2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oy maşallah senınkınde mı cıkarıyor acaba kuzum

Ufak bir burun tiknikligi olsa bile meme reddi oluyor.
Kaldi ki senin bebegin bronsit oldu, yine iyi almis masallah uzulme canim benimkide 1 aydir emiyordu simdi emiyor
Insallah senin bebeğinde birakir inadini emer.

gelberaber yiyelim kuzum ya keske trde olsan senle bulusurdum vallahı üşenmez gelrdm yanına bak burda tanıştıgım bır arkvar bebek spa merkezı acacak demiştim hatta eskısehıre gıdecez esımle tatıle cıknca goruscez onun da 7aylık oglusu varr tee hamıle kalmaya calısrkenden arkadasız

Bebegini dusunuyosun evet ama once onun icin iyilesmen lazim aman dikkat et mide bagirsak en onemli sey vucudun bagisikligi zatem neyse ki annenlerlesin sen bi emzirirsin annende sana bakar❤
İyiyim kuzum bir serum bağlattım geçti gitti çok şükür Teşekkür ederim ilgin için

Trde olsaydim bende gorusurdum kuzum seninle cok hayat dolusun enerjinden faydalanirdim :))♡♡ banada gecerdi ayy spami dedin hayalim benim♡♡♡ gezin valla dunyaya 1kere geliyoruz imkan varsa tadini cikartin kari koca bagi cok gucleniyor birde

Burda saglik ocaklari kan degerlerine falan bakmadan 4. Ayda baslatiyorlar. Ne kadar devam ettiriyorlar unuttum ilk cocugumdan
Kizim icin 4. Ay kontrolumuz daha gelmedi.

Valla benim oglan 2sini dolduracak hic kullanmadik. Belki ulkelere gore bebeklerin ihtiyaclari farkli oluyor. Ben kizimin kontrolunde bunu bir sorayim bakalim ne diyecek

Kuzum ucaklar bebek arabasini almiyor mu? Kanguruyla zor olur bencede. Uykusu icin bebek arabasi cok rahat
Zaten bebekler acik havada genelde uyuyorlar. Bide siz urfa ya gidince nohut durumde yiyin cok meshur

Ben bir haftadır kullanıyorum Bizim kaka zaten hep olaylı ıkına ıkına zorla yapiyoilaçtan sonra değişen tek şey bugünkü rengiydi.ben haftaya kontrole gideceğim dr 4. Ay icin tahlil ve demir ilacindan bahsetmisti yaptiracagim ama benim beklememe sebebim benim değerlerim çok düşük kendime hayrım yok cocuk benden bisey alamiyodur diye hemen baslamak istedim

Son düzenleme:
Ay deme yaaa goruluyo mu beyaz beyaz bisiler acaba ben cok merak ediyorum

T tanem-tane20 @Kartanesii8892 kizlar hakikaten ne gerek var ki uzmeye uzulmeye. Hepimiz olumlu olumsuz bi dolu sey yasiyoruz bebisler basta zaten yipratti bizi. Ne guzel ki burda devamli suregelen uzuntuleri paylasabildigimiz sevincimizi anlatabildigimiz dostluklar edindik. Gelip gecici degil kalici bence kac ay oldu hattaa yil oldu yani.yeri geliyor anne babamiza kocamiza catiyoruz kavga ediyoruz. Hadi barisin. Kusluk gunah hem ramazana giriyoruuz ❤❤

Kuzum ucaklar bebek arabasini almiyor mu? Kanguruyla zor olur bencede. Uykusu icin bebek arabasi cok rahat
Zaten bebekler acik havada genelde uyuyorlar. Bide siz urfa ya gidince nohut durumde yiyin cok meshur
gecwn burda konusu gectı alıyor ams neresıne alıyor bılmıyorum zarar gelırmı gelmez mı arabasız olmaz dedm ben de eşime. haayır sonra kendı yorulcak bıde alya kucagnda uyuyamaz arabası sart yerım yerken de senı anımsarım kuzum ama tekkorkum ucakta aglaması susmazsa bu cocuk aa su benzınlkte durun olayı da yok ama normal sarsıntıdan arabada gb hısseder kendını uyur belki 19mayısta gıtmek ıstıyoruz

evet canım benım aklıma gelmz eşim demese gel gıdelım dıye bırgunluk demezdim herlde. veya ben ısterdım o ne gerek var dıyebılırdı. kendisi tabırı caızse eşek gb calısıyor işte ve evde derslerle bogusuo gezmesi de onun enbuyuk zevklerınden bırı e bensız olamıcagndan bu aktıvıte :) ıstıyor ztn hep onun ısrarları yla

Kuzum alyayı oyalayacak oyuncaklar falan alin mutlaka yaniniza. Huysizlandiginda guldurun.emzirirsinde. o maxi cosisinde uyur zatrn. Ucak saatini uyuma ssaatine denk getirmeye calisin zaten kisa mesafe uyanana kadar gelmis olursunuz. Kunefe de ye kiz kilo da yapar

Zaten desarj olmasa calisamaz ki kuzum. Benim esimde yoruluyor iste. Gezmezsek calismaktan sogur biliyorum. Ben hep gezme icin butce yaratirim buyuzden. Dun acik arttirmadan 4 paket pampersi 10 franka aldim 1 tanesinde hediye verdiler. Oysa tanesi 18,50. Yani istr boyle boyle kar ediyoruz bizimde aklimizda tren gezisi var daglara koylere gidiyor onu yapacagiz ins :)

hamıle kalmadan gecen yıl yılbasında gtmıstık antebe yerlerımız belli künefe soyluyosun yqnına koca meyve tabagı süt bıde 6dılım porsıyonlgunda gelıyor nasıl aldırmasın dimi kilo ama dönüşte mıdem yanmıstı ılkkez okadar hatta hamıleym sanmıstım şimdi okadar acı yıyemem sütten dolayu

süpersın bak ıste böyle boyle oluyor dedıgın gb bız de herseyı netten alıyoruz indirimden. mesela aldıgımız ayakkblar burda avmde 100tl dha fazlaydı bız neyaptık morhıpodan aldık avmde bedenıni deneyp burda doğu expeesi var onun gb bısey mı ya o cokguzell burda bılet bulunmuyorkolay kolay ona bız de cok ıstyorduk ama hep yataklı vagonlar dolu olyyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…