2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Niye dalga geçiyorsun çok güzel olurdu adet olduğumuz an eski kiloya dönsek

Hamileyken tatlilari kebablari yerken dusunecektin bunlari bak vs modellerine 6 kiloyla hamileliklerini bitiriyorlar cocuk dogunca 10 kilo veriyorlar daha da zayif oluyorlar nasil yapiyorlar bende bilmiyorum :)))

En kötü ihtimal sizde demir taktırırsınız bende çok sakinmişim annem öğlen 12-1arası uyuturmuş akşam babam işten gelince nefesimi dinlermiş uyuyormu yoksa öldümü diye

Hamileyken tatlilari kebablari yerken dusunecektin bunlari bak vs modellerine 6 kiloyla hamileliklerini bitiriyorlar cocuk dogunca 10 kilo veriyorlar daha da zayif oluyorlar nasil yapiyorlar bende bilmiyorum :)))
bu ben prof bak kaldrcam

58 ile hamile kalip 67 ile dogurdum. 40 im ciktiginda tekrar 58 dim ama ne olduysa ondan sonra oldu bir istahliyim ki dunyayi yiyesim var. 63 oldum iki ayda. Birbirimizi gaza getirsekte en azindan eski kilomuza donsek

Hahahah herkes sevmiyor ama baliketini bide benimkisi baliketin en iri olanina donustu kilo almak daha zor diyorlar ya biz kadinlarin gorunus derdi bitmiyor benim karin anneden genetik miras babacigim tig gibidir ahh anne yaktin kiz beni :)))

58 ile hamile kalip 67 ile dogurdum. 40 im ciktiginda tekrar 58 dim ama ne olduysa ondan sonra oldu bir istahliyim ki dunyayi yiyesim var. 63 oldum iki ayda. Birbirimizi gaza getirsekte en azindan eski kilomuza donsek
40 günden fazla kanamam oldu benimde doğumdan sonra hepsi gitmişti sonra kanama durdu kilo almaya başladım o gün bugündür 4 kilo falan aldım galiba şimdi regl oldum inşallah geri gidecek hepsi aminn

Antakyalı doğup da nasıl kilo vereyim allasen bizim hayatımız yemek üzerine kurulu. Kültür mozaiği kardeşçe yaşayalım diye diye her etnik kökenin bayramında bizde de yemek yapılıyor miladi yılbaşında yemek, hicri yılbaşında yemek, paskalyada yemek, ramazanda kurbanda yemek hem akdeniz mutfağının zeytinyağlıları hem doğu mutfağının kırmızı et kültürü gelin zayıflayın bakayım

Kiz dogru soyle popolu kulotlardan mi giydin kum saati gibisin sen kiloyu napacan Allah askina dert arama basina
ay hayır vallahı bıllahıgıymedım öyle bısey gecen kuzenım de dıyordu gel dedım bak ınanmazsan onun ustunde az dha buyuttum ama bacaktan gıttı

Hatirliyor musun bunu konuşuyorduk. Sen su kadar uyudum diyordun, bebeginde sever insallah yoksa zorlanirsin lafi geciyordu. Senin cadi icerde cok uyudum biraz anama eziyet ediyim diyor heralde :)
Dogumdan sonra regl olmaya baslayinca kilo verecek miyiz ya bilenler aydinlatsin umutlanalim
Noooooo
Anca ödemin ve karin dolgunlugun biraz iniyor

Herkesin derdi farklı. Bende gittikçe zayıflıyorum kurudum iyice. İdeal kilom 58 ama ben 51 kiloyum. Herşeyin fazlası zarar. Giydiğim şeyleri üstümde beğenmemeye başladım. Doğumdan sonra 55 kilo kalmıştım sevindim ama kısa sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…