Fazla oyuncu demek bizimki deBenim oğlanda öyle yapıyor kafayı memeye dayıyor bir iki çekip tekrar yapıp gülüyor.oyun oynuyorlar eltime sordum onun kızıda yapıyormuş normal yani.gerci benim oğlum uyanıkken emmiyir sadece oyun için emiyo
Meme reddi bende de oldu uzun bi sure ama kesmedim ben yani bencede alerji olsa baska teokilerde vermeso gerekmez mi
Ben diyetteyim yaaaa ağlarım vallaulastırıyolar canım.turkıyenım heryerıne yolluyor bızım aldıgımız yerr of yaa hepımızı tatlı krızıne soktumsen ne şanslısın öyle yaa yollada aldırr ye memen şişmesnn:))
Ahh ayni sekil ben de dusurmustum canim o agladi ben agladim cok kotuydu. Ustune de hemen uyudu odum kopmustu. Bisi olmadi cok sukur sicriyordu uykusunda biraz ama gecmisto iki uc gune. Gecmis olsunnİyi akşamlar hanımlar nasılsınız oğlumu üç gün önce pusetten düşürdüm yüzüstü hamd olsun bişey olmadı ama çok ağladı bende çok korktum bütün gece başını bekledim o güm bugündür çocuğun huyu değişti tevafukmudur bilmiyorum ama çok ağlıyor uykuya çok direniyor iki gündür günde beş kez kaka yapar oldu karnımı ağrıyor bu arada bebelac golda geçtik ondan dolayımı bilemedim bugün emerken de sürek li ağladı emmek istemedi çok yoruldum ya resmen başka bir çocuk oldu doktora gitsekmiki
Yaa benimkide cok agliuor icli icli direniyor.. kiyamiyorum pes ediyorum etmesem uyucak da.. icim gidiyor napcam bilmiyorun..
Sorma canım bir süredir bizim durum da fenaBenim cocuk hala uykuya direniyor. Direnirken aglaya aglaya inleye inleye uykuya daliyor cok uzuluyorum ya. Uykuya direnen annneler nasio cozumler buldunuz naptiniz acaba
Geçmiş olsun canım. Hepimizin bebişleri bu aralar ağlak mızmız. Dönemsel de olabilir ama doktora görünün istersenİyi akşamlar hanımlar nasılsınız oğlumu üç gün önce pusetten düşürdüm yüzüstü hamd olsun bişey olmadı ama çok ağladı bende çok korktum bütün gece başını bekledim o güm bugündür çocuğun huyu değişti tevafukmudur bilmiyorum ama çok ağlıyor uykuya çok direniyor iki gündür günde beş kez kaka yapar oldu karnımı ağrıyor bu arada bebelac golda geçtik ondan dolayımı bilemedim bugün emerken de sürek li ağladı emmek istemedi çok yoruldum ya resmen başka bir çocuk oldu doktora gitsekmiki
bizimki de öyle ve uyumasa dursa mız mıZ ya kucak istiyor alıyoruz ondan da sıkılıyor uyku zaten yok hala ugrasıyorum ya 1 saat pusette salladum belki uyur diye kol kası yapcamSorma canım bir süredir bizim durum da fenaSaatlerce dalamıyor uykuya. Hem sallıyorum hem ninni söylüyorum. Dili damağım kuruyor. 2 saat geçince eşim diyor artık uyudu herhalde alayım yerine yatırayım, alır almaz gözlerini cin gibi açıyor sanki o değilmiş sallanan Uyutmaya çalıştığımda zaten bir süre ağlama krizimiz var artık nurtopu gibi
Bizim meme reddi pek kalmadı ara ara zorluyor 4.ay kontrolünde 600gr almıştı. Dr 500gr bile yeter dedi bizeMerhaba kızlar.
Bugün dört aylık olduk çok şükür.
Doktor kontrolumuz vardı.
Sadece 400 gr almış oğlum.
Canım çok sıkıldı çok üzüldüm.
Bu ay meme reddi yaptı hep. Doğru düzgün emmiyor uyurken biraz alıyor.
Doktor bekleyelim biraz sabret dedi bronşit olmuştu o da etken dedi ama çok şükür iyileşti hala neden emmek istemiyor ki. Büyük oğlum da böyle olmuştu biberonla bile içmek istemiyordu. İstahsizdi yani. Onun gibi olacak diye korkuyorum.
Meme reddi olup geri dönen arkadaslar, bebeği az emen arkadaşlar ya da emse de az kilo alanlar, iştahsız olanlar psikolojiniz nasıl?
Benim iyi değil. Hep karamsar düşünüyorum. Morale ihtiyacım var
Minicik yavruya yazik cok uzuldum. Ama herkes bunu birsekilde yasamis ben sordugumda. Biryeri mi incindi acaba , sakin bir aninda uzuvlarini yoklasaniz. Ben olsam doktora giderim icim rahatlasin en azindan.İyi akşamlar hanımlar nasılsınız oğlumu üç gün önce pusetten düşürdüm yüzüstü hamd olsun bişey olmadı ama çok ağladı bende çok korktum bütün gece başını bekledim o güm bugündür çocuğun huyu değişti tevafukmudur bilmiyorum ama çok ağlıyor uykuya çok direniyor iki gündür günde beş kez kaka yapar oldu karnımı ağrıyor bu arada bebelac golda geçtik ondan dolayımı bilemedim bugün emerken de sürek li ağladı emmek istemedi çok yoruldum ya resmen başka bir çocuk oldu doktora gitsekmiki
sizin ablanız alıştı mı bebişe canım ne alemdesiniz?Bizim meme reddi pek kalmadı ara ara zorluyor 4.ay kontrolünde 600gr almıştı. Dr 500gr bile yeter dedi bize
Doğum kilomuz 2.915 buna göre kilo artışı iyi dedi mama gerekmez dedi
İlk bebeğim sadece mama ile büyüdü tabi orada kilo alımı çok farklı oluyor kıyaslanamaz
günde 2 kez veriyorum ben de pek fark olmadı
Bazen alıştı diyorum bazen yok hayır diyorum:)sizin ablanız alıştı mı bebişe canım ne alemdesiniz?
kuzum vakit kaybetme ya düşme gb durumlarda allahnkorusun ben asla beklemem gıderım cokhassaslar kendım.kafamı vursam hemen gıdıyrm suphelenp gıdın acıle bakılsn herseye bıyerı ıncınmıs olablr bacagı eli kolu nebıleyım of ya bızı haberdar etİyi akşamlar hanımlar nasılsınız oğlumu üç gün önce pusetten düşürdüm yüzüstü hamd olsun bişey olmadı ama çok ağladı bende çok korktum bütün gece başını bekledim o güm bugündür çocuğun huyu değişti tevafukmudur bilmiyorum ama çok ağlıyor uykuya çok direniyor iki gündür günde beş kez kaka yapar oldu karnımı ağrıyor bu arada bebelac golda geçtik ondan dolayımı bilemedim bugün emerken de sürek li ağladı emmek istemedi çok yoruldum ya resmen başka bir çocuk oldu doktora gitsekmiki
Sorma canım bir süredir bizim durum da fenaSaatlerce dalamıyor uykuya. Hem sallıyorum hem ninni söylüyorum. Dili damağım kuruyor. 2 saat geçince eşim diyor artık uyudu herhalde alayım yerine yatırayım, alır almaz gözlerini cin gibi açıyor sanki o değilmiş sallanan Uyutmaya çalıştığımda zaten bir süre ağlama krizimiz var artık nurtopu gibi
bizimki de öyle ve uyumasa dursa mız mıZ ya kucak istiyor alıyoruz ondan da sıkılıyor uyku zaten yok hala ugrasıyorum ya 1 saat pusette salladum belki uyur diye kol kası yapcam
Yakinda yedigin akacak cok komik allahin isineBunu bahane ettim bir guzel gittim sekerpare yedim. Daha garip birsey soyleyecegim tekrar tadina baktim. sol gögsumden tatli sağ gogusumdan eksi akiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?