2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız oğlumu üç gün önce pusetten düşürdüm yüzüstü hamd olsun bişey olmadı ama çok ağladı bende çok korktum bütün gece başını bekledim o güm bugündür çocuğun huyu değişti tevafukmudur bilmiyorum ama çok ağlıyor uykuya çok direniyor iki gündür günde beş kez kaka yapar oldu karnımı ağrıyor bu arada bebelac golda geçtik ondan dolayımı bilemedim bugün emerken de sürek li ağladı emmek istemedi çok yoruldum ya resmen başka bir çocuk oldu doktora gitsekmiki

Fazla oyuncu demek bizimki de Her defasında yapınca bir sorun mu var acaba dedim. Aman olmasın da

Ahh ayni sekil ben de dusurmustum canim o agladi ben agladim cok kotuydu. Ustune de hemen uyudu odum kopmustu. Bisi olmadi cok sukur sicriyordu uykusunda biraz ama gecmisto iki uc gune. Gecmis olsunn

Yaa benimkide cok agliuor icli icli direniyor.. kiyamiyorum pes ediyorum etmesem uyucak da.. icim gidiyor napcam bilmiyorun..

Benim kız da direniyor emzik kurtarıcım oluyor ve hep aynı ninniyi söylüyorum kolumda emzirme pozisyonunda gözlerini de kapatıyorum şapkasıyla ya da ağız bezini o da eliyle tutuyor gözleri hemen kapanıyor beşiğine alınca pış pış yapıyorum dalıyor.

Benim cocuk hala uykuya direniyor. Direnirken aglaya aglaya inleye inleye uykuya daliyor cok uzuluyorum ya. Uykuya direnen annneler nasio cozumler buldunuz naptiniz acaba
Sorma canım bir süredir bizim durum da fena Saatlerce dalamıyor uykuya. Hem sallıyorum hem ninni söylüyorum. Dili damağım kuruyor. 2 saat geçince eşim diyor artık uyudu herhalde alayım yerine yatırayım, alır almaz gözlerini cin gibi açıyor sanki o değilmiş sallanan Uyutmaya çalıştığımda zaten bir süre ağlama krizimiz var artık nurtopu gibi

Geçmiş olsun canım. Hepimizin bebişleri bu aralar ağlak mızmız. Dönemsel de olabilir ama doktora görünün istersen

@Kartanesii8892 isim yapmış olanlar çok pahalı ama hak ediyor gerçi meshur bi marka var herks bilir (gü...) begenmiyorum ben, diger isim yapmış olanlar harika bir de katmeri simit şeklinde yapıyorlar katmer simit o da süper ee ben burda nasıl kilo vereyim ya

bizimki de öyle ve uyumasa dursa mız mıZ ya kucak istiyor alıyoruz ondan da sıkılıyor uyku zaten yok hala ugrasıyorum ya 1 saat pusette salladum belki uyur diye kol kası yapcam

Bizim meme reddi pek kalmadı ara ara zorluyor 4.ay kontrolünde 600gr almıştı. Dr 500gr bile yeter dedi bize
Doğum kilomuz 2.915 buna göre kilo artışı iyi dedi mama gerekmez dedi
İlk bebeğim sadece mama ile büyüdü tabi orada kilo alımı çok farklı oluyor kıyaslanamaz

Minicik yavruya yazik cok uzuldum. Ama herkes bunu birsekilde yasamis ben sordugumda. Biryeri mi incindi acaba , sakin bir aninda uzuvlarini yoklasaniz. Ben olsam doktora giderim icim rahatlasin en azindan.

sizin ablanız alıştı mı bebişe canım ne alemdesiniz?

sizin ablanız alıştı mı bebişe canım ne alemdesiniz?
Bazen alıştı diyorum bazen yok hayır diyorum:)
Çok kıskanıyor
Battaniyesini ağız bezini yere atıp üzerinde zıplıyor:)
Sadece bugün ilk defa dediki biraz ona bakarsın biraz bana bakarsın :)
Bizim esas sorunumuz ayrılık kaygımız oluştu hastanede 2 gün kalmam can evinden vurdu onu bebeğin gelişini benden ayrılmayla bağdaştırdı malesef zamanla geçer umuyorum

kuzum vakit kaybetme ya düşme gb durumlarda allahnkorusun ben asla beklemem gıderım cokhassaslar kendım.kafamı vursam hemen gıdıyrm suphelenp gıdın acıle bakılsn herseye bıyerı ıncınmıs olablr bacagı eli kolu nebıleyım of ya bızı haberdar et

bizimki de öyle ve uyumasa dursa mız mıZ ya kucak istiyor alıyoruz ondan da sıkılıyor uyku zaten yok hala ugrasıyorum ya 1 saat pusette salladum belki uyur diye kol kası yapcam

Ayniyiz ayniiii tam anlattiginiz seyler offf offf soyle yarin bi kalksam gecmis olsa duzgunce uyuyor olsa nasil mutlu olurum nasilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…