- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
süpersın bak ıste böyle boyle oluyor dedıgın gb bız de herseyı netten alıyoruz indirimden. mesela aldıgımız ayakkblar burda avmde 100tl dha fazlaydı bız neyaptık morhıpodan aldık avmde bedenıni deneypburda doğu expeesi var onun gb bısey mı ya o cokguzell burda bılet bulunmuyorkolay kolay ona bız de cok ıstyorduk ama hep yataklı vagonlar dolu olyyor
hamıle kalmadan gecen yıl yılbasında gtmıstık antebe yerlerımız bellikünefe soyluyosun yqnına koca meyve tabagı süt bıde 6dılım porsıyonlgunda gelıyor nasıl aldırmasın dimi kilo ama dönüşte mıdem yanmıstı ılkkez okadar hatta hamıleym sanmıstım şimdi okadar acı yıyemem sütten dolayu
Benim oğlanda öyle yapıyor kafayı memeye dayıyor bir iki çekip tekrar yapıp gülüyor.oyun oynuyorlar eltime sordum onun kızıda yapıyormuş normal yani.gerci benim oğlum uyanıkken emmiyir sadece oyun için emiyoGünaydın ☀ @bence91 canım bu hafta doktor kontrolünüz vardı sanırım. Bebeğin kafasını memeye gömdüğünü soracaktın ya. Sordun mu merak ettimBizimki hala yapıyor Şöyle çocuğun ağzına memeyi verip rahatça bir emziremiyorum. Sürekli aynı hareket sinirlerim bozuluyor. Kafayı geri çekerken de meme ağzından çıkıyor. Tekrar tekrar memeyi veriyorum. Ekstra yorgunluk
geçmişş olsun canım yaa nasılsınşimdi. terledin mi neoldu da üşüttün zaten soguktan çok sıcak hasta edıyor ınsanı yazın ne yapacagız bebkler terleyecek hasta olma rısklerı daha cokKızlar selam, bebişi uyutalı epey oluyor ama ben uyuyamıyorum. Sanırım üşüttüm midem öyle bulanıyor kiYediklerim midemde duruyor sanki taş gibi. Tüm gündür de keyfim yoktu. Of of umarım geçer sabaha
bide cıktı mı cıkaxak mı derken 2,3 ay sıkıntılı gecıyormus. bizim de bugun kaka seruvenımız oldu anca sızdı ıns uyanmaz. eşim de evde derste ve ne yapacagımı sasrdım cok agladı. biz ne zaman aksamdan sabaha uyuyabılcez delıksızYok kuzum bizde belirtileri yok daha ellerini ağzına götüyor ama aç olursaaman daha çıkarmasın yarın Dr a gideceğiz bakalım bi derdi mi var da emmiyor
benımkı de ya burnu tıkalyken ya da oyun ıcın yaoıyor boyle cok fenalar yaBenim oğlanda öyle yapıyor kafayı memeye dayıyor bir iki çekip tekrar yapıp gülüyor.oyun oynuyorlar eltime sordum onun kızıda yapıyormuş normal yani.gerci benim oğlum uyanıkken emmiyir sadece oyun için emiyo
Ay cok tesekkur ederiz teyzosu rabbim sanada hayirli damat nasip etsin prensesine prensesler gibi baksınT tanem-tane20 canım senin o oğluşunu yerim ben ya kök söktürüyor afacan ama şu tatlılığa bir bakın hele bal bal ♥ Rabbim nazarlardan esirgesin, maşAllah barekAllah ♥ Ömrü bahtı güzel olsun inşAllah, anneciğine bir ömür sahip çıkıp en iyi arkadaşı olsun ♥
benın de çekti çokk nerden cıktı bu mevzu karnm ac zten ben dr bıtap haldeAcisiz soyleseniz yaparlar bence kuzum. Ben kilo vermek icin emzirmenin bitmesini bekliyorum sen kilo almak icinben sirf kilo yuzunden bu yil ugramicam oralara yoksa dayanamam her gun yerim 100 kilo olurum cok guzel yemek yapiyorlar canim cok cekti kiz
benın de çekti çokk nerden cıktı bu mevzu karnm ac zten ben dr bıtap haldevallahı ben antepe gıtmeden once cok önyargılıydum burda antepli arkadas var mı acaba bilmiyorum ama çok temizz insanları cok sıcakkkanlı gelişmiş birşehir. hayvanat bahcesı de okadar büyükki gez gez bıtırememıstık bız dunyanın 4. en buyuk hayvanat bahcesıymıs
❣❣bu bebe benı mafettı son 2saat tansıyonum yerlerde kıyamıyorım kakaya agladı ay ay dıye yıne. gözınden yaslar geldı.ama uyanmadı allahtan. sabaha dek yapmazsa yarn yıne ay ay dıye bagrırBen hic gitmedim ama antebi cok ovuyorlar. Hayvanat bahcelerinide seviyorum♡ tr de gezilecek cok guzel yerler var. Hadi sen yemek ye kacirma istahini
antepliyim bir günde bitmez memleketim canım yemekleri tatlıları söylemeye gerek yok zatenbenın de çekti çokk nerden cıktı bu mevzu karnm ac zten ben dr bıtap haldevallahı ben antepe gıtmeden once cok önyargılıydum burda antepli arkadas var mı acaba bilmiyorum ama çok temizz insanları cok sıcakkkanlı gelişmiş birşehir. hayvanat bahcesı de okadar büyükki gez gez bıtırememıstık bız dunyanın 4. en buyuk hayvanat bahcesıymıs
yaa evet ben aşık oldum resmen antebe. ordan baklava soylemiştik hanıleyken aşermıstım. ucakla gonderıyorlar boyle bısey yok antepe gıtmeyen asla baklava yedım demesin ben ki tatlı sevmezdım sütle ıkram etmıslerdoi alırken yokboyle bısey off agzım sulandıantepliyim bir günde bitmez memleketim canım yemekleri tatlıları söylemeye gerek yok zaten
Aranızda ilk çocuğu memeye düşkün olan var mıydı. canım okadar sıkkın ki bu duruma. uyumadan çok emiyor. gunduzlerı de ıstemeye basladı pışpışla uuyurdu onceden gunduzlerı sırtını sıvazlardım. mümkün degıl koparamıyoruz. son günlerde baglılığı epey arttı memeye. umarım atağa özeldir. yani resmen bağımlı. gunduzlerı gaza uyansa yine meme ıstıyor ve zor dalıyor busefer. uyku eğitimi şart. şart da bukadar yırtınrken meme diye nasıl olacak ağlatmayan yontemler var ama memecı olan bıbebegi aglatmayan yöntem yok malesef.. Varsa da ben bilmiyorum.
bide cıktı mı cıkaxak mı derken 2,3 ay sıkıntılı gecıyormus. bizim de bugun kaka seruvenımız oldu anca sızdı ıns uyanmaz. eşim de evde derste ve ne yapacagımı sasrdım cok agladı. biz ne zaman aksamdan sabaha uyuyabılcez delıksızcevremdekıler 2yıl dıyor. gece beslenmelerı tamamen bıtıyormus ozman alıskanlıkları da kesınce 2den snra rahatolcakmısız. daha cok var
Sağol kuzum,
geçmişş olsun canım yaa nasılsınşimdi. terledin mi neoldu da üşüttün zaten soguktan çok sıcak hasta edıyor ınsanı yazın ne yapacagız bebkler terleyecek hasta olma rısklerı daha cok
Derdi olmayan yok herkezin biryerleri hep buruk hep aci dolu sevindim senin adina kotunun iyiside olur canim napalim istedimizi elee edemiyor bulamiyorsak buldumuzla mutlu olalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?