2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Tasarruf etmeyi bana sor canim sonra o arttiklarimizi tatilde harciyoruz cok guzel oluyor dogu ekspresini duydum kuzum ama tam bilgim yok nasil bisey. Burada kucuk koylere alp daglarina falan gidiyorsun gunubirlikte var 2 3 gecelikte. Gunubirlikler daha kisa mesafe tabi. 2 3 gunluklerde koylerde inip gezip geri geliyosun oda cok guzel. Gemi turuda baska hayalimiz oda cocuklar biraz buyuyunce italyadan yunanistana kadar gidiyor bizim istedgimiz. 5 yildizli otel gibi ama bu gemiler sizde bir ara yapin bence ♡♡

Acisiz soyleseniz yaparlar bence kuzum. Ben kilo vermek icin emzirmenin bitmesini bekliyorum sen kilo almak icin ben sirf kilo yuzunden bu yil ugramicam oralara yoksa dayanamam her gun yerim 100 kilo olurum cok guzel yemek yapiyorlar canim cok cekti kiz

Dr.izne ayrılmış yarın gidecektik mesaj attım ben de meme reddi var hastalığı var mı dedi yok o zaman süt ve süt ürünlerini kes bi süre dedi. Ama kaka rengi hep normal kusma da baya azaldı biberondan içiyor sağınca dedim cevap bekliyorum Ama alerji olsa biberondan da almaz kafam karıştı

Benim oğlanda öyle yapıyor kafayı memeye dayıyor bir iki çekip tekrar yapıp gülüyor.oyun oynuyorlar eltime sordum onun kızıda yapıyormuş normal yani.gerci benim oğlum uyanıkken emmiyir sadece oyun için emiyo

,
geçmişş olsun canım yaa nasılsınşimdi. terledin mi neoldu da üşüttün zaten soguktan çok sıcak hasta edıyor ınsanı yazın ne yapacagız bebkler terleyecek hasta olma rısklerı daha cok

Yok kuzum bizde belirtileri yok daha ellerini ağzına götüyor ama aç olursa aman daha çıkarmasın yarın Dr a gideceğiz bakalım bi derdi mi var da emmiyor
bide cıktı mı cıkaxak mı derken 2,3 ay sıkıntılı gecıyormus. bizim de bugun kaka seruvenımız oldu anca sızdı ıns uyanmaz. eşim de evde derste ve ne yapacagımı sasrdım cok agladı. biz ne zaman aksamdan sabaha uyuyabılcez delıksız cevremdekıler 2yıl dıyor. gece beslenmelerı tamamen bıtıyormus ozman alıskanlıkları da kesınce 2den snra rahatolcakmısız. daha cok var

benımkı de ya burnu tıkalyken ya da oyun ıcın yaoıyor boyle cok fenalar ya

Ay cok tesekkur ederiz teyzosu rabbim sanada hayirli damat nasip etsin prensesine prensesler gibi baksın

benın de çekti çokk nerden cıktı bu mevzu karnm ac zten ben dr bıtap halde vallahı ben antepe gıtmeden once cok önyargılıydum burda antepli arkadas var mı acaba bilmiyorum ama çok temizz insanları cok sıcakkkanlı gelişmiş birşehir. hayvanat bahcesı de okadar büyükki gez gez bıtırememıstık bız dunyanın 4. en buyuk hayvanat bahcesıymıs

Ben hic gitmedim ama antebi cok ovuyorlar. Hayvanat bahcelerinide seviyorum♡ tr de gezilecek cok guzel yerler var. Hadi sen yemek ye kacirma istahini

Kizlar ya kusmaktan bahsettiniz sabahtan beri böyle bir yazıya denk geldim. Tabi böyle birşey olmasın temennim ama genede bilgi olsun.

Ben hic gitmedim ama antebi cok ovuyorlar. Hayvanat bahcelerinide seviyorum♡ tr de gezilecek cok guzel yerler var. Hadi sen yemek ye kacirma istahini
❣❣bu bebe benı mafettı son 2saat tansıyonum yerlerde kıyamıyorım kakaya agladı ay ay dıye yıne. gözınden yaslar geldı.ama uyanmadı allahtan. sabaha dek yapmazsa yarn yıne ay ay dıye bagrır ben nasıl vereyım bıde bu demirilacını tövbe veremem eşim yemek almaya gitti aşağı yemekler kaynanadan bısuredır sen de suslen kocan gelmedımı dha kız

antepliyim bir günde bitmez memleketim canım yemekleri tatlıları söylemeye gerek yok zaten

antepliyim bir günde bitmez memleketim canım yemekleri tatlıları söylemeye gerek yok zaten
yaa evet ben aşık oldum resmen antebe. ordan baklava soylemiştik hanıleyken aşermıstım. ucakla gonderıyorlar boyle bısey yok antepe gıtmeyen asla baklava yedım demesin ben ki tatlı sevmezdım sütle ıkram etmıslerdoi alırken yokboyle bısey off agzım sulandı

Benim büyük oğlan öyle idi emmeye doymazdi her ay 1 kg ve üstü alırdı küçük oglanda abisinin tersi

Ahh ahh daha yolun başındayız inşallah o süreçleri de atlatırız kolayca.Deliksiz uykuya hasretim ya ama sabahki o gülüşü tüm uykusuzluğumu gideriyor normalde olsa kafam kalkmaz 2 yıl sonra da yaş sendromları başlayacak arkadaşım bebekken daha kolay ben yönetiyorum en azından konuşunca istekleri hiç bitmiyor diyor

,

geçmişş olsun canım yaa nasılsınşimdi. terledin mi neoldu da üşüttün zaten soguktan çok sıcak hasta edıyor ınsanı yazın ne yapacagız bebkler terleyecek hasta olma rısklerı daha cok
Sağol kuzum İyiyim çok şükür serum yedim toparladım. Evet ya terlemek çok kötü bir şey. Kızım da çok terliyor buraya geldiğimizden beri. Sırtında sürekli ter beziyle geziyorum terler terlemez yenisini sokuyorum hemen. Sanırım böyle geçircez yazı onlar bizden de hassas. Ben de terlemekten böyle oldum sanırım. Ama iyiyim şimdi çok sağol

Derdi olmayan yok herkezin biryerleri hep buruk hep aci dolu sevindim senin adina kotunun iyiside olur canim napalim istedimizi elee edemiyor bulamiyorsak buldumuzla mutlu olalim artik

Canım herşey güzel gönlünce olsun rabbim sana güç eşine akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…