- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
oy maşallah senınkınde mı cıkarıyor acaba kuzumBugün komşuma gittik kızımla ilk defa misafirliğe gittiko da benden 15 gün önce doğum yaptı meme reddi yaşıyor o da hiç biberon da almamış Dr a gitmiş diş çıkarıyor demiş daha 3 ay 17 günlük
Ufak bir burun tiknikligi olsa bile meme reddi oluyor.Merhaba kızlar.
Bugün dört aylık olduk çok şükür.
Doktor kontrolumuz vardı.
Sadece 400 gr almış oğlum.
Canım çok sıkıldı çok üzüldüm.
Bu ay meme reddi yaptı hep. Doğru düzgün emmiyor uyurken biraz alıyor.
Doktor bekleyelim biraz sabret dedi bronşit olmuştu o da etken dedi ama çok şükür iyileşti hala neden emmek istemiyor ki. Büyük oğlum da böyle olmuştu biberonla bile içmek istemiyordu. İstahsizdi yani. Onun gibi olacak diye korkuyorum.
Meme reddi olup geri dönen arkadaslar, bebeği az emen arkadaşlar ya da emse de az kilo alanlar, iştahsız olanlar psikolojiniz nasıl?
Benim iyi değil. Hep karamsar düşünüyorum. Morale ihtiyacım var
oy maşallah senınkınde mı cıkarıyor acaba kuzum
gelberaber yiyelim kuzum ya keske trde olsan senle bulusurdum vallahı üşenmez gelrdm yanınaCanim size afiyet Bal olsun. Benim esim urfali gercekten imkanimiz olsa bizde yemekleri icin canimiz istediginde giderdik. Bizim maddiyattan degil isten dolayi engelimiz. Benim icinde ihtiyac sadece bedenin doymasi degil, ruhunda doymasidir. Maneviyatimizi beslemek icin gezmekte bence insani bir ihtiyac. Urfa ya gunu birlik gitmenin kari koca size iyi hissettirdigi ortada. Kendinizi iyi hissettirmek icin, akil ve ruh sagliginiz icin size iyi gelecek seyleri yapmaniz en dogru yatirim. Size iyi gelen seyleri bence hic tartismaya bile acma. Dunyada acliktan olen insanlarda var diye kimse kuru ekmekle soganla beslenmiyor yani asgari ucretle gecinenler var diye yasadiklarini yazmaktan niye cekinesin? Rahatsiz olan icin mesajlari gorme butonu var :) takma kafana sen. Bir dahaki seferde benim icin urfa kebabi ye♡♡
İyiyim kuzum bir serum bağlattım geçti gitti çok şükürBebegini dusunuyosun evet ama once onun icin iyilesmen lazim aman dikkat et mide bagirsak en onemli sey vucudun bagisikligi zatem neyse ki annenlerlesin sen bi emzirirsin annende sana bakar❤
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
gelberaber yiyelim kuzum ya keske trde olsan senle bulusurdum vallahı üşenmez gelrdm yanınabak burda tanıştıgım bır arkvar bebek spa merkezı acacak demiştim hatta eskısehıre gıdecez esımle tatıle cıknca goruscez onun da 7aylık oglusu varr tee hamıle kalmaya calısrkenden arkadasız
Burda saglik ocaklari kan degerlerine falan bakmadan 4. Ayda baslatiyorlar. Ne kadar devam ettiriyorlar unuttum ilk cocugumdan
Kizim icin 4. Ay kontrolumuz daha gelmedi.
aynen canım aslında biz su yonden şanslyız. eşim aldıgı tum parayı bana verır yanı evde olur bırıkım ordan alır benden ıster. kv.ye vermıs calstıgı yıllar boynca annesnden harclk alms ve dugun zamanı da arkasnda durdular esımn buyuzden beraber oldu hersey. cok ıyı yonetır boyle seylerı kv esıme de işlemiş bu huy. evlendgmzden berıyapıyoruz gezıyoruz da bız 1gunlugne antepe urfaya yemek yemeye gdıyrz 1gece kalıp dönuyrzgezmeye harcamaya asla acımsz ama bısey gercektengereksızse ona tepkı gosterebılır. bana dun dıyor kı antepe gdelm kanguruyu alalım alya ıle. zor olmaz mı kı ucakta 1saat suruyor hoş okadr uzun degl. bebek arabası da zor olur ordan orya tasımak sanrm gıdecegz ama uzun sure kanguru alyayı fa yorablr
Ben bir haftadır kullanıyorum Bizim kaka zaten hep olaylı ıkına ıkına zorla yapiyokızlar ben demır ılacını vermedım. dr.umza sorup verıcem ztn cogu dr yazısında da 6.aydan snra dıyor 4den snra da verılırmıs de. kabız yapmasndan korkuyorum cnku saglıkocagınım verdıgı demır ılacı yapıyordu aynı markayı verdıler kızıma da. dr.a sorup baska bı marka alablrm vallahı bızımkı çkk enteresan kaka yapmamaya tahammulu yok enfazla 1gun yapmamslgı var sımdıye dek o 1gun bıle ay dıye bagırıp durdu. yapmada zorlandımı sizin bebişler kabızlık gb yaptımıssoztrk
Ay deme yaaa goruluyo mu beyaz beyaz bisiler acaba ben cok merak ediyorumBugün komşuma gittik kızımla ilk defa misafirliğe gittiko da benden 15 gün önce doğum yaptı meme reddi yaşıyor o da hiç biberon da almamış Dr a gitmiş diş çıkarıyor demiş daha 3 ay 17 günlük
Cok sevindim dikkat et kendine hadi gecmis olsun❤İyiyim kuzum bir serum bağlattım geçti gitti çok şükür ♥ Teşekkür ederim ilgin için ♥
Biz de valla baslatiyolar direk kan testi vs hic bisey olmadanValla benim oglan 2sini dolduracak hic kullanmadik. Belki ulkelere gore bebeklerin ihtiyaclari farkli oluyor. Ben kizimin kontrolunde bunu bir sorayim bakalim ne diyecek
gecwn burda konusu gectı alıyor ams neresıne alıyor bılmıyorum zarar gelırmı gelmez mı arabasız olmaz dedm ben de eşime. haayır sonra kendı yorulcak bıde alya kucagnda uyuyamaz arabası sartKuzum ucaklar bebek arabasini almiyor mu? Kanguruyla zor olur bencede. Uykusu icin bebek arabasi cok rahat
Zaten bebekler acik havada genelde uyuyorlar. Bide siz urfa ya gidince nohut durumde yiyin cok meshur
evet canım benım aklıma gelmz eşim demese gel gıdelım dıye bırgunluk demezdim herlde. veya ben ısterdım o ne gerek var dıyebılırdı. kendisi tabırı caızse eşek gb calısıyor işte ve evde derslerle bogusuo gezmesi de onun enbuyuk zevklerınden bırı e bensız olamıcagndan bu aktıvıte :) ıstıyor ztn hep onun ısrarları ylaTrde olsaydim bende gorusurdum kuzum seninle cok hayat dolusun enerjinden faydalanirdim :))♡♡ banada gecerdiayy spami dedin hayalim benim♡♡♡ gezin valla dunyaya 1kere geliyoruz imkan varsa tadini cikartin kari koca bagi cok gucleniyor birde
gecwn burda konusu gectı alıyor ams neresıne alıyor bılmıyorum zarar gelırmı gelmez mı arabasız olmaz dedm ben de eşime. haayır sonra kendı yorulcak bıde alya kucagnda uyuyamaz arabası sartyerım yerken de senı anımsarım kuzum ama tekkorkum ucakta aglaması susmazsa bu cocuk aa su benzınlkte durun olayı da yok ama normal sarsıntıdan arabada gb hısseder kendını uyur belki 19mayısta gıtmek ıstıyoruz
evet canım benım aklıma gelmz eşim demese gel gıdelım dıye bırgunluk demezdim herlde. veya ben ısterdım o ne gerek var dıyebılırdı. kendisi tabırı caızse eşek gb calısıyor işte ve evde derslerle bogusuo gezmesi de onun enbuyuk zevklerınden bırı e bensız olamıcagndan bu aktıvıte :) ıstıyor ztn hep onun ısrarları yla
hamıle kalmadan gecen yıl yılbasında gtmıstık antebe yerlerımız belliKuzum alyayı oyalayacak oyuncaklar falan alin mutlaka yaniniza. Huysizlandiginda guldurun.emzirirsinde. o maxi cosisinde uyur zatrn. Ucak saatini uyuma ssaatine denk getirmeye calisin zaten kisa mesafe uyanana kadar gelmis olursunuz. Kunefe de ye kiz kilo da yapar
süpersın bak ıste böyle boyle oluyor dedıgın gb bız de herseyı netten alıyoruz indirimden. mesela aldıgımız ayakkblar burda avmde 100tl dha fazlaydı bız neyaptık morhıpodan aldık avmde bedenıni deneypZaten desarj olmasa calisamaz ki kuzum. Benim esimde yoruluyor iste. Gezmezsek calismaktan sogur biliyorum. Ben hep gezme icin butce yaratirim buyuzden. Dun acik arttirmadan 4 paket pampersi 10 franka aldim 1 tanesinde hediye verdiler. Oysa tanesi 18,50. Yani istr boyle boyle kar ediyoruzbizimde aklimizda tren gezisi var daglara koylere gidiyor onu yapacagiz ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?