2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay cok tesekkur ederiz teyzosu rabbim sanada hayirli damat nasip etsin prensesine prensesler gibi baksın
Amin Çok duygulandım şimdi öyle diyince. Televizyonlarda sürekli istismar haberleri göre göre psikolojim bozuldu kızımı nasıl koruyacağım kötü insanlardan diye. Allah yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..

Senin kuzuda güzel kilo almış canım maşallah

Ahh o eşlerin ilk yıllarda aileye zaafi en güzel yılları heba ediyor yıprattiyor üzüyor şimdi değişti ama çok üzüldüm ağladım o yıllarda

Sende zor dönemler yasamissin canım Allah agzinizin tadını bozmasın

evet ben de baska yerdeki tatlıyı begenmiyorum haliyle katmer yemediysen dene o da sabahları sütle yeniyor

A anneveoglusu Ya ben uzun zamandır yazacağım yazacağım bir türlü fırsat olmadı. Yorumlarını hep takip ediyorum hep pozitifsin hep yol göstericisin. Yaş itibariyle bir çoğumuzdan büyüksün yanılmıyorsam çok güzel ablalık yapıyorsun her birimize İyi ki sizin gibi insanlar var Burda çok güzel bir ortam oluştu gerçekten grubun diğer üyelerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum

Bu hafta izinli kuzum geziyor o ayy kaynanamla pek aram yoktur ama yemek yardim konusunda bagrima basarim yapsa ama nerdeee yemek yapmasam keyfime diyecek olmaz :)) ben siparislerimi bekliyorum o zaman kocami kendime yeniden asik edecegim 2 yildir sut kokuyorum valla

Kız marka vermek yasak mı bilmiyorum ama antepli bir baklavacının online sitesi var sipariş veriyorsun ertesi gün antepten gelen missss gibi baklavalar kapında Benim eşim homini gırtlak olduğu için biz çok başvuruyoruz böyle yöntemlere

A anneveoglusu benimde favori uyelerimden yasi bence bircogumuzdan buyuk ama sadece yasindan degil bence, anneveoglusu karakterinden dolayi olgun ♡♡ cok yerinde bir tespit yapmissin:)

evet ben de baska yerdeki tatlıyı begenmiyorum haliyle katmer yemediysen dene o da sabahları sütle yeniyor
yedik kUzum ama ben oyle doyamamıstm tekrr kahvaltı yapmıstım ismini unttm katmerde en meshur yerdı çulcuoğlunu da unutamıyorım insanlar resmenkuyruk oluyor 1saaat beklemıstik yemek yyebılmek ıcın o ne kalabalık oyle ya antep hakkaten gormeye degerr

Bozulacağı kadar bozuldu zaten şimdi dikkat etse kaç yazar değdi mi diyorum bazen susuyor
Bazı şeyler zamanında yapıldığında anlamlı

yok be ne yasagı vermedıgımız marka yokkı hahahha vallahi oranın en pahalısı harbı pahalı. biz ünl.ler baklavadan söyluyoruz aynı tat ve aynı lezzet sadece normal dukkandı. nokta koydum bak reklam sayamazlar ıstersen ozelden vereblrm tel noyu. yarıyarıya fıyatı nerdeyse

Meme reddi bende de oldu uzun bi sure ama kesmedim ben yani bencede alerji olsa baska teokilerde vermeso gerekmez mi

Dükkanı arayınca evine ulaştırıyorlar mı Biz de koçaktan söylüyoruz. Fıstıklı ezmeleri var çok güzel Ay benim de canım çekti. Adana’dan da antep pek uzak değil haftasonu babama söyleyim de getirsin beni bari

ulastırıyolar canım.turkıyenım heryerıne yolluyor bızım aldıgımız yerr of yaa hepımızı tatlı krızıne soktum sen ne şanslısın öyle yaa yollada aldırr ye memen şişmesnn:))

Bunu bahane ettim bir guzel gittim sekerpare yedim. Daha garip birsey soyleyecegim tekrar tadina baktim. sol gögsumden tatli sağ gogusumdan eksi akiyor.

Burada herkes fuzuli goruyordur demissin de bana sorarsan ben de fuzuli gormem. Bana ruhen iyi gelecek bir seyse neden fuzuli olsun ki. Devlet hastanesinde doktorlar var ama ozele gidiyoruz. Sadece ekmekle doyabiliriz ama ille yemek de yapiyoruz. Dersen ki lüks o da luks herkesin maddi durumuna gore degisen bir sey. Emekli maasina gore veya asgari ucrete gore luks gelebilir ama diger acidan bakarsan bir isadamina gore de elinin kiridir. Afrikadaki cocuklar acisindan baktiginda ictigimiz su bile luks gelir. Fuzulilik kavrami kisinin yasam tarzina, maddi durumuna kisiligine gore degisir. . Mesela Benim yasam tarzima gore yazin gidecegim 5 günlük tatil fuzuli degil cunku cok ihtiyacim var bu tatile ama yurt disi tatili su an icin fuzuli cunku o kdr butcem ve vaktim yok. Baskasina gore de o 5 günlük tatil fuzuli gelir ama yurt disi fuzuli gelmez cunku onceligi odur.Elestirilebilecek bir sey oldugunu dusunmuyorum o yuzden . Amacim seni de elestirmel degil yanlis anlama gorusumu belirtmek istedim:)

Benim cocuk hala uykuya direniyor. Direnirken aglaya aglaya inleye inleye uykuya daliyor cok uzuluyorum ya. Uykuya direnen annneler nasio cozumler buldunuz naptiniz acaba

Benim cocuk hala uykuya direniyor. Direnirken aglaya aglaya inleye inleye uykuya daliyor cok uzuluyorum ya. Uykuya direnen annneler nasio cozumler buldunuz naptiniz acaba
Yaa benimkide cok agliuor icli icli direniyor.. kiyamiyorum pes ediyorum etmesem uyucak da.. icim gidiyor napcam bilmiyorun..

Benim bebeğim emiyor ama az kilo alıyor canım. Geçen ay 400, ondan önceki 600 gr aldı. Bu ay 300 alırsa ne ala. Doktorumuz da gelişimine bakarak kilosuna bir şey demiyor. Boyu güzel uzuyor, baş ölçüsü güzel, motor gelişimi yerinde, keyfi yerinde mutlu bir bebek. İlk ay ben de takmıştım. Doysa da arada yine emziriyordum kilo alsın diye bu sefer kusuyordu kuzum. Ben artık şöyle düşünüyorum bu bence bebeğin yapısıyla alakalı. Babasının da metabolizması hızlıdır. Ona çekmiş kesinlikle. Ve çok fazla hareketli. Yatıp kalmıyor öyle. Kollar bacaklar çırpınıyor. Oraya buraya çeviriyor kendini. Poposunu kaldırıp kaldırıp ileri itiyor. Spor yapıyor sanki Ben kabullendim. Sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil. Anası tam bir dev anası oldu kilo veremiyor napsın kızım beni gördükçe baştan işi sıkı tutuyor

Ben hic demir ilaci vermedim , doktorda soylemedi daha 4'e yeni giriyoruz. Icimden hic gelmiyor takviye vitaminler aslinda d vitaminini bile vermedim bilmiyorum dogru mu ? Babam doktordu o da bana vermemis. Kemiklerimde baya saglam aslinda

Yaa benimkide cok agliuor icli icli direniyor.. kiyamiyorum pes ediyorum etmesem uyucak da.. icim gidiyor napcam bilmiyorun..
Ben de bir pes ediyorum iki pes ediyorum. Pes etsem de bu sefer mizil mizil gozlerini cikarticak kasirken. Tak ediyor canima aliyorum aglaya aglaya uyuyor desem ki bi yeri agriyor bi derdi var uykuya dalinca geciyor mu yani agrisi acisi Allah sabir versim heoimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…