2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amin canim kotu seyler dusunme rabbim
Hep iyikerle karsilastirsin

Ben demiyorum iste anlamadiniz nokta bu buda son mesajim olsun herkese gelsin kim yanlis anladiysa yada anlamak istediyse yazdigi
Mesaj aynen şu
Hem diyon fuzuli harcamaya kizarim yapmam hem diyon ucakla urfaya bi el sallayip gelelim şakayla başlayan mesaji ciddiye dondurup munakaşaya basladigi icin bende dedimki gercek tektir bilmeyenler varsa arastirada bilir ihtiyac ve istek baska bu bana sana ona gore degismez ihtiyac yasami devam ettirebilmek icin gerekli olan hersey sana demiyor sogan sarimsak ne istiyorsan ye suda bingercek ki hepimiz insansak din dil irk mezhep farketmeksizin herkez o dedimiz seyi yapamiyorsa ozaman bu ihtiyac degil istek Ohtiyac = butcenkadar harca degil bana ne nerde yerse yesin parasini ilgilendirmez ben şakalasmak icin yaptim oda bana gore urfada yemek yemek ihtiyac dedi icin vede bu ihtiyacimi karsilayamicaksam
Öleyim dedi icin suan cok kirildim
Durumu olmayanlar yasamasiinmi hayat illaki omu dedim tabiki bi fabrikatorun hayata bakisiyla is adaminin yada bi memurun hayata bakisi farkli ve en cok sinirlendigim
Kizdigim nokta akil hastasiymisim muamelesi yapmasi lafim
Ne sana ne ona ne baskasina ben sakayla dedigi
Lafi ciddi birsekilde one surdugu icin bunadar ortalik karisti tekrar diyorum ben kimsenin ne yedine ne ictine karismam onun hayali olan hayat benim siradan gunumdur benim hayalimde bi baskasinin norMal yasantisidir

Cnm aynı durumdayım yanlız değilsin. Bizimde 3.ay kontrolunda 400 gr almıştı. Dr artık kilo alımının azalacağını kafama takmamam gerektiğini söyledi ama insan düşünmeden edemiyor. Bende meme reddiyle ugrasıyorum bigün çok güzel emersek diğer gün kök söktürüyor.uykusunu alamadığı zaman sürekli mızmız ve inatla emmiyor. Ben söyle bir çözüm buldum çok zorlarsa beni arada yapıyorum gögüs ucuma hafif tatlımsı birşey sürüyorum. Mesela pekmezi çay kaşığının ucuyla alıp sulandırıp hafif sürdüm ve bu şekilde emdi. Bir kaç kez denedim eğer beni çok zorlarsa açlıktan ağlama durumuna gelirse böyle yapıyorum. Ne düşünürsün bu konuda bilmiyorum ama deneyebilirsin

Aynı durumdayız benımde moralim sıfır gibi kızım bu ay 400 gr almş hemşire bu ay böyle olsun bol bol emzir dedi ama sanki sütüm gitti neler yiyorum neler içiyorum fırsat bulduk ada dinleniyorum ama...

Benim cocuk hala uykuya direniyor. Direnirken aglaya aglaya inleye inleye uykuya daliyor cok uzuluyorum ya. Uykuya direnen annneler nasio cozumler buldunuz naptiniz acaba

Kuzum benim melek kiziminda huyu degisti bu aralar. Oynamak istiyor ilgi istiyor pek firsatim olmuyor ne yazik ki oglandan ve diger islerden. Farkettim gurultuyude cok sevmiyor. Artik farkındaliklari arttigi icin daha guclu tepkiler veriyorlar. Bence gun icinde guldur bebisi oynayin ten temasi cok rahatlatir bebekleri. Ben kuveti doldurup kizimla suya girince de çok rahatliyor sakinlesiyor. Bolca op kokla iste zaten cabuk buyuyorlar ozluyorsun o hallerini

Merhaba hanımlar kyvdeler geldi ondan giremiyorum
Herkes iyidir inşallah
benimde kv deler yemekteydi, eltimle bol bol netten alisveris yaptik soobede cok guzel indirimler var gece 9 sabaha kdr diye oda suan hamile taktim onusa pesime abim gorusturmicek benimle artik her gördüğümdekiza sunu da al bunu da al diip duruyorum
bencede kesinlikle cok karakterli tatli bi bayan kendisi
Benim cocuk hala uykuya direniyor. Direnirken aglaya aglaya inleye inleye uykuya daliyor cok uzuluyorum ya. Uykuya direnen annneler nasio cozumler buldunuz naptiniz acaba
cozum meme pis pis yaparkeb bile uyuyor ama 1dk uyuyor 2 dk agliyor , kiyamiyorum dayanamıyorum aliyorum en son . Sabshta cok ciglik cigligs uykuda ama uyuyamiyor sicrayip duruyoaldim yanima burun buruns sabah uykusu çektik daga dogrusu o cekti bensehep onun sicramasina tamam oglum korkma diyerek izlemekle, mesai yeni bitti yarin oğlumun ultrason randevusu var boynu için umarim bisey cikmaz

Ben urfada yemek yemek benim icin bir ihtiyac yapamazsam oleyim dedigini gormedim? Emin olmak icin kontrolde ettim ama boyle seyler yazmamis ki

Neguzel gorumcesin iste hergorumce bunu yapmaz ne geregi var der herkese sen gibi gorumce gerek

Ben urfada yemek yemek benim icin bir ihtiyac yapamazsam oleyim dedigini gormedim? Emin olmak icin kontrolde ettim ama boyle seyler yazmamis ki
Yapma ya Müsaitsem benim için Fuzuli değildir Bu kadar yeterli mi kuzum. yapabıldıgım seylerı fe yapamazsam yasamayayım yani İhtiyaç olan bir şeyi AksaTıp bunu yapsaydım fıuzuli olurdu

Oleyim dememis yasamayayim demis ayni kapiya cikmiyormu neyse Sana birsey demedim tamam uzatmayin artik o herzamanki yaptini yapiyordur azmi yazdi ozelden hemen birsey yaptimi ellikisiye ozelden mesaj atar gerek yok boyle seylere banada atti cevap vermedimuzatmak istemiyorum son mesaj dedim bitti sana dogru geliyordur bana yanlis geldi gorusumu bildirdim kimsenin demedi birseyide dedi olarak gostermedim
Mesajlar sabit cok sukur ki

Valla cok gereksiz uzadi bu konu. Maslowun ihtiyaclar piramitinin resmini cikarip koyacaksin sandim bir an kartanesi alinganlik yapti belki ama onca zamandir konusuyor yeri geliyor dertlesiyorsunuz bizde okuyoruz. Sanalda olsa hatri olmali. Burada boyle gerginlikler hos olmuyor bence alin birbirinizin gonlunu @Kartanesii8892

ok

Prospektüsünde 1 haftadan fazla kullanmayın diyor. 3 gün verdim çok az farkett kusması. Yine bol bol kusuyor. 580 gram almıştı. Sizde nasıl kilo alımı. Kusmadan farkediyomudur ki kilo bilemedim
ben de vermiyorum zaten tadını sevmiyor bir de ona kusuyor bu ayki izlenimi tarih yanlış yazdı diye atladık evdeki tartıya göre kilo alımı normal ama sürekli memedeyiz kusuncs acıkıyor haliyle ben ilk kez bu tarz bişey gmrüyorum pusette yatıuor bi kusuyoe fışkırtarak ya kollar ta gögüd hatta bacaga kadar gidiyor sizin de öyle şiddetli mi
benimki hastanedeyken dedesi yanındaydı iyi anlaşır babamla o çok etkilemedi onun derdi bebeğin bans yakın olması emerjen hırçınlık çıkarıyor ya bebege sataşıyor ya bana büyük oğlumu sütten kesince karnıma sarmıştı isim verdi onla avundu kardes süt isteyince o da karnıma sarılmak yatmak istiyor , bazen de sen git ben ons bakarum vs diyor gecen parka giderken kardesi de götürelim dedi şaşdım normalde kalsın diyor :)

olayy ne yıne ben görmezden gel butonunu secmıstm uzamasın dıye.

off cok komık 50kişi mii 150 olcaktı o 150. bana yazıyorlar onu kastettı sanrm. insan gb ona özelden yazdım cünku kalbnı kırmak ıstemedım onca skntısına ragmen ama anlayana P Puddingmuf işte herkes kendi sectıgını yaşar o secti o bozdu arayı sanalda da başardı malesef uzatmaua gerek.yok. kafadenklerımle konusmam yeterlı burda da

Ya sen nasil bi karaktersizsin esimle aram kotu ve burda derdimi anlattim
Kimsem olmadi icin simdi sen bana kalkip aralari sanaldada bozdu diye laf sokamazsin sen kimsin be edebini takin ne saniyorsun sen kendini senle hemen takistik diye okadar yasadim
Olayi hakettigimimi soyluyorsun tek sorun benim yani utanmasan azbile yapmis kocan diyecen yazik be sana dillerim
Allahtan oyle duruma gelesinki aklindan ben cıkmam buda bunun ahidir dersin

Sağ olun kızlar heryerine baktık bişey yok çok şükür zaten başını filanda vurmadı ama çok korkmuştum ondan galiba uykusunda hep sıçrıyor hep kucakta durmak istiyor akşam farkettim dilinde pamukçuk olmuş belki ondandır huzursuzluğu temizledim emdi uyudu kuzum aman kızlar çok dikkat edin pusetin kolu oturmamış kaldırınca diklendi ve çocuk yere kapaklandı Allah ım korusun hepsini
Ahh ayni sekil ben de dusurmustum canim o agladi ben agladim cok kotuydu. Ustune de hemen uyudu odum kopmustu. Bisi olmadi cok sukur sicriyordu uykusunda biraz ama gecmisto iki uc gune. Gecmis olsunn
Geçmiş olsun canım. Hepimizin bebişleri bu aralar ağlak mızmız. Dönemsel de olabilir ama doktora görünün istersen
Minicik yavruya yazik cok uzuldum. Ama herkes bunu birsekilde yasamis ben sordugumda. Biryeri mi incindi acaba , sakin bir aninda uzuvlarini yoklasaniz. Ben olsam doktora giderim icim rahatlasin en azindan.

Nasil isterseniz canim. Yani sonucta hepimiz anneyiz, kadiniz. Benzer sorunlarimiz,mutluluklarimz oluyor ve burada paylasmak bize iyi geliyor. Burasi sanal ama bizler gercegiz. Böyle ufak seyler icin tat kacirmaya degmez bence. Ama tabi konusma tartismaya varacaksa muhabbeti kesmek en guzeli.

Aynı durumdayız benımde moralim sıfır gibi kızım bu ay 400 gr almş hemşire bu ay böyle olsun bol bol emzir dedi ama sanki sütüm gitti neler yiyorum neler içiyorum fırsat bulduk ada dinleniyorum ama...
Süt gitmedi biryere panik yok öyle kolay mı
Bu grupta bu ay 400-600gr alan çok bebeğimiz var
Diğer gelişim kriterleri de önemli baş çevresi boyu vb
Sadece anne sütü alan bebeklerde ay ilerledikça kilo alım beklentisini yüksek tutmamak lazım

Ben hic bir zaman oyle etliye sutluye karismayan biri olamadim, simdide olamayacagim. Kastettigi senle esin degil ikinizdiniz. Sanaldada olsa arayi bozdu demesinin sebebi;sanalda olsa o kadar konusuyoruz bir hatri olmali yazmama cevabiydi. Eger esinle yasadiklarin icin sana laf atiyor olsaydi gercekten ben buna karsi cikardim. Sen baska bir kadina yasadiklarinin daha kotusunu yasamasini diliyorsun bunu yapma iste. Senin yasadiklarina biz en cok cocugunuz var diye uzulduk. Ve bunu diledigin bir kadininda cocugu var. Cocuklar hep en magdur olanlar biliyorsun degil mi? Ettigin ah kabul olursa bir cocugun hayatininda nasil kararacagini dusun.
Böyle bir ah edecegin kotuluk yapilmadi sana farkinda misin? Cok yanlis konusmalar.

Kızım da annemle kaldı çok alışkın ona ama gene de sorun oldu ben evdeyim bebek annemin yanında demiş anneannesine
emzirme bizde de sorun özellikle akşamları bebeği her aldığımda ama sana sarılacaktım diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…