2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kızlar benim bebeğimin de kilo alımı azdı. Çok kusuyordu. Doktor motilium vermişti. 3 gün kullandım. Kusması bayaa azaldı. 1 haftada 250 gram almış. Önceki alımının 2 katı neredeyse. Aylık 1 kilo yapıyor daha önce 500 -600 arasıydı. Yani kusması çoksa ona dikkat edin derim.

Evet onlar hemn kullanilmiyor malesef bana cekerse oglum 8bucuk aylikken yurur bnde bayramda annemlerde var yurutec bi koyup deneyecrgim hosuna giderse alirim bitsne sanirim @Kartanesii8892
yürüteçte şu kısmında kararsızım hakkaten yürütec parmak üstü degıl de yan yan basmayı kalıcı hale getırebılıyor. görümcemn kızı brz oyle basıyor ama yıne de karşı değilim ön bahcemız epey uzun gıt gel yapsın ıstyrm yürütecle yazınn. burda eşimin kuzenının duruyomus garajda. bahcede onu kullanrm ev ıcın almam gerek yok taklsn bahcede

Benim yeğenim yürüteçle büyüdü diyebilirim. Araba şeklinde olduğu için yürümeyi öğrendikten sonra bile sevdiği için binip onla geziyordu. Şu an 5 yaşında maşallah hiçbir sıkıntısı yok. O yürüteci şimdi de bize verdiler. Ben de kullanacağım biraz büyüsün. Dediğin gibi güvenlik önlemlerini aldığın müddetçe sorun olacağını sanmıyorum canım. Çocuk 7/24 onun üzerinde olmayacak ki. Normal yürüyecek de. Bak fotoğrafını ekliyorum bendekinin

Kızlar merhaba 1 şubatta Doğum yaptım. Sizin bebeler tam ne kadarken bi şeyleri tutmaya ya da bacaklarını kaldırmaya başladı? Oğlum hala yapmıyor bunları

Ya sabahtan beri başım çatlıyor ve çok hapşırıyorum ama baska bısey yok. kızlar nazardan olur mu hapşırmak vallahi 40olmustur gıttıgım kısının kız kardeşi ozellıkle d.gnundekı herkes çok begendıler baya özendim yenı dogurmus gb degılsin fln tabi cok zayflamssın deyip sınırmı bozanlar olsa da kıskanclk deyıp gectım gözlerim yanıyor başım catlıyor

Bende annemdekini getirrm belki yurutece binme yaslari gecri bizimkinin ama tutma suresi onemliymis gercekten bide ayakkabı muhabbeti ay buyusunler oyalasınlar biraz yuvarlanmaya baslasa atacam yere donsun dursun bahar temizligi ypmam lazimmm

Canım sağol tavsiyen için. Ama benim bebeğim kusmuyor. Midesi aldığı kadar içiyor. Doyduktan sonra sırf kilo alsın diye daha fazla içirmeye ısrar edersem onu çıkartıyor. Normal zamanda kusması yok

Konunun patetes kizarmasina baglanmasini yazla birlikle gelen sicaklarin diyet yapma istegi uyandirmasindan kaynaklandigi dusunuyorum

eşim suan kahvaltyı hazırlıyor patates kızart lütfen dedım aşerıyorum sanki gunlerdr yemedm bn bebişi uyuttum ama gtmyrm yanına

Masallah fistik gibi oluyorsun cikiyorsun insan icine olur tabiii kendini oku esin okusunn

Acaba sabah kalktiginda , sana kahvalti hazirladim gel yiyelim diyen bir es , kapi calip sana yemekler yapip getirdim diyen bir anne, sen cocugunla ilgilen ben yaparim diyen bir kayinvalidesi olanlar var midir ? 4 aydir bebek bir kere bana yemek yapan kahvalti hazirlayan olmadi !

Konunun patetes kizarmasina baglanmasini yazla birlikle gelen sicaklarin diyet yapma istegi uyandirmasindan kaynaklandigi dusunuyorum
Nasil canim cekiyor ve yedigimde vicdan yapiyorsam artik
eşim suan kahvaltyı hazırlıyor patates kızart lütfen dedım aşerıyorum sanki gunlerdr yemedm bn bebişi uyuttum ama gtmyrm yanına
her gun olsa her gun yerim ben de ya...cikma cikma bosver pazar bizim tatilimiz olsun

Kayınvalidem rahmetli oldu, kocamın pek o taraklarda bezi yok ama bebekle çok ilgilenir. Ah ama annem başka, annem kıyamaz bana her sabah gelir daha biz yeni uyanmış emzirme, alt temizleme faslındayken çayı koyar kahvaltıyı hazırlar biz kızımla hazır masaya gideriz. Kahvaltı bitince de hadi sen geç içeri çocukla ilgilen der, ortalığı toplar yemekleri yapar gider Allah onu başımızdan eksik etmesin

Annemin yasi var anca getirsin seni esin biz oturuyoruz kahvaltiya gel der, kv m alt katimda ama o ben yaparim demek yerine biz zamaninda bez yikar elde camasir yikar hem de hizmet ederdik. Gelip kahvaltimi hazirlayin diyecegi icin ondan gelecek hayir Allah tan gelsin, esim sagolsun yapar o da cocuga mi bakmak istersin kahvalti mi hazirlamak istersin diyorum kahvaltiyi tercih ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…