2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kendimden geçtim ben güneşe üzüldüm nasıl büyük insan gibi öksürmeye çalışıyor yavrum benim saol canım koca kış hasta olmadık şu baharlar bi guzel bi kötü havalar mahvetti bizi
Gecmis olsun kuzum ya ins bir an once toparlanirsiniz

ben de yürüme arkadaşı alacağım ama yürüteç ile aynı aylarda kullanılması zor dedıler dengeleyemez daha anca yenı yürürken kullanılıyormus o. yürütec cokdaha erken baslanıyor vallahı smdı yürütecm olsa bahcexd koyardım gtmeye calısır cok cadı cok

Gunaydinn ❤❤ bej hep taktim yoksa dusurcek kendini

Günaydın ❤❤ kızlar bugün Ramazan başlıyor diye ark kahvaltı organize ettik. Binicilik klibinde açık alan yeşilliklerde diye. Ama hava yağmurlu görünüyor bugün muhtemelen içeride olur kahvaltı. Sizce kızımı götürmeli miyim yoksa göturmemeli mi. Onunla da çıkarız diye sevinmistim. Dün bütün gün yazlık kışlık ayırımı yaptım aksan da kv de ydim. Bunaldım

Evet evet benimkide ayaklarini tutuyor son 3 4gundur ❤❤
Maşallah prensesinee canım biz de spor yapıyoruz her gün kızımlabenim yaptığım ayak hareketlerini yapıyor babası hele mest oluyor öyle bir izliyor ki ne yaparsak bu dönemlerde kapıyorlar sanırım

Bimden 70 tlye yurume arkadasi aldim. Ama 10 +, bende 7. Aydan sonra gunde 30 dk yurutec kullamayi dusunuyorum, ayakkabi tavsiyesi iyi oldu , tesekkurler

Bimden 70 tlye yurume arkadasi aldim. Ama 10 +, bende 7. Aydan sonra gunde 30 dk yurutec kullamayi dusunuyorum, ayakkabi tavsiyesi iyi oldu , tesekkurler
Evet onlar hemn kullanilmiyor malesef bana cekerse oglum 8bucuk aylikken yurur bnde bayramda annemlerde var yurutec bi koyup deneyecrgim hosuna giderse alirim bitsne sanirim @Kartanesii8892

Maşallah prensesinee canım biz de spor yapıyoruz her gün kızımlabenim yaptığım ayak hareketlerini yapıyor babası hele mest oluyor öyle bir izliyor ki ne yaparsak bu dönemlerde kapıyorlar sanırım
Çok fena izliyorlar herşeyi keşif zamanlaro başladı denek ki ❤❤ size de maşallah kuzum❤

Ben de senin gibi dusunuyorum . Mutlaka sıkıntı olusturmus cocuklar olmustur tabi ki emzikte de sıkıntı olabilecegi gibi, veya patates kizartmasinin zararli olmasi gibi, dogum sirasinda olisacak riskler gibi. ..sahsen patates kizartmasi zararli ama yiyorum sadece sık yemiyorum Yuruteci de aldigimda saatlerce uzerinde birakmam ki zaten kendisi de o kdr durmaz. Yegenim de yurutec kullandi 1 ay bile kullanmadan yurudu zaten. Arkadasim yastiklarla destek yapip 3.5 aylikken koymustu kizini yuruyeniodu tabi ki havada kaliodu ayaklari ama dik duruyor diye susuyordu ve yasina girmeden yurudu :) yurumw arkadasi da ayakta dikilmeye basladgnda ise yariyor dusuyorlar yoksa hem ittirip hem adim atamadiklari icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…