AminAy cok tesekkur ederiz teyzosu rabbim sanada hayirli damat nasip etsin prensesine prensesler gibi baksın
Annen çocuğu düşünüyorda böyle ortamda nasıl etkilenir onu gözden kaçırıyor
Eşin de çok kişiyle küsmüş ailesinden
Beslenmemiz iyi 600gr almıştı çok şükür
Herkesin sorunları var olmadan olur mu benim ilk doğum sonram çok çok çok kötüydü anlatsam roman olur eşimin ailesine aşırı zaafı bu durumda çok etkiliydi ve kendimle ilgili bazı faktörler etkiliydi ikinci gebeliğimde gebelik boyu psikiyatrik destek aldım yalan yok iyi geldi eşim de geldi o da kendine baya çeki düzen verdi
Bazı şeyler tabiki unutulmuyor doğum sonrası depresyonu yaşayan bilir. Artık ben de eski ben değilim evliliğim de eskisi gibi mümkün değil olamaz ama eşimin dikkat etmesi doktorun dediklerini uygulaması bir nebze toparladı beni.
Kızımın kardeşi olsun diye 2.bebeği istedim yoksa o yaşadıkarımdan sonra delilik yaptığım
evet ben de baska yerdeki tatlıyı begenmiyorum haliyle katmer yemediysen dene o da sabahları sütle yeniyoryaa evet ben aşık oldum resmen antebe. ordan baklava soylemiştik hanıleyken aşermıstım. ucakla gonderıyorlar boyle bısey yok antepe gıtmeyen asla baklava yedım demesin ben ki tatlı sevmezdım sütle ıkram etmıslerdoi alırken yokboyle bısey off agzım sulandı
❣❣bu bebe benı mafettı son 2saat tansıyonum yerlerde kıyamıyorım kakaya agladı ay ay dıye yıne. gözınden yaslar geldı.ama uyanmadı allahtan. sabaha dek yapmazsa yarn yıne ay ay dıye bagrırben nasıl vereyım bıde bu demirilacını tövbe veremem eşim yemek almaya gitti aşağı yemekler kaynanadan bısuredır sen de suslen kocan gelmedımı dha kız
Kız marka vermek yasak mı bilmiyorum ama antepli bir baklavacının online sitesi var sipariş veriyorsun ertesi gün antepten gelen missss gibi baklavalar kapındayaa evet ben aşık oldum resmen antebe. ordan baklava soylemiştik hanıleyken aşermıstım. ucakla gonderıyorlar boyle bısey yok antepe gıtmeyen asla baklava yedım demesin ben ki tatlı sevmezdım sütle ıkram etmıslerdoi alırken yokboyle bısey off agzım sulandı
A anneveoglusu Ya ben uzun zamandır yazacağım yazacağım bir türlü fırsat olmadı. Yorumlarını hep takip ediyorum hep pozitifsin hep yol göstericisin. Yaş itibariyle bir çoğumuzdan büyüksün yanılmıyorsam çok güzel ablalık yapıyorsun her birimize ♥ İyi ki sizin gibi insanlar var ♥ Burda çok güzel bir ortam oluştu gerçekten grubun diğer üyelerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum
yedik kUzum ama ben oyle doyamamıstm tekrr kahvaltı yapmıstımevet ben de baska yerdeki tatlıyı begenmiyorum haliyle katmer yemediysen dene o da sabahları sütle yeniyor
Bozulacağı kadar bozuldu zaten şimdi dikkat etse kaç yazar değdi mi diyorum bazen susuyorSenin kuzuda güzel kilo almış canım maşallah
Ahh o eşlerin ilk yıllarda aileye zaafi en güzel yılları heba ediyor yıprattiyor üzüyor şimdi değişti ama çok üzüldüm ağladım o yıllarda
Sende zor dönemler yasamissin canım Allah agzinizin tadını bozmasın
yok be ne yasagı vermedıgımız marka yokkı hahahhaKız marka vermek yasak mı bilmiyorum ama antepli bir baklavacının online sitesi var sipariş veriyorsun ertesi gün antepten gelen missss gibi baklavalar kapındaBenim eşim homini gırtlak olduğu için biz çok başvuruyoruz böyle yöntemlere
Meme reddi bende de oldu uzun bi sure ama kesmedim ben yani bencede alerji olsa baska teokilerde vermeso gerekmez miDr.izne ayrılmış yarın gidecektik mesaj attım ben de meme reddi var hastalığı var mı dedi yok o zaman süt ve süt ürünlerini kes bi süre dedi. Ama kaka rengi hep normal kusma da baya azaldı biberondan içiyor sağınca dedim cevap bekliyorum Ama alerji olsa biberondan da almaz kafam karıştı
Dükkanı arayınca evine ulaştırıyorlar mıyok be ne yasagı vermedıgımız marka yokkı hahahhavallahi oranın en pahalısı harbı pahalı. biz ünl.ler baklavadan söyluyoruz aynı tat ve aynı lezzet sadece normal dukkandı. nokta koydum bak reklam sayamazlar ıstersen ozelden vereblrm tel noyu. yarıyarıya fıyatı nerdeyse
ulastırıyolar canım.turkıyenım heryerıne yolluyor bızım aldıgımız yerr of yaa hepımızı tatlı krızıne soktumDükkanı arayınca evine ulaştırıyorlar mıBiz de koçaktan söylüyoruz. Fıstıklı ezmeleri var çok güzel Ay benim de canım çekti. Adana’dan da antep pek uzak değil haftasonu babama söyleyim de getirsin beni bari
Bunu bahane ettim bir guzel gittim sekerpare yedim. Daha garip birsey soyleyecegim tekrar tadina baktim. sol gögsumden tatli sağ gogusumdan eksi akiyor.Canim sagma makinanvarsa sag dok sutu tuzugidene kadar cocuga mama ver yani kiloyu belli yasa gelene kadar goz ardi edecegiz tahin helva pekmez ozellikle 1l suya birazda pekmez koy icebilirsin sutunude arttirir hurma yiyebilirsin kuru incir kayisi vs arada caninin cektigi sekerli serbetli tatlilar muhallebi yapabilirsin etrafi duyma sen agzi olan konusuyor
Burada herkes fuzuli goruyordur demissin de bana sorarsan ben de fuzuli gormem. Bana ruhen iyi gelecek bir seyse neden fuzuli olsun ki. Devlet hastanesinde doktorlar var ama ozele gidiyoruz. Sadece ekmekle doyabiliriz ama ille yemek de yapiyoruz. Dersen ki lüks o da luks herkesin maddi durumuna gore degisen bir sey. Emekli maasina gore veya asgari ucrete gore luks gelebilir ama diger acidan bakarsan bir isadamina gore de elinin kiridir. Afrikadaki cocuklar acisindan baktiginda ictigimiz su bile luks gelir. Fuzulilik kavrami kisinin yasam tarzina, maddi durumuna kisiligine gore degisir. . Mesela Benim yasam tarzima gore yazin gidecegim 5 günlük tatil fuzuli degil cunku cok ihtiyacim var bu tatile ama yurt disi tatili su an icin fuzuli cunku o kdr butcem ve vaktim yok. Baskasina gore de o 5 günlük tatil fuzuli gelir ama yurt disi fuzuli gelmez cunku onceligi odur.Elestirilebilecek bir sey oldugunu dusunmuyorum o yuzden . Amacim seni de elestirmel degil yanlis anlama gorusumu belirtmek istedim:)Fuzuli anlayisin neki cok merak ettim sehirdisina yemek yemek ihtiyac mi keyfiyen yapilan hersey fuzulidir burda eminim herkez fuzuli goruyordur bu dedigini asla karsi degilim bizde gideriz bana sorarsan fuzuli birsey bu bir ayricalik bu bi luxluktur bircoguna gore gereksiz bir durumdur
Yaa benimkide cok agliuor icli icli direniyor.. kiyamiyorum pes ediyorum etmesem uyucak da.. icim gidiyor napcam bilmiyorun..Benim cocuk hala uykuya direniyor. Direnirken aglaya aglaya inleye inleye uykuya daliyor cok uzuluyorum ya. Uykuya direnen annneler nasio cozumler buldunuz naptiniz acaba
Benim bebeğim emiyor ama az kilo alıyor canım. Geçen ay 400, ondan önceki 600 gr aldı. Bu ay 300 alırsa ne ala. Doktorumuz da gelişimine bakarak kilosuna bir şey demiyor. Boyu güzel uzuyor, baş ölçüsü güzel, motor gelişimi yerinde, keyfi yerinde mutlu bir bebek. İlk ay ben de takmıştım. Doysa da arada yine emziriyordum kilo alsın diye bu sefer kusuyordu kuzum. Ben artık şöyle düşünüyorum bu bence bebeğin yapısıyla alakalı. Babasının da metabolizması hızlıdır. Ona çekmiş kesinlikle. Ve çok fazla hareketli. Yatıp kalmıyor öyle. Kollar bacaklar çırpınıyor. Oraya buraya çeviriyor kendini. Poposunu kaldırıp kaldırıp ileri itiyor. Spor yapıyor sankiMerhaba kızlar.
Bugün dört aylık olduk çok şükür.
Doktor kontrolumuz vardı.
Sadece 400 gr almış oğlum.
Canım çok sıkıldı çok üzüldüm.
Bu ay meme reddi yaptı hep. Doğru düzgün emmiyor uyurken biraz alıyor.
Doktor bekleyelim biraz sabret dedi bronşit olmuştu o da etken dedi ama çok şükür iyileşti hala neden emmek istemiyor ki. Büyük oğlum da böyle olmuştu biberonla bile içmek istemiyordu. İstahsizdi yani. Onun gibi olacak diye korkuyorum.
Meme reddi olup geri dönen arkadaslar, bebeği az emen arkadaşlar ya da emse de az kilo alanlar, iştahsız olanlar psikolojiniz nasıl?
Benim iyi değil. Hep karamsar düşünüyorum. Morale ihtiyacım var
Ben hic demir ilaci vermedim , doktorda soylemedi daha 4'e yeni giriyoruz. Icimden hic gelmiyor takviye vitaminler aslinda d vitaminini bile vermedim bilmiyorum dogru mu ? Babam doktordu o da bana vermemis. Kemiklerimde baya saglam aslindakızlar ben demır ılacını vermedım. dr.umza sorup verıcem ztn cogu dr yazısında da 6.aydan snra dıyor 4den snra da verılırmıs de. kabız yapmasndan korkuyorum cnku saglıkocagınım verdıgı demır ılacı yapıyordu aynı markayı verdıler kızıma da. dr.a sorup baska bı marka alablrm vallahı bızımkı çkk enteresan kaka yapmamaya tahammulu yok enfazla 1gun yapmamslgı var sımdıye dek o 1gun bıle ay dıye bagırıp durdu. yapmada zorlandımı sizin bebişler kabızlık gb yaptımı @ssoztrk
Ben de bir pes ediyorum iki pes ediyorum. Pes etsem de bu sefer mizil mizil gozlerini cikarticak kasirken. Tak ediyor canima aliyorum aglaya aglaya uyuyorYaa benimkide cok agliuor icli icli direniyor.. kiyamiyorum pes ediyorum etmesem uyucak da.. icim gidiyor napcam bilmiyorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?