . Bana kilo ver diyip duruyorlar.
Canim sagma makinanvarsa sag dok sutu tuzugidene kadar cocuga mama ver yani kiloyu belli yasa gelene kadar goz ardi edecegiz tahin helva pekmez ozellikle 1l suya birazda pekmez koy icebilirsin sutunude arttirir hurma yiyebilirsin kuru incir kayisi vs arada caninin cektigi sekerli serbetli tatlilar muhallebi yapabilirsin etrafi duyma sen agzi olan konusuyor

Burada hic demir ilaci verilmiyor bebeklere niye acaba. Benim ogluma 1 yas kontrolunde sadece anemi testi yaptilar degerleri iyiydi daha yapmadilar hic kullnmadik yani. Rutin birsey mi bu

Kiz masallah iyi kazaniyor esin herhalde guzel alisveris yapiyosun biz anca kendimize yetiyoruz :) gecen bir tane kazi kazan oyunu aldim oradan biraz para cikti acik arttirma sitesinden uyguna buldugum seyleri aldim ben
kuzum çok şükür dıyelım ben hıcbızaman bısey ıstemedım yersız esımden hatta calısmadıgım ıcın baslarda evlenınce cok cekinirdim ama kendisi ıstemıyor cslısmamı. kolejde çalısıyor devlette degıl atanmak ıstemedı darbeden sonra. halıyle kolej olunca ozel ders ogrencısı cok 8ogrencısı var suan ben de azıttım bıraz farkındaym o da kafa dagıttıgımın farkında alısversle ama asla havaya harcamam bısey. hatta kızıyorum yapma etme alma bukadar ogrencı kendıne vakt ayır h.ıcı dıyorum ama ıste kızımız oldu olsun dıyor bırıkım yapıyoruz şükür kızımız rızkıyla geldı. ben yalnız hedıyeyi onun parasıyla aldım sonucolarak boyle takıldım aksam da sacmalama ıkımzıın dıyor benı rahatlatıyor napaym calsmamı istemeyen kendısı oldu. ıyle calısmaya karsı oldugundan degıl turizm mezunuyum.. otellerde calısmamı ıstemedı ben de pek gonullu degıldım. istersen 2.ye uni oku baska bolum sec calıs dıyor ya da kafe acalım dıyor kafe fıkrı aklımda kesnlkle kızım büyüyünce calsmak ıstyrm

Burada hic demir ilaci verilmiyor bebeklere niye acaba. Benim ogluma 1 yas kontrolunde sadece anemi testi yaptilar degerleri iyiydi daha yapmadilar hic kullnmadik yani. Rutin birsey mi bu
Burda saglik ocaklari kan degerlerine falan bakmadan 4. Ayda baslatiyorlar. Ne kadar devam ettiriyorlar unuttum ilk cocugumdan
Kizim icin 4. Ay kontrolumuz daha gelmedi.

Kucak istiyorsa haklısın. Benimki arabadan pek hoşnut. Gıkı çıkmıyor maaşallah....

Canim kocanin parasi degil sadece. Senin verdigin emekler icin kimse sana para vermiyor olabilir ama Sen emekleri kurdugunuz aile icin veriyorsun yani kocan icin kiziniz icin. Ihtiyac gordugunu rahatlikla al. Calissin kiz acima paradan zarar gelmez harcarsiniz gezip tozup birikimde yapin tabi oda onemli

aynen canım aslında biz su yonden şanslyız. eşim aldıgı tum parayı bana verır yanı evde olur bırıkım ordan alır benden ıster. kv.ye vermıs calstıgı yıllar boynca annesnden harclk alms ve dugun zamanı da arkasnda durdular esımn buyuzden beraber oldu hersey. cok ıyı yonetır boyle seylerı kv esıme de işlemiş bu huy. evlendgmzden berıyapıyoruz gezıyoruz da bız 1gunlugne antepe urfaya yemek yemeye gdıyrz 1gece kalıp dönuyrz gezmeye harcamaya asla acımsz ama bısey gercektengereksızse ona tepkı gosterebılır. bana dun dıyor kı antepe gdelm kanguruyu alalım alya ıle. zor olmaz mı kı ucakta 1saat suruyor hoş okadr uzun degl. bebek arabası da zor olur ordan orya tasımak sanrm gıdecegz ama uzun sure kanguru alyayı fa yorablr

Sen bir hafta dene cnm bikerede etki etmemis olabliir acaba cokmu emiyor
evet o da var sanırım canı sıkıldıkça süt istiyor benimki öyle saat falan anlamaz hiç gece 2 saate nir kalkıyor ki biliyorum sütüm var şükür emiyor da ama emiyor kusuyor yine emiyor böyle bi döngü içerisindeyiz

Hem diyon fuzuli harcamaya kizarim yapmam hem diyon ucakla urfaya bi el sallayip gelelim

bu fuzulı degl ki bizim için
Fuzuli anlayisin neki cok merak ettim sehirdisina yemek yemek ihtiyac mi keyfiyen yapilan hersey fuzulidir burda eminim herkez fuzuli goruyordur bu dedigini asla karsi degilim bizde gideriz bana sorarsan fuzuli birsey bu bir ayricalik bu bi luxluktur bircoguna gore gereksiz bir durumdur

Merhaba kızlar.
Bugün dört aylık olduk çok şükür.
Doktor kontrolumuz vardı.
Sadece 400 gr almış oğlum.
Canım çok sıkıldı çok üzüldüm.
Bu ay meme reddi yaptı hep. Doğru düzgün emmiyor uyurken biraz alıyor.
Doktor bekleyelim biraz sabret dedi bronşit olmuştu o da etken dedi ama çok şükür iyileşti hala neden emmek istemiyor ki. Büyük oğlum da böyle olmuştu biberonla bile içmek istemiyordu. İstahsizdi yani. Onun gibi olacak diye korkuyorum.
Meme reddi olup geri dönen arkadaslar, bebeği az emen arkadaşlar ya da emse de az kilo alanlar, iştahsız olanlar psikolojiniz nasıl?

Benim iyi değil. Hep karamsar düşünüyorum. Morale ihtiyacım var

Yapma ya Müsaitsem benim için Fuzuli değildir Bu kadar yeterli mi kuzum. yapabıldıgım seylerı fe yapamazsam yasamayayım yani İhtiyaç olan bir şeyi AksaTıp bunu yapsaydım fıuzuli olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…