2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selülitler ödemden sayılıyor mu

Gel sarilalim canim hepimiz Kultur kurbaniyiz bende doguluyum oralarda dogmasamda aslin neyse degismiyor bizde de etsiz yemek asla yapilmaz bol yagli pilavlar olmazsa olmaz yemek yemek bir hayat bicimi o yuzden bizim yaslilarimiz kat kat avrupalilar yaslilar tig gibi:)) ay ama verelim kilolari ya motive edelim birbirimizi. Sen kacsn simdi

Aynen avrupada hobi olarak millet spor yapar sanata düşer biz hobi olarak yemek yiyoruz bu nasıl bi kader ya evet verelim benim önümde 3 toplu misafir agirlama var o sinavlari da atlatirsam dikkat etmeye basliycam insallah su an 70 kiloyum 62 ye dussem bana yeter

Valla kilo almakta zor biliyorum ama inan kilolu olmaktan daha iyi. Benim bacaklarim govdemi tum gun tasiyor ve aksam yataga girdigimde heryerim agriyor. Spora baslayayim dedim zayifken cok rahat yaptigim hareketleri yapamadim nefes nefese kaldim. Gorunus olarak ikiside rahatsiz edici ama saglik acisindan kilo can skici. Boyun kac canim

Senin kac kilo kaldi vermen gereken peki :)

1.68 boyum. Çırpı gibi hissediyorum.

Bizde evlerin en buyuk odasi mutfak yapilir onlarda en kucuk yine iyisin canim 70 sinir biraz kilolu gorunmenin. 3 kilo daha versen o sinirin asagisina inersin sonrasi Allah kerim

Kuruyemişe sardım bu ara bakalım. Inşallah biraz olsun alırım. Kızımında maşallahı var çok gazlı olduğu için hep pış pış istiyor. Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine.

Amin canim gerisi halloluyor zaten dert etme alirsin kilo zamanla

58 ile hamile kalip 67 ile dogurdum. 40 im ciktiginda tekrar 58 dim ama ne olduysa ondan sonra oldu bir istahliyim ki dunyayi yiyesim var. 63 oldum iki ayda. Birbirimizi gaza getirsekte en azindan eski kilomuza donsek

Birsey diyim mi bu konuda en iyi gazi eslerimiz verir benimkisi surekli boyle iyisin diyor çok begeniyorum diye sisiriyor beni, bende aa oyle mi tamam o zaman iyiyim ya guzelim dıyorum, aman kocan begeniyor salla diyorum oysa dese ki gobek olmasa daha mi iyi olur diye yemem icmem :))

Bizde evlerin en buyuk odasi mutfak yapilir onlarda en kucuk yine iyisin canim 70 sinir biraz kilolu gorunmenin. 3 kilo daha versen o sinirin asagisina inersin sonrasi Allah kerim

Boyum 1.70 diye herkes kilo almamissin diyor da iste kendimi ben biliyorum kiyafetlerimin hic biri olmuyor inatla yeni bisey almiyorum kilolu halime alismayayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…