Zaten spora baslasam hizli veririm bi gun aksam yemesem ertesi gun hemen gorunur tartida ama hem emziriyorum diye yemekten kesmiyorum (istahim da acikAslinda biliyomusun sporla skilassan 2 3 kilo gitse yeter sana. Spor kiloyu cok guzel gizliyor daha estetik gorunuyorsun
Çok teşekkür ederim canım.Cnm aynı durumdayım yanlız değilsin. Bizimde 3.ay kontrolunda 400 gr almıştı. Dr artık kilo alımının azalacağını kafama takmamam gerektiğini söyledi ama insan düşünmeden edemiyor. Bende meme reddiyle ugrasıyorum bigün çok güzel emersek diğer gün kök söktürüyor.uykusunu alamadığı zaman sürekli mızmız ve inatla emmiyor. Ben söyle bir çözüm buldum çok zorlarsa beni arada yapıyorum gögüs ucuma hafif tatlımsı birşey sürüyorum. Mesela pekmezi çay kaşığının ucuyla alıp sulandırıp hafif sürdüm ve bu şekilde emdi. Bir kaç kez denedim eğer beni çok zorlarsa açlıktan ağlama durumuna gelirse böyle yapıyorum. Ne düşünürsün bu konuda bilmiyorum ama deneyebilirsin
Anlıyorum canım.Bizim meme reddi pek kalmadı ara ara zorluyor 4.ay kontrolünde 600gr almıştı. Dr 500gr bile yeter dedi bize
Doğum kilomuz 2.915 buna göre kilo artışı iyi dedi mama gerekmez dedi
İlk bebeğim sadece mama ile büyüdü tabi orada kilo alımı çok farklı oluyor kıyaslanamaz
Aynen bizde öyleyiz uyku saatine gelelim diye erken gideceğiz bizde birazdan gelecek eşimBen de ondan korkuyorumo yüzden bu akşam çıkmayalım dedik. Yarın sabah kahvaltıya gidicez. Çocuk sabahları adeta bir çicek, akşamları bi haller oluyor
Merhaba arkadaşlar. Grubun kuruldugu ilk gunden beri sizlerleyim hepinizi taniyor gibiyim. Artik araniza katilmaya da karar verdim. Sessiz sessiz takip etmekte zor oluyordu boyle daha iyi olacak diye düşünüyorum:)
Hosgeldinnnn :) ahh ahh su gecen haftaya kadar benimki de yattigi kalktigi saat belli olan bir cocuktu. Fena tembelim ben de ama Allah herhalde bu cocuk uslu durdukca sen oturuyosun dedi cocuk kanguruda evi supururken, silerken fln duruyor 2 gundur boyna ev supuruyorumHoşgeldiniz ilk bebiş galiba benimkide öyleydi de sonradan sapıttı inşallah sizinki böyle devam eder :))
Canım benim ya bebeğin de sen de harikasınizBenim bebeğim emiyor ama az kilo alıyor canım. Geçen ay 400, ondan önceki 600 gr aldı. Bu ay 300 alırsa ne ala. Doktorumuz da gelişimine bakarak kilosuna bir şey demiyor. Boyu güzel uzuyor, baş ölçüsü güzel, motor gelişimi yerinde, keyfi yerinde mutlu bir bebek. İlk ay ben de takmıştım. Doysa da arada yine emziriyordum kilo alsın diye bu sefer kusuyordu kuzum. Ben artık şöyle düşünüyorum bu bence bebeğin yapısıyla alakalı. Babasının da metabolizması hızlıdır. Ona çekmiş kesinlikle. Ve çok fazla hareketli. Yatıp kalmıyor öyle. Kollar bacaklar çırpınıyor. Oraya buraya çeviriyor kendini. Poposunu kaldırıp kaldırıp ileri itiyor. Spor yapıyor sankiBen kabullendim. Sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil. Anası tam bir dev anası oldu kilo veremiyor napsın kızım beni gördükçe baştan işi sıkı tutuyor
İnşallah canım inşallah...Ufak bir burun tiknikligi olsa bile meme reddi oluyor.
Kaldi ki senin bebegin bronsit oldu, yine iyi almis masallah uzulme canim benimkide 1 aydir emiyordu simdi emiyor
Insallah senin bebeğinde birakir inadini emer.
Sağolasın canımcanım hastalıgı da etkilemiştir burun tıkanılığı vs zaten zamamla kilo alımları azalıyor sıkma canını bu ay toparlar inşallah zaren öbür aya da ek gıda stresini fark eder o da huysuzlanır rahat olmaya çalış
Aaa benimki de tembellikten kurtulayım diye mi böyle oldu acepHosgeldinnnn :) ahh ahh su gecen haftaya kadar benimki de yattigi kalktigi saat belli olan bir cocuktu. Fena tembelim ben de ama Allah herhalde bu cocuk uslu durdukca sen oturuyosun dedi cocuk kanguruda evi supururken, silerken fln duruyor 2 gundur boyna ev supuruyorumburalar eglenceli kafa dagitiyor koca, kv,kp, konu komsu arkadas kime istersen saydirabiliosun
Mantıklıymış ya ben direkt çöpe atmıştım
Ay hatırlamaz mıyım meğer ne güzel gunlermiş keşke daha çok uyusaymışım diyorumHatirliyor musun bunu konuşuyorduk. Sen su kadar uyudum diyordun, bebeginde sever insallah yoksa zorlanirsin lafi geciyordu. Senin cadi icerde cok uyudum biraz anama eziyet ediyim diyor heralde :)
Noooooo
Anca ödemin ve karin dolgunlugun biraz iniyor
Buda çok güzelmiş bende yapayım bundan çok hoşuma gittiBen de atmadım bu tarz çerçeve alıp içine koyacağım köşesine de tarih atacağım zaten eşim çiçek almayı sevmez tanışma, aile tanışması, kız isteme ve doğumda olan çiçeklerim var
Bebekliğimi bilmiyorum annemin de 6. Çocuğuyum muhtemelen o da bilmiyordurSen bebekken nasılmışın cnm yada eşin
Sana çekme ihtimali daha fazla o zamanBebekliğimi bilmiyorum annemin de 6. Çocuğuyum muhtemelen o da bilmiyordur(hangi birimizi bilsin) ama okul hayatımda iş hayatımda uykuya düşkün biri değildim hiç, ne zaman evlendim işi bıraktım ev hanımı oldum hayatımın en çok uykularını gördüm uyku çok güzel bişeymiş dedim eşimi hiç sorma o wc ve karnının acıkması olmasın 3 gun uyur
beni de bir kere annem öldü zannetmiş koşa koşa kaynanasını çağırmış sonra ben uykudan uyanmışım Kollarımı kaldırmışımEn kötü ihtimal sizde demir taktırırsınızbende çok sakinmişim annem öğlen 12-1arası uyuturmuş akşam babam işten gelince nefesimi dinlermiş uyuyormu yoksa öldümü diye
Boyle de guzel olurmus iyi fikirBen de atmadım bu tarz çerçeve alıp içine koyacağım köşesine de tarih atacağım zaten eşim çiçek almayı sevmez tanışma, aile tanışması, kız isteme ve doğumda olan çiçeklerim var
Kutlu olsun canım nice yıllar ❤Geçen sene bugün minik mucizemizi öğrendiğimiz günve aynı zamanda evlilik yıldönümümüz öyle duygusalım ki oğluma bakıp bakıp gözlerim doluyor geçen seneyi düşünüyorum. Ne çabuk geçti zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?