Böyle konuşan insanları anlamıyorum ben deli gibi emzirmek isterken..Dün akşam kuzenlerimle buluştuk ve bana sen deli misin 2yaşına dek emzirmek de neyin nesi eriyip bitmişsin dediler. bu arada 42kıloya düşmüşüm gözle anlamadım ama nasıl oldu bılmem. 2yaşa dek emzirirsen iyice bitirir bu bebe senı dıyorlar. Sizce haklılar mı ben 2yaşına dek ıstıyordum emzirmek
bana ne baskalarnın fuzulı gormesınden ayrıca. sen de yapıyomussun fuzuliyse yapma kız ozman. goren gorur herkes ıcın luks,gereklı ayrımı farklıdır. amannFuzuli anlayisin neki cok merak ettim sehirdisina yemek yemek ihtiyac mi keyfiyen yapilan hersey fuzulidir burda eminim herkez fuzuli goruyordur bu dedigini asla karsi degilim bizde gideriz bana sorarsan fuzuli birsey bu bir ayricalik bu bi luxluktur bircoguna gore gereksiz bir durumdur
yanı ben de su sıra verme taraftarı degılım gercekten gereklı olsa tum dunyada verılmezmı acaba. test yapmadan da verılmemelı gb dusunyrm artk sanrm ben deBurada hic demir ilaci verilmiyor bebeklere niye acaba. Benim ogluma 1 yas kontrolunde sadece anemi testi yaptilar degerleri iyiydi daha yapmadilar hic kullnmadik yani. Rutin birsey mi bu
Dogru tektir bencesi sencesi yoktur ihtiyac insan yasamini devam ettirebilmesi icin gerekli olan hersey istek ise yapilmasada degisikligi olmayan sadece kendini tatmin ve mutlu etmendir ben suan gercekten cok uzuldum burada asgari ucrete kit kanat ayi zor getirenler varken senin urfadaki yemegi ihtiyacmis gibi soylemen fuzuli harcama yapmadini soyleyip bunuda yapamicaksam yasamayayim demen gercekten cok uzdu beni imkanin dogrultusunda istersen pariste yap sabah kahvaltini ama burada bu fuzuli degil ihtiyacimYapma ya Müsaitsem benim için Fuzuli değildir Bu kadar yeterli mi kuzum. yapabıldıgım seylerı fe yapamazsam yasamayayım yaniİhtiyaç olan bir şeyi AksaTıp bunu yapsaydım fıuzuli olurdu
Ben demiyorum fuzuli harcamambana ne baskalarnın fuzulı gormesınden ayrıca. sen de yapıyomussun fuzuliyse yapma kız ozman. goren gorur herkes ıcın luks,gereklı ayrımı farklıdır. amann
bana bunları şuraya buraya yemege gttk sunu aldk ly marka bu marka dıyen sen mi soyluyorsun asıl senın su yazdıklarına yazık bn burda herkesn ne muhabbetlerıne şahıt oldum. bence senin kafan karısmıs ne dıyecegını bılmıyorsun ben hıcbızaman senın gostermeye calıstıgın bırı gb olmadım çpk şükür degılm. ımkanım oldugu surece yaparm herkes yaoar yarn olmasın yarın yapmam luks olur. ozaman kımse tatıle.gıtmesın benm arklarm yurtdısına gıdıyor sureklı. ben onları elestırıyor muyum boyle. sacmalık bu yazdıkların gercekten benı aşırı sınırlendırdın. hadı bakalım devam et ben daha sabah sana neler yazdım. Yaptıgın sey cıddı boyutta komik. hadı selametleDogru tektir bencesi sencesi yoktur ihtiyac insan yasamini devam ettirebilmesi icin gerekli olan hersey istek ise yapilmasada degisikligi olmayan sadece kendini tatmin ve mutlu etmendir ben suan gercekten cok uzuldum burada asgari ucrete kit kanat ayi zor getirenler varken senin urfadaki yemegi ihtiyacmis gibi soylemen fuzuli harcama yapmadini soyleyip bunuda yapamicaksam yasamayayim demen gercekten cok uzdu beni imkanin dogrultusunda istersen pariste yap sabah kahvaltini ama burada bu fuzuli degil ihtiyacim
Olan birsey ben fuzuli harcama yapmam dersen yanlis anlasilir neyse uzatmaya gerek yok bu saydiklari sence ihtiyac teorilere gore istek oluyor
Ya bana da kaşıkla ver dedi de yani kaşıkla verenleri tebrik ediyorum burdan ben yapamadm oraya buraya saçıldı çocuk kaşıktakinin yarısını ya yuttu ya yutmadı biberondan devam ettim. Bu zamana kadar memeyi bırakmadı bundan sonrada bırakmaz heralde
KuZum eger dogruysa doktor reflu oldugu biranda anlasilmaz demisti yani reflumu degil mi anlamak cok zormus reflude mideden asit gelir bogazinyakar ve cocuk oksurmek ister gibi yutkunur yada oho der dedi mide asidimi geliyorsa artik bize oyle demisti insallah degildir cocuk bu kusar midenin sindiremedini yada fazla gelenimcikariyordur kesik
Kesik arada diyorsunya oyuzden takma herseyi hastaliga baglar olduk ille dert bulacaz kendimize normaldir o genede rahatlamak istersen bizim kullandimiz toz sase seklindeki caviscondan al bir olcek sute karistir salep gibi oluyor icir sabah ogle aksam
Benimki memede uyuyor bu ara.. o zmaan cok asiri uykusu gelmeden vereyim bariUykusu asiri geldiginde meme verirsen agliyor bende onu farkettim,uyumak istiyor deli gibi
Karni acsa o evreye gelmeden vermek lazim
Cok ugrasiyorum ama malesef bizimki emzik almiyorUykusu gelince bizimkide biberonu almıyor ağlıyor bende emzikle sakinleştiriyorum uyku moduna geçince veriyorum artık kaç gündür perişan olduk valla Allahtan emzik alıyor değilse nasıl yapardık bilemiyorum
İste bukadarsin sen sabah neler yazmismis yazmasaydin kimseden iyilik dilenmedim aferimbana bunları şuraya buraya yemege gttk sunu aldk ly marka bu marka dıyen sen mi soyluyorsun asıl senın su yazdıklarına yazık bn burda herkesn ne muhabbetlerıne şahıt oldum. bence senin kafan karısmıs ne dıyecegını bılmıyorsun ben hıcbızaman senın gostermeye calıstıgın bırı gb olmadım çpk şükür degılm. ımkanım oldugu surece yaparm herkes yaoar yarn olmasın yarın yapmam luks olur. ozaman kımse tatıle.gıtmesın benm arklarm yurtdısına gıdıyor sureklı. ben onları elestırıyor muyum boyle. sacmalık bu yazdıkların gercekten benı aşırı sınırlendırdın. hadı bakalım devam et ben daha sabah sana neler yazdım. Yaptıgın sey cıddı boyutta komik. hadı selametle
Yok bacim ilkkez duydum senden ama bizim bu ay kilo alimi yokdenecek kadar az yuz ikiyu gram arasi degisiyor ama kusmada yok neden anlayamadim kaka yapmiyordu normalde ayda uc dort yapardi bu ay ikigune yapti ondanmi bilmiyorum daha onceleri hem kusar hem kilo alirdi suan malesef kilo almiyo cok sukur kusmuyor caviscon kullandik bizBize kusması için motilium verdi doktor. Kilo alımı da az olunca kusmadan dolayıdır belki diye verdim 3 gün 6 şar saat arayla. Kullanan var mı aranızda?
şu cumleleri kurman kendı dusuncelerını gosterıyor. ben sana hep destek olmaya calıstım evet kafan karısmıs ve bana sarıyorsun bugayet acık. daha fazla dıldokmıcem sen suan nankörlk yapıyosun gecms mesajlarını acıp baksınlar sen sın bana sataşan arkadasla muhabbet edıyrm konuya dalıyorsun saçma sapan yazık gunah ya pesİste bukadarsin sen sabah neler yazmismis yazmasaydin kimseden iyilik dilenmedim aferim
Sana yasadigim sıkıntimi anlattim suan basima
Kalkiyorsun ben hicbizaman suraya gittik sunu aldikda demedim hep kendimi yokluk ceken biri olarak gordum bircok arkadasta yazdi senin yasadigin hayathayat degil varlik icin yokluk cekiyorsun diye simdi isim vermicem yorum yapmak isterlerse yazabilirler komik olan sensin asil soylediklerinle celisiyorsun bana akil hastasi muamelesi yapma yasadiklarim agir seyler olabilir ama kafam falan karisik degil ruh hastasi muamelesi yapmayida birak
bana bunları şuraya buraya yemege gttk sunu aldk ly marka bu marka dıyen sen mi soyluyorsun asıl senın su yazdıklarına yazık bn burda herkesn ne muhabbetlerıne şahıt oldum. bence senin kafan karısmıs ne dıyecegını bılmıyorsun ben hıcbızaman senın gostermeye calıstıgın bırı gb olmadım çpk şükür degılm. ımkanım oldugu surece yaparm herkes yaoar yarn olmasın yarın yapmam luks olur. ozaman kımse tatıle.gıtmesın benm arklarm yurtdısına gıdıyor sureklı. ben onları elestırıyor muyum boyle. sacmalık bu yazdıkların gercekten benı aşırı sınırlendırdın. hadı bakalım devam et ben daha sabah sana neler yazdım. Yaptıgın sey cıddı boyutta komik. hadı selametle
ya allah askına çok sıkıldım artık el ınsaf burda neler konusldubugune dek ben cok ıyı hatırlıyorum kımseye de kötu bısozum olmadı ama sureklı satasılıyor gercekten sıkıldım herkes burda konstugu kadar tanıyor bırbırını. kmsenın.fazlaca sosyal aktıvıtesi yok. işimiz gucumuz bebek. göya arkadaşız ama gördüm yani çok gÜzel bişeylerı ben gunlerce uzuldum aklıma geldı. boşaymıs uyelıgı gormezden geldım ıstedıgını yazsın gormeyecegm ıcın cevap da vermeyecegım. çok sinirliyim zaten kzıma yansıttım bıde sacma sapan bos bıseyı.@Kartanesii8892
T tanem-tane20
Kizlar bunun bi sonu gelmez ikinizde birbirnizi uzuyorsunuz suan bosverin lutfen
günde 2 kez veriyorum ben de pek fark olmadıBize kusması için motilium verdi doktor. Kilo alımı da az olunca kusmadan dolayıdır belki diye verdim 3 gün 6 şar saat arayla. Kullanan var mı aranızda?
canım hastalıgı da etkilemiştir burun tıkanılığı vs zaten zamamla kilo alımları azalıyor sıkma canını bu ay toparlar inşallah zaren öbür aya da ek gıda stresini fark eder o da huysuzlanır rahat olmaya çalışMerhaba kızlar.
Bugün dört aylık olduk çok şükür.
Doktor kontrolumuz vardı.
Sadece 400 gr almış oğlum.
Canım çok sıkıldı çok üzüldüm.
Bu ay meme reddi yaptı hep. Doğru düzgün emmiyor uyurken biraz alıyor.
Doktor bekleyelim biraz sabret dedi bronşit olmuştu o da etken dedi ama çok şükür iyileşti hala neden emmek istemiyor ki. Büyük oğlum da böyle olmuştu biberonla bile içmek istemiyordu. İstahsizdi yani. Onun gibi olacak diye korkuyorum.
Meme reddi olup geri dönen arkadaslar, bebeği az emen arkadaşlar ya da emse de az kilo alanlar, iştahsız olanlar psikolojiniz nasıl?
Benim iyi değil. Hep karamsar düşünüyorum. Morale ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?